Δεν γνωριζόμασταν. Απλά ας πούμε τον ηξερα και με ήξερε. Κατά κάποιο τρόπο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ανατροπή στο 90'!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
πόσα χρόνια κατά κάποιο τρόπο ήξερε ο ένας τον άλλον;Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:47 Δεν γνωριζόμασταν. Απλά ας πούμε τον ηξερα και με ήξερε. Κατά κάποιο τρόπο.
Ο γραφικός είπε για την ανασφαλεια του. Εμένα λογικό είναι να μου έχει δημιουργηθεί ανασφάλεια. Αυτός δεν είχε λόγο.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:46Μισό ρε Νάιδα. Το ζητούμενο είναι αν νοιώθει ανασφάλεια αυτός ή εσύ;Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:42Δε θα έλεγα φίλος. Γνωστός ας πούμε.
Σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να αισθανθεί ανασφάλεια. Ήμουν πολύ ζεστή και εκδηλωτική μαζί του. Συνέχεια τον φίλαγα, τον αγκάλιαζα ,τον χάιδευα, του έλεγα καλά λόγια. Γενικά του έδειξα ότι χαιρόμουν παρά πολύ που ήρθε. Δεν είχε λόγο να αισθανθεί ανασφάλεια.Γραφικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:27
Δεν αντιλαμβάνεσαι τις ανασφάλειες που του έχει προκαλέσει η αντιμετώπισή σου ή τις αντιλαμβάνεσαι και τις θεωρείς αδικαιολόγητες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
6-7 σίγουρα. Αλλά ξαναλέω δεν γνωριζόμασταν κανονικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 01 Οκτ 2019, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Α... ξέχασα να προσθέσω ότι κάποιοι σε μεγάλο ποσοστό που παντρεύτηκαν για "τα μάτια του κόσμου' " ότι κατέστρεψαν και την ζωή του συντρόφου τους στην συνεχεια με την δική τους ήδη κατεστραμμένη υπόσταση.-Πάνας έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:44Τι τι;Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:38Ναι τι;Πάνας έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:34
Ω΄πα φιλαράκι... αυτό θα πρέπει να έχει την απόλυτη συγκατάθεση μιας γυναίκας ή ενός άντρα για να γίνει... Έτσι δεν είναι;
Δεν λέω κάτι διαφορετικό, να βγουν να φωνάζουν τι είναι και αν βρεθεί καμιά γυναίκα ή άντρας να τεκνοποιήσουν ας το κάνουν. Μαζί σου είμαι!
Εγώ δεν αφαίρεσα το δικαίωμα από κανέναν, απλά λέω το αυτονόητο... να δηλώνουν χωρίς ντροπή τι είναι και αν βρεθεί κάποια γυναίκα ή άντρας και θελήσει να τεκνοποιήσει μαζί τους ας το κάνουν... απλά πράγματα.
Παλιότερα με τους κρυφούς και κρυφές από ανάγκη για κάλυψη στην κοινωνία γινότανε μεγάλη μίξη γονιδίων. Με το υπάρχον στάτους θα είναι μικρότερη.
Αυτό.![]()
the end
Α κάνεις και πρόβλεψη φυσικής επιλογής. Ότι με την κοινωνική ελευθερία πλέον δεν εξαναγκάζονται σε συνέχιση των γονιδίων κι έτσι το γονίδιο θα εκλείψει. Ρε μαλάκα ούτε ο Άντερ τέτοια βλαχοκαφενόβιαΠάνας έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:44Τι τι;Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:38Ναι τι;Πάνας έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:34
Ω΄πα φιλαράκι... αυτό θα πρέπει να έχει την απόλυτη συγκατάθεση μιας γυναίκας ή ενός άντρα για να γίνει... Έτσι δεν είναι;
Δεν λέω κάτι διαφορετικό, να βγουν να φωνάζουν τι είναι και αν βρεθεί καμιά γυναίκα ή άντρας να τεκνοποιήσουν ας το κάνουν. Μαζί σου είμαι!
Εγώ δεν αφαίρεσα το δικαίωμα από κανέναν, απλά λέω το αυτονόητο... να δηλώνουν χωρίς ντροπή τι είναι και αν βρεθεί κάποια γυναίκα ή άντρας και θελήσει να τεκνοποιήσει μαζί τους ας το κάνουν... απλά πράγματα.
Παλιότερα με τους κρυφούς και κρυφές από ανάγκη για κάλυψη στην κοινωνία γινότανε μεγάλη μίξη γονιδίων. Με το υπάρχον στάτους θα είναι μικρότερη.
