!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Vodafone σε ρολο εισπρακτορα για απατεωνες
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Re: Vodafone σε ρολο εισπρακτορα για απατεωνες
Δε μπορούν ρε συ οι πάροχοι να μπλοκάρουν την πρόσβαση σε τέτοιες υπηρεσίες αυτοβούλως. Θα δέχονταν αγωγές και μηνύσεις για παρεμπόδιση άσκησης δραστηριότητας νόμιμα αδειοδοτημένων παρόχων υπηρεσιών από την ΕΕΤΤ, διαφυγόντα κέρδη κλπ
Με δεδομένο το παραπάνω δε γίνεται επίσης να επιστρέφουν άκριτα και άμεσα τα χρήματα. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται προϋποθέσεις για fraud εναντίον των παρόχων δικτύων από τους παρόχους υπηρεσιών πολ. πληροφόρησης.
Η νομοθεσία σου δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσεις τα χρήματα και από τον πάροχο σου. Δες την ερώτηση 10 στο σύνδεσμο που σου έδωσα. Λέει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνεις και που να απευθυνθείς. Θα κάνεις μεγάλο λάθος αν το αφήσεις. Όχι για τα λεφτά, τα οποία με τη διαδικασία αυτή θα τα πάρεις (μάλλον). Αλλά με αφορμή τη συσσώρευση καταγγελιών σα τη δική σου οι αρμόδιες αρχές θα εισηγηθούν αυστηροποίηση της νομοθεσίας.
Με δεδομένο το παραπάνω δε γίνεται επίσης να επιστρέφουν άκριτα και άμεσα τα χρήματα. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται προϋποθέσεις για fraud εναντίον των παρόχων δικτύων από τους παρόχους υπηρεσιών πολ. πληροφόρησης.
Η νομοθεσία σου δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσεις τα χρήματα και από τον πάροχο σου. Δες την ερώτηση 10 στο σύνδεσμο που σου έδωσα. Λέει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνεις και που να απευθυνθείς. Θα κάνεις μεγάλο λάθος αν το αφήσεις. Όχι για τα λεφτά, τα οποία με τη διαδικασία αυτή θα τα πάρεις (μάλλον). Αλλά με αφορμή τη συσσώρευση καταγγελιών σα τη δική σου οι αρμόδιες αρχές θα εισηγηθούν αυστηροποίηση της νομοθεσίας.
Πρωτον και να αλλάξεις εταιρεία, το ιδιο είναι και οι αλλοι.
Και εγω την εχω παθει, και τα μπλοκαρα γρηγορα. Ηταν μια συνδρομή λεει σε παιχνίδια ή κατι τετοιο. Παίρνω τηλέφωνο στον κοσμοτε και μου λεει ενας τυπος μηπως κυριε ειχατε μπει σε σελιδες ερωτικου περιεχομένου?
Για να μην τον αρχισω στις χριστοπαναγιες, του λεω φιλε εσυ αμα μπεις σε πορνοσαιτ δινεις το κινητο σου?
Τελος παντων ουτε εμαθα ποτε γιατί χρεωθηκα. Πληρωσα τα 5-6 ευρω, και τα μπλοκαρα. Το εχω μετανοιωσει παντως που δεν εκανα καταγγελία στην εεττ ή κατι τέλος πάντων.
Και εγω την εχω παθει, και τα μπλοκαρα γρηγορα. Ηταν μια συνδρομή λεει σε παιχνίδια ή κατι τετοιο. Παίρνω τηλέφωνο στον κοσμοτε και μου λεει ενας τυπος μηπως κυριε ειχατε μπει σε σελιδες ερωτικου περιεχομένου?
Για να μην τον αρχισω στις χριστοπαναγιες, του λεω φιλε εσυ αμα μπεις σε πορνοσαιτ δινεις το κινητο σου?
Τελος παντων ουτε εμαθα ποτε γιατί χρεωθηκα. Πληρωσα τα 5-6 ευρω, και τα μπλοκαρα. Το εχω μετανοιωσει παντως που δεν εκανα καταγγελία στην εεττ ή κατι τέλος πάντων.
