!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεφερλής: Αντίδραση για το ξεπούλημα της Μακεδονίας

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Σεφερλής: Αντίδραση για το ξεπούλημα της Μακεδονίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ρε μαλάκες, ο Ζαραλίκος κωμικός;

Κωμικός είναι κάποιος που σε κάνει και γελάς

Με τον καραγκιόζη τον Σεφερλή τσαντίζεσαι με τη σαχλαμάρα, την κακογουστιά και τη μπαλαφάρα, αλλά γελάς. Ή για να γίνω πιο συγκεκριμένος γελάς κάποια στιγμή.
Με το Ζαραλίκο έχετε γελάσει ποτέ;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Beria έγραψε: 02 Οκτ 2019, 18:18 Ρε μαλάκες, ο Ζαραλίκος κωμικός;

Κωμικός είναι κάποιος που σε κάνει και γελάς

Με τον καραγκιόζη τον Σεφερλή τσαντίζεσαι με τη σαχλαμάρα, την κακογουστιά και τη μπαλαφάρα, αλλά γελάς. Ή για να γίνω πιο συγκεκριμένος γελάς κάποια στιγμή.
Με το Ζαραλίκο έχετε γελάσει ποτέ;
αφου τον προωθει η μουμια η βαρδινογιανναινα μαζι με τον ρουβα :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

αλλη μια περιπτωση που επιβεβαιωνεται ο ραφαηλιδης

αυτοι ειναι οι τροτσκιστες,αυτοι ακριβως :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Ο τύπος γράφει, σκηνοθετεί και παίζει ασταμάτητα. Το γκροτέσκο που υπηρετεί είναι δύσκολο να το κάνεις σωστά κι αυτός το απογειώνει κάποιες φορές.
Είναι μεγάλο ταλέντο, αλλά η μαλακία που τον δέρνει είναι μεγαλύτερη και το πνίγει.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Γραφικός έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:09 Ο τύπος γράφει, σκηνοθετεί και παίζει ασταμάτητα. Το γκροτέσκο που υπηρετεί είναι δύσκολο να το κάνεις σωστά κι αυτός το απογειώνει κάποιες φορές.
Είναι μεγάλο ταλέντο, αλλά η μαλακία που τον δέρνει είναι μεγαλύτερη και το πνίγει.
δε γράφει. Άλλος του τα γράφει τα κείμενα. Νομίζω ούτε σκηνοθετεί πάντα. Επίσης, αν έχεις προσέξει παίζει για χρόνια ολόκληρα τα ίδια ακριβώς σκετς με τους ίδιους χαρακτήρες και τα ίδια αστεία, απλά αλλάζει ελάχιστα το σκηνικό. Πχ μπορώ να σου φέρω παραστάσεις απο 3 διαφορετικές χρονιές που κάνει σε όλες το ίδιο σκετς με τον πατέρα και τον χαζό γιο....
Γραφικός

... επίσης δεν έχει καθόλου αίσθηση του μέτρου. Αυτό τον κάνει να φαίνεται απίστευτα φτηνός. Κάνει κάτι πετυχημένο και το επαναλαμβάνει τόόόόσες φορές που νιώθεις ότι χάνεις τον χρόνο σου.

Εγώ θα του συγχωρούσα τον φασισμό του και την έλλειψη αίσθησης του μέτρου και θα πήγαινα σε παράστασή του αν παρουσιαζόταν ευκαιρία, αλλά έπρεπε να είμαι σίγουρος ότι δεν θα αρχίσει το κήρυγμα να μου χαλάσει την φάση.
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

επειδή δεν τον παρακολουθώ καθόλου τα τελευταία 15 χρόνια, μπορεί να μου πει κάποιος πότε ακριβώς άρχισε να βγάζει τέτοιου είδους "κηρύγματα"; Για απολιτίκ θολοπατριώτη τον ήξερα.
Nero

