Και άντε να κρατηθεί σοβαρή σχέση με τέτοιο κυκλοφοριακό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Ξέρεις τι είναι πέσεις σε κίνηση στην Κηφισίας;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κατ΄τ΄άλλα εγώ είμαι ο χασικλής εδώ μέσα.Πάνας έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:21Φυσικά και το έχω τεκμηριώσει... το παιδί είναι το αποτέλεσμα του έρωτα...Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:17
![]()
Ρε παπάρα επικοινωνείς καθόλου; έχει προνοήσει η φύση να μην εχει όνειρο για τεκνοποίηση ο γκέι και έχετε όλοι εσείς που δεν είστε λάθη της;
Έχεις αποδείξει με επιτυχία ότι δεν έχουν αυτό το όνειρο και οι γκέι και οι λεσβίες;
Το να ζήσει όπως θέλει είναι όνειρο των γκέι και όχι όλου του κόσμου;
Κι όλα αυτά τα προβλέπει η φύση και βάζει αυτόματη διόρθωση στον εντοπισμό λαθών της;
Μλκ μην το συνεχίσεις, θα το γαμήσεις καθολικά![]()
Πες ρε μλκ πως θα κάνουμε παιδιά εμείς οι δύο ή η Ναίδα με την Φρόζεν;
Μλκ πηδάς από θέμα σε θέμα έχοντας το συναίσθημα ότι οποιαδήποτε φλασιά θα σου έρχεται αυτή τη στιγμή, συνειρμικά και μόνο (αλλά συνάμα και με αυτόματο μηχανισμό απόκρουσης σε ότι πάει να σε κάνει να υποθέσεις το κάτι άλλο που παραβιάζει τη σταθερό σου σύστημα απόψεων που το έχτισες για να νιώθεις περισσότερη ψυχική ασφάλεια Μη νιώθεις ότι στα χώνω τώρα. Δεν είναι έτσι. όποτε μπορείς , αν όχι τώρα, δες τα λέξη λέξη )
ότι απαντάει στα θέματα που βάζω ή συμπληρώνει το πακέτο των απόψεων σου με το χαρακτήτα του ενιαίου.
ότι δηλαδή έχεις μία πλήρως δομημένη άποψη και θέση για το ζήτημα. Είναι άλλο ο έρωτας, άλλο το γαμήσι, άλλο η ηδονή, άλλο οι προτιμήσεις.
τα παιδιά από την πλευρά της φύσης γεννιούνται μόνο για την ίδια τη γέννηση και είναι εφοδιασμένα με την ικανότητα λήψης ηδονής για να γίνει το γαμήσι που σε δεύτερο και τρίτο πλάνο θα αποφέρει νέες γεννήσεις. Το ότι γουστάρεις να γαμήσεις τον κώλο της γκόμενας είναι απόδειξη ότι έχεις ενσωματωμένη την ικανότητα λήψης ηδονής και την επιθυμία σου να την ικανοποιήσεις. Δεν αποφέρει παιδιά. Κι όχι μόνο δεν το σιχαίνεσαι και δεν σου έχει βάλει η φύση κάποιο αυτόματο κόφτη, με το να αηδιάζεις λίγο ή θλίβεσαι ή να ντρέπεσαι, μα αντιθέτως το γουστάρεις πολλαπλάσια πιο πάνω από το να γαμήσεις ένα κανονικό μουνάκι (με κολπίτιδα ενίοτε). Αυτό εσύ τώρα θα το εξαιρέσεις από τη βασικό στυλ της επιχειρηματολογίας γιατί έτσι θα σε βολεύει ( δεν σου τη λέω ) και θα το αποδώσεις σε κάτι που θα σου υποδείξει ο μηχανισμός της εκλογίκευσης σου (φυσικός μηχανισμός), δεν θα σου πω εγώ τι, αν και μπορώ να φανταστώ δυο τρία, εσύ όμως ξέρεις καλύτερα τι θα διαλέξεις. Θα έχουν όλα απαντήσεις όμως και στο λέω από τώρα δεν θα έχουν καμία λογική ισχύ.
Το χειρότερο που βλέπω όμως είναι ότι ο τρόπος σκέψης που αφήνεις να διαφαίνεται, είναι μονολιθικός σαν τον πυρηνα του λίνουξ. καλός είναι αλλά για λειτουργικά συστήματα υπολογιστών μόνο. οι άνθρωποι, οι πολιτισμοί, το κοινωνικό γίγνεσθαι , η βιολογία και εν τέλει η φύση στο σύνολό της δεν μπορεί να καλυφθεί από μονολιθικότητα.
