!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Τα τελευταία 50 χρονια ο πλανητης εχει αυξηθει κατα 5 δις ανθρώπους, βασικα τριτοκοσμικους βρωμιαρηδες. Ακομα και μισο κιλο φαι να θελει καθε μερα στην ξεφτιλα ο καθένας, μιλαμε για 2,5 δις κιλα, ή 2,5 εκατομμύρια τοννους φαγητό ημερησίως για ολους αυτους. 1 δισεκατομμυριο τονους ετησίως!
Αναλογα εξωφρενικές ειναι η κατανάλωση τους σε ορυκτα, οι εκπομπές καυσαεριων, τα σκουπίδια κλπ.
Επειδη λοιπον δεν τολμα κανεις να μιλησει για δραστικους τροπους μειωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, μας ζαλιζουν τα παπαρια με μπριζολες και καλαμακια. Ευχαριστώ, δεν θα παρω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:40
hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2019, 21:59 Ελπίζω να κάνεις κι εσύ το κομμάτι σου. Όχι αυτοκίνητο, social media, κλιματισμό, θέρμανση. Σου επιτρέπουμε υπολογιστή για να γράφεις εδώ μέσα.
Προτιμώ να πω ότι καίω λάστιχα για να ζεσταθώ παρά να νομιμοποιήσω το whataboutism ως επιχείρημα.
Whataboutism είναι να πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Αυτό που σου λέω είναι dead on target. Αν σε ενδιαφέρει το πρόβλημα της παγκόσμιας θέρμανσης, αντί να χτυπάς παλαμάκια σε μεγάλα λόγια, δεν κοιτάς να μαζέψεις λίγο τον τρόπο ζωής σου;

Έμαθε κι ο Νάνος το whataboutism και το πετάει όπου βρει. Whataboutism είναι, ρε μπαγλαμά, να σε ρωτάω τι κάνεις για να μειώσεις το αποτύπωμά σου σε νήμα που συζητάμε για το ανθρακικό αποτύπωμα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Λεγεών έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:07
Αντχομινιά από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ο τυπος αυτός ξέρει να λέει κάτι πέρα από το ότι η Γκρέτα δεν ξέρει τι λέει;
Δεν ξέρω αλλά δεν λέει άσχετα πράγματα εδώ. Αμτχομινια ή όχι, όσα γράφει ισχύουν. Και όταν η αλήθεια φαίνεται ως αντχομινια, υπάρχει θέμα, ειδικά στην αλλη πλευρά (της Γκρετα)

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:10
hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2019, 21:59 Ελπίζω να κάνεις κι εσύ το κομμάτι σου. Όχι αυτοκίνητο, social media, κλιματισμό, θέρμανση. Σου επιτρέπουμε υπολογιστή για να γράφεις εδώ μέσα.
Προτιμώ να πω ότι καίω λάστιχα για να ζεσταθώ παρά να νομιμοποιήσω το whataboutism ως επιχείρημα.
Whataboutism είναι να πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Αυτό που σου λέω είναι dead on target. Αν σε ενδιαφέρει το πρόβλημα της παγκόσμιας θέρμανσης, αντί να χτυπάς παλαμάκια σε μεγάλα λόγια, δεν κοιτάς να μαζέψεις λίγο τον τρόπο ζωής σου;

Έμαθε κι ο Νάνος το whataboutism και το πετάει όπου βρει. Whataboutism είναι, ρε μπαγλαμά, να σε ρωτάω τι κάνεις για να μειώσεις το αποτύπωμά σου σε νήμα που συζητάμε για το ανθρακικό αποτύπωμα;
Η λέξη "whataboutism" είναι μια νέα τακτική κάθε SJW/πολιτικορθακια, για να κρατάει μια μονόπλευρη θέαση των πάντων ώστε να μην υπάρχει αντίλογος.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:26 Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν ταυτιστεί με τα λόγια της. Αρχίζουν και συνειδητοποιούν το μέγεθος του προβλήματος. Στο άκουσμα των λέξεων "κλιματική αλλαγή", οι πολίτες γύριζαν κανάλι. Τώρα φαίνεται ότι θέλουν να ακούσουν τι λέει μια έφηβη για το ζήτημα.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

Ότι δεν είχε κανείς ακουστά τον όρο κλιματική αλλαγή, προχθές εισήχθη στον δημόσιο διάλογο και τον εισήγαγε μια 16χρονη. :smt005: :smt005: :smt005:

Και ότι εκατομμύρια άνθρωποι που δεν ήθελαν να αποδεχτούν την πραγματικότητα, άλλαξαν γνώμη επειδή βγήκε ένα κοριτσάκι με εμφανές πρόβλημα και βγάζει ασύμμετρους συναισθηματικά φορτισμένους λόγους που δεν βγάζουν νόημα. :smt005: :smt005: :smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

stargazer έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:23 Μου λείπει η εποχή που κινδυνεύαμε μόνο από πυρηνικό πόλεμο. Το μόνο που φοβόμασταν είναι μήπως ξαφνικά εξαϋλωθούμε...Αγνές εποχές, έβγαινε και ωραία μουσική...