νταξει ευτυχως την καραμπινα την εχω στο εξοχικοpaul25 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:32Σωστό αυτό που λες αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Στα συμβόλαια ποτέ δεν σου λένε πως υπάρχει υπηρεσία κόφτη αν θες να ενεργοποιήσεις σε περίπτωση που περάσεις τις ώρες ομιλίας σου. Έτσι μένουν "ανοιχτά" τα όρια και η μέτρηση των ωρών πέφτει σε εσένα για να την πατήσεις και να τα περάσεις ώστε να σε χρεώνουν σε πιο υψηλή τιμή. Για εμένα by default θα έπρεπε να ήταν ήδη ενεργοποιημένος με το πακέτο και σε περίπτωση που μάθαινα την ύπαρξη του να τον απενεργοποιούσα αν δεν τον ήθελα, όχι το αντίθετο. Όταν βγήκε ο νόμος για την ενημέρωση του ορίο στα data μόνο τότε υποχρεώθηκαν να σου στέλνουν το μήνυμα "έχετε καταναλώσει το 80% κλπ κλπ", αυτό θα έπρεπε να το κάνουν μόνοι τους ως καλή πίστη και ως αυτονόητο όχι να υποχρεωθούν πρώτα, αλλά πως θα βγάλουν κέρδος;Lord Snow έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:20 Αφενος η νομοθεσια δεν επιβαλει μπλοκαρισμα, αλλα οι παροχοι θα επρεπε να το εχουν by default ως ενεργεια καλης πιστης προς τους πελατες τους. Οποιος θελει τις υπηρεσιες το απενεργοποιει. Τα windows εχουν firewall, αν δεν το θες και ρισκαρεις το απενεργοποιεις, αυτοι ομως προσπαθουν να σε προστατεψουν.
Πάρε και τα στοιχεία της dimoco στην Ελλάδα, μάλλον είναι η διεύθυνση σπιτιού της Λίλης, της διευθύντριας. Αν είναι αυτή πήγαινε και χτύπα κουδούνι.....Lord Snow έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:20 Αφετερου. Δεν εχω καμια δουλεια να συνδιαλεγομαι με την Dimoco και οποιονδηποτε αλλο πορτοφολα. Εγω επικοινωνησα με τον παροχο μου που υποτιθεται οτι θα επρεπε να εχει προτεραιοτητα το συμφερον του πελατη αντι να δρα ως ταμειο για παρανομες χρεωσεις. Φυσικα και θα επρεπε να 6 ευρω να τα φαει στον κωλο η Vodafone και η καθε Vodafone οπως θα εκανε καθε σωστος επαγγελματιας που εγινε μαλακια on his watch. Ξαναλεω δεν εχει σημασια το ποσο αλλα η ενεργεια.
Τελος δεν ειμαι ουτε κανενας παππους, ουτε κανενα πιτσιρικι να κατεβαζω αηδιες. Περαν του οτι αντιλαμβανομαι τι παιζει με τις εφαρμογες, γενικα στο κινητο εχω μονο απαραιτητες και ''official'' εφαρμογες και δεν σερφαρω ποτε, λογω του οτι συνηθως ειμαι κοντα σε υπολογιστη ή ταμπλετ.
Αυτο που συμβαινει ειναι απιστευτο καραγκιοζιλικι και κανονικα οι υπευθυνοι ειναι για πολλες μαπες.Πάντως τα γραφεία στην Αυστρία είναι ωραία.
