Αυτό που δεν ξέρεις εσύ είναι η εικόνα που δίνεις.Χαοτικός έγραψε: 28 Σεπ 2019, 17:59Όχι. Φασιστάκο θεωρώ εσένα για το πούστικο παιχνιδάκι που παίζεις. Τα είπα συγκεκριμένα και δεν τ΄αλλάζω. Αν δεν τα κατάλαβες κάνε φροντιστήριο, πάρε λυσάρι, ό,τι μπορείς τέλος πάντων. Τα κρασάκια πιες τα με τη φίλη σου, κοιτάζοντας κοριτσάκια με τον αφαλό έξω και να σχολιάζετε ότι φταίνε οι γονείς τους κλπ κλπ Μπορεί να περάσει και κανένας ομοφυλόφιλος να χετε να βρίσετε πιο πολύ να γουστάρετε. Ξέρετε εσείςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Σεπ 2019, 17:43Φασίστα θεωρείς όποιον διαφωνεί με τις δικές σου ιδεοληψίες ..Χαοτικός έγραψε: 28 Σεπ 2019, 17:33
Το ξέρω ότι τόσο μπορείς να υπερασπιστείς τα φασιστική σου τακτική. Με το να κάνεις μπολντ μία λέξη που τη θεωρείς όπλο που μπορεί να πλήξει (και μάλιστα όχι την ίδια τη λέξη αλλά ως αντικείμενο αντιστοίχισης). Ούτε τη βάση.
Παραμένεις ένα άτομο με φασιστικές ιδέες και κυρίως τακτικές και δεν σε σώζει η προσπάθεια να υποβιβάσεις εμένα ώστε να δικαιωθεί η οπτική σου.![]()
Εμένα με παραπέμπει σε Καζαντζίδη να τραγουδά λαϊκούς καημούς σε στίχους Ζίζεκ, προσπαθώντας να ισορροπήσει σε ψιλοτάκουνα με στρας και δεύτερη φωνή τον Σινμπόι.