Κοιμήσου δε θα στείλει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίστρατος
- Υδράργυρος
Re: Επίστρατος
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ρε από τον Έβρο καταγομαι,ξέρω τι γίνεται.stergiosbik έγραψε: 02 Οκτ 2019, 12:27Βρε παρε οτι αντικουνουπικο υπαρχει και ασε τι μηνα θα πας.Λευκός Λύκος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 12:01Νοέμβριο μήνα μωρέ;stergiosbik έγραψε: 02 Οκτ 2019, 10:43 Παρε οτι υπαρχει και δεν υπαρχει στην αγορα μπας και μπορεσεις να προστατευθεις απο τα γκατζολοπτερα.
Βεβαια τα γκατζολοπτερα δεν παιρνουν χαμπαρι τιποτα αλλα θα μεινεις με την ικανοποιηση οτι προσπαθησες!![]()
Το αναγνωρίζουν τον γκατζόλθκο το αίμα και δεν με τσιμπάνε
- Λευκός Λύκος
Πόσο είναι το συμβολικό;Lugozzi έγραψε: 02 Οκτ 2019, 13:38δεν τα τρώει από τις άδειεςΕρμής έγραψε: 02 Οκτ 2019, 13:36μόνο για Δ.Υ που θα πάρει έξτρα άδεια και επιδόματα, ο Ι.Υ άλλη κάβλα δεν έχει να πηγαίνει στα στρατοπεδα και να τρώει μέρες άδειας.Lugozzi έγραψε: 02 Οκτ 2019, 13:33 Αυτά είναι για δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους
Που θα αφήσει το μαγαζί αν έχει ο άλλος
ή το γραφείο ο ελ. επ.
6 μέρες δεν κάθισα εγώ το καλοκαίρι
πλάκα σπάμε?
και επίσης πληρώνεται κάτι συμβολικό
Δεν έχω ιδέα.
Όλοι το ίδιο παίρνουν εκτός από τους εφεδρους αξιωματικούς που πάμε με αποζημίωση ανθυπολοχαγου.
Δεν ξέρω ποσά, δεν έχω πάει ποτέ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Εγώ είχα πάρει ως αξιωματικός γύρω στα 180 ευρώ . Έβρο που πας υπολόγισε τίποτα ψιλοοδοιπορικά παραμεθορίου και σίτισης ,δηλαδή γύρω στα 30-40 ευρώ.
- Παλαιοελλαδίτης
Μαλούντα;taliban έγραψε: 02 Οκτ 2019, 13:30Σιγά.vantono έγραψε: 02 Οκτ 2019, 12:59 εντιτ: Μην ακουω για τζύμπρους και τζυμπραίους τώρα γιατι φορτώνω ακομα περισσότερο, και θα κάνω ταγκ τον ελτσάβαρο να μανιφεστάρει κανα ξεχεστήριο πάλι!
Σε σχέση με την Ελλάδα οι συνθήκες ήταν καλύτερες εντός και εκτός στρατοπέδου.
Λαχείο είναι που θα πέσεις.
Όταν μας έκατσε επιθεώρηση απ το ΓΕΣ τρίβαμε τα τσιμέντα.
- hellegennes
Α, εσύ είσαι μεγάλη μαζόχα. Και πανεπιστήμιο και εξεταστική. Για δύο εβδομάδες;vantono έγραψε: 02 Οκτ 2019, 12:59 Πανεπιστήμιο δεν θα με χάλαγε να ξαναγυρίσω για ένα διβδόμαδο (όχι παραπάνω) κι ας επεφτε και σε εξεταστική. Αλλα στρατός και σχολείο, με τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αη Γιάννη - καλό χωριό.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 03 Οκτ 2019, 01:05Μαλούντα;taliban έγραψε: 02 Οκτ 2019, 13:30Σιγά.vantono έγραψε: 02 Οκτ 2019, 12:59 εντιτ: Μην ακουω για τζύμπρους και τζυμπραίους τώρα γιατι φορτώνω ακομα περισσότερο, και θα κάνω ταγκ τον ελτσάβαρο να μανιφεστάρει κανα ξεχεστήριο πάλι!
Σε σχέση με την Ελλάδα οι συνθήκες ήταν καλύτερες εντός και εκτός στρατοπέδου.
Λαχείο είναι που θα πέσεις.
Όταν μας έκατσε επιθεώρηση απ το ΓΕΣ τρίβαμε τα τσιμέντα.![]()
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εφτιαξε ο Αι Γιάννης?
- Παλαιοελλαδίτης
Το 2012 ήταν το ''μαύρο'' στρατόπεδο.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Που να εβλεπες το 1987
- Λευκός Λύκος
Λοιπόν πήγα επίστρατος και γύρισα χθες.
Τέτοια ταλαιπωρεία είχα να φάω πολλά χρόνια.Είχα ξεχάσει τι τριμπουρδελο είναι ο στρατος.
Είχανε αξιολογηση της μονάδος σε περίπτωση επιστρατευσης.Ήρθαν ο ουρανος με τα άστρα απο το ΓΕΣ.Στρατηγοί και ταξιαρχοι κοβανε βόλτες όλη μερα.
Σχοινάκια,βολές,σκοπιές,πορείες και απίστευτο κρυο και βροχη.
Τέτοια ταλαιπωρεία είχα να φάω πολλά χρόνια.Είχα ξεχάσει τι τριμπουρδελο είναι ο στρατος.
Είχανε αξιολογηση της μονάδος σε περίπτωση επιστρατευσης.Ήρθαν ο ουρανος με τα άστρα απο το ΓΕΣ.Στρατηγοί και ταξιαρχοι κοβανε βόλτες όλη μερα.
Όλο και κάποιο παραθυράκι θα υπήρχε για να το αποφύγεις. Θα αρχίσω να το ψάχνω, αν και στο πν δε νομίζω ότι παίζουν επιστρατοι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σκληραγωγία. Εύγε.Λευκός Λύκος έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 22:43 Λοιπόν πήγα επίστρατος και γύρισα χθες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Λευκός Λύκος
Μια ατελείωτη μαλακία ήταν.Kauldron έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 22:51Σκληραγωγία. Εύγε.Λευκός Λύκος έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 22:43 Λοιπόν πήγα επίστρατος και γύρισα χθες.
![]()
Ερμή υπάρχει αν νοσηλευεσαι στο νοσοκομείο.
Αλλά από ότι λέγανε εκεί μεσα υπάρχει προστιμο και σε ξαναστελνουν χαρτί.