είπες ότι μιλάς σοβαρά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Μένει μακριά από σένα τη φίλη σου, σε άλλη πόλη ας πούμε;
Go ahead.Γραφικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:54Είναι ένα γυναικείο μοτίβο που μου έχει δημιουργήσει άπειρες απορίες, αν μου τις λύσεις θα βοηθηθώ. Όμως μπορεί να φανούν σαν αδιάκριτες κι ανακριτικές, σα να σε αμφισβητώ. Επιτρέπεις να προχωρήσω σε ερωτήσεις;Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:51 Ψηνόμουν ρε συ. Αν δεν ψηνόμουν δεν θα τον πείραζα αλλά έχω την αίσθηση ότι κάποια κατάρα με κυνηγά![]()
Namrail έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:54Νόμιζα ότι ήμασταν στη φάση που οι δυσκολίες πέφτουν σαν κύματα πάνω στο ζευγάρι και εκείνο παλεύει να κρατηθεί στην επιφάνεια. Δεν έχει σεξ και σκληρά μόρια εκεί. Η κλιμάκωση είναι για αργότερα.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:51Δεν έγραψα κάπου ακούμπησα το σκληρό του μόριο άρα nopeNamrail έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:42 Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες νομίζω ότι κάποιος δίνει σιγά σιγά κομμάτια από φτηνό άρλεκιν και το πχώρουμ τοποθετείται πάνω σε αυτά. Νάιδα, σίγουρα συμβαίνουν σ εσένα στη φίλη σου αυτά, ή μήπως κάνεις brainstorming με το πχώρουμ για την πλοκή;![]()
![]()
![]()

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σοβαρά μιλάω καλέ. Εδώ δε στέλνει ένα γεια, θα ξανάρθει;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
εδω ειναι το νημα που ανακαλυπτουν την ελ την μεση γιολαντουτσικη πραγματικοτητα?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Είναι ό,τι να ναι σχέση επειδή δεν τον ενημέρωσες λεπτομερώς για τις υποχρεώσεις της προσωπικής σου ζωής.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:43Είναι ότι να ναι σχέση επειδή δεν τον έβαλα πάνω από την προσωπική μου ζωή; Ποτέ μη σωσει γίνει κανονική αν σκέφτεται κι αυτός έτσι.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:50Μα εσύ τρελλαίνεσαι. Αν δεν έχετε σοβαρή σχέση ή δεν βαίνει προς τα εκεί το πράγμα, λόγω απόστασης και πρακτικών προβλημάτων από την κίνηση ή τα διαολάκια προς τι όλος αυτός ο προβληματισμός και οι ερωτήσεις προς το αντίθετο φύλλο;Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:43
Δεν έχουμε και καμιά σχέση σοβαρή ρε συ να ζητά προτεραιότητα μην τρελαθουμε τώρα.
Πως θα αντιδρούσαν σε μια ό,τι να' ναι "σχέση";
Μην τρελλαθούμε τώρα.
Αν όντως τον είχες ενημερώσει και ήρθε μόνον και μόνον για να σε δει (κυριολεκτικά) και μετά να φύγει πανευτυχής, τι να πω;
Το σκάιπ είναι πολύ πιο οικονομική και λιγότερο ψυχοφθόρα διαδικασία.
Νομίζω ότι θα καλύψει αμφότερους απόλυτα σ' αυτήν την απροσδιόριστη σχέση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Kαι τότε γιατί πιάσαμε εξαρχής τη συζήτηση;
-
Γραφικός
Η προσωπική ζωή αποτελείται από ένα φάσμα δραστηριοτήτων που κυμαίνεται ανάμεσα στο "παίζει τις αγαπημένες μου διαφημίσεις στην τηλεόραση και δεν θέλω να τις χάσω" μέχρι το "έπιασε φωτιά το σπίτι της μάνας μου και πρέπει να πάω να την σβήσω για να μην καεί ζωντανή". Κάποιες από αυτές τις δραστηριότητες είναι φυσιολογικό να θέλει κάποιος που έχει σχέση μαζί σου να τις βάζεις πιο χαμηλά από τον ίδιο. Ιδίως αν έχετε να βρεθείτε δύο μήνες κι έχετε μπροστά σας μόνο μία εβδομάδα, αυτές πληθαίνουν. Το να είχες ολόκληρη εβδομάδα τόση πολλή προσωπική ζωή που αυτός δεν χωρούσε πουθενά είναι πολύ δύσκολο να το καταπιεί κάποιος ρε συ.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:54 Είναι ότι να ναι σχέση επειδή δεν τον έβαλα πάνω από την προσωπική μου ζωή; Ποτέ μη σωσει γίνει κανονική αν σκέφτεται κι αυτός έτσι.
ναι καλά που μιλάς σοβαρά, αν δεν σε είχα διαβάσει κάποτε να το κάνεις θα νόμιζα ότι δεν μπορείς.
γιατί σε νοιάζει κάποιος που τσαντίστηκε που δεν κάνατε σεξ;
Βασικά και η σχέση συγκαταλέγεται στην προσωπική ζωή. Βέβαια δεν ξέρουμε τι είδους σχέση έχουν, τη μία μας λέει ότι είναι "σχεδόν σε σχέση", την άλλη μας λέει άλλα.
Να ξες, το σενάριο έχει ρωγμές, πρέπει να το σουλουπώσεις.
Να ξες, το σενάριο έχει ρωγμές, πρέπει να το σουλουπώσεις.