Jolly Roger έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:19 επειδή δεν τον παρακολουθώ καθόλου τα τελευταία 15 χρόνια, μπορεί να μου πει κάποιος πότε ακριβώς άρχισε να βγάζει τέτοιου είδους "κηρύγματα"; Για απολιτίκ θολοπατριώτη τον ήξερα.
είναι αρκετά νομίζω πρόσφατο. Έτσι τον θυμάμαι κι εγώ, εντελώς απολιτικ. Κάτι πρέπει να συνέβη, η τον κράξανε τίποτα αριστεροί(Ακρίτα;) ή απλά προσπαθεί να το παίξει κουλτουρε(όπως το καταλαβαίνει τέλος πάντων) για να μη λένε ότι κάνει φτηνή κωμωδία
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Jolly Roger έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:19 επειδή δεν τον παρακολουθώ καθόλου τα τελευταία 15 χρόνια, μπορεί να μου πει κάποιος πότε ακριβώς άρχισε να βγάζει τέτοιου είδους "κηρύγματα"; Για απολιτίκ θολοπατριώτη τον ήξερα.
Απο τοτε που ειδε οτι αυτες οι μαλακιες πουλανε.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Nero έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:15
Γραφικός έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:09 Ο τύπος γράφει, σκηνοθετεί και παίζει ασταμάτητα. Το γκροτέσκο που υπηρετεί είναι δύσκολο να το κάνεις σωστά κι αυτός το απογειώνει κάποιες φορές.
δε γράφει. Άλλος του τα γράφει τα κείμενα. Νομίζω ούτε σκηνοθετεί πάντα. Επίσης, αν έχεις προσέξει παίζει για χρόνια ολόκληρα τα ίδια ακριβώς σκετς με τους ίδιους χαρακτήρες και τα ίδια αστεία, απλά αλλάζει ελάχιστα το σκηνικό. Πχ μπορώ να σου φέρω παραστάσεις απο 3 διαφορετικές χρονιές που κάνει σε όλες το ίδιο σκετς με τον πατέρα και τον χαζό γιο....
απ'όσο ξερω, τα γράφει ο ίδιος σε συνεργασία με εκεινον τον βλαχοκάγκουρα που παίζει στις παραστάσεις του, που ειχε παει και στο προπερσινο σαρβάιβορ.
Τα πασιφανή δείγματα αρχισε να τα δείχνει απο εκεινο το σκετσάκι που ηταν ντυμενοι ολοι σε φάση δωδεκάθεο, και εξυμνούσαν χριστιανισμό. Πιο πριν δεν ξέρω αν ειχε αρχίσει να σιγοφανερώνει κάτι...
Γραφικός

Όταν βγήκε ο Σύριζας.

Γραφικός έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:17 ... επίσης δεν έχει καθόλου αίσθηση του μέτρου. Αυτό τον κάνει να φαίνεται απίστευτα φτηνός. Κάνει κάτι πετυχημένο και το επαναλαμβάνει τόόόόσες φορές που νιώθεις ότι χάνεις τον χρόνο σου.

Εγώ θα του συγχωρούσα τον φασισμό του και την έλλειψη αίσθησης του μέτρου και θα πήγαινα σε παράστασή του αν παρουσιαζόταν ευκαιρία, αλλά έπρεπε να είμαι σίγουρος ότι δεν θα αρχίσει το κήρυγμα να μου χαλάσει την φάση.
Επίσης, είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που θα του συγχωρούσα τον φασισμό. Ούτε στον Σφακιανάκη ούτε σε κανέναν άλλο. Όταν βλέπω άθρεπο με ταλέντο μπορώ να του συγχωρήσω τα πάντα ρε γαμώτο :011: . Πρέπει να το καταπολεμήσω αυτό.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Πχ μπορώ να σου φέρω παραστάσεις απο 3 διαφορετικές χρονιές που κάνει σε όλες το ίδιο σκετς με τον πατέρα και τον χαζό γιο....
Δεν ειναι ακριβώς σε όλα τα σκετσάκια χαζός γιος. Σε κάποια ειναι πούστης χαζός γιος , σε άλλα σκέτο χαζός γιος, σε άλλα γιος που τον γαμάνε νάνοι κτλ. Μην τον αδικείς. :003:
Nero

vantono έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:30
Πχ μπορώ να σου φέρω παραστάσεις απο 3 διαφορετικές χρονιές που κάνει σε όλες το ίδιο σκετς με τον πατέρα και τον χαζό γιο....
Δεν ειναι ακριβώς σε όλα τα σκετσάκια χαζός γιος. Σε κάποια ειναι πούστης χαζός γιος , σε άλλα σκέτο χαζός γιος, σε άλλα γιος που τον γαμάνε νάνοι κτλ. Μην τον αδικείς. :003:
δεν τα έχω δει αυτά. Μιλάω για παραστάσεις πριν 10 χρόνια. Μη μου πεις ότι κάνει ακόμα το ίδιο :o :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Τι περιμενες να κανει? Αριστοφανη?
Γραφικός

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:34 Τι περιμενες να κανει? Αριστοφανη?
Μια χαρά θα του ταίριαζε ο Αριστοφάνης.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”