!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

enaon έγραψε: 01 Οκτ 2019, 00:40
Ίφιδα έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:57 Αυτό ακριβώς.
τα κέφια σου έχεις. :003:
Μονό οτι μας ρωτάει η νάιδα μοιάζει σίγουρο, που και αυτό παίζεται δηλαδή. :lol:

είναι ένας που μιλάει για τον εαυτό του σαν να είναι ένας τρίτος που μπορεί και να είναι και λέει στην νάιδα που είναι διακριτική ενώ του έχει πάρει τα χέρια και τα έχει βάλει στο στήθος της, ότι δεν τον διεκδικεί γιατί είναι στον κόσμο της.
Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη, τύπε. Όταν της απάντησα

Να πάρει τα χέρια του και να τα βάλει στο στήθος της

η τύπισσα είπε ότι έχουν σχέση ήδη. Μετά από κάποιες σελίδες λέει ότι είναι σχεδόν μαζί. Σε λίγο μπορεί να μας πει ότι έχουν κάνει like ο ένας φωτογραφίες του άλλου στο Facebook.

Οπότε οι διευκρινήσεις τύπου "του το δείχνει συνέχεια κι αυτός δεν καταλαβαίνει" εμένα μου κάνουν για τα κλασσικά νιαουρίσματα μιας γυναίκας, που δεν μπορείς να καταλάβεις αν εσένα σου συμπεριφέρεται λίγο διαφορετικά ή αν έτσι συμπεριφέρεται σε όλους, βλ. παρέα, συναδέλφους κλπ. Προφανώς ο τύπος δεν είναι πρωτάρης και δεν θέλει να ξαναφάει τα μούτρα του για κάτι που δεν είναι σίγουρο.

Οπότε, τύπισσα, πες της να πάρει τα χέρια του και να τα βάλει στο στήθος της. Αν την γουστάρει και δεν βρίσκεται σε σοβαρή σχέση που δεν θέλει να διακινδυνεύσει να την χάσει, θα το πιάσει το υπονοούμενο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 08:10
Ορέστης 35 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 08:05
Naida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:38 Άντρες σας αρέσει να σας διεκδικούν; Δηλαδή τι κάνει μια γυναίκα και αισθάνεστε ότι σας διεκδικεί; Πρακτικά τι κάνει, όχι θεωρίες. Και σας αρέσει.
Και γυναίκες πείτε και εσείς πως διεκδικείτε έναν άντρα και να του αρέσει;
Μου αρεσει.
Τι;
Να με διεκδικουν.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ορέστης 35 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 08:16
Ορέστης 35 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 08:05

Μου αρεσει.
Τι;
Να με διεκδικουν.
Πως;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 08:18

Τι;
Να με διεκδικουν.
Πως;
:D

Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:38 Άντρες σας αρέσει να σας διεκδικούν; Δηλαδή τι κάνει μια γυναίκα και αισθάνεστε ότι σας διεκδικεί; Πρακτικά τι κάνει, όχι θεωρίες. Και σας αρέσει.
ναι, να μας το λεει στα ισια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

aLiCat έγραψε: 01 Οκτ 2019, 08:47
Να με διεκδικουν.
Πως;
:D

Εικόνα
Αυτό εννοείται :lol:
Ασέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2019, 08:50
ναι, να μας το λεει στα ισια.
Στα ίσια το λέμε

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

νύχτα έγραψε: 30 Σεπ 2019, 21:38
Naida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 21:25 Δεν τον ρώτησε.
να τον ρωτήσει
΄
α μπραβο.

γιατι να κανετε τα απλα, πολυπλοκα;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 22:06
Ε ας γίνεις εσύ ο τρίτος. Σκαστη την επόμενη κι αντί για τη βυζοχαραδρα εστίασε στα μάτια.
δε γινεται.

κανε ενα πειραμα, βαλε σε ενα πιατακι ενα μπακλαβα, και προσπαθησε να εστιασεις οχι στο μπακλαβα, αλλα στο σχεδιακι που εχει το πιατακι.

ε, δε γινεται. :102:

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Τι;
Να με διεκδικουν.
Πως;
Με μικρες προκαταβολες. Γελιο, αστεια, πειραγματα, naked selphie. Πως ταιζουμε τα μικρα παιδια οταν δεν πεινανε; Τους λεμε φαε μια κουταλιτσα μονο. Μετα αλλη μια. Μετα αλλη μια. Μεχρι που χωρις να το καταλαβουν εχουν φαει ολο το πιατο. Πιστευω αν καποια με διεκδικησει αλλιως μπορει να με τρομαξει.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ορέστης 35 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 10:14
Να με διεκδικουν.
Πως;
Με μικρες προκαταβολες. Γελιο, αστεια, πειραγματα, naked selphie. Πως ταιζουμε τα μικρα παιδια οταν δεν πεινανε; Τους λεμε φαε μια κουταλιτσα μονο. Μετα αλλη μια. Μετα αλλη μια. Μεχρι που χωρις να το καταλαβουν εχουν φαει ολο το πιατο. Πιστευω αν καποια με διεκδικησει αλλιως μπορει να με τρομαξει.
:003: :smt005: :smt005:
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 06:20
Γραφικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 01:46
Naida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:56
Τα έχετε κάνει αυτά. Γουστάρεστε.

