!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:54
enaon έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:45
Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:33 Τι περίεργο βλέπεις; Πραγματικά όμως να μου πεις το περίεργο είναι εκείνο,το άλλο. Θα ήθελα να μου απαντήσεις :D
δεν νομίζω να θες αν μιλάς σοβαρά. :lol:

σε πόσο καιρό θα έρθει πάλι;
Δεν τον βλέπω να ξαναέρχεται.
είπες ότι μιλάς σοβαρά. :011:
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:33 Τι περίεργο βλέπεις; Πραγματικά όμως να μου πεις το περίεργο είναι εκείνο,το άλλο. Θα ήθελα να μου απαντήσεις :D

Μένει μακριά από σένα τη φίλη σου, σε άλλη πόλη ας πούμε;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Γραφικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:54
Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:51 Ψηνόμουν ρε συ. Αν δεν ψηνόμουν δεν θα τον πείραζα αλλά έχω την αίσθηση ότι κάποια κατάρα με κυνηγά :lol:
Είναι ένα γυναικείο μοτίβο που μου έχει δημιουργήσει άπειρες απορίες, αν μου τις λύσεις θα βοηθηθώ. Όμως μπορεί να φανούν σαν αδιάκριτες κι ανακριτικές, σα να σε αμφισβητώ. Επιτρέπεις να προχωρήσω σε ερωτήσεις;
Go ahead.
Namrail έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:54
Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:51
Namrail έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:42 Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες νομίζω ότι κάποιος δίνει σιγά σιγά κομμάτια από φτηνό άρλεκιν και το πχώρουμ τοποθετείται πάνω σε αυτά. Νάιδα, σίγουρα συμβαίνουν σ εσένα στη φίλη σου αυτά, ή μήπως κάνεις brainstorming με το πχώρουμ για την πλοκή; :D
Δεν έγραψα κάπου ακούμπησα το σκληρό του μόριο άρα nope :lol:
Νόμιζα ότι ήμασταν στη φάση που οι δυσκολίες πέφτουν σαν κύματα πάνω στο ζευγάρι και εκείνο παλεύει να κρατηθεί στην επιφάνεια. Δεν έχει σεξ και σκληρά μόρια εκεί. Η κλιμάκωση είναι για αργότερα. :D
:klino:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

enaon έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:00

Σοβαρά μιλάω καλέ. Εδώ δε στέλνει ένα γεια, θα ξανάρθει;
Namrail έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:01
enaon έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:45 δεν νομίζω να θες αν μιλάς σοβαρά. :lol:

:g030:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

εδω ειναι το νημα που ανακαλυπτουν την ελ την μεση γιολαντουτσικη πραγματικοτητα?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:43
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:50

Δεν έχουμε και καμιά σχέση σοβαρή ρε συ να ζητά προτεραιότητα μην τρελαθουμε τώρα.
Μα εσύ τρελλαίνεσαι. Αν δεν έχετε σοβαρή σχέση ή δεν βαίνει προς τα εκεί το πράγμα, λόγω απόστασης και πρακτικών προβλημάτων από την κίνηση ή τα διαολάκια προς τι όλος αυτός ο προβληματισμός και οι ερωτήσεις προς το αντίθετο φύλλο;

Πως θα αντιδρούσαν σε μια ό,τι να' ναι "σχέση";

Μην τρελλαθούμε τώρα.
Είναι ότι να ναι σχέση επειδή δεν τον έβαλα πάνω από την προσωπική μου ζωή; Ποτέ μη σωσει γίνει κανονική αν σκέφτεται κι αυτός έτσι.
Είναι ό,τι να ναι σχέση επειδή δεν τον ενημέρωσες λεπτομερώς για τις υποχρεώσεις της προσωπικής σου ζωής.

Αν όντως τον είχες ενημερώσει και ήρθε μόνον και μόνον για να σε δει (κυριολεκτικά) και μετά να φύγει πανευτυχής, τι να πω;

Το σκάιπ είναι πολύ πιο οικονομική και λιγότερο ψυχοφθόρα διαδικασία.

