τι εννοείς φαντάζεσαι παιδάκι μου, έχω βγάλει κομπιουτεράκι, 98% το σύνολο, οι κάτω απο 30 πόσο; Μέχρι 2 δεκαδικά πες μου, θα τα βγάλω εγώ τα άλλα. Πες μου για τους πάνω από 30 αν δεν θυμάσαι απ'έξω τους μικρούς, θα το βγάλω εγώ, το ένα από τα δύο χρειάζομαι.bizeli έγραψε: 28 Μάιος 2018, 19:04Φαντάζομαι μετά τα 30 χειροτερεύει.Spoiler
Δεν ξέρω πάντως είναι μια γενική αλήθεια.enaon έγραψε: 28 Μάιος 2018, 18:50 ναι bizeli, βέβαια, ξεκάθαρο τώρα, πριν έμοιαζε λίγο αυθαίρετο.
όλοι τα ίδια, ή αλλάζει κάτι μετά τα 30;
Όπως λέμε ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή.Spoiler
Οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες δίνουν τη θέση τους στη φαντασία.
Πώς θα θέλατε να ήταν η ζωή που πέρασε...
Κάπως έτσι.
Αρχίζω και σας καταλαβαίνω σιγά σιγά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαγγελματίες ετών 30+
Re: Επαγγελματίες ετών 30+
Σου είπα δεν ξέρω.enaon έγραψε: 28 Μάιος 2018, 19:12
τι εννοείς φαντάζεσαι παιδάκι μου, έχω βγάλει κομπιουτεράκι, 98% το σύνολο, οι κάτω απο 30 πόσο; Μέχρι 2 δεκαδικά πες μου, θα τα βγάλω εγώ τα άλλα. Πες μου για τους πάνω από 30 αν δεν θυμάσαι απ'έξω τους μικρούς, θα το βγάλω εγώ, το ένα από τα δύο χρειάζομαι.
Τώρα το κατάλαβα κι εγώ.
Φαντάζομαι όσο πιο νέος είναι κάποιος τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες τα περιστατικά που περιγράφει να είναι αληθινά. Όσο μεγαλώνει ο άντρας λειτουργεί αντίστροφα η πραγματικότητα με την ηλικία μέχρι να φτάσει στο πικ των φαντασιώσεων του (98%)και να χάσει πλήρως επαφή με την πραγματικότητα. Αφήνω ένα 2% γιατί έτσι.
Βέβαια μπορεί να λέω και μαλακίες γιατί το δείγμα μου δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτικό.
Το δείγμα στην προκειμένη περίπτωση είσαι εσύ και ο Άγις.
Σας ευχαριστώ που με βοηθάτε να φτάσω στην αλήθεια.
καλά, αν την βαρεθέις αυτή την αλήθεια, πές μου να σε ρωτήσω σε πέντε λεπτά να σου πεις μία άλλη καλύτερη.bizeli έγραψε: 28 Μάιος 2018, 19:25Τώρα το κατάλαβα κι εγώ.Spoiler
Σου είπα δεν ξέρω.enaon έγραψε: 28 Μάιος 2018, 19:12
τι εννοείς φαντάζεσαι παιδάκι μου, έχω βγάλει κομπιουτεράκι, 98% το σύνολο, οι κάτω απο 30 πόσο; Μέχρι 2 δεκαδικά πες μου, θα τα βγάλω εγώ τα άλλα. Πες μου για τους πάνω από 30 αν δεν θυμάσαι απ'έξω τους μικρούς, θα το βγάλω εγώ, το ένα από τα δύο χρειάζομαι.Σας ευχαριστώ που με βοηθάτε να φτάσω στην αλήθεια.Spoiler
Φαντάζομαι όσο πιο νέος είναι κάποιος τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες τα περιστατικά που περιγράφει να είναι αληθινά. Όσο μεγαλώνει ο άντρας λειτουργεί αντίστροφα η πραγματικότητα με την ηλικία μέχρι να φτάσει στο πικ των φαντασιώσεων του (98%)και να χάσει πλήρως επαφή με την πραγματικότητα. Αφήνω ένα 2% γιατί έτσι.
Βέβαια μπορεί να λέω και μαλακίες γιατί το δείγμα μου δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτικό.
