!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίστρατος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Επίστρατος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ερμής έγραψε: 02 Οκτ 2019, 12:16 μα ακούω και άλλους που λένε "αχ να ξαναπήγαινα στρατό λίγο, μια χαρά ήταν". Τι να πω.
Και όχι τπτ άλλο αλλά η δική μου θητεία παίζει να ηταν η πιο λάιτ του πχώρουμ.
εξολοκλήρου χαμένος χρόνος.
Δεν το ακους απο νορμάλ συνήθως, αλλα απο στρατόκαυλους. Εμενα ουτε λάιτ ηταν*, και με κανεναν (πλην δύο ατομων) εκ της σειράς μου (και τους ανωτερους) δεν ειχα και τις καλύτερες σχεσεις, σε φάση ενα λέβελ πριν πιαστουμε στα χερια, και δεν θα γουσταρα να ξαναδω κανεναν.

*Μπήκα 4 χρόνια μετά απ'οταν οι πεζοναύτες ξαναμπήκαν ΕΔ.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

ελπίζω να μου στείλουν κι εμένα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Α οχι με τους κληρούχες μου ήμουν μια χαρά, όλοι βρίζαμε τη ζωή μας που ήμαστε εκει μέσα. Αλλά τα βρήκαμε καλά.
Δεν έχω πια καμια επαφή με κανέναν. Μόλις τελειώσαμε θητεία δε τα ξαναείπαμε ποτέ, δεν έτυχε, εκτός απο το ΣΚ που τυχαία είδα δυο σε δύο διαφορετικά άσχετα πάρτυ. Γιαυτο λέω μην είναι σημάδι. :roll: :-?
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ερμής έγραψε: 02 Οκτ 2019, 12:16 μα ακούω και άλλους που λένε "αχ να ξαναπήγαινα στρατό λίγο, μια χαρά ήταν". Τι να πω.
Είναι σαν όλους τους γονείς που λένε ότι τι καλά που θα ήταν να ξαναπήγαιναν σχολείο κι αν τους έβαζαν μια ώρα στα θρανία θα αυτοκτονούσαν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Σεβαστότατο. Και γενικά η λογική λέει μακριά από το στρατό. Απλά υπάρχει η νοσταλγία. Κρατάμε μόνο τις καλές στιγμές και ξεχνάμε πως δε τη παλεύαμε.

Από την άλλη ακούω για χαμένο χρόνο και ότι δε γίνονταν εκπαιδεύσεις κτλ.
Αυτό γνωρίζουμε ότι θα συμβεί πριν τη κατάταξη. Ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που εκδηλώνουν την επιθυμία να πάνε σε μάχιμα τμήματα όπου, όσο και να ναι, θα μάθεις κάτι και εμπειρίες θα αποκτήσεις. Αντιθέτως όλοι ψάχνουν για βύσμα για να μπουν κάπου που δε θα κάνουν απολύτως τίποτα και μετά παραπονιούνται γιατί δεν έκαναν απολύτως τίποτα.

Δεν αναφέρομαι στον Ερμή, δεν ξέρω τι έκανε ο άνθρωπος. Απλά πιάνομαι από το σχόλιο.

Εγώ το χρόνο μου δεν τον έχασα στο στρατό. Είχα μεν δύσκολες στιγμές αλλά εφόσον έπρεπε να πάω θεωρώ ότι το έζησα.
Χειρότερη εμπειρία ήταν για μένα π.χ. οι εξεταστικές. Επίσης υποχρεωτικές (ουσιαστικά) και απαραίτητες.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2019, 12:34
Είναι σαν όλους τους γονείς που λένε ότι τι καλά που θα ήταν να ξαναπήγαιναν σχολείο κι αν τους έβαζαν μια ώρα στα θρανία θα αυτοκτονούσαν.
Επίσης δε θα άντεχα ούτε μια ώρα να γυρνούσα πάλι στο σχολείο, πανεπιστήμιο και τα ρέστα. ΜΑΚΡΥΑ!
Belisarius έγραψε: 02 Οκτ 2019, 12:35

Σεβαστότατο. Και γενικά η λογική λέει μακριά από το στρατό. Απλά υπάρχει η νοσταλγία. Κρατάμε μόνο τις καλές στιγμές και ξεχνάμε πως δε τη παλεύαμε.

Από την άλλη ακούω για χαμένο χρόνο και ότι δε γίνονταν εκπαιδεύσεις κτλ.
Αυτό γνωρίζουμε ότι θα συμβεί πριν τη κατάταξη. Ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που εκδηλώνουν την επιθυμία να πάνε σε μάχιμα τμήματα όπου, όσο και να ναι, θα μάθεις κάτι και εμπειρίες θα αποκτήσεις. Αντιθέτως όλοι ψάχνουν για βύσμα για να μπουν κάπου που δε θα κάνουν απολύτως τίποτα και μετά παραπονιούνται γιατί δεν έκαναν απολύτως τίποτα.

Δεν αναφέρομαι στον Ερμή, δεν ξέρω τι έκανε ο άνθρωπος. Απλά πιάνομαι από το σχόλιο.