Η οποία (το εξηγώ και το παράδειγμα) είναι ικανή αν έχει μία βασική υπόσταση, προσαρτά διάφορα κομμάτια (modules) για κάθε συμμόρφωσή της σε νέες απαιτήσεις υλικού και λογισμικού. Εν προκειμένω, διατηρείς μια χαρά το εμμονικό κόλλημα ότι υπάρχει λάθος στη φύση και οι γκέηδες είναι λάθος κι ότι βρεις μπροστά σου κοιτάς αν ταιριάζει στο σύστημα και προσαρτάς. Μαλακία και ύβρης για την ανθρώπινη νόηση.
Επειδή κιόλας δεν θεωρώ ότι έχεις δει πιο πολλούς πούστηδες από μένα, επειδή δεν είχα ποτέ επιφυλακτικότητα για να πλησιάσω οποιαδήποτε άτομα αλλά και να γνωρίσω βαθύτερες πλευρές του ψυχισμού τους, οι πιθανότητες και μόνο μου επιτρέπουν να ξέρω κάτι παραπάνω για το αν θέλουν να κάνουν παιδιά ή όχι.
και θέλουν και συμβαίνει σε αξιόλογο και υπολογίσιμο βαθμό. Μπορούν να κάνουν ετεροφυλικό σεξ δεν έχουν αντ μπλοκ. και σχεδόν όλοι κάνουν. Η προτίμηση για ομοφυλοφιλικό σεξ δεν είναι καύλα από τον κώλο γιατί έχουν διαφορετικά αισθητήρια και εν πονάνε. Είναι πολύ γενικότερο κι όποιος ενδιαφέρεται ας το ερευνήσει μόνος του. Αλλά οι αιτιάσεις και το τι μας φαίνεται γιατί έτσι, εν είναι έρευνα ούτε σκέψη και καμία αλήθεια δεν παράγει.
Τέλος σου εφιστώ την προσοχή να μην πέφτεις σε τραγικα΄για την αξία της νοημοσύνης σου σφάλαμτα.
Άντε και οι πούστηδες, δεν θέλουν καοιυν παιδιά στο δίνω.
Άντε και η φύση τους βάζει αντ μπλοκ.
Πουθενά δεν προκύπτει ότι αυτό είναι λάθος. Πουθενά δεν ορίζεται και με κανένα σταθμισμένο τεστ ότι είναι λάθος μία προτίμηση ή μία συμπεριφορά.
Αυτές τις εκφράσεις τις λένε αλλοτριωμένα από την ιδεαλιστική σκέψη άτομα που ταυτίζονται με τον θεό και μπορούν κρίνουν. Για τους λόγους της η φύση έφτιαξε κι εσένα , έφτιαξε και μένα (που σε γαμώ ενώ δεν είσαι πούστης! Αυτό που το βάζεις
Εάν πίστεψες τα μπλε, ότι δεν σου τη λέω... είσαι και πολύ μαλάκας.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ποια εβδομάδα καλέ ,πσκ ήταν.Γραφικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:11Η προσωπική ζωή αποτελείται από ένα φάσμα δραστηριοτήτων που κυμαίνεται ανάμεσα στο "παίζει τις αγαπημένες μου διαφημίσεις στην τηλεόραση και δεν θέλω να τις χάσω" μέχρι το "έπιασε φωτιά το σπίτι της μάνας μου και πρέπει να πάω να την σβήσω για να μην καεί ζωντανή". Κάποιες από αυτές τις δραστηριότητες είναι φυσιολογικό να θέλει κάποιος που έχει σχέση μαζί σου να τις βάζεις πιο χαμηλά από τον ίδιο. Ιδίως αν έχετε να βρεθείτε δύο μήνες κι έχετε μπροστά σας μόνο μία εβδομάδα, αυτές πληθαίνουν. Το να είχες ολόκληρη εβδομάδα τόση πολλή προσωπική ζωή που αυτός δεν χωρούσε πουθενά είναι πολύ δύσκολο να το καταπιεί κάποιος ρε συ.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:54 Είναι ότι να ναι σχέση επειδή δεν τον έβαλα πάνω από την προσωπική μου ζωή; Ποτέ μη σωσει γίνει κανονική αν σκέφτεται κι αυτός έτσι.
