!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Άντε να τελειώνει η νάιδα με την ιστορία της φίλης της, να σας πω κι εγώ τη δική μου με τον ξάδερφό μου απ το Ζεφύρι.
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Αν μιλαμε για την Ναιδα, τον ανθρωπο που στο δευτερο "δεν καταλαβα-ερώτηση" σε αγνοει/νομιζει οτι τρολαρεις/ειρωνευεται , τα πιάσαμε τα λεφτα μας....αμα ο άνθρωπος ειναι ελαττωματικός στις διαπροσωπικες σχέσεις, όσες συμβουλές και να το δώσεις, μια τρυπα στο νερο....
ωραία πύτισσα η ζωή
Είδες; είναι πιο απλά τα πράγματα!vantono έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:28 α οκ άκυρο, δεν μιλάνε για γκομενικά τελικά, για εργασιακά μιλάνε. Κάτι για συμβασιούχους και μονιμότητες βλέπω. Έχω πολύ καλό εργατολόγο του ΠΑΜΕ παιδιά, αν ενδιαφέρεστε.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
- vantono
ΓΟΥΑΤ ΔΗ ΑΚΤΣΟΥΑΛ ΦΑΚ ΡΕ ΣΕΙΣ? Θα με κάνετε να βγω απ το αντίσκηνο το καθετο και να σέρνω μαζί μου οριζόντιο,μεσημεριατικα.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:28 Άμα γουστάρω και κώλο θα δώσω. Γιατί να μη δώσω; Άμα γουστάρω όμως. Όχι για να νιώσει ο άλλος καλά.
- Επικοινωνία:
Ριξτη ρε τι περιμένειςvantono έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:29 Άντε να τελειώνει η νάιδα με την ιστορία της φίλης της, να σας πω κι εγώ τη δική μου με τον ξάδερφό μου απ το Ζεφύρι.
Ξερεις κανενα τοπικ του κοσμοπολιταν να εχει καταλήξει ποτε σε συμπερασμα; απλα τους αρεσει να μιλάνε συνεχεια και ως εκ τούτου προσφερονται θεματα κενά περιεχομένου γιατί αν καποιος ειχε πρόλογο, επιχειρήματα α β γ , μοιραία θα επρεπε να εχει και κατακλείδα επίλογο. Απεταξαμην.
ωραία πύτισσα η ζωή
Άμα γουστάρουμε είπαμε. Εσύ έβαλες στο μυαλό σου ότι θα γουστάρω
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Επικοινωνία:
Κλασικός δικτυωμενος/καβατζωμενος γυφτος... Σε αυτα, σου βγαζω το καπέλοvantono έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:28 α οκ άκυρο, δεν μιλάνε για γκομενικά τελικά, για εργασιακά μιλάνε. Κάτι για συμβασιούχους και μονιμότητες βλέπω. Έχω πολύ καλό εργατολόγο του ΠΑΜΕ παιδιά, αν ενδιαφέρεστε.
ωραία πύτισσα η ζωή
Που παιδί μου σε αγνόησα;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:30 Αν μιλαμε για την Ναιδα, τον ανθρωπο που στο δευτερο "δεν καταλαβα-ερώτηση" σε αγνοει/νομιζει οτι τρολαρεις/ειρωνευεται , τα πιάσαμε τα λεφτα μας....αμα ο άνθρωπος ειναι ελαττωματικός στις διαπροσωπικες σχέσεις, όσες συμβουλές και να το δώσεις, μια τρυπα στο νερο....
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
Αμα εχεις φτάσει στο σημείο να σκέφτεσαι ότι άμα γουστάρεις θα γίνει, έχει ήδη γίνει.
Εχει εμμονή.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:36Που παιδί μου σε αγνόησα;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:30 Αν μιλαμε για την Ναιδα, τον ανθρωπο που στο δευτερο "δεν καταλαβα-ερώτηση" σε αγνοει/νομιζει οτι τρολαρεις/ειρωνευεται , τα πιάσαμε τα λεφτα μας....αμα ο άνθρωπος ειναι ελαττωματικός στις διαπροσωπικες σχέσεις, όσες συμβουλές και να το δώσεις, μια τρυπα στο νερο....