Νομίζω ότι θα καλύψει αμφότερους απόλυτα σ' αυτήν την απροσδιόριστη σχέση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:03

Kαι τότε γιατί πιάσαμε εξαρχής τη συζήτηση;
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:54 Είναι ότι να ναι σχέση επειδή δεν τον έβαλα πάνω από την προσωπική μου ζωή; Ποτέ μη σωσει γίνει κανονική αν σκέφτεται κι αυτός έτσι.
Η προσωπική ζωή αποτελείται από ένα φάσμα δραστηριοτήτων που κυμαίνεται ανάμεσα στο "παίζει τις αγαπημένες μου διαφημίσεις στην τηλεόραση και δεν θέλω να τις χάσω" μέχρι το "έπιασε φωτιά το σπίτι της μάνας μου και πρέπει να πάω να την σβήσω για να μην καεί ζωντανή". Κάποιες από αυτές τις δραστηριότητες είναι φυσιολογικό να θέλει κάποιος που έχει σχέση μαζί σου να τις βάζεις πιο χαμηλά από τον ίδιο. Ιδίως αν έχετε να βρεθείτε δύο μήνες κι έχετε μπροστά σας μόνο μία εβδομάδα, αυτές πληθαίνουν. Το να είχες ολόκληρη εβδομάδα τόση πολλή προσωπική ζωή που αυτός δεν χωρούσε πουθενά είναι πολύ δύσκολο να το καταπιεί κάποιος ρε συ.
Άβαταρ μέλους
enaon

Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:03 Σοβαρά μιλάω καλέ. Εδώ δε στέλνει ένα γεια, θα ξανάρθει;
ναι καλά που μιλάς σοβαρά, αν δεν σε είχα διαβάσει κάποτε να το κάνεις θα νόμιζα ότι δεν μπορείς. :011:

γιατί σε νοιάζει κάποιος που τσαντίστηκε που δεν κάνατε σεξ;
Άβαταρ μέλους
Namrail

Βασικά και η σχέση συγκαταλέγεται στην προσωπική ζωή. Βέβαια δεν ξέρουμε τι είδους σχέση έχουν, τη μία μας λέει ότι είναι "σχεδόν σε σχέση", την άλλη μας λέει άλλα.

Να ξες, το σενάριο έχει ρωγμές, πρέπει να το σουλουπώσεις.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

enaon έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:59
Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:52 Τελικά μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα σ αυτό το φόρουμ εκτός απ' αυτό. Απογοητεύτηκα λιγάκι
Πού να ρωτήσω; Έχεις καμιά ιδέα;
ρε παιδί μου δεν είναι ερώτηση αυτή που κάνεις πάντως, δείξε έλεος. :lol:

να σου κάνω εγώ μία που είναι πιο εύκολη μάλλον. Πέρα από τις πρόσφατες κλπ συνευρέσεις, πόσες θυμόσαστε από το παρελθόν και με ποιο συναίσθημα περίπου; Οι αναμνήσεις από στιγμές πόνου θυμίζουν πόνο ή ανακούφιση για παράδειγμα, οι χαρούμενες χαρά η νοσταλγία κλπ, οι αναμνήσεις από το σεξ τι συναίσθημα φέρνουν, και πόσες είναι περίπου;
Ήταν πολύ μπρουτάλ οι ερωτήσεις; Πολύ χυδαίες; Ή πιθανόν να ντρέπονται να απαντήσουν; Μπορούν να μου απαντήσουν και σε π.μ πάντως αν θέλουν.