https://dimoco.eu/dimoco-greece/
Εστω θα μπορουσαν να στελνουν ενα ενημερωτικο sms εκ των προτερων που να συστηνει την φραγη πενταψηφιων. Δηλαδη αυτο που μου εστειλαν κατοπιν εορτης. Αλλα γαμιουντε.Jack Shephard έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:33 Δε μπορούν ρε συ οι πάροχοι να μπλοκάρουν την πρόσβαση σε τέτοιες υπηρεσίες αυτοβούλως. Θα δέχονταν αγωγές και μηνύσεις για παρεμπόδιση άσκησης δραστηριότητας νόμιμα αδειοδοτημένων παρόχων υπηρεσιών από την ΕΕΤΤ, διαφυγόντα κέρδη κλπ
Να τις επιτρεπουν μονο μετα την σύμφωνη γνώμη του πελάτη τοτε. Εαν ενας συνδρομητης πχ του Cosmote θελει να ειναι μελος σε τέτοιες υπηρεσίες, να το δηλωνει και μετα ας του στειλουν οσα μηνύματα θελουν.Jack Shephard έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:33 Δε μπορούν ρε συ οι πάροχοι να μπλοκάρουν την πρόσβαση σε τέτοιες υπηρεσίες αυτοβούλως. Θα δέχονταν αγωγές και μηνύσεις για παρεμπόδιση άσκησης δραστηριότητας νόμιμα αδειοδοτημένων παρόχων υπηρεσιών από την ΕΕΤΤ, διαφυγόντα κέρδη κλπ
- Jack Shephard
Αυτό το δέχομαι. Θα μπορούσαν κατά τη σύναψη συμβάσεων να ενημερώνουν το συνδρομητή πως να ενεργοποιήσει τη φράγη. Πάντως και οι τρεις εταιρείες διαφήμισαν το blocking αυτών των υπηρεσιών έντονα. Δε το είχες δει; Ή το αγνόησες;Lord Snow έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:37 [Εστω θα μπορουσαν να στελνουν ενα ενημερωτικο sms εκ των προτερων που να συστηνει την φραγη πενταψηφιων. Δηλαδη αυτο που μου εστειλαν κατοπιν εορτης. Αλλα γαμιουντε.
Ισχύει η απάντηση μου στον Snow γι' αυτό.panos291 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:38 Να τις επιτρεπουν μονο μετα την σύμφωνη γνώμη του πελάτη τοτε. Εαν ενας συνδρομητης πχ του Cosmote θελει να ειναι μελος σε τέτοιες υπηρεσίες, να το δηλωνει και μετα ας του στειλουν οσα μηνύματα θελουν.
Αν η εκαστοτε Vodafone δεν θελει τον ''πονοκεφαλο'' και δεν υπαρχουν προμηθειες και κερδη απο αυτη την ιστορια (χεζουν οι αρκουδες στο δασος?) τοτε πολυ απλα να παψει να κανει ταμειο για τριτους. Η Dimoco και η καθε ''εταιρεια'' ας βρει τροπο να χρεωνει τις υπηρεσιες της (μεσω πιστωτικης, paypal κτλ). Γιατι αμα ειναι ετσι να στειλω στον CEO της vodafone μερικα layout που θα κοστολογησω αυθαιρετα φυσικα, μεσω του λογαριασμου της ΕΥΔΑΠ. Δεν γαμιομαστε λεω γω? Δηλαδη πρεπει να κανουμε αγωνα για τα αυτονοητα?
Δεν ξερω που το διαφημισαν ''εντονα'', εγω δεν αντεληφθην καμια τετοια ''ενταση'', αν θελαν να επικοινωνησουν μαζι μου για να με ενημερωσουν εχουν ολα τα στοιχεια και τουλαχιστον 4 τροπους (γραπτα, sms, τηλεφωνο, email). Πρεπει να βλεπω καποια καναλι καποια συγκεκριμενη ωρα? Πως ακριβως λειτουργει αυτο?
Δεν ξερω που το διαφημισαν ''εντονα'', εγω δεν αντεληφθην καμια τετοια ''ενταση'', αν θελαν να επικοινωνησουν μαζι μου για να με ενημερωσουν εχουν ολα τα στοιχεια και τουλαχιστον 4 τροπους (γραπτα, sms, τηλεφωνο, email). Πρεπει να βλεπω καποια καναλι καποια συγκεκριμενη ωρα? Πως ακριβως λειτουργει αυτο?
