Εξαρτάται τη σοβαρότητα του λόγου που δεν θα μπορούσε να έρθει. Έχω μάθει να δείχνω κατανόηση στις ανάγκες του άλλου.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:56Καλά, αυτό δεν το συζητάμε. Μιλάμε για τετράγωνη λογική όχι αστεία.
Επ' ευκαιρία, αν πήγαινες εσύ στην πόλη του για να του κάνεις έκπληξη και αφού συναντιόσασταν την ώρα που τον βόλευε, σου έλεγε πόσο καλή, γλυκειά, όμορφη και ποθητή είσαι και καπάκι ότι πρέπει να φύγει γιατί πρέπει να πάρει κάτι χάπια για τη μάνα του (ή οτιδήποτε άλλο σχετικό) εσύ πόσο ασφαλής (δηλαδή σίγουρη για το πόσο τρελλά σε θέλει) θα ένοιωθες;
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Το συγγενικό είδος που δεν παίζεται, είναι οι ζακό.Ορέστης 35 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:04Κοιτα και ενα συγγενικο ειδος που λεγεται parrotletvantono έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:14Πειραχτήρι το μπαγάσικο, σαν εμένα. Θα πάρω τελικά,ειτε με τις συμβουλές σου είτε χωρίς, το αποφάσισα.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:11
![]()
Ό,τι και να νομίζουν αυτοί θα το κάνουν βάσει των στοιχείων που δίνεις εσύ.
Κι επειδή είναι πολύ πιθανό να τη δω Μπρόιερ και στο δικό σου θέμα, βρες κάποια άλλη να σου μιλήσει για τα πουλιά της.
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χαοτικέ, μόνο να μην κάνεις εκστρατεία κατά της μείωσης του πληθυσμού των γκέι έτσι και συμβεί... θα πηδηχτώ από το παράθυρο λέμε!
Στο ξαναλέω, δεν έχω τίποτα με τα παιδιά, το λογικό και φυσικό λέω.
Στο ξαναλέω, δεν έχω τίποτα με τα παιδιά, το λογικό και φυσικό λέω.
the end
-
Γραφικός
Κι αν για τρεις μέρες είχε συνέχεια πράγματα να κάνει; Δεν είναι μεν απίθανο, αλλά οι πιθανότητες είναι τόσο μικρές που θα σκέφτηκε ότι τον βαριέσαι (αν είναι καλοπροαίρετος).Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:05 Εξαρτάται τη σοβαρότητα του λόγου που δεν θα μπορούσε να έρθει. Έχω μάθει να δείχνω κατανόηση στις ανάγκες του άλλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 01 Οκτ 2019, 17:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Ορέστης 35
Υπαρχει παντα ο LeonasNaida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:30Δεν φταίω εγώ σε αυτό. Δεν το γνωριζα ότι θα έρθει. Και είχαμε πει άλλη ημερομηνία. Και τράβηξα και μεγάλο άγχος να κανονίσω να βρω αυτό το δίωρο την κάθε μέρα για να βγούμε. Καλά ταξίδι αστραπή δεν παίζει.Feindflug έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:15Να αγιάσει το στόμα σου ρε τύπε! Ο έτσι ήρθε εδώ για να δέσει το γλυκό, αλλά η δικιά μας δεν είχε χρόνο! Εκτός αυτού, τού έλεγε να πάει και να κάνει ότι θέλει στην Αθήνα. Ο άλλος ήρθε για σεξ και η άλλη έκανε έναν συνδυασμό απελευθερωμένης και trip advisor.Ασέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:07
αδυνατω να καταλαβω τι συγκυριες μπορει να υπαρξουν για να μη γαμηθει ενα ζευγαρι που ειναι 2.5 μηνες μακρια ο ενας απο τον αλλο.
Τύπισσα, η λύση είναι ταξίδι αστραπή εκεί που μένει, πες του να πάρει και κανένα ρεπό και κάνε αυτό που πρέπει και κάτι παραπάνω.
