!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απίστευτες προδοτικές δηλώσεις που δεν πρέπει να χαθούν!
Re: Απίστευτες προδοτικές δηλώσεις που δεν πρέπει να χαθούν!
Kauldron έγραψε: 29 Σεπ 2019, 19:53 Άλλωστε κάτι τύποι σαν κι εσένα στείλανε τον Κολοκοτρώνη στη φυλακή, στη ΧΑ θα κολλούσανε?
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ελα ρε που δίνεις σημασια στο Νερο
Ξενέρω έχει καταντήσει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Nero
επιτέλους, ένα νήμα για μένα. Θα το έχω υπόψη να σας δίνω πλούσιο υλικό 
στη φωτο ποιος ειναι?Nero έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:32 επιτέλους, ένα νήμα για μένα. Θα το έχω υπόψη να σας δίνω πλούσιο υλικό![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Για μένα νομιζα οτι θα ειναι, αλλά απογοητεύτηκαNero έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:32 επιτέλους, ένα νήμα για μένα. Θα το έχω υπόψη να σας δίνω πλούσιο υλικό![]()
Θα προσπαθώ κι εγω να τιμώ με την παρουσία μου το νήμα.
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:26Απο τοτε που ειδε οτι αυτες οι μαλακιες πουλανε.Jolly Roger έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:19 επειδή δεν τον παρακολουθώ καθόλου τα τελευταία 15 χρόνια, μπορεί να μου πει κάποιος πότε ακριβώς άρχισε να βγάζει τέτοιου είδους "κηρύγματα"; Για απολιτίκ θολοπατριώτη τον ήξερα.
Τιμη μουJu-87 έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:37ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:26Απο τοτε που ειδε οτι αυτες οι μαλακιες πουλανε.Jolly Roger έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:19 επειδή δεν τον παρακολουθώ καθόλου τα τελευταία 15 χρόνια, μπορεί να μου πει κάποιος πότε ακριβώς άρχισε να βγάζει τέτοιου είδους "κηρύγματα"; Για απολιτίκ θολοπατριώτη τον ήξερα.
-
Nero
σου έχω υλικό για τα φ16 στην Κύπρο. Ρίξε ένα βλέφαροJu-87 έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:37ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:26Απο τοτε που ειδε οτι αυτες οι μαλακιες πουλανε.Jolly Roger έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:19 επειδή δεν τον παρακολουθώ καθόλου τα τελευταία 15 χρόνια, μπορεί να μου πει κάποιος πότε ακριβώς άρχισε να βγάζει τέτοιου είδους "κηρύγματα"; Για απολιτίκ θολοπατριώτη τον ήξερα.
-
Γραφικός
Απίστευτα προδοτική δήλωση!Ju-87 έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:37ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:26Απο τοτε που ειδε οτι αυτες οι μαλακιες πουλανε.Jolly Roger έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:19 επειδή δεν τον παρακολουθώ καθόλου τα τελευταία 15 χρόνια, μπορεί να μου πει κάποιος πότε ακριβώς άρχισε να βγάζει τέτοιου είδους "κηρύγματα"; Για απολιτίκ θολοπατριώτη τον ήξερα.
Αμάναμάναμάν.
Εγώ λέω για τέτοιες δηλώσεις να τουφεκίζεται ο ένοχος στο δόξα πατρί σαν να ήταν προδότης σε καιρό πολέμου.
Τον εχεις ικανο να ασχοληθει με τιποτα πιο σοβαρο?Γραφικός έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:40Απίστευτα προδοτική δήλωση!
Αμάναμάναμάν.
Εγώ λέω για τέτοιες δηλώσεις να τουφεκίζεται ο ένοχος στο δόξα πατρί σαν να ήταν προδότης σε καιρό πολέμου.
-
Γραφικός
Οι χρυσαυγίτες όταν σταματάνε να είναι ασόβαροι γίνονται εγκληματίες με την βούλα, οπότε άστον να παίζει εδώ που δεν πειράζει κανέναν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 110 Απαντήσεις
- 3775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 3 Απαντήσεις