Φυσικα και μπορούν. Βασικά θα έπρεπε να είναι εξ αρχής μπλοκαρισμένες κι αν κάποιος θέλει να χρ3ωνεται 2 ευρώ το μήνυμα για να βλέπει διαφημίσεις να κανει εγγράφως αίτηση στον πάροχο. Όχι να ποντάρουν στην άγνοια του πελατηJack Shephard έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:33 Δε μπορούν ρε συ οι πάροχοι να μπλοκάρουν την πρόσβαση σε τέτοιες υπηρεσίες αυτοβούλως
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Επειδή έχω δουλέψει σε εταιρεία παρόμοια με αυτήν τη
Dimoco μπορώ να σας πω υπεύθυνα ότι κάθε μήνυση
είναι χαμένος χρόνος.Οι τύποι προφανώς έχουν χρησιμοποιήσει
πολλά λογιστικά κόλπα για να γλιτώσουν.Καταρχήν,
δε μιλάμε για μια εταιρεία αλλά για έναν υποτιθέμενο
όμιλο που η "μητρική" εταιρεία είναι κάποια μονοπρόσωπη
ΕΠΕ,ΙΚΕ ή ΕΕ της οποίας ο διαχειριστής είναι κάποιος αυτοφωράκιας
με μηδέν περιουσιακά στοιχεία.Όταν σκάνε οι μηνύσεις ο "όμιλος"
κλείνει και πολλές φορές ξανανοίγει με άλλο όνομα.Τα γραφεία τους
δε είναι συνήθως κάποιο διαμέρισμα χωρίς επιγραφή.
Dimoco μπορώ να σας πω υπεύθυνα ότι κάθε μήνυση
είναι χαμένος χρόνος.Οι τύποι προφανώς έχουν χρησιμοποιήσει
πολλά λογιστικά κόλπα για να γλιτώσουν.Καταρχήν,
δε μιλάμε για μια εταιρεία αλλά για έναν υποτιθέμενο
όμιλο που η "μητρική" εταιρεία είναι κάποια μονοπρόσωπη
ΕΠΕ,ΙΚΕ ή ΕΕ της οποίας ο διαχειριστής είναι κάποιος αυτοφωράκιας
με μηδέν περιουσιακά στοιχεία.Όταν σκάνε οι μηνύσεις ο "όμιλος"
κλείνει και πολλές φορές ξανανοίγει με άλλο όνομα.Τα γραφεία τους
δε είναι συνήθως κάποιο διαμέρισμα χωρίς επιγραφή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ την 01 Οκτ 2019, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Στις τσόντες που αναφέρονται πιο πάνω υπάρχουν
παιχνίδια,sites γνωριμιών,sites με webcams που
σου ζητάνε αριθμό τηλεφώνου.Τις περισσότερες
φορές ζητάνε και αριθμό πιστωτικής οπότε πολλοί
την πατάνε πάνω στην κάβλα τους.
εκει φταις εσυ και η εκαστοτε Dimoco μπορει να αποδειξει οτι εβαλες τα στοιχεια σου. Εδω μιλαμε για 100% αυθαιρετη χρεωση. Και κακα τα ψεματα οποιος εχει καποιον γνωστο που να εχει κανει τηλεφωνικο κεντρο ξερει καλα οτι ολα τα στοιχεια ειναι χυμα. Οι τραπεζες παλιοτερα πως εβρισκαν τηλεφωνα και βομβαρδιζαν τους γερους με προσφορες για δανεια? Το ζητημα δεν ειναι που βρηκαν αυτοι το τηελεφωνο. Ειναι οτι η Vodafone κανει πλατες και τους επιτρεπει να χρησιμοποιουν την πλατφορμα της ως εισπρακτικο μηχανισμο. Ενα προνομιο το οποιο ειναι ασυλληπτο οπλο αν το σκεφτει κανεις. Γιατι αν εγω δεν πληρωσω τα 6 ευρω μετα εχω να κανω με την Vodafone ως ''κακοπληρωτης'' οχι με την Τσιριμοκος ΕΠΕΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:57 Στις τσόντες που αναφέρονται πιο πάνω υπάρχουν