Αν έχει βρει καμμία άλλη, πες του να σου δώσει συμβουλές που να βγεις και τι να κάνεις, όπως του έκανες και συ.
Ρε Ναίδα αφού δεν σε χούφτωσε σε άνετο αυτοκίνητο τι το συζητάμε ακόμα; κάνετε παράσιτα στη συζήτηση... όχου...
the end
δηλαδη 2 φορες τον καβλωσες και τον αφησες στα κρυα του λουτρου. και μαλιστα με προοπτικη να φυγει και να τον ξαναδεις ξερογωποτε.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:57Όχι δεν υπήρχε. Την πρώτη μέρα βγήκαμε στο κεντρο, η αλήθεια είναι ότι υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση,τον πείραζα κι εγώ ,κάπου στριμωχτήκαμε σε ένα στενό αλλά έπρεπε να φύγω. Την δεύτερη μέρα, φάγαμε κίνηση στην παραλιακή, πάλι υπήρχε μεγάλη ένταση, μου έλεγε να πάμε σε ξενοδοχειο δεν ήθελα, κάπου καβατζωθηκαμε , ε είχε μεγάλη ένταση πάλι μετά έπρεπε να φύγω.
για πες μας, τι αλλες αποριες εχεις για την αλλοκοτη συμπεριφορα του.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ασέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:12δηλαδη 2 φορες τον καβλωσες και τον αφησες στα κρυα του λουτρου. και μαλιστα με προοπτικη να φυγει και να τον ξαναδεις ξερογωποτε.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:57Όχι δεν υπήρχε. Την πρώτη μέρα βγήκαμε στο κεντρο, η αλήθεια είναι ότι υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση,τον πείραζα κι εγώ ,κάπου στριμωχτήκαμε σε ένα στενό αλλά έπρεπε να φύγω. Την δεύτερη μέρα, φάγαμε κίνηση στην παραλιακή, πάλι υπήρχε μεγάλη ένταση, μου έλεγε να πάμε σε ξενοδοχειο δεν ήθελα, κάπου καβατζωθηκαμε , ε είχε μεγάλη ένταση πάλι μετά έπρεπε να φύγω.
για πες μας, τι αλλες αποριες εχεις για την αλλοκοτη συμπεριφορα του.![]()
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Σου είπα μια περίπτωση, που δεν είναι μια τυχαία φάση αλλά ένα μόνιμο δεδομένο. Το θέμα δεν είναι το πως κρίνει αυτός που έχει τη χ ή ψ υποχρέωση ως σημαντικό στοιχείο αλλά το πως εκλαμβάνεται από τον άλλον. Πιθανόν να έχει κι αυτός τα δικά του και να μη σε έχει ενημερώσει. Αλλά σοβαρές σχέσεις με σ/κ όπου όλοι παριστάνουν τους ελεύθερους, ωραίους και μοιραίους και από Δευτέρα τα κεφάλια μέσα, δεν παίζουν.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:05Εξαρτάται τη σοβαρότητα του λόγου που δεν θα μπορούσε να έρθει. Έχω μάθει να δείχνω κατανόηση στις ανάγκες του άλλου.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:56Καλά, αυτό δεν το συζητάμε. Μιλάμε για τετράγωνη λογική όχι αστεία.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:49
Ο γραφικός είπε για την ανασφαλεια του. Εμένα λογικό είναι να μου έχει δημιουργηθεί ανασφάλεια. Αυτός δεν είχε λόγο.
Επ' ευκαιρία, αν πήγαινες εσύ στην πόλη του για να του κάνεις έκπληξη και αφού συναντιόσασταν την ώρα που τον βόλευε, σου έλεγε πόσο καλή, γλυκειά, όμορφη και ποθητή είσαι και καπάκι ότι πρέπει να φύγει γιατί πρέπει να πάρει κάτι χάπια για τη μάνα του (ή οτιδήποτε άλλο σχετικό) εσύ πόσο ασφαλής (δηλαδή σίγουρη για το πόσο τρελλά σε θέλει) θα ένοιωθες;
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ορέστης 35
Νατο και το υπαιθριο!Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:57Όχι δεν υπήρχε. Την πρώτη μέρα βγήκαμε στο κεντρο, η αλήθεια είναι ότι υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση,τον πείραζα κι εγώ ,κάπου στριμωχτήκαμε σε ένα στενό αλλά έπρεπε να φύγω. Την δεύτερη μέρα, φάγαμε κίνηση στην παραλιακή, πάλι υπήρχε μεγάλη ένταση, μου έλεγε να πάμε σε ξενοδοχειο δεν ήθελα, κάπου καβατζωθηκαμε , ε είχε μεγάλη ένταση πάλι μετά έπρεπε να φύγω.

