Φυσικα, αλλά δε του πρηζω τον ερωτα ούτε εκείνος τον δικό μου. Εδώ προφανώς μιλάμε για υπερβολική κατάσταση, δυστυχώς υπάρχουν άτομα που για να πιστέψουν ότι τους γουστάρεις θα πρέπει να κάνεις καραγκιοζιλίκια, να την δεις ντραμα κουίν, να μαλλιοτραβιεσαι με οσες-οσους μίλησαν με το εταίρο ήμισυ, να στέλνεις 150 μηνύματα τη μέρα κλπ. Απ τη στιγμή που η κοπέλα, του το δείχνει και κανει αυτά τα μικρά καθημερινά που λέμε, κι ο άλλος επιμένει πως δεν...ε τοτε "Άσε μας κουκλίτσο μου, έχουμε και δουλειες"Frozen έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:47Νομίζω ότι αυτό που περιγράφεις είναι απλά μια μεγάλη υπερβολή. Μην τρελαθούμε ρε παιδιά, όλοι εσείς που είστε σε μια σχέση δεν κάνετε/λέτε/δείχνετε στον άλλο ότι σας αρέσει ακόμη;!Ίφιδα έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:43Αν καί τον γουστάρει καί του το δείχνει κι ο άλλος λέει τα δικά του ή παίζει μαζί της ή μιλάμε για κλασσική περίπτωση βλάβης, δηλαδή τέρμα ανασφαλής ο τύπος και σε κάθε περίπτωση την κάνεις με ελαφρά χαριτωμένα πηδηματάκια γιατί τέτοια ατομα σου πίνουν το αίμα με καλαμάκι. Θα πρεπει να του το αποδεικνύει κάθε μέρα με τον σάικο τρόπο που εκείνος θα θέλει κι ελπίζω η φίλη σου να έχει καλύτερα πράγματα να κανει στη ζωη της απο το να καλυπτει τις κουφες του ανασφάλειεςNaida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:26 Γουστάρονται παιδι μου, είναι σχεδόν μαζί. Αλλά αυτός για κάποιο λόγο αισθάνεται πως δεν τον διεκδικεί και είναι στον κόσμο της. Ενώ αυτή και τον γουστάρει και του το δείχνει.
Για απλά πράγματα μιλάμε, γιατί το κάνετε τόσο extreme;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Αυτά για την εφηβεία.Ίφιδα έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:54
Φυσικα, αλλά δε του πρηζω τον ερωτα ούτε εκείνος τον δικό μου. Εδώ προφανώς μιλάμε για υπερβολική κατάσταση, δυστυχώς υπάρχουν άτομα που για να πιστέψουν ότι τους γουστάρεις θα πρέπει να κάνεις καραγκιοζιλίκια, να την δεις ντραμα κουίν, να μαλλιοτραβιεσαι με οσες-οσους μίλησαν με το εταίρο ήμισυ, να στέλνεις 150 μηνύματα τη μέρα κλπ. Απ τη στιγμή που η κοπέλα, του το δείχνει και κανει αυτά τα μικρά καθημερινά που λέμε, κι ο άλλος επιμένει πως δεν...ε τοτε "Άσε μας κουκλίτσο μου, έχουμε και δουλειες"
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Αυτό ακριβώς.
Αναμένω απάντηση Νάιδας.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Ίφιδα έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:43Αν καί τον γουστάρει καί του το δείχνει κι ο άλλος λέει τα δικά του ή παίζει μαζί της ή μιλάμε για κλασσική περίπτωση βλάβης, δηλαδή τέρμα ανασφαλής ο τύπος και σε κάθε περίπτωση την κάνεις με ελαφρά χαριτωμένα πηδηματάκια γιατί τέτοια ατομα σου πίνουν το αίμα με καλαμάκι. Θα πρεπει να του το αποδεικνύει κάθε μέρα με τον σάικο τρόπο που εκείνος θα θέλει κι ελπίζω η φίλη σου να έχει καλύτερα πράγματα να κανει στη ζωη της απο το να καλυπτει τις κουφες του ανασφάλειεςNaida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:26 Γουστάρονται παιδι μου, είναι σχεδόν μαζί. Αλλά αυτός για κάποιο λόγο αισθάνεται πως δεν τον διεκδικεί και είναι στον κόσμο της. Ενώ αυτή και τον γουστάρει και του το δείχνει.
Έχει μια λογική αυτό που γράφεις. Και ιδιαίτερα αυτόν που λες για το ότι θα θέλει να το αποδυκνύει με το δικό του τρόπο. Αυτό σηκώνει συζήτηση.
Σχέση δεν ξέρω αν είναιFrozen έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:49Μιλάμε για άτομο που είστε σε σχέση αν κατάλαβα καλά. Αν είστε σε σχέση απλά ευθέως!Naida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:44Ισχύει αυτό. Στην ουσία τον εαυτό μας αγαπάμε μέσ' από τον άλλο αλλά τέσπα είναι μεγάλη συζήτηση.Frozen έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:35 Αμ πες το έτσι! Τα απλά καθημερινά ψάχνεις. Κοίτα για τον καθένα είναι διαφορετικά, ακόμη και στη περίπτωση που περιγράφεις φαίνεται αυτό.
