Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Μπίστης έγραψε: 22 Σεπ 2019, 12:43
Δεν έγινε γνωστό πως είχε την υπηκοότητα. Ίσως η αγιοκατάταξή του δεν πρέπει να μιανθεί με ιμπεριαλιστικό διαβατήριο ...
Δεν έγινε αλλά για να μην την έχει θα έπρεπε να κάνει δήλωση αποποίησης όπως έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1964. Διότι όπως όλοι γνωρίζουν στις ΗΠΑ υπάρχει το δίκαιο του εδάφους και όποιος γεννηθεί εκεί αυτομάτως είναι Αμερικανός.
Βλέπεις εσύ κανένα λόγο ώστε ο Ζακ να είχε αποποιηθεί την αμερικανική ιθαγένεια;
Όλα τα πράγματα στη ζωή μου είναι έντονα παθιάρικα. Και είναι πολλά. Εσύ ακόμα δεν έχεις ξεκολλήσει από την πούτσα - σ΄έχει καθηλώσει. Είναι κατανοητό και αξιοθαύμαστο, σε παροτρύνω να το χαρείς κι άλλο και να μην το βαρεθείς ποτέ.
Άμα βαρεθείς μπορείς να αρχίσεις σιγά σιγά και κανένα ντοκυμαντέρ για το διάστημα.
Το "πουτσα μυαλό" είναι μια καθημερινή συνηθισμένη έκφραση. Εσύ θέλεις όμως να την αναλυσεις με έναν αυτοδημιουργητο ψαγμενιαρικο αλγοριθμο κατά μήκος κατά πάχος και κατα πυκνότητα φλεβας, λες και τραυματιστηκες βαθιά.
Έτσι κάνεις εσύ όταν τραυματίζεσαι βαθειά; Υπολογίζεις μαθηματικά το ολοκλήρωμα της πούτσας; Περνάει ρε; Γιατί εγώ ο μαλάκας έχω γαμηθεί στο τσούξιμο με το οινόπνευμα
Το πούτσα μυαλό το είπες γιατί θεωρείς μαλάκες όσους αντιδρούν στη σκατίλα και τη σαπίλα που ακολούθησε τον θάνατο του ανθρώπου. Και δεν ήταν για το δικαίωμά του να κλέψει. Που λέγεται ότι μπορεί και να μπήκε σε πανικό επειδή τον κυνηγούσαν. Μπορεί να μπήκε και για να σκοτώσει. Δεν νομίζω να ξέρει καλύτερα ο ένας απ τον άλλον μεταξύ μας. Μπορούμε να περιμένουμε και θα δείξει. Αλλά προσωπικά στα παπάρια μου ότι κι αν έγινε. Δεν θα αλλάξει η ζωή μου. Δεν ήταν στη ζωή μου ούτε ο θύτης ούτε το θύμα όποιος κι αν ήταν από τους δύο. Στη ζωή μου μπήκε απλά η σκατίλα. Νιώθεις γιατί μιλάω ας μην τα λέω. Σε αυτήν λοιπόν τη σκατίλα θα αντιδράσω και καλώς γίνονται οι πορείες.
Το αν το ζήτημα είναι καθαρά τεχνικό και έχουμε να λύσουμε το "Γιατί τον σκότωσε" Και πάλι υπάρχουν θολές περιοχές. Εγώ ποτέ δεν γκάριξα για να μπει μέσα ο γέρος. Ήδη έφαγε σοκ και την άκουσε. Αλλά οι θολές περιοχές έχουν να κάνουν και με τον άσχετο που άρχισε να κοπανάει σαν πουστρούλα έναν που ήταν κάτω και μια χαρά αισθάνθηκε ότι τον έπαιρνε να το κάνει γιατί ο άλλος έκανε ψόφιες σπασμωδικές κινήσεις και ήταν ανίσχυρος. Το έναυσμα εν τω μεταξύ δεν ήταν καμία κλοπή. Είδε ένα στυλ ντυσίματος που σιωπηρά μέσα του το έβριζε και καλλιεργούσε μίσος να τρέφεται ο ίδιος (το καμπινέδικο μέρος της προσωπικότητάς του). Πήγε μετά κι ό άλλος που φυσικά και λογικά ήταν σε διέγερση και που το κατανοώ γιατί εγώ μπορεί να έκανα και χειρότερα μόνο επειδή με έβρισαν όχι επειδή πήγαν να με κλέψουν ή να με σκοτώσουν.
Έχει ελαφρυντικό ο γέρος; Ναι. Χίλια.
Να μπει φυλακή; Όχι με τίποτα. (Εδώ και για βιαστές και κλέφτες και φονιάδες τους βλέπω με οίκτο όσο μου βγαίνει.)
Αξίζει να γίνονται πορείες για το γεγονός; Με χίλια. Χωρίς παρερμηνείες και παράνοιες. Υπάρχει υπαρκτό πρόβλημα (η σκατίλα που λέγαμε) και πρέπει να καταπολεμηθεί.
Τα υπόλοιπα τώρα, γιατί, πως, άμα. όταν, ναι άλλα, εάν τότε, είναι του πούτσου!
Ε και ο πούτσος όσο να νάναι είναι εμβληματικό πράμα
Σαπίλα σαφώς και υπάρχει, οι πορείες και τα τραγουδάκια δεν γίνονται για να την διώξουν.
Εγώ που δεν είμαι τόσο έξυπνος όσο εσύ το καταλαβαίνω αυτό νομίζω, συνήθως οι ανθρώποι που έχουν περισσότερες επιλογές από μένα πχ ασχολούνται με τέτοιες βλακείες, να πολεμήσουν την σαπίλα που λες με πορείες και όχι μόνο δεν την πολεμάνε την γιγαντώνουν γιατί ακριβώς αυτό είναι, γιγάντιες βλακείες.
Είχανε πολλές επιλογές κι ο Ζακ κι η οικογένεια του και ο κοσμηματοπώλης απλά όσο πάμε προς τα δεξιά στην πρόταση οι επιλογές φθίνουν, όλοι κάνανε τις επιλογές τους και αυτές ακριβώς "πληρώνουν", αλίμονο σε μας που έχουμε ακόμη λιγότερες, έχουμε δε λέω (να ναι καλά ο καπιταλισμός ) αλλά πολύ λιγότερες.
Ένα μάτσο μπουρδες.
Με το στανιό πρέπει να βγει ότι χαθηκε μια διάνοια.
"Σκοτώθηκε ο Ζακ Κωστόπουλος εξαιτίας μιας αποτυχημένης απόπειρας κλοπής; Μπορεί. Μπορεί και όχι. Όσοι τον γνωρίζουν καλά αδυνατούν να το πιστέψουν. Όσο και αν τα καθεστωτικά ΜΜΕ προβάλλουν σαν αναμφισβήτητο το συγκεκριμένο σενάριο, το βίντεο που για την ώρα αποτελεί το μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο δεν αποδεικνύει τίποτα άλλο πέρα από το ότι ο Κωστόπουλος βρέθηκε εγκλωβισμένος και τρομοκρατημένος μέσα σε ένα κοσμηματοπωλείο προτού δεχθεί ένα πρωτοφανές λιντσάρισμα."....
Τον εγκλώβισαν επίτηδες; Τον έβαλαν μέσα με το ζόρι;
Ας πάρουμε την περίπτωση ότι ήταν κυνηγημένος.
Έστω ότι μπαίνεις κάπου κυνηγημένη και ασφαλίζουν οι πόρτες.
Δεν λες λες "Τέλεια! Κάτσε να πάρω την αστυνομία τώρα". Προσπαθείς να σπάσεις την βιτρίνα και μετά άντε να αποδείξεις πως δεν μπήκες μέσα να κλέψεις. Δεν βγαίνει νόημα.
Το "πουτσα μυαλό" είναι μια καθημερινή συνηθισμένη έκφραση. Εσύ θέλεις όμως να την αναλυσεις με έναν αυτοδημιουργητο ψαγμενιαρικο αλγοριθμο κατά μήκος κατά πάχος και κατα πυκνότητα φλεβας, λες και τραυματιστηκες βαθιά.
Έτσι κάνεις εσύ όταν τραυματίζεσαι βαθειά; Υπολογίζεις μαθηματικά το ολοκλήρωμα της πούτσας; Περνάει ρε; Γιατί εγώ ο μαλάκας έχω γαμηθεί στο τσούξιμο με το οινόπνευμα
Το πούτσα μυαλό το είπες γιατί θεωρείς μαλάκες όσους αντιδρούν στη σκατίλα και τη σαπίλα που ακολούθησε τον θάνατο του ανθρώπου. Και δεν ήταν για το δικαίωμά του να κλέψει. Που λέγεται ότι μπορεί και να μπήκε σε πανικό επειδή τον κυνηγούσαν. Μπορεί να μπήκε και για να σκοτώσει. Δεν νομίζω να ξέρει καλύτερα ο ένας απ τον άλλον μεταξύ μας. Μπορούμε να περιμένουμε και θα δείξει. Αλλά προσωπικά στα παπάρια μου ότι κι αν έγινε. Δεν θα αλλάξει η ζωή μου. Δεν ήταν στη ζωή μου ούτε ο θύτης ούτε το θύμα όποιος κι αν ήταν από τους δύο. Στη ζωή μου μπήκε απλά η σκατίλα. Νιώθεις γιατί μιλάω ας μην τα λέω. Σε αυτήν λοιπόν τη σκατίλα θα αντιδράσω και καλώς γίνονται οι πορείες.
Το αν το ζήτημα είναι καθαρά τεχνικό και έχουμε να λύσουμε το "Γιατί τον σκότωσε" Και πάλι υπάρχουν θολές περιοχές. Εγώ ποτέ δεν γκάριξα για να μπει μέσα ο γέρος. Ήδη έφαγε σοκ και την άκουσε. Αλλά οι θολές περιοχές έχουν να κάνουν και με τον άσχετο που άρχισε να κοπανάει σαν πουστρούλα έναν που ήταν κάτω και μια χαρά αισθάνθηκε ότι τον έπαιρνε να το κάνει γιατί ο άλλος έκανε ψόφιες σπασμωδικές κινήσεις και ήταν ανίσχυρος. Το έναυσμα εν τω μεταξύ δεν ήταν καμία κλοπή. Είδε ένα στυλ ντυσίματος που σιωπηρά μέσα του το έβριζε και καλλιεργούσε μίσος να τρέφεται ο ίδιος (το καμπινέδικο μέρος της προσωπικότητάς του). Πήγε μετά κι ό άλλος που φυσικά και λογικά ήταν σε διέγερση και που το κατανοώ γιατί εγώ μπορεί να έκανα και χειρότερα μόνο επειδή με έβρισαν όχι επειδή πήγαν να με κλέψουν ή να με σκοτώσουν.
Να μπει φυλακή; Όχι με τίποτα. (Εδώ και για βιαστές και κλέφτες και φονιάδες τους βλέπω με οίκτο όσο μου βγαίνει.)
Αξίζει να γίνονται πορείες για το γεγονός; Με χίλια. Χωρίς παρερμηνείες και παράνοιες. Υπάρχει υπαρκτό πρόβλημα (η σκατίλα που λέγαμε) και πρέπει να καταπολεμηθεί.
Σαπίλα σαφώς και υπάρχει, οι πορείες και τα τραγουδάκια δεν γίνονται για να την διώξουν.
Εγώ που δεν είμαι τόσο έξυπνος όσο εσύ το καταλαβαίνω αυτό νομίζω, συνήθως οι ανθρώποι που έχουν περισσότερες επιλογές από μένα πχ ασχολούνται με τέτοιες βλακείες, να πολεμήσουν την σαπίλα που λες με πορείες και όχι μόνο δεν την πολεμάνε την γιγαντώνουν γιατί ακριβώς αυτό είναι, γιγάντιες βλακείες.
Είχανε πολλές επιλογές κι ο Ζακ κι η οικογένεια του και ο κοσμηματοπώλης απλά όσο πάμε προς τα δεξιά στην πρόταση οι επιλογές φθίνουν, όλοι κάνανε τις επιλογές τους και αυτές ακριβώς "πληρώνουν", αλίμονο σε μας που έχουμε ακόμη λιγότερες, έχουμε δε λέω (να ναι καλά ο καπιταλισμός ) αλλά πολύ λιγότερες.
Σωραίος. Και γι αυτό να (Δεν μπορώ μου βγαίνει). Ασφαλώς και είναι μέγιστες βλακείες και αναπηριές όλα αυτά. Ποτέ δεν σου είπα το αντίθετο. Ούτε εσύ είδες πουθενά να σου τα λέω αυτά και να σου τα υποστηρίζω. έτσι δεν είναι; Οπότε γιατί να καταναλώμαστε να τα λέμε. Spoiler
Άμε σουρ δατ ζιου γκέριτ. Δε κατ ιζ κομπλιτλυ ντεντ, δε κατ ιζαλάιφ. Γιόνο
Σωραίος. Και γι αυτό να (Δεν μπορώ μου βγαίνει). Ασφαλώς και είναι μέγιστες βλακείες και αναπηριές όλα αυτά. Ποτέ δεν σου είπα το αντίθετο. Ούτε εσύ είδες πουθενά να σου τα λέω αυτά και να σου τα υποστηρίζω. έτσι δεν είναι; Οπότε γιατί να καταναλώμαστε να τα λέμε. Spoiler
Άμε σουρ δατ ζιου γκέριτ. Δε κατ ιζ κομπλιτλυ ντεντ, δε κατ ιζαλάιφ. Γιόνο
Highlander έγραψε: 21 Σεπ 2019, 13:38
Ε γι αυτό γίνεται η πορεία για να ασκηθεί πίεση στους αρμόδιους.
Να παρατήσουν όλες τις υπόλοιπες, ασήμαντες υποθέσεις και να ασχοληθούν με τον θάνατο ενός διαρρήκτη επειδή ήταν γκέι;
Δεν ήταν διαρρήκτης. Ήταν θύμα ρατσιστικής βίας.
Μπήκε σε κλειστό μαγαζί, την ώρα που δεν ήταν κανείς μέσα και όταν έφαγε ξύλο δεν ήξερε κανείς ποιος ήταν για να προφασιστείς ρατσιστική βία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ένα μάτσο μπουρδες.
Με το στανιό πρέπει να βγει ότι χαθηκε μια διάνοια.
"Σκοτώθηκε ο Ζακ Κωστόπουλος εξαιτίας μιας αποτυχημένης απόπειρας κλοπής; Μπορεί. Μπορεί και όχι. Όσοι τον γνωρίζουν καλά αδυνατούν να το πιστέψουν. Όσο και αν τα καθεστωτικά ΜΜΕ προβάλλουν σαν αναμφισβήτητο το συγκεκριμένο σενάριο, το βίντεο που για την ώρα αποτελεί το μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο δεν αποδεικνύει τίποτα άλλο πέρα από το ότι ο Κωστόπουλος βρέθηκε εγκλωβισμένος και τρομοκρατημένος μέσα σε ένα κοσμηματοπωλείο προτού δεχθεί ένα πρωτοφανές λιντσάρισμα."....
Τον εγκλώβισαν επίτηδες; Τον έβαλαν μέσα με το ζόρι;
Ας πάρουμε την περίπτωση ότι ήταν κυνηγημένος.