- Jack Shephard
Ήταν και σε μηνύματα στην περιοχή μηνυμάτων των λογαριασμών. Αλλά επί της αρχής δε διαφωνώ μαζί σου για στοχευμένη ενημέρωση των features που σου δίνει η υπηρεσία σου. Καλά κάνεις και ζητάς περισσότερη ενημέρωση. Και για το προκείμενο αλλά και π.χ. και για το μητρώο 11 που είναι μία αντίστοιχη περίπτωση.Lord Snow έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:51 Αν η εκαστοτε Vodafone δεν θελει τον ''πονοκεφαλο'' και δεν υπαρχουν προμηθειες και κερδη απο αυτη την ιστορια (χεζουν οι αρκουδες στο δασος?) τοτε πολυ απλα να παψει να κανει ταμειο για τριτους. Η Dimoco και η καθε ''εταιρεια'' ας βρει τροπο να χρεωνει τις υπηρεσιες της (μεσω πιστωτικης, paypal κτλ). Γιατι αμα ειναι ετσι να στειλω στον CEO της vodafone μερικα layout που θα κοστολογησω αυθαιρετα φυσικα, μεσω του λογαριασμου της ΕΥΔΑΠ. Δεν γαμιομαστε λεω γω? Δηλαδη πρεπει να κανουμε αγωνα για τα αυτονοητα?
Τώρα, οι υπηρεσίες αυτές και η τιμολόγηση τους γίνεται περίπου όπως σε όλο τον κόσμο. Σκέψου ότι από τα χρήματα που πληρώνεις τρώνε τουλάχιστον τέσσερεις: το κράτος, ο πάροχος ΥΠΠ, ο πάροχος δικτύου του και ο πάροχος σου (~10% στο συγκεκριμένο σενάριο. Μπορεί όμως να είναι παράλληλα και ο πάροχος δικτύου, οπότε υπολόγισε ανάλογα ένα επιπλέον ~ 35%). Μια ώρα να απασχολήσεις τον πάροχο σου, να τον τρέχεις με καταγγελίες και παράλληλα να είσαι φοβερά δυσαρεστημένος και να διακόψεις / μην ανανεώσεις, τη δυσφήμιση σε social media και forums κλπ, δε θα σου πω εγώ, σκέψου μόνος σου αν αξίζει.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Όπως γράφω και πιο πάνω,ο δικός μου λογαριασμός χρεώθηκεLord Snow έγραψε: 02 Οκτ 2019, 00:06εκει φταις εσυ και η εκαστοτε Dimoco μπορει να αποδειξει οτι εβαλες τα στοιχεια σου. Εδω μιλαμε για 100% αυθαιρετη χρεωση. Και κακα τα ψεματα οποιος εχει καποιον γνωστο που να εχει κανει τηλεφωνικο κεντρο ξερει καλα οτι ολα τα στοιχεια ειναι χυμα. Οι τραπεζες παλιοτερα πως εβρισκαν τηλεφωνα και βομβαρδιζαν τους γερους με προσφορες για δανεια? Το ζητημα δεν ειναι που βρηκαν αυτοι το τηελεφωνο. Ειναι οτι η Vodafone κανει πλατες και τους επιτρεπει να χρησιμοποιουν την πλατφορμα της ως εισπρακτικο μηχανισμο. Ενα προνομιο το οποιο ειναι ασυλληπτο οπλο αν το σκεφτει κανεις. Γιατι αν εγω δεν πληρωσω τα 6 ευρω μετα εχω να κανω με την Vodafone ως ''κακοπληρωτης'' οχι με την Τσιριμοκος ΕΠΕΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:57 Στις τσόντες που αναφέρονται πιο πάνω υπάρχουν
παρά το γεγονός ότι πατούσα το κλασικό Χ πιστεύοντας ότι με
αυτόν τον τρόπο "διώχνω" τις διαφημίσεις από το κινητό μου.