Γιατί δεν τον ρωτάει; Τι θα τον έκανε εκείνον να νιώθει ότι ενδιαφέρεται η άλλη πλευρά; Συνήθως είναι μικρά και ίσως απαρατήρητα από τη μια πλευρά αλλά σημαντικά για την άλλη.
Χμ ναι ίσως η νύχτα έχει δίκιο στο ότι μπορεί να είναι ναρκισσιστικο αλλά δεν έχουμε πει ότι ουσιαστικά δεν αγαπάμε τον άλλο σαν οντότητα αλλά τα συναισθήματα που μας δημιουργεί; Ναι είναι λίγο περίεργο αυτό, δυστυχώς δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει.
Πως το ρωτάνε ρε παίδες;
Ξαναλέω μπορεί να είναι πολύ απλά πράγματα, πχ να ρωτάς πως ήταν η μέρα του στη δουλειά, μπορεί να θέλει να τον παίρνεις τηλ πιο συχνά μπορεί απλά να θέλει να του ανάβεις θερμοσίφωνα πριν φτάσει.![]()
Ας μη το πούμε ακόμα σχέση. Θα πέσει η ερώτηση μου ευθέως να λυθεί το θέμα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Frozen έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:53Πλοκ!Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:53Frozen έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:47 Μην τρελαθούμε ρε παιδιά, όλοι εσείς που είστε σε μια σχέση δεν κάνετε/λέτε/δείχνετε στον άλλο ότι σας αρέσει ακόμη;!
![]()
![]()
![]()
![]()
εχεις πμ![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Πάντως αυτό το λέει συνέχεια,με κάνεις να αισθάνομαι σαν έφηβος. Μάλλον δεν το λέει για καλόFrozen έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:56Αυτά για την εφηβεία.Ίφιδα έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:54
Φυσικα, αλλά δε του πρηζω τον ερωτα ούτε εκείνος τον δικό μου. Εδώ προφανώς μιλάμε για υπερβολική κατάσταση, δυστυχώς υπάρχουν άτομα που για να πιστέψουν ότι τους γουστάρεις θα πρέπει να κάνεις καραγκιοζιλίκια, να την δεις ντραμα κουίν, να μαλλιοτραβιεσαι με οσες-οσους μίλησαν με το εταίρο ήμισυ, να στέλνεις 150 μηνύματα τη μέρα κλπ. Απ τη στιγμή που η κοπέλα, του το δείχνει και κανει αυτά τα μικρά καθημερινά που λέμε, κι ο άλλος επιμένει πως δεν...ε τοτε "Άσε μας κουκλίτσο μου, έχουμε και δουλειες"![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ααα μας τα περιπλεκεις!Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 00:14
Σχέση δεν ξέρω αν είναι![]()
Ας μη το πούμε ακόμα σχέση. Θα πέσει η ερώτηση μου ευθέως να λυθεί το θέμα.
Να του κάνεις ευθέως την ερώτηση, ενήλικες είμαστε.
Θέλουμε update να ξες!
Νάιδα μας κρύβεις πολλά έχω την αίσθηση.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 00:20
Πάντως αυτό το λέει συνέχεια,με κάνεις να αισθάνομαι σαν έφηβος. Μάλλον δεν το λέει για καλό![]()
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Εμένα η Νάιδα με συμπαθάει.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 00:24θα περιμενεις αρκετα
εχει νευρακια τωρα χιχιχι
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
ωραία πύτισσα η ζωή
ΝιιιFrozen έγραψε: 01 Οκτ 2019, 00:26Εμένα η Νάιδα με συμπαθάει.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 00:24θα περιμενεις αρκετα
εχει νευρακια τωρα χιχιχι![]()
Αύριο θα τον ρωτήσω γιατί τώρα ακόμα το μουντ είναι μουντό και βαρύ.
Κάτι λεπτομέρειες μόνο που είναι μικρές. Τίποτα σημαντικό
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Casper -
Μιας και δεν είδα να αναφέρθηκε, να πω και εγώ την γνώμη μου γιατί ο άνθρωπος μπορεί να παρεξηγήθηκε. Δεν έχουμε πλήρη εικόνα. Η συζήτηση είπες πως ξεκίνησε όταν τον ρώτησες κάτι (προσωπικό του - που τον αφορά τελοσπάντων) που σου είχε απαντήσει ήδη ξανά 3-4ις φορές. Εγώ στάθηκα σε αυτό γιατί δεν ξέρουμε τι ακριβώς συζητούσατε. Αν σου είπε κάτι για την ζωή του όταν είσασταν σε φάση γνωριμίας, αν στο απάντησε ήδη τόσες φορές και ξαναρωτάς, ειδικά αν αυτό το κάτι είναι σημαντικό για εκείνον, ίσως ένιωσε απογοήτευση που δεν το θυμόσουν και του βγήκε έτσι. Τώρα αν απλά βρήκε μια γελοία αφορμή και δεν συμβαίνει αυτό που έγραψα (πιστεύω πάνω κάτω καταλαβαίνεις αν το θεωρεί τόσο σημαντικό αυτό ώστε να ξεσπάσει) τότε είναι ανώριμη η συμπεριφορά του και για να ξεκαθαριστεί το θέμα θα πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά.
Ας είναι!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2508 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 16 Απαντήσεις