Πάντως τη μάνα μου δε την πρηζουν απλά της στέλνουν τους λογαριασμούςLord Snow έγραψε: 01 Οκτ 2019, 22:59Θα μου πρηξουν τ' αρχιδια ρε συ Ιφιδα. Εφτασα μεχρι εδω με μηδεν χρεος ever και θα εχω κατι αληταμπουρες να μου δημιουργουν θεματα? Αφου μιλαμε για αλητες τωρα. Ουτε με την τηλεφωνητρια δεν μπορεις να τα βαλεις να ξεδωσεις λιγο. Τι φταιει, παιρνει εκει κανα 500ρικο για να παπαγαλιζει οτι της λενε τα κουστουμια.
Γνώμη μου, αφού είναι μόνο 6 ευρώ, πλήρωσέ τους κι άλλαξε εταιρεία, γνωστοποιώντας τους ότι το κάνεις γι αυτό το λόγο. Κι οι άλλες τα ίδια κάνουν βέβαια, απλά για το γαμώτο. Και κανε εξ αρχής φραγή στους 5ψηφιους
Δεν έχουμε λεφτά για τέτοια πραγματαJuno έγραψε: 01 Οκτ 2019, 22:59Μήνυση. Συν ψυχικές οδύνες κλπ.Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 22:40 Ναι, τα χρεώνεσαι στον λογαριασμό σου. Η βονταφον κι η κάθε βονταφον, γιατί όλες οι εταιρείες το επιτρέπουν δεν κάνουν απολύτως τίποτα γιατί κερδίζουν απ αυτήν την απατεωνιά. Είσαι τυχερός που το αντιλήφθηκε νωρίς, η μάνα μου ας πούμε μεγάλη γυναίκα, χρεωθηκε απ το πουθενα πανω απο 200 ευρω, χωρίς να πατήσει και κάτι, χωρίς να δώσει το τηλέφωνο της δηλαδή σε κάποια 5 ψηφία "υπηρεσια"
Είναι ξεκάθαρη απατεωνιά και οι εταιρείες δε νοιάζονται καθόλου γι αυτό. Υπάρχουν χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις, έχει γίνει ένας χαμουλης, κάποιοι είναι στα δικαστήρια