Ήταν πολύ μπρουτάλ οι ερωτήσεις; Πολύ χυδαίες; Ή πιθανόν να ντρέπονται να απαντήσουν; Μπορούν να μου απαντήσουν και σε π.μ πάντως αν θέλουν.enaon έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:59ρε παιδί μου δεν είναι ερώτηση αυτή που κάνεις πάντως, δείξε έλεος.Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:52 Τελικά μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα σ αυτό το φόρουμ εκτός απ' αυτό. Απογοητεύτηκα λιγάκι
Πού να ρωτήσω; Έχεις καμιά ιδέα;![]()
να σου κάνω εγώ μία που είναι πιο εύκολη μάλλον. Πέρα από τις πρόσφατες κλπ συνευρέσεις, πόσες θυμόσαστε από το παρελθόν και με ποιο συναίσθημα περίπου; Οι αναμνήσεις από στιγμές πόνου θυμίζουν πόνο ή ανακούφιση για παράδειγμα, οι χαρούμενες χαρά η νοσταλγία κλπ, οι αναμνήσεις από το σεξ τι συναίσθημα φέρνουν, και πόσες είναι περίπου;
Για να είμαι ειλικρινής, σπανίως αναπολώ παλιές σεξουαλικές καταστάσεις. Ίσως φταίει που κάνω σεξ με το ίδιο άτομο εδώ και πολλά χρόνια.
Για τις αρνητικές σεξουαλικές εμπειρίες έχω μια άμυνα η οποία αποδεικνύεται αποτελεσματικότατη. Τις συμπεριφερομαι σαν σε ενοχλητικές μύγες, ένα ξου ξου κάπως, και φεύγουν, κι αν τις σκεφτώ το κάνω κάπως αποστασιοποιημένα, δε μ αγγίζουν.
Για τις θετικές εμπειρίες νιώθω μια αναστάτωση στο στομάχι, ένα φτερούγισμα να το πω; Παρόμοιο μ αυτό που σου δημιουργεί η κατηφόρα σ' ένα ρόλερ κοστερ. Χαμογελάω, αλλά ως εκεί
Naida το άτομο με το οποίο εχεις ή πας να κάνεις σχέση, δεν είναι μέρος της προσωπικής ζωής;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 01 Οκτ 2019, 16:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε φυσικά και ξέρει ότι έχω δικές μου ιδιαιτεροτητες. Ότι δουλεύω πολλές ωρες.Κάθε μέρα με βιντεοκλήση είμασταν. Και είχαμε πει να συναντηθούμε τέλη αυτού του μήνα. Θα είχα και εγώ όλο το ΣΚ ελευθερο να είμαστε συνέχεια μαζί. Αυτουνου του την έδωσε και ήρθε αυτό το σκ, χωρίς να μου πει τίποτα. Εγώ δεν μπορούσα ούτε από τη δουλειά να λείψω ,αλλά έτυχε και έτσι να μην έχω περιθώρια στο χρόνο. Δεν ευθυνομαι σε κάτι γι'αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:05Είναι ό,τι να ναι σχέση επειδή δεν τον ενημέρωσες λεπτομερώς για τις υποχρεώσεις της προσωπικής σου ζωής.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:43Είναι ότι να ναι σχέση επειδή δεν τον έβαλα πάνω από την προσωπική μου ζωή; Ποτέ μη σωσει γίνει κανονική αν σκέφτεται κι αυτός έτσι.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:50
Μα εσύ τρελλαίνεσαι. Αν δεν έχετε σοβαρή σχέση ή δεν βαίνει προς τα εκεί το πράγμα, λόγω απόστασης και πρακτικών προβλημάτων από την κίνηση ή τα διαολάκια προς τι όλος αυτός ο προβληματισμός και οι ερωτήσεις προς το αντίθετο φύλλο;
Πως θα αντιδρούσαν σε μια ό,τι να' ναι "σχέση";
Μην τρελλαθούμε τώρα.
Αν όντως τον είχες ενημερώσει και ήρθε μόνον και μόνον για να σε δει (κυριολεκτικά) και μετά να φύγει πανευτυχής, τι να πω;
Το σκάιπ είναι πολύ πιο οικονομική και λιγότερο ψυχοφθόρα διαδικασία.
Νομίζω ότι θα καλύψει αμφότερους απόλυτα σ' αυτήν την απροσδιόριστη σχέση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί αν έμενε στην Κηφισιά θα είχε ακριβώς την ίδια τύχη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άρα ανακεφαλαιώνουμε. Κακό μομέντουμ, κάτι-σαν-σχέση από απόσταση, νο σεξ, κακή συνεννόηση.
Δεν θα βρεθεί κανείς να το εκδώσει, πιο γρήγορα θα εκδοθεί ο Κατακουζηνός.
Δεν θα βρεθεί κανείς να το εκδώσει, πιο γρήγορα θα εκδοθεί ο Κατακουζηνός.
πλάκα είχαν αλλά όποια και να απαντήσει την πάτησε, άλλα θα γράφει άλλα θα διαβάζουμε.Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:13 Ήταν πολύ μπρουτάλ οι ερωτήσεις; Πολύ χυδαίες; Ή πιθανόν να ντρέπονται να απαντήσουν; Μπορούν να μου απαντήσουν και σε π.μ πάντως αν θέλουν.
κάνε μία περίληψη από τα πιμι αν σου στείλουν πάντως για την γνώση καθαρά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 16 Απαντήσεις