με την προηγούμενη αλήθεια σου, που έλεγε οτι οι νέοι σε εκνευρίζουν, που τώρα ειναι αλήθεια οτι λένε λιγότερα παραμύθια, που σημαίνει σου αρέσει να ακούς περισσότερα παραμύθια, θες να κάνεις κάτι ή την κρατάς για λίγο;
Τα παραμύθια είναι για να αυτοπαραμυθιάζεστε εσείς. Δε σημαίνει ότι και όλοι οι υπόλοιποι σας συμμεριζόμαστε.enaon έγραψε: 28 Μάιος 2018, 19:27
καλά, αν την βαρεθέις αυτή την αλήθεια, πές μου να σε ρωτήσω σε πέντε λεπτά να σου πεις μία άλλη καλύτερη.
με την προηγούμενη αλήθεια σου, που έλεγε οτι οι νέοι σε εκνευρίζουν, που τώρα ειναι αλήθεια οτι λένε λιγότερα παραμύθια, που σημαίνει σου αρέσει να ακούς περισσότερα παραμύθια, θες να κάνεις κάτι ή την κρατάς για λίγο;![]()
Απλά σας αποδεχόμαστε.
Τι να κάνουμε; Δεν έχουμε κι άλλη επιλογή.
Απλά καλό είναι κάποιες φορές να είναι κάποιος δίπλα σας να σας ταρακουνάει τουλάχιστον.
Και δεν είπα ότι οι νέοι με εκνευρίζουν. Ότι δεν ταιριάζουμε είπα.
Την εκνευρίζουν οι πολύπειροι - όπως σχεδόν όλες - για πασιφανείς λόγους. 
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
[42]
εντάξει. περιμένεις να βγάλεις συμπέρασμα από το πχορουμ; εδώ για να έχει ενδιαφέρον κάτι που λες και να γίνει κουβέντα, θα πρέπει είτε να ιντριγκάρει, είτε να μπάζει από παντού όντας απελπιστικά υποκειμενικό ή λάθος - με λίγα λόγια να έχει μια δόση τρολλαρίσματος ή υπερβολής. είναι αυτό το εφηβικό που σε μερικούς παραμένει μέχρι τα γεράματα, που για να γίνει μια κουβέντα θα πρέπει ειπωθεί κάτι εντυπωσιακό γενικότερα, κάποιο κατόρθωμα κλπ.bizeli έγραψε: 28 Μάιος 2018, 19:25Σου είπα δεν ξέρω.enaon έγραψε: 28 Μάιος 2018, 19:12
τι εννοείς φαντάζεσαι παιδάκι μου, έχω βγάλει κομπιουτεράκι, 98% το σύνολο, οι κάτω απο 30 πόσο; Μέχρι 2 δεκαδικά πες μου, θα τα βγάλω εγώ τα άλλα. Πες μου για τους πάνω από 30 αν δεν θυμάσαι απ'έξω τους μικρούς, θα το βγάλω εγώ, το ένα από τα δύο χρειάζομαι.
Τώρα το κατάλαβα κι εγώ.
Σας ευχαριστώ που με βοηθάτε να φτάσω στην αλήθεια.
τι σχέση έχουν τα δικά μας παραμύθια θα μου πεις κάποτε, όταν τελειώσουμε με αυτό, είναι ενδιαφέρον θέμα αν σε βασανίζει.bizeli έγραψε: 28 Μάιος 2018, 19:34Και δεν είπα ότι οι νέοι με εκνευρίζουν. Ότι δεν ταιριάζουμε είπα.Spoiler
Τα παραμύθια είναι για να αυτοπαραμυθιάζεστε εσείς. Δε σημαίνει ότι και όλοι οι υπόλοιποι σας συμμεριζόμαστε.enaon έγραψε: 28 Μάιος 2018, 19:27
καλά, αν την βαρεθέις αυτή την αλήθεια, πές μου να σε ρωτήσω σε πέντε λεπτά να σου πεις μία άλλη καλύτερη.
με την προηγούμενη αλήθεια σου, που έλεγε οτι οι νέοι σε εκνευρίζουν, που τώρα ειναι αλήθεια οτι λένε λιγότερα παραμύθια, που σημαίνει σου αρέσει να ακούς περισσότερα παραμύθια, θες να κάνεις κάτι ή την κρατάς για λίγο;![]()
Απλά σας αποδεχόμαστε.