Αυτό.![]()
Πρώτον δεν ξέρεις τον μηχανισμό που σε κάνει ομοφυλόφιλο ούτε πως μεταφέρεται. Δεν έχει φανεί καμία διαφορά κάτι χιλιετίες τώρα και πάντα θ; υπάρχουν όπως υπήρχαν. Ακόμα κι είναι έτσι επειδή θες, πάρτο κι αυτό, δεν μπορείς να το ορίζεις ως λάθος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ξέρω τον μηχανισμό που επιλέγεις για τεκνοποίηση και αυτό μου φτάνει.Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:52
Α κάνεις και πρόβλεψη φυσικής επιλογής. Ότι με την κοινωνική ελευθερία πλέον δεν εξαναγκάζονται σε συνέχιση των γονιδίων κι έτσι το γονίδιο θα εκλείψει. Ρε μαλάκα ούτε ο Άντερ τέτοια βλαχοκαφενόβια![]()
Πρώτον δεν ξέρεις τον μηχανισμό που σε κάνει ομοφυλόφιλο ούτε πως μεταφέρεται. Δεν έχει φανεί καμία διαφορά κάτι χιλιετίες τώρα και πάντα θ; υπάρχουν όπως υπήρχαν. Ακόμα κι είναι έτσι επειδή θες, πάρτο κι αυτό, δεν μπορείς να το ορίζεις ως λάθος.
the end
Καλά, αυτό δεν το συζητάμε. Μιλάμε για τετράγωνη λογική όχι αστεία.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:49Ο γραφικός είπε για την ανασφαλεια του. Εμένα λογικό είναι να μου έχει δημιουργηθεί ανασφάλεια. Αυτός δεν είχε λόγο.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:46Μισό ρε Νάιδα. Το ζητούμενο είναι αν νοιώθει ανασφάλεια αυτός ή εσύ;Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:42
Δε θα έλεγα φίλος. Γνωστός ας πούμε.
Σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να αισθανθεί ανασφάλεια. Ήμουν πολύ ζεστή και εκδηλωτική μαζί του. Συνέχεια τον φίλαγα, τον αγκάλιαζα ,τον χάιδευα, του έλεγα καλά λόγια. Γενικά του έδειξα ότι χαιρόμουν παρά πολύ που ήρθε. Δεν είχε λόγο να αισθανθεί ανασφάλεια.
Επ' ευκαιρία, αν πήγαινες εσύ στην πόλη του για να του κάνεις έκπληξη και αφού συναντιόσασταν την ώρα που τον βόλευε, σου έλεγε πόσο καλή, γλυκειά, όμορφη και ποθητή είσαι και καπάκι ότι πρέπει να φύγει γιατί πρέπει να πάρει κάτι χάπια για τη μάνα του (ή οτιδήποτε άλλο σχετικό) εσύ πόσο ασφαλής (δηλαδή σίγουρη για το πόσο τρελλά σε θέλει) θα ένοιωθες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναίδα θα έλεγα να το ξεχάσεις. Ο γάμος φαίνεται να σχόλασε πριν καν αρχίσει
Πάνας έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:54Ξέρω τον μηχανισμό που επιλέγεις για τεκνοποίηση και αυτό μου φτάνει.Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:52
Α κάνεις και πρόβλεψη φυσικής επιλογής. Ότι με την κοινωνική ελευθερία πλέον δεν εξαναγκάζονται σε συνέχιση των γονιδίων κι έτσι το γονίδιο θα εκλείψει. Ρε μαλάκα ούτε ο Άντερ τέτοια βλαχοκαφενόβια![]()
Πρώτον δεν ξέρεις τον μηχανισμό που σε κάνει ομοφυλόφιλο ούτε πως μεταφέρεται. Δεν έχει φανεί καμία διαφορά κάτι χιλιετίες τώρα και πάντα θ; υπάρχουν όπως υπήρχαν. Ακόμα κι είναι έτσι επειδή θες, πάρτο κι αυτό, δεν μπορείς να το ορίζεις ως λάθος.![]()
Δεν ξέρεις τίποτα κατακαημένο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
πώς είναι το ακανόνιστα;
-
Γραφικός
Έκανε ολόκληρο ταξίδι να σε βρει, από πού κι ως πού νιώθεις ανασφάλεια; Αυτός νιώθει ανασφάλεια που δεν τον γουστάρεις ερωτικά. Ακόμα κι ο τρόπος που εκφράζεσαι εδώ, λες "ήθελε να βάλεις την σχέση σας πιο ψηλά από την προσωπική σου ζωή". Ο τρόπος που τον αντιμετώπισες κι αυτά που λες εδώ δείχνει ότι την σχέση την θεωρείς κάτι ξεχωριστό, κατώτερο από την προσωπική σου ζωή όχι μέρος της. Αν θέλεις fuck buddy δεν γίνεται να έχεις κάποιον που μένει μακρυά.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:49 Ο γραφικός είπε για την ανασφαλεια του. Εμένα λογικό είναι να μου έχει δημιουργηθεί ανασφάλεια. Αυτός δεν είχε λόγο.
-
Ορέστης 35
Κοιτα και ενα συγγενικο ειδος που λεγεται parrotletvantono έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:14Πειραχτήρι το μπαγάσικο, σαν εμένα. Θα πάρω τελικά,ειτε με τις συμβουλές σου είτε χωρίς, το αποφάσισα.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:11vantono έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:45 παρένθεσις: Θυμίζω στη ΓΑΛΗ που την έχει δει Μπρόιερ με το θεμα της ναιδας, ότι μου χρωστάει μια απάντηση για το πουλί της, οπως μου ειπε χτες.
εντιτ: δεν ειναι αυτο που νομίζετε.![]()
Ό,τι και να νομίζουν αυτοί θα το κάνουν βάσει των στοιχείων που δίνεις εσύ.
Κι επειδή είναι πολύ πιθανό να τη δω Μπρόιερ και στο δικό σου θέμα, βρες κάποια άλλη να σου μιλήσει για τα πουλιά της.
![]()
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2524 Προβολές
-