Είμαστε στο επόμενο στάδιο.

Ναι ας πούμε μέσα στη σχέση.
Επειδή την διεκδίκηση την αντιλήφθηκα στο πλησίασμα, το προηγούμενο ποστ μου ήταν άκυρο. Μέσα στην σχέση η διεκδίκηση είναι ωραίο role play αλλά η πραγματική διεκδίκηση είναι φορτική. Μου αρέσει να υποκρίνεται ότι με διεκδικεί, αλλά να μην καταλήγει ποτέ σε καυγά.
Το πως δεν μου είπες :lol:
Δίκιο έχεις, δεν ξέρω ούτε εγώ. Καλύτερα καθόλου, η διεκδίκηση ας περιορίζεται σε μικρές, καθημερινές παραχωρήσεις. Να φκιάξει ένα ωραίο φαΐ για παράδειγμα ή να μου κάνει έκπληξη μια φορά και να έχει κάνει δουλειές που ήταν σειρά μου να κάνω ή να έχει κόψει δύο εισιτήρια (ένα για εμένα κι ένα για τον εαυτό της) για ένα λάιβ που ξέρει ότι θέλω πολύ να πάω. Εννοείται όμως ότι θα την διεκδικώ κι εγώ με παρόμοιους τρόπους. Σήμερα θα φκιάξει αυτή το φαΐ, αύριο θα της φκιάξω εγώ, σήμερα θα έχει κάνει της δουλειές μου, αύριο θα κάνω τις δικιές της (φτάνει να μην αρχίσει και το εκμεταλλεύεται και κάνει τις δουλειές τις ξεκούραστες μέρες κι όταν είναι μέρα πιο ζόρικων εργασιών μου πει "επ, εγώ 'ξηγήθηκα προχθές, σειρά σου δεν είναι;"- αυτό είναι αιτία χωρισμού) σήμερα θα πάμε σε συναυλία Τζαζ, αύριο σε συναυλία ποπ.
σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος »

Feindflug έγραψε: 01 Οκτ 2019, 10:27
Ορέστης 35 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 10:14 Με μικρες προκαταβολες. Γελιο, αστεια, πειραγματα, naked selphie. Πως ταιζουμε τα μικρα παιδια οταν δεν πεινανε; Τους λεμε φαε μια κουταλιτσα μονο. Μετα αλλη μια. Μετα αλλη μια. Μεχρι που χωρις να το καταλαβουν εχουν φαει ολο το πιατο. Πιστευω αν καποια με διεκδικησει αλλιως μπορει να με τρομαξει.
:003: :smt005: :smt005:
ώπα,γέλιο & πείραγμα.ορέστη αν σου ρθει πιμι κλείσε τα ματάκια σου
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

καλώς επανήρθες anti.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ορέστης 35 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 10:14
Να με διεκδικουν.
Πως;
Και γελάω μαζί του και τον πειράζω και γλυκουλικα του μιλάω και πως πέρασε τον ρωτάω. Και σελφι του στέλνω.

Γραφικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 10:41
Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 06:20
Γραφικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 01:46

Επειδή την διεκδίκηση την αντιλήφθηκα στο πλησίασμα, το προηγούμενο ποστ μου ήταν άκυρο. Μέσα στην σχέση η διεκδίκηση είναι ωραίο role play αλλά η πραγματική διεκδίκηση είναι φορτική. Μου αρέσει να υποκρίνεται ότι με διεκδικεί, αλλά να μην καταλήγει ποτέ σε καυγά.
Το πως δεν μου είπες :lol:
Δίκιο έχεις, δεν ξέρω ούτε εγώ. Καλύτερα καθόλου, η διεκδίκηση ας περιορίζεται σε μικρές, καθημερινές παραχωρήσεις. Να φκιάξει ένα ωραίο φαΐ για παράδειγμα ή να μου κάνει έκπληξη μια φορά και να έχει κάνει δουλειές που ήταν σειρά μου να κάνω ή να έχει κόψει δύο εισιτήρια (ένα για εμένα κι ένα για τον εαυτό της) για ένα λάιβ που ξέρει ότι θέλω πολύ να πάω. Εννοείται όμως ότι θα την διεκδικώ κι εγώ με παρόμοιους τρόπους. Σήμερα θα φκιάξει αυτή το φαΐ, αύριο θα της φκιάξω εγώ, σήμερα θα έχει κάνει της δουλειές μου, αύριο θα κάνω τις δικιές της (φτάνει να μην αρχίσει και το εκμεταλλεύεται και κάνει τις δουλειές τις ξεκούραστες μέρες κι όταν είναι μέρα πιο ζόρικων εργασιών μου πει "επ, εγώ 'ξηγήθηκα προχθές, σειρά σου δεν είναι;"- αυτό είναι αιτία χωρισμού) σήμερα θα πάμε σε συναυλία Τζαζ, αύριο σε συναυλία ποπ.

Αυτά οκ όταν συγκατοικεις. Έχεις άλλες δυνατότητες.

Que Sera, Sera...
σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος »

Ερμής έγραψε: 01 Οκτ 2019, 10:58 καλώς επανήρθες anti.
χμμ,δεν νομίζω ότι έχω επανέλθει,οπότε δεν ξέρω για ποιον μιλάς.θενκς όπως και να χει
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”