Σε αυτή τη φάση της καταστασης όχι.Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:13Ήταν πολύ μπρουτάλ οι ερωτήσεις; Πολύ χυδαίες; Ή πιθανόν να ντρέπονται να απαντήσουν; Μπορούν να μου απαντήσουν και σε π.μ πάντως αν θέλουν.enaon έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:59ρε παιδί μου δεν είναι ερώτηση αυτή που κάνεις πάντως, δείξε έλεος.Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:52 Τελικά μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα σ αυτό το φόρουμ εκτός απ' αυτό. Απογοητεύτηκα λιγάκι
Πού να ρωτήσω; Έχεις καμιά ιδέα;![]()
να σου κάνω εγώ μία που είναι πιο εύκολη μάλλον. Πέρα από τις πρόσφατες κλπ συνευρέσεις, πόσες θυμόσαστε από το παρελθόν και με ποιο συναίσθημα περίπου; Οι αναμνήσεις από στιγμές πόνου θυμίζουν πόνο ή ανακούφιση για παράδειγμα, οι χαρούμενες χαρά η νοσταλγία κλπ, οι αναμνήσεις από το σεξ τι συναίσθημα φέρνουν, και πόσες είναι περίπου;
Για να είμαι ειλικρινής, σπανίως αναπολώ παλιές σεξουαλικές καταστάσεις. Ίσως φταίει που κάνω σεξ με το ίδιο άτομο εδώ και πολλά χρόνια.
Για τις αρνητικές σεξουαλικές εμπειρίες έχω μια άμυνα η οποία αποδεικνύεται αποτελεσματικότατη. Τις συμπεριφερομαι σαν σε ενοχλητικές μύγες, ένα ξου ξου κάπως, και φεύγουν, κι αν τις σκεφτώ το κάνω κάπως αποστασιοποιημένα, δε μ αγγίζουν.
Για τις θετικές εμπειρίες νιώθω μια αναστάτωση στο στομάχι, ένα φτερούγισμα να το πω; Παρόμοιο μ αυτό που σου δημιουργεί η κατηφόρα σ' ένα ρόλερ κοστερ. Χαμογελάω, αλλά ως εκεί
Naida το άτομο με το οποίο εχεις ή πας να κάνεις σχέση, δεν είναι μέρος της προσωπικής ζωής;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Μάτια που δεν βλέπονται (και όχι το σκάιπ δεν μετράει), γρήγορα λησμονιούνται.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:18 Ξέρεις τι είναι πέσεις σε κίνηση στην Κηφισίας;
Και άντε να κρατηθεί σοβαρή σχέση με τέτοιο κυκλοφοριακό.![]()
Η μόνη πιθανότητα να κρατήσει μια σχέση εξ απόστασης, είναι όταν υπάρχει θέληση να πάει το πράγμα σοβαρά. Σοβαρά εννοώ γάμο και τέτοια κόλπα, γερή δέσμευση. Και αυτό υπό πολλές προυποθέσεις.
Σε κάθε άλλη περίπτωση ή θα διαλυθεί το πράγμα με τον καιρό ή ακόμα χειρότερα, θα μετατραπεί σε κάτι νοσηρό. Φαντάζομαι ότι αυτά είναι αυτονόητα, αλλιώς να συζητήσουμε και για το αν υπάρχει φιλία άντρα και γυναίκας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Namrail την 01 Οκτ 2019, 16:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Γραφικός
Όταν κάνεις ανασκόπηση θεωρείς ότι φταίει η τύχη για το ότι δεν έδεσε το γλυκό, φταίει αυτός, ή απλά ήταν δύο άτομα που δεν ταιριάζανε στις προτεραιότητές τους οπότε δεν θα μπορούσε να είχε γίνει τίποτα μεταξύ τους από την αρχή;
Για το αν θεωρείς ότι φταις εσύ δεν ρωτάω γιατί ξέρω την απάντηση.
Εννοείται πως θα το έκανα, η γνώση πρέπει να μοιράζεται.enaon έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:17πλάκα είχαν αλλά όποια και να απαντήσει την πάτησε, άλλα θα γράφει άλλα θα διαβάζουμε.Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:13 Ήταν πολύ μπρουτάλ οι ερωτήσεις; Πολύ χυδαίες; Ή πιθανόν να ντρέπονται να απαντήσουν; Μπορούν να μου απαντήσουν και σε π.μ πάντως αν θέλουν.![]()
κάνε μία περίληψη από τα πιμι αν σου στείλουν πάντως για την γνώση καθαρά.![]()
Δε το βλέπω να μου στέλνουν π.μ πάντως.
Λες να ρωτήσω σε κάνα κοσμοπολιταν;
-
Γραφικός
Δεν αντιλαμβάνεσαι τις ανασφάλειες που του έχει προκαλέσει η αντιμετώπισή σου ή τις αντιλαμβάνεσαι και τις θεωρείς αδικαιολόγητες;
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτες ειναι οι βλακανεζες ελληνουτζες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το καλύτερο νήμα EVER!