Τι να κάνουμε; Δεν έχουμε κι άλλη επιλογή.
Απλά καλό είναι κάποιες φορές να είναι κάποιος δίπλα σας να σας ταρακουνάει τουλάχιστον.
γιατί δεν ταιριάζετε; είναι που τους λες ότι οι νέοι είναι οι 40άρηδες και σου λένε σταμάτα τα παραμύθια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 28 Μάιος 2018, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θέλετε να συζητήσουμε μήπως και για το άλλο παραμύθι που λέτε εσείς οι άντρες ότι όσο γερνάτε γίνεστε όλο και πιο γοητευτικοί;
Ποιος σας τα λέει αυτά ρε;
Ποιος σας τα λέει αυτά ρε;
μετά αυτά ναι, είναι πολύ ωραία, να μάθουμε και κόλπα, τι περιμένεις κλπ, θα είναι χρήσιμα.
πές όμως στο θέμα μας. Τους ενοχλεί που λες παραμύθια, γιαυτό δεν ταιριάζετε με τα μικρά;
πές όμως στο θέμα μας. Τους ενοχλεί που λες παραμύθια, γιαυτό δεν ταιριάζετε με τα μικρά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 28 Μάιος 2018, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα εξετάζουμε πώς βλέπετε εσείς τους εαυτούς σας.enaon έγραψε: 28 Μάιος 2018, 19:40
τι σχέση έχουν τα δικά μας παραμύθια θα μου πεις κάποτε, όταν τελειώσουμε με αυτό, είναι ενδιαφέρον θέμα αν σε βασανίζει.
γιατί δεν ταιριάζετε; είναι που τους λες ότι οι νέοι είναι οι 40άρηδες και σου λένε σταμάτα τα παραμύθια;
Όχι πώς σας βλέπουν οι υπόλοιποι.
Τι δεν κατάλαβες;
πότε το κάνουμε αυτό;
εμείς δεν είμαστε θέμα της κουβέντας, δεν είμαστε ούτε μικρά ούτε εσύ. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τα μικρά, τα αγαπάμε όπως τα μεγάλα, καλά τα μικρά πιο πολύ αλλά λέμε.
Εσύ γιατί δεν θές, θα ήθελα να καταλάβω.
εμείς δεν είμαστε θέμα της κουβέντας, δεν είμαστε ούτε μικρά ούτε εσύ. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τα μικρά, τα αγαπάμε όπως τα μεγάλα, καλά τα μικρά πιο πολύ αλλά λέμε.
Εγώ δεν λέω παραμύθια.enaon έγραψε: 28 Μάιος 2018, 19:43 μετά αυτά ναι, είναι πολύ ωραία, να μάθουμε και κόλπα, τι περιμένεις κλπ, θα είναι χρήσιμα.
Εσείς λέτε.
Εγώ γιατί δεν θέλω τι πράγμα;enaon έγραψε: 28 Μάιος 2018, 19:45 πότε το κάνουμε αυτό;
Σε αυτό το πλαίσιο κινούμαι κι εγώ. Νομίζω.[42] έγραψε: 28 Μάιος 2018, 19:37 εντάξει. περιμένεις να βγάλεις συμπέρασμα από το πχορουμ; εδώ για να έχει ενδιαφέρον κάτι που λες και να γίνει κουβέντα, θα πρέπει είτε να ιντριγκάρει, είτε να μπάζει από παντού όντας απελπιστικά υποκειμενικό ή λάθος - με λίγα λόγια να έχει μια δόση τρολλαρίσματος ή υπερβολής. είναι αυτό το εφηβικό που σε μερικούς παραμένει μέχρι τα γεράματα, που για να γίνει μια κουβέντα θα πρέπει ειπωθεί κάτι εντυπωσιακό γενικότερα, κάποιο κατόρθωμα κλπ.
καλά ασε εμάς μωρέ, μετά
πες εσυ που ειναι ωραία, γιατί δεν αντέχεις τους γεμάτους ζωή νεαρούς;
να συναναστρέφεσαι με νεότερους, τί λέμε τόση ώρα; Τρολάρεις τόσο που ξεχνάς το θέμα εσύ μου φαίνεται, ο σκοπός είναι και καλά να το ξεχάσω εγώ να ξέρεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 18 Απαντήσεις