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Έλα ρε Νάιδα τώρα, αυτά είναι για 15χρονα. Είναι αυτά τα βζζζ που έγραψα ότι δεν αντέχω. Αν τον γουστάρει, ας του πει ότι αυτή θέλει να είναι μαζί και τελειώνει η ιστορία. Αν όλο το σκηνικό, παίζει στη φάση "του δείχνω με τον τρόπο μου ότι θέλω αλλά πρέπει να κάνει ΑΥΤΟΣ την πρόταση, άσ'το."Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:23Τι γιατί; Αυτή είναι ο συμβασιούχος που περιμένει την έγκριση για μονιμότητα; Παραιτείται ρε φίλε.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:06
Γιατί;
Αυτή είναι η άποψη μου για τα δεδομένα που εσύ μας έγραψες, όπου η φίλη τα κάνει όλα σωστά και ο άλλος δεν τα καταλαβαίνει.
Μπορεί να είναι κι αλλιώς τα πράγματα και ο άλλος απλώς να προσπαθεί να της πει κάτι άλλο τύπου "κοριτσάκι μου, χαλάρωσε λίγο και αν πραγματικά με θέλεις, δείξτο μου χωρίς τυπικότητες που κρατάνε τη μυτούλα σου στο ασφαλές ύψος που θέλεις".
Είναι πολλοί οι τρόποι που γράφεται μια ιστορία.
Και σχετικά με την διεκδίκηση αν θεωρείται τυπικότητα ο τρόπος που τον διεκδικεί, γυρνάμε σε αυτό που είπε η Ίφιδα. Θέλει να το δείχνει με τον δικό του τρόπο αλλά δεν λέει και ποιος είναι αυτός ο τρόπος.
Μου θυμίζει τις φεμινίστριες που θεωρούν εθιμικό δόγμα το πρώτο -και όχι μόνον- κέρασμα από τον άντρα.
Δεν ξέρω τους χαρακτήρες των ανθρώπων που αναφέρεσαι και όλοι οι άνθρωποι τη βρίσκουν διαφορετικά στις σχέσεις. Και είναι δικαίωμα τους. Απλώς το "διεκδίκησε με", μπορεί να μου φαίνεται λίγο χαζό ως δήλωση αλλά μπορεί να σημαίνει και τελείως διαφορετικά πράγματα. Από το καλοπροαίρετο "αφήσου" που ανέφερα προηγουμένως, που μπορεί να υποκρύπτει μια παιχνιδιάρικη διάθεση και τίποτα άλλο μέχρι το "θέλω να είμαι το μοναδικό ενδιαφέρον στη ζωή σου και οτιδήποτε άλλο, το θεωρώ υποτιμητικό για μένα".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 01 Οκτ 2019, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Επικοινωνία:
Εχεις πμNaida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:36Που παιδί μου σε αγνόησα;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:30 Αν μιλαμε για την Ναιδα, τον ανθρωπο που στο δευτερο "δεν καταλαβα-ερώτηση" σε αγνοει/νομιζει οτι τρολαρεις/ειρωνευεται , τα πιάσαμε τα λεφτα μας....αμα ο άνθρωπος ειναι ελαττωματικός στις διαπροσωπικες σχέσεις, όσες συμβουλές και να το δώσεις, μια τρυπα στο νερο....
(άκουσα οτι δινεις κωλο)
ωραία πύτισσα η ζωή
- Επικοινωνία:
Οχιιιι δςν μιλούσαμε για το φλερτ στην μονή, για το φαρμακείο λέγαμε στην εν λόγω φάσηFrozen έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:37Εχει εμμονή.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:36Που παιδί μου σε αγνόησα;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:30 Αν μιλαμε για την Ναιδα, τον ανθρωπο που στο δευτερο "δεν καταλαβα-ερώτηση" σε αγνοει/νομιζει οτι τρολαρεις/ειρωνευεται , τα πιάσαμε τα λεφτα μας....αμα ο άνθρωπος ειναι ελαττωματικός στις διαπροσωπικες σχέσεις, όσες συμβουλές και να το δώσεις, μια τρυπα στο νερο....![]()
ωραία πύτισσα η ζωή
Είσαι και κουφός!Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:43
Οχιιιι δςν μιλούσαμε για το φλερτ στην μονή, για το φαρμακείο λέγαμε στην εν λόγω φάση
- vantono
παρένθεσις: Θυμίζω στη ΓΑΛΗ που την έχει δει Μπρόιερ με το θεμα της ναιδας, ότι μου χρωστάει μια απάντηση για το πουλί της, οπως μου ειπε χτες.
εντιτ: δεν ειναι αυτο που νομίζετε.
εντιτ: δεν ειναι αυτο που νομίζετε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος