Δεν ζω εκει ρε,ειχαμε μυστικη επιχειρηση
Επισης,με ξερεις,αλλα σε μπερδευει το νικ. Δεν το λεω,επειδη ειμαι αλλος χρηστση,αλλα επειδη ειμαι διασημος,δλδ στην ευρωπη σιγουρα.
Το ταλεντο μου. Εσυ που να βρεις,αφου δεν εχω αποκαλυφθει.Πάνας έγραψε: 25 Σεπ 2019, 19:33Κάτσε ρε φίλε, τι σε έκανε διάσημο;.... γιατί εγώ δεν βρίσκω τίποτα.
Pedro έγραψε: 25 Σεπ 2019, 19:38Το ταλεντο μου. Εσυ που να βρεις,αφου δεν εχω αποκαλυφθει.Πάνας έγραψε: 25 Σεπ 2019, 19:33Κάτσε ρε φίλε, τι σε έκανε διάσημο;.... γιατί εγώ δεν βρίσκω τίποτα.Pedro έγραψε: 25 Σεπ 2019, 19:31
![]()
Δεν ζω εκει ρε,ειχαμε μυστικη επιχειρηση![]()
Επισης,με ξερεις,αλλα σε μπερδευει το νικ. Δεν το λεω,επειδη ειμαι αλλος χρηστση,αλλα επειδη ειμαι διασημος,δλδ στην ευρωπη σιγουρα.
Υγ. Αλλωστε,εδω δεν μπορω να δειξω το ταλεντο μου.
lonelyrider έγραψε: 25 Σεπ 2019, 21:24 Όσοι στερημένοι αρσενικοί χαλβαδιάζετε αυτά τα νεαρά κορίτσια να αναρωτηθείτε πως θα νιώθατε αν ήταν κόρες σας και τις χαλβάδιαζε η μισή Ελλάδα.
Μη βλέπετε αυτά τα θεάματα γιατί μαζί μ αυτά τα κυκλώματα που εκμεταλλεύονται αυτές τις ψυχές για να θησαυρίσουν αμαρτάνετε κι εσείς μιας και συντηρείται έτσι η όλη φάση με το να τους δίνετε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Και αφού αμαρτάνετε θα πέσει στα κεφάλια σας και σ αυτών που προανέφερα η οργή του Θεού και όλο αναποδιές θα σας τυχαίνουν και το αποκορύφωμα όλων θα είναι ότι ίσως πάτε και στο διάολο όταν θα ρθει η ώρα της αναχώρησής σας.
Αυτά.
FUCK DONALD TRUMP
Με τα χάλια σου γέλα πλανεμένε όχι με μένα.Λεγεών έγραψε: 25 Σεπ 2019, 21:31lonelyrider έγραψε: 25 Σεπ 2019, 21:24 Όσοι στερημένοι αρσενικοί χαλβαδιάζετε αυτά τα νεαρά κορίτσια να αναρωτηθείτε πως θα νιώθατε αν ήταν κόρες σας και τις χαλβάδιαζε η μισή Ελλάδα.
Μη βλέπετε αυτά τα θεάματα γιατί μαζί μ αυτά τα κυκλώματα που εκμεταλλεύονται αυτές τις ψυχές για να θησαυρίσουν αμαρτάνετε κι εσείς μιας και συντηρείται έτσι η όλη φάση με το να τους δίνετε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Και αφού αμαρτάνετε θα πέσει στα κεφάλια σας και σ αυτών που προανέφερα η οργή του Θεού και όλο αναποδιές θα σας τυχαίνουν και το αποκορύφωμα όλων θα είναι ότι ίσως πάτε και στο διάολο όταν θα ρθει η ώρα της αναχώρησής σας.
Αυτά.![]()
Σκασμός, μη σου βάλω μία φωτογραφία γυναικείου αιδοίου και δεν μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ, ανέραστε.lonelyrider έγραψε: 25 Σεπ 2019, 21:33Με τα χάλια σου γέλα πλανεμένε όχι με μένα.Λεγεών έγραψε: 25 Σεπ 2019, 21:31lonelyrider έγραψε: 25 Σεπ 2019, 21:24 Όσοι στερημένοι αρσενικοί χαλβαδιάζετε αυτά τα νεαρά κορίτσια να αναρωτηθείτε πως θα νιώθατε αν ήταν κόρες σας και τις χαλβάδιαζε η μισή Ελλάδα.
Αυτά.![]()
FUCK DONALD TRUMP
Ποιος είναι ανέραστος βρε γελοίε πύτε?Λεγεών έγραψε: 25 Σεπ 2019, 21:37
Σκασμός, μη σου βάλω μία φωτογραφία γυναικείου αιδοίου και δεν μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ, ανέραστε.![]()
Ναι, ας είμαστε ειλικρινείς.Daje έγραψε: 27 Σεπ 2019, 14:58 Ας ειμαστε ειλικρινεις παιδια.
Η εκπομπη αυτη ειναι λες και κανουν casting για πουτανες.
Η στιγμη που τους λενε να βγουν με μαγιο και ξερουν οτι ολη η Ελλαδα θα κοιταω τον κωλο, τα βυζια τους κλπ, σε τι διαφερει απο casting για πουτανες?
Οκ, δεν μπαινοβγαινει το ματζαφλαρι. Μονο αυτο.