Εγώ το χρόνο μου δεν τον έχασα στο στρατό. Είχα μεν δύσκολες στιγμές αλλά εφόσον έπρεπε να πάω θεωρώ ότι το έζησα.
Χειρότερη εμπειρία ήταν για μένα π.χ. οι εξεταστικές. Επίσης υποχρεωτικές (ουσιαστικά) και απαραίτητες.
Απο τη στιγμή που εκει μέσα είναι καθαρά ο νόμος του ισχυρότερου, θα παίξεις με αυτούς τους όρους. Ειδικά όταν ο λόγος για τον οποίο εισαι εκεί ειναι για να κάνεις το σφουγγαρόπανο. Εννοείται βρίσκεις το καλύτερο βύσμα γιατί αν δε το κάνεις θα σε πατάει αυτός που θα το βρεί.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Εγώ πήγα ΕΛΔΥΚ και πέρασα καλα.
Δηλαδή είχαμε εκπαίδευση κανονικά βολές προβλεπ αλλά οι κύπριες γενικά είχαν μεγάλα βγζια και πέρασε ο καιρός γρήγορα.
Βύσμα δεν είχα γιαυτό προτίμησα αντί για Έβρο να πάω να δηλώσω απευθείας Κύπρο.

Καλύτερα έτσι γιατί μετά έμαθα πως όσοι δεν ήθελαν να πάνε τους έβαζαν στη μεικτή μονάδα με τους κύπριους. Εκεί είχε μαμησί καλό.

Ωραίο φαγητό, βόλτες,κύπριες.

θα ξαναπήγαινα κάτω για μετεκπαίδευση (το ξέρω πως δεν γίνεται) για τις βόλτες.

Τώρα μου αλλάζουν συνέχεια το χαρτί από λευκό σε πράσινο και το αντίθετο.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Πανεπιστήμιο δεν θα με χάλαγε να ξαναγυρίσω για ένα διβδόμαδο (όχι παραπάνω) κι ας επεφτε και σε εξεταστική. Αλλα στρατός και σχολείο, με τίποτα.

εντιτ: Μην ακουω για τζύμπρους και τζυμπραίους τώρα γιατι φορτώνω ακομα περισσότερο, και θα κάνω ταγκ τον ελτσάβαρο να μανιφεστάρει κανα ξεχεστήριο πάλι!
Άβαταρ μέλους
taliban

Α, και μας πλήρωναν 250 ευρώ το μήνα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

ουτε πανεπιστήμιο, ούτε τίποτα που δεν αποδίδει άμεσα. Αν μου έλεγαν σε τι ηλικία θα ήθελα να ξαναγυρίσω, θα έλεγα το πολύ μέχρι τα 29
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Γάταρος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 10:52 Ε τελείωσε, πάμε για πόλεμο.
Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ότι την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2019 κατά την Άσκηση ΤΑΑΣ/ΤΑΜΣ «Αλέξανδρος / Παρμενίων - 19», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, όπως παρακάτω: Τοπική ώρα 11:00, σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης), τοπική ώρα 11:05, σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).

Επίσης γνωστοποιήθηκε στο κοινό ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

https://www.xronos.gr/epikairotita/oi-s ... n-komotini
Σε κάθε Παρμενίων ενεργοποιούνται οι σειρήνες
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
taliban

vantono έγραψε: 02 Οκτ 2019, 12:59 εντιτ: Μην ακουω για τζύμπρους και τζυμπραίους τώρα γιατι φορτώνω ακομα περισσότερο, και θα κάνω ταγκ τον ελτσάβαρο να μανιφεστάρει κανα ξεχεστήριο πάλι!
Σιγά.
Σε σχέση με την Ελλάδα οι συνθήκες ήταν καλύτερες εντός και εκτός στρατοπέδου.
Λαχείο είναι που θα πέσεις.
Όταν μας έκατσε επιθεώρηση απ το ΓΕΣ τρίβαμε τα τσιμέντα.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Αυτά είναι για δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους

Που θα αφήσει το μαγαζί αν έχει ο άλλος
ή το γραφείο ο ελ. επ.

6 μέρες δεν κάθισα εγώ το καλοκαίρι
πλάκα σπάμε?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Lugozzi έγραψε: 02 Οκτ 2019, 13:33 Αυτά είναι για δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους

ή το γραφείο ο ελ. επ.

πλάκα σπάμε?
μόνο για Δ.Υ που θα πάρει έξτρα άδεια και επιδόματα, ο Ι.Υ άλλη κάβλα δεν έχει να πηγαίνει στα στρατοπεδα και να τρώει μέρες άδειας.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Ερμής έγραψε: 02 Οκτ 2019, 13:36
Lugozzi έγραψε: 02 Οκτ 2019, 13:33 Αυτά είναι για δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους

ή το γραφείο ο ελ. επ.

πλάκα σπάμε?
μόνο για Δ.Υ που θα πάρει έξτρα άδεια και επιδόματα, ο Ι.Υ άλλη κάβλα δεν έχει να πηγαίνει στα στρατοπεδα και να τρώει μέρες άδειας.
δεν τα τρώει από τις άδειες
και επίσης πληρώνεται κάτι συμβολικό
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”