Naida, γίνε σκηνοθέτης τηλεοπτικών σειρών! Κρατάς την αγωνία στο κατακόρυφο και αποκαλύπτεις τόσα όσα χρειάζονται για να γίνει πανικός.
Ο Έθνι-τυπος εντωμεταξύ, έχει ξεσκιστεί να δέχεται δηλώσεις εντάξεως στους mgmiaou!
Η Ίφιδα, ως η άλλη 15χρονη του νήματος, έχει απορίες για τον πρωκτικό έρωτα. Προφανώς την πιέζει ο σύζυγος για μια backdoor πάσα.
Ο Γραφικός και κάνα 2 άλλοι τύποι, προσπαθούν να βρουν την λογική σε αυτή την παράνοια. Σαν καταραμένοι πρωταγωνιστές κάποιας νουβέλας του Stephen King, προσπαθούν να δικαιολογήσουν όσα γίνονται με βάση την λογική, αγνοώντας το παράλογο, παράλληλο σύμπαν στο οποίο έχουν πέσει.
Ο Πάνας με κάτι άλλους βρήκαν διέξοδο από αυτήν την παράνοια, χάνοντας τελείως κάθε επαφή με την πλοκή και συζητώντας για υιοθεσία από ομοφυλόφιλους. Αναμένεται να συζητήσουν και για τον εμφύλιο, όπου να 'ναι.
Η ΓΑΛΗ στον ρόλο της κουλ θείας στην οποία προστρέχει η αθώα κορασίδα για να πάρει συμβουλές. Η μικρή όμως, ξεχνά ότι πρόκειται για απόγονο της Πυθίας και τριτοξάδερφη του Χορταρέα, που σημαίνει ότι οι απαντήσεις της είναι τόσο μπερδεμένες όσο τα ζυμαρικά από φακές της Νύχτας, η οποία με την σειρά της στέλνει vibes αγάπης και συμπαραστάσεως στην ταλαιπωρημένη από τον έρωτα, νεαρά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Καλώς τον αγαπημένο μου μπλε χρήστη.
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 11:28 Οκ, η Νάιδα μας έθεσε το ερώτημα μιας μπλε ιστορίας, όπου οι διευκρινήσεις που δίνει μπερδεύουν ακόμη περισσότερο το θέμα. Δεν ξέρω αν το κάνει συνειδητά ή ασυνείδητα (έχω μια υπόθεση) αλλά θα απαντήσω βάσει των δεδομένων στοιχείων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
η αίσθηση (θύμηση) μοιάζει με κυματάκι που ξεκινάει από την κοιλιακή χώρα και εξαπλώνεται
και κάνει (μέσαμου) έναν ήχο σαν τρτρτρτρτρτρ, είναι συγκλονιστικό
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Ω΄πα φιλαράκι... αυτό θα πρέπει να έχει την απόλυτη συγκατάθεση μιας γυναίκας ή ενός άντρα για να γίνει... Έτσι δεν είναι;Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:19 Επειδή κιόλας δεν θεωρώ ότι έχεις δει πιο πολλούς πούστηδες από μένα, επειδή δεν είχα ποτέ επιφυλακτικότητα για να πλησιάσω οποιαδήποτε άτομα αλλά και να γνωρίσω βαθύτερες πλευρές του ψυχισμού τους, οι πιθανότητες και μόνο μου επιτρέπουν να ξέρω κάτι παραπάνω για το αν θέλουν να κάνουν παιδιά ή όχι.
και θέλουν και συμβαίνει σε αξιόλογο και υπολογίσιμο βαθμό. Μπορούν να κάνουν ετεροφυλικό σεξ δεν έχουν αντ μπλοκ. και σχεδόν όλοι κάνουν.
Δεν λέω κάτι διαφορετικό, να βγουν να φωνάζουν τι είναι και αν βρεθεί καμιά γυναίκα ή άντρας να τεκνοποιήσουν ας το κάνουν. Μαζί σου είμαι!
the end
Είναι καθήκον κάθε πχωρουμίτη και όχι μόνο του Πάνα και του Χαοτικού, να οδηγήσουν και αυτό το τίμιο νήμα στο γραμμοβίτσι. Αν αυτό γίνει μέσα από την κουβέντα για τις υιοθεσίες των όμο ή από τη συζήτηση περί του πόσο θα πουλήσει το άρλεκιν της "φίλης της Νάιδας", λίγο έχει σημασία.
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος