!!! DEVELOPMENT MODE !!!

GNTM

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Ορέστης 35

Re: GNTM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Pedro έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:39 Ρε παιδια,επειδη αρχισε να χανεται το σημα στο καστελοριζο θα μας πειτε αν εχει τιποτα καλο να κανω υπερπροσπαθεια να δω απο ιντερνετ ή να συνεχισω να πινω τσιπουρα στην οσονουπω τουρκικο νησι με τον αχμετ και τον τζαν;
Mπαααα
Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

Αυτό το καημένο που κλαίει... :cry
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Pedro έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:39 Ρε παιδια,επειδη αρχισε να χανεται το σημα στο καστελοριζο θα μας πειτε αν εχει τιποτα καλο να κανω υπερπροσπαθεια να δω απο ιντερνετ ή να συνεχισω να πινω τσιπουρα στην οσονουπω τουρκικο νησι με τον αχμετ και τον τζαν;
Μη μασάς, θα γίνεις διάσημος όπως ο Μητρο-(κάτης;) και ο άλλος που πιάσανε αιχμάλωτους στον Έβρο.
the end
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Εδώ δείτε πατέντα ρε (1.07.38)! Είχα πάει στο Germany's Next Topmodel λέει και είχα περάσει στο bootcamp. Ενώ η Καγιά κόβει όλες όσες έχουν τατουάζ, σε αυτή δεν το ανέφεραν καν και την πέρασαν αμέσως. Σου λέει, αφού την πέρασε η Ηeidi Klum, ποιοι είμαστε εμείς οι τραχανάδες για να την κόψουμε; Δε μασάω. Από εμένα είναι όχι.

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Ορέστης 35

Ειναι πολυ βλαπτικες οι εκπομπες αυτες για τη γενια μου. Δε μας δειχνουν μονο τα σωματα των κοριτσιων, αλλα και τις προσωπικοτητες τους. Αποκταμε οικειοτητα. Μας κανουν να φανταζομαστε πως θα ηταν να ειχαμε μια τετοια διπλα μας. Ειναι μια μορφη escapism.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Να σκεφτεσαι το ματζαφλαρι να μπαινει μεσα και θα τα ξεχνας αυτα με τις προσωπικοτητες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ορέστης 35

Daje έγραψε: 25 Σεπ 2019, 06:53 Να σκεφτεσαι το ματζαφλαρι να μπαινει μεσα και θα τα ξεχνας αυτα με τις προσωπικοτητες.
Θελω να κανουμε παρεα και να μιλαμε. Και να τους χαιδευω τα μαλλια.
Άβαταρ μέλους
Daje

Ειμαστε σε αλλη φαση.
Εγω ειμαι σε φαση ματζαφλαριου κι εσυ σε φαση αγκαλιας και χαιδεματος.
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

Daje έγραψε: 25 Σεπ 2019, 07:36 Ειμαστε σε αλλη φαση.
Εγω ειμαι σε φαση ματζαφλαριου κι εσυ σε φαση αγκαλιας και χαιδεματος.
Μήπως να συνεργαστείτε;

Θα κάνετε το ιδανικό δίδυμο για κάθε γυναίκα. Είστε ό,τι ζητά.
αλληλοσυμπληρωνεστε.

Και να μη βρείτε που λέει ο λόγος...
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Jolly Roger έγραψε: 24 Σεπ 2019, 21:12 η οντισιόν μιας Αλιόνας, λέει, έχει 240 χιλιάδες προβολές σε λιγότερο από μια μέρα.

τι φάση περνάει αυτή η χώρα μαλάκα μου;
Το luben ευθύνεται (και) για αυτο, κλασικά. Απο το γνωστό πρόσφατο βιντεάκι με τα χείλια και cheetos. Γενικά αυτό το παπαρολουμπεν εχει καταντήσει πραγματικά αηδία πια, ο Σεφερλής των σόσιαλ μήντια έχει γίνει. Απ τη μια τα τσήτος της Αλιόνας απ την άλλη το γύρνα στο τερμα σου παιδάκι και το ναι ποιος ειναι. Εξαιτίας του φορτωθήκαμε κι εκεινον τον ατάλαντο σπαστικό αραβόμορφο τον κρίκο κρίκου,που εξαιτιας κυρίως του λουμπεν εγινε βάηραλ στην Ελλαδα και τωρα πηρε και την αντίστοιχη εκπομπή στο βοθροκάναλο του Αφραγκούζου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 25 Σεπ 2019, 10:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

vantono έγραψε: 25 Σεπ 2019, 09:30
Jolly Roger έγραψε: 24 Σεπ 2019, 21:12 η οντισιόν μιας Αλιόνας, λέει, έχει 240 χιλιάδες προβολές σε λιγότερο από μια μέρα.

τι φάση περνάει αυτή η χώρα μαλάκα μου;
Το luben ευθύνεται (και) για αυτο, κλασικά. Απο το γνωστό πρόσφατο βιντεάκι με τα χείλια και cheetos. Γενικά αυτό το παπαρολουμπεν εχει καταντήσει πραγματικά αηδία πια, ο Σεφερλής των σόσιαλ μήντια έχει γίνει. Απ τη μια τα τσήτος της Αλιόνας απ την άλλη το γύρνα στο τερμα σου παιδάκι και το ναι ποιος ειναι. Εξαιτίας του φορτωθήκαμε κι εκεινον τον ατάλαντο σπαστικό αραβόμορφο τον κρίκο κρίκου,που εξαιτιας κυρίως του λουμπεν εγινε μεινστρημ στην Ελλαδα και τωρα πηρε και την αντίστοιχη εκπομπή στο βοθροκάναλο του Αφραγκούζου.
Πρόβλημα κατανόησης κειμένου detected.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Ορέστης 35 έγραψε: 25 Σεπ 2019, 07:28
Daje έγραψε: 25 Σεπ 2019, 06:53 Να σκεφτεσαι το ματζαφλαρι να μπαινει μεσα και θα τα ξεχνας αυτα με τις προσωπικοτητες.
Θελω να κανουμε παρεα και να μιλαμε. Και να τους χαιδευω τα μαλλια.
Εισαι τοσο γκαντεμης που θα σου κατσει η καραφλη...
Άβαταρ μέλους
Daje

χαχαχαχαχαα καλο.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Πάνας έγραψε: 25 Σεπ 2019, 00:04
Μη μασάς, θα γίνεις διάσημος όπως ο Μητρο-(κάτης;) και ο άλλος που πιάσανε αιχμάλωτους στον Έβρο.
Ειμαι ρε ρελε. :c020:
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Pedro έγραψε: 25 Σεπ 2019, 19:24
Πάνας έγραψε: 25 Σεπ 2019, 00:04
Ειμαι ρε ρελε. :c020:
Δεν λέω ανάμεσα στους 498 αλλά για την υπόλοιπη Ελλάδα.
the end
Απάντηση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”