MπααααPedro έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:39 Ρε παιδια,επειδη αρχισε να χανεται το σημα στο καστελοριζο θα μας πειτε αν εχει τιποτα καλο να κανω υπερπροσπαθεια να δω απο ιντερνετ ή να συνεχισω να πινω τσιπουρα στην οσονουπω τουρκικο νησι με τον αχμετ και τον τζαν;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
GNTM
Re: GNTM
Μη μασάς, θα γίνεις διάσημος όπως ο Μητρο-(κάτης;) και ο άλλος που πιάσανε αιχμάλωτους στον Έβρο.Pedro έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:39 Ρε παιδια,επειδη αρχισε να χανεται το σημα στο καστελοριζο θα μας πειτε αν εχει τιποτα καλο να κανω υπερπροσπαθεια να δω απο ιντερνετ ή να συνεχισω να πινω τσιπουρα στην οσονουπω τουρκικο νησι με τον αχμετ και τον τζαν;
the end
Εδώ δείτε πατέντα ρε (1.07.38)! Είχα πάει στο Germany's Next Topmodel λέει και είχα περάσει στο bootcamp. Ενώ η Καγιά κόβει όλες όσες έχουν τατουάζ, σε αυτή δεν το ανέφεραν καν και την πέρασαν αμέσως. Σου λέει, αφού την πέρασε η Ηeidi Klum, ποιοι είμαστε εμείς οι τραχανάδες για να την κόψουμε; Δε μασάω. Από εμένα είναι όχι.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Να σκεφτεσαι το ματζαφλαρι να μπαινει μεσα και θα τα ξεχνας αυτα με τις προσωπικοτητες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ειμαστε σε αλλη φαση.
Εγω ειμαι σε φαση ματζαφλαριου κι εσυ σε φαση αγκαλιας και χαιδεματος.
Εγω ειμαι σε φαση ματζαφλαριου κι εσυ σε φαση αγκαλιας και χαιδεματος.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το luben ευθύνεται (και) για αυτο, κλασικά. Απο το γνωστό πρόσφατο βιντεάκι με τα χείλια και cheetos. Γενικά αυτό το παπαρολουμπεν εχει καταντήσει πραγματικά αηδία πια, ο Σεφερλής των σόσιαλ μήντια έχει γίνει. Απ τη μια τα τσήτος της Αλιόνας απ την άλλη το γύρνα στο τερμα σου παιδάκι και το ναι ποιος ειναι. Εξαιτίας του φορτωθήκαμε κι εκεινον τον ατάλαντο σπαστικό αραβόμορφο τον κρίκο κρίκου,που εξαιτιας κυρίως του λουμπεν εγινε βάηραλ στην Ελλαδα και τωρα πηρε και την αντίστοιχη εκπομπή στο βοθροκάναλο του Αφραγκούζου.Jolly Roger έγραψε: 24 Σεπ 2019, 21:12 η οντισιόν μιας Αλιόνας, λέει, έχει 240 χιλιάδες προβολές σε λιγότερο από μια μέρα.
τι φάση περνάει αυτή η χώρα μαλάκα μου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 25 Σεπ 2019, 10:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πρόβλημα κατανόησης κειμένου detected.vantono έγραψε: 25 Σεπ 2019, 09:30Το luben ευθύνεται (και) για αυτο, κλασικά. Απο το γνωστό πρόσφατο βιντεάκι με τα χείλια και cheetos. Γενικά αυτό το παπαρολουμπεν εχει καταντήσει πραγματικά αηδία πια, ο Σεφερλής των σόσιαλ μήντια έχει γίνει. Απ τη μια τα τσήτος της Αλιόνας απ την άλλη το γύρνα στο τερμα σου παιδάκι και το ναι ποιος ειναι. Εξαιτίας του φορτωθήκαμε κι εκεινον τον ατάλαντο σπαστικό αραβόμορφο τον κρίκο κρίκου,που εξαιτιας κυρίως του λουμπεν εγινε μεινστρημ στην Ελλαδα και τωρα πηρε και την αντίστοιχη εκπομπή στο βοθροκάναλο του Αφραγκούζου.Jolly Roger έγραψε: 24 Σεπ 2019, 21:12 η οντισιόν μιας Αλιόνας, λέει, έχει 240 χιλιάδες προβολές σε λιγότερο από μια μέρα.
τι φάση περνάει αυτή η χώρα μαλάκα μου;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εισαι τοσο γκαντεμης που θα σου κατσει η καραφλη...Ορέστης 35 έγραψε: 25 Σεπ 2019, 07:28Θελω να κανουμε παρεα και να μιλαμε. Και να τους χαιδευω τα μαλλια.Daje έγραψε: 25 Σεπ 2019, 06:53 Να σκεφτεσαι το ματζαφλαρι να μπαινει μεσα και θα τα ξεχνας αυτα με τις προσωπικοτητες.
χαχαχαχαχαα καλο.
Ειμαι ρε ρελε.Πάνας έγραψε: 25 Σεπ 2019, 00:04Μη μασάς, θα γίνεις διάσημος όπως ο Μητρο-(κάτης;) και ο άλλος που πιάσανε αιχμάλωτους στον Έβρο.Pedro έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:39 Ρε παιδια,επειδη αρχισε να χανεται το σημα στο καστελοριζο θα μας πειτε αν εχει τιποτα καλο να κανω υπερπροσπαθεια να δω απο ιντερνετ ή να συνεχισω να πινω τσιπουρα στην οσονουπω τουρκικο νησι με τον αχμετ και τον τζαν;
Δεν λέω ανάμεσα στους 498 αλλά για την υπόλοιπη Ελλάδα.Pedro έγραψε: 25 Σεπ 2019, 19:24Ειμαι ρε ρελε.Πάνας έγραψε: 25 Σεπ 2019, 00:04Μη μασάς, θα γίνεις διάσημος όπως ο Μητρο-(κάτης;) και ο άλλος που πιάσανε αιχμάλωτους στον Έβρο.Pedro έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:39 Ρε παιδια,επειδη αρχισε να χανεται το σημα στο καστελοριζο θα μας πειτε αν εχει τιποτα καλο να κανω υπερπροσπαθεια να δω απο ιντερνετ ή να συνεχισω να πινω τσιπουρα στην οσονουπω τουρκικο νησι με τον αχμετ και τον τζαν;![]()
the end