Για να είμαι ειλικρινής, σπανίως αναπολώ παλιές σεξουαλικές καταστάσεις. Ίσως φταίει που κάνω σεξ με το ίδιο άτομο εδώ και πολλά χρόνια.
Για τις αρνητικές σεξουαλικές εμπειρίες έχω μια άμυνα η οποία αποδεικνύεται αποτελεσματικότατη. Τις συμπεριφερομαι σαν σε ενοχλητικές μύγες, ένα ξου ξου κάπως, και φεύγουν, κι αν τις σκεφτώ το κάνω κάπως αποστασιοποιημένα, δε μ αγγίζουν.
Για τις θετικές εμπειρίες νιώθω μια αναστάτωση στο στομάχι, ένα φτερούγισμα να το πω; Παρόμοιο μ αυτό που σου δημιουργεί η κατηφόρα σ' ένα ρόλερ κοστερ. Χαμογελάω, αλλά ως εκεί

Naida το άτομο με το οποίο εχεις ή πας να κάνεις σχέση, δεν είναι μέρος της προσωπικής ζωής;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 01 Οκτ 2019, 16:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:05
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:50

Μα εσύ τρελλαίνεσαι. Αν δεν έχετε σοβαρή σχέση ή δεν βαίνει προς τα εκεί το πράγμα, λόγω απόστασης και πρακτικών προβλημάτων από την κίνηση ή τα διαολάκια προς τι όλος αυτός ο προβληματισμός και οι ερωτήσεις προς το αντίθετο φύλλο;

Πως θα αντιδρούσαν σε μια ό,τι να' ναι "σχέση";

Μην τρελλαθούμε τώρα.
Είναι ότι να ναι σχέση επειδή δεν τον έβαλα πάνω από την προσωπική μου ζωή; Ποτέ μη σωσει γίνει κανονική αν σκέφτεται κι αυτός έτσι.
Είναι ό,τι να ναι σχέση επειδή δεν τον ενημέρωσες λεπτομερώς για τις υποχρεώσεις της προσωπικής σου ζωής.

Αν όντως τον είχες ενημερώσει και ήρθε μόνον και μόνον για να σε δει (κυριολεκτικά) και μετά να φύγει πανευτυχής, τι να πω;

Το σκάιπ είναι πολύ πιο οικονομική και λιγότερο ψυχοφθόρα διαδικασία.

Νομίζω ότι θα καλύψει αμφότερους απόλυτα σ' αυτήν την απροσδιόριστη σχέση.
Ε φυσικά και ξέρει ότι έχω δικές μου ιδιαιτεροτητες. Ότι δουλεύω πολλές ωρες.Κάθε μέρα με βιντεοκλήση είμασταν. Και είχαμε πει να συναντηθούμε τέλη αυτού του μήνα. Θα είχα και εγώ όλο το ΣΚ ελευθερο να είμαστε συνέχεια μαζί. Αυτουνου του την έδωσε και ήρθε αυτό το σκ, χωρίς να μου πει τίποτα. Εγώ δεν μπορούσα ούτε από τη δουλειά να λείψω ,αλλά έτυχε και έτσι να μην έχω περιθώρια στο χρόνο. Δεν ευθυνομαι σε κάτι γι'αυτό.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Namrail έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:07
Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:03

Kαι τότε γιατί πιάσαμε εξαρχής τη συζήτηση;
Γιατί αν έμενε στην Κηφισιά θα είχε ακριβώς την ίδια τύχη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Άρα ανακεφαλαιώνουμε. Κακό μομέντουμ, κάτι-σαν-σχέση από απόσταση, νο σεξ, κακή συνεννόηση.

Δεν θα βρεθεί κανείς να το εκδώσει, πιο γρήγορα θα εκδοθεί ο Κατακουζηνός.
Άβαταρ μέλους
enaon

Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:13 Ήταν πολύ μπρουτάλ οι ερωτήσεις; Πολύ χυδαίες; Ή πιθανόν να ντρέπονται να απαντήσουν; Μπορούν να μου απαντήσουν και σε π.μ πάντως αν θέλουν.
πλάκα είχαν αλλά όποια και να απαντήσει την πάτησε, άλλα θα γράφει άλλα θα διαβάζουμε. :003:

κάνε μία περίληψη από τα πιμι αν σου στείλουν πάντως για την γνώση καθαρά. :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”