Μπορεί να γουστάρει βιασμούς το κορίτσι... τώρα αυτό που μένει είναι η ψυχοσύνθεση του θύματος εε... του βιαστή ήθελα να πω.Ασέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:12δηλαδη 2 φορες τον καβλωσες και τον αφησες στα κρυα του λουτρου. και μαλιστα με προοπτικη να φυγει και να τον ξαναδεις ξερογωποτε.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:57
Όχι δεν υπήρχε. Την πρώτη μέρα βγήκαμε στο κεντρο, η αλήθεια είναι ότι υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση,τον πείραζα κι εγώ ,κάπου στριμωχτήκαμε σε ένα στενό αλλά έπρεπε να φύγω. Την δεύτερη μέρα, φάγαμε κίνηση στην παραλιακή, πάλι υπήρχε μεγάλη ένταση, μου έλεγε να πάμε σε ξενοδοχειο δεν ήθελα, κάπου καβατζωθηκαμε , ε είχε μεγάλη ένταση πάλι μετά έπρεπε να φύγω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 01 Οκτ 2019, 17:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
the end
συνεχίστε ρε παιδιά την παράλληλη συζήτηση για τους γκέι, δίνει ένα τόνο σουρεάλ, έναν ακόμα δηλαδή.
Δανάη δεν τα λες καλά. Για πρώτη φορά όσο σε θυμάμαι μοιάζει να μην φταις, είχες όλη την καλή διάθεση αλλά απλά δεν μπορούσες, είχες υποχρεώσεις. Γιατί σε πειράζει που θύμωσε, ευκαιρία δεν είναι να τον μάθεις λίγο, να δεις αν πράγματι σου αρέσει για σχέση κλπ;
Δανάη δεν τα λες καλά. Για πρώτη φορά όσο σε θυμάμαι μοιάζει να μην φταις, είχες όλη την καλή διάθεση αλλά απλά δεν μπορούσες, είχες υποχρεώσεις. Γιατί σε πειράζει που θύμωσε, ευκαιρία δεν είναι να τον μάθεις λίγο, να δεις αν πράγματι σου αρέσει για σχέση κλπ;
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:16
Αναφορικά δε με τις εκφράσεις "έσπασε κάτι", ναι, είναι πολύ ρομαντικό όταν αφορά σε γυαλί αλλά καθόλου ρομαντικό όταν αφορά σε όρχεις.
ε, μα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
parafrwn έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:14Ασέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:12δηλαδη 2 φορες τον καβλωσες και τον αφησες στα κρυα του λουτρου. και μαλιστα με προοπτικη να φυγει και να τον ξαναδεις ξερογωποτε.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:57
Όχι δεν υπήρχε. Την πρώτη μέρα βγήκαμε στο κεντρο, η αλήθεια είναι ότι υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση,τον πείραζα κι εγώ ,κάπου στριμωχτήκαμε σε ένα στενό αλλά έπρεπε να φύγω. Την δεύτερη μέρα, φάγαμε κίνηση στην παραλιακή, πάλι υπήρχε μεγάλη ένταση, μου έλεγε να πάμε σε ξενοδοχειο δεν ήθελα, κάπου καβατζωθηκαμε , ε είχε μεγάλη ένταση πάλι μετά έπρεπε να φύγω.
![]()

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Γραφικός
Edit
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 01 Οκτ 2019, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 16 Απαντήσεις