Η εφαρμογή όμως είχε προγραμματιστεί για να αντιλαμβάνεται
το X ως έγκριση κάτι σαν Enter ας πούμε.Η μόνη επιλογή που
είχα ως χρήστης ήταν να διαλέξω το "Πίσω".Λεπτομέρειες δεν
ξέρω,δεν είμαι κομπιουτεράς εξάλλου αυτό που μου είπαν στη
Vodafone(επίσημο κατάστημα) μεταφέρω.
Τώρα όσον αφορά τα στοιχεία,ήταν και δική μου απορία όταν
δούλευα στο τηλεφωνικό κέντρο.Εκτιμώ ότι πίσω από αυτές
τις εταιρείες υπάρχει κύκλωμα που συμμετέχουν και τα στελέχη
της εταιρείας παρόχου.Δεν αποκλείεται να είναι και ιδιοκτήτες
και να χρεώνουν και τη Vodafone με τίποτα υπηρεσίες outsourcing
και καλά.Γενικά,αν κρίνω από όλη τη μυστικοπάθεια που έβλεπα
στο κέντρο,δεν αποκλείω τίποτα
Τοτε μου λες οτι τα μεγαλοστελεχη των παροχων ειναι απολυτως ηλιθιοι? Γιατι μην μου πεις οτι η Τσιριμοκος ΕΠΕ εχει περισσοτερη επιρροη στις κυβερνησεις απο την Vodafone ή οποιον αναλογο. Εγω ξερω οτι κανεις δεν κανει τιποτα αν δεν κερδιζει κατι με καποιο τροπο. Το να δινει μια τοσο δυνατη βοηθεια η Vodafone με την παροχη της χρεωστικης πλατφορμας της, ιδιως οταν υπαρχει τετοιο backlash, ετσι απλα, ειναι εναντιo σε καθε λογικη.Jack Shephard έγραψε: 02 Οκτ 2019, 00:12Ήταν και σε μηνύματα στην περιοχή μηνυμάτων των λογαριασμών. Αλλά επί της αρχής δε διαφωνώ μαζί σου για στοχευμένη ενημέρωση των features που σου δίνει η υπηρεσία σου. Καλά κάνεις και ζητάς περισσότερη ενημέρωση. Και για το προκείμενο αλλά και π.χ. και για το μητρώο 11 που είναι μία αντίστοιχη περίπτωση.Lord Snow έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:51 Αν η εκαστοτε Vodafone δεν θελει τον ''πονοκεφαλο'' και δεν υπαρχουν προμηθειες και κερδη απο αυτη την ιστορια (χεζουν οι αρκουδες στο δασος?) τοτε πολυ απλα να παψει να κανει ταμειο για τριτους. Η Dimoco και η καθε ''εταιρεια'' ας βρει τροπο να χρεωνει τις υπηρεσιες της (μεσω πιστωτικης, paypal κτλ). Γιατι αμα ειναι ετσι να στειλω στον CEO της vodafone μερικα layout που θα κοστολογησω αυθαιρετα φυσικα, μεσω του λογαριασμου της ΕΥΔΑΠ. Δεν γαμιομαστε λεω γω? Δηλαδη πρεπει να κανουμε αγωνα για τα αυτονοητα?
Τώρα, οι υπηρεσίες αυτές και η τιμολόγηση τους γίνεται περίπου όπως σε όλο τον κόσμο. Σκέψου ότι από τα χρήματα που πληρώνεις τρώνε τουλάχιστον τέσσερεις: το κράτος, ο πάροχος ΥΠΠ, ο πάροχος δικτύου του και ο πάροχος σου (~10% στο συγκεκριμένο σενάριο. Μπορεί όμως να είναι παράλληλα και ο πάροχος δικτύου, οπότε υπολόγισε ανάλογα ένα επιπλέον ~ 35%). Μια ώρα να απασχολήσεις τον πάροχο σου, να τον τρέχεις με καταγγελίες και παράλληλα να είσαι φοβερά δυσαρεστημένος και να διακόψεις / μην ανανεώσεις, τη δυσφήμιση σε social media και forums κλπ, δε θα σου πω εγώ, σκέψου μόνος σου αν αξίζει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 454 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 157 Απαντήσεις