Έστω ότι μπαίνεις κάπου κυνηγημένη και ασφαλίζουν οι πόρτες.
Δεν λες λες "Τέλεια! Κάτσε να πάρω την αστυνομία τώρα". Προσπαθείς να σπάσεις την βιτρίνα και μετά άντε να αποδείξεις πως δεν μπήκες μέσα να κλέψεις. Δεν βγαίνει νόημα.
Και αν βαραει συναγερμος που σου τρυπαει τα αυτια; Τεσπα ο ανθρωπος φαινοταν σε συγχιση στο βιντεο και μαλλον δε θα μαθουμε ποτε τι ακριβως παιχτηκε.
δεν υπαρχει καποιος νομος που να λεει οτι οποιος αποκαλει καποιον δολοφονο, χωρις να ειναι, τιμωρειται αναλογα;
Όχι μόνο. Αλλά υπάρχει και νόμος που αν εκφράζεσαι σεξιστικά ή ρατσιστικά επίσης δικάζεσαι. Τέλος πάντων ας τα πούμε πιο ξεκάθαρα. οι δικοί σου είναι δέκα φορές χειρότεροι.
ποιοι ειναι οι δικοι μου;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
δεν υπαρχει καποιος νομος που να λεει οτι οποιος αποκαλει καποιον δολοφονο, χωρις να ειναι, τιμωρειται αναλογα;
Όχι μόνο. Αλλά υπάρχει και νόμος που αν εκφράζεσαι σεξιστικά ή ρατσιστικά επίσης δικάζεσαι. Τέλος πάντων ας τα πούμε πιο ξεκάθαρα. οι δικοί σου είναι δέκα φορές χειρότεροι.
ποιοι ειναι οι δικοι μου;
Aυτοί που δεν ψεκάζουν με αντιρατσιστικό γκλίτερ τον θάνατο του Κωστόπουλου.
Highlander έγραψε: 21 Σεπ 2019, 12:54
«Ο φίλος μας ο Ζακ, η αδερφή μας η Zackie δολοφονήθηκε άγρια από ιδιοκτήτες και αστυνομικούς στην οδό Γλαδστωνος μπροστά σε δεκάδες καλωδιωμένα φαντάσματα που δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν αυτή τη βαρβαρότητα»
«ένα χρόνο μετά όλοι οι δολοφόνοι -αφεντικά και αστυνομικοί- κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανενόχλητα σκορπούν το ρατσιστικό τους δηλητήριο εις βάρος του νεκρού αδερφού μας και του κινήματος αλληλεγγύης». «Ξέρουμε ότι ο δρόμος για την ισότητα είναι μακρύς και γεμάτος αγκάθια αλλά θα τον πάμε μέχρι τέλους. «Με αγάπη και γκλίτερ», όπως μας έμαθε η Zackie, να ξορκίσουμε το θάνατο». https://left.gr/news/enas-hronos-horis- ... ia-toy-zak
Αληθινος διαλογος εξω απο εκκλησια. Δυο ηλικιωμενοι. - Σκοτωσαν ενα ρεταλι, εναν πουστη. - Καλα του εκαναν. - Μονο καλα; Αγια του εκαναν!
Οταν υπαρχουν αυτες οι αντιδρασεις στην κοινωνια λογικο να γινονται πορειες απο ομοφυλοφιλους. Χωρις να συμφωνω αναγκαστικα με ολα οσα λενε.
Και νομιζουν οτι ειναι Χριστιανοι επειδη πηγαινουν στην εκκλησια.
..ξεκολατε απο τα στερεοτυπα
κανεις δεν χαρηκε , αλλα και κανεις δεν τον θεωρει ηρωα ..η μεγαλη πλειοψηφια του ελληνικου λαου κοιταζει την δουλεια της και αδιαφορει για οτιι δεν την αφορα
Οι αντιδρασεις ειναι στην προσπαθεια ηρωοποιησης του η οποια μαλιστα γινεται με ακομψο τροπο