Μετά ήρθε η τρύπα του όζοντος, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, κάτι άλλα ψιλά ενδιάμεσα και τώρα το global warming, άλλα κανένα δεν σε έκανε να χεστείς πάνω σου όπως τότε

Με χαρά πάντως βλέπω ότι η Αποκάλυψη ως all time classic παίζει σε repeat
Ε,μα αυτό είναι το πρόβλημα με τους μιλλένιαλς και τις Γκρέτες.Δεν έχουν ζήσει πραγματικούς πανικούς.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν ταυτιστεί με τα λόγια της. Αρχίζουν και συνειδητοποιούν το μέγεθος του προβλήματος. Στο άκουσμα των λέξεων "κλιματική αλλαγή", οι πολίτες γύριζαν κανάλι. Τώρα φαίνεται ότι θέλουν να ακούσουν τι λέει μια έφηβη για το ζήτημα.
Τό 'παμε, υστερία. Κι επειδή ο δυτικός κόσμος δεν έχει προβλήματα εδώ και πολλά χρόνια, πρέπει να έχει κάτι να ασχολείται και να διασκεδάζει την πλήξη του.

Καλομαθημένη κοινωνία από την ευδαιμονία είμαστε.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

sharp έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:04
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:38 Αυτό δεν αρκεί να το πεις, πρέπει και να το αποδείξεις μια και όλα τα στοιχεία λένε το αντίθετο.
Και ποια είναι ΟΛΑ τα στοιχεία που λένε ότι θα καταστραφεί η ζωή ολοσχερώς στον πλανήτη; Μόνον επιστημονική δεν είναι μια τέτοια διατύπωση.
Ίσως επειδή είναι δική σου διατύπωση.
hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:10

Ναι, δεν θεωρώ ότι ρωτάς για να πάρεις ιδέες, αλλά για να καταδείξεις την υποκρισία, το μέγιστο αμάρτημα κατά τους αντιδραστικούς.
Θέλω λοιπόν να με έχεις στο μυαλό σου σαν ένα περιβαλλοντικό ολετήρα. Τον μεγαλύτερο υποκριτή που έζησε ποτέ.
Λες ότι προτιμάς τη λογική από το συναίσθημα, οπότε αυτό δεν πρέπει να σε επηρρεάσει.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
sharp

Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:23
sharp έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:04
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:38 Αυτό δεν αρκεί να το πεις, πρέπει και να το αποδείξεις μια και όλα τα στοιχεία λένε το αντίθετο.
Και ποια είναι ΟΛΑ τα στοιχεία που λένε ότι θα καταστραφεί η ζωή ολοσχερώς στον πλανήτη; Μόνον επιστημονική δεν είναι μια τέτοια διατύπωση.
Ίσως επειδή είναι δική σου διατύπωση.
Καλά, παίξε με τις λέξεις. Οχυρώνεσαι πίσω από την λέξη "επιστήμη", την οποία φυσικά υπακούς επιλεκτικά.
sharp

πατησιωτης έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:17
stargazer έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:23 Μου λείπει η εποχή που κινδυνεύαμε μόνο από πυρηνικό πόλεμο. Το μόνο που φοβόμασταν είναι μήπως ξαφνικά εξαϋλωθούμε...Αγνές εποχές, έβγαινε και ωραία μουσική...

Μετά ήρθε η τρύπα του όζοντος, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, κάτι άλλα ψιλά ενδιάμεσα και τώρα το global warming, άλλα κανένα δεν σε έκανε να χεστείς πάνω σου όπως τότε

Ε,μα αυτό είναι το πρόβλημα με τους μιλλένιαλς και τις Γκρέτες.Δεν έχουν ζήσει πραγματικούς πανικούς.
Περίμενε. τώρα ψήνεται φάση με το Ιράν. Κάτσε να δούμε, μπας και έρθουν στα ίσα τους.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2019, 01:24 Είναι λυπηρό το θέαμα πάντως

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5550296508
Προσπαθούσα να θυμηθώ με ποιον μοιάζει όταν στραβό ανοίγει το στόμα της
Εικόνα
sharp

stargazer έγραψε: 24 Σεπ 2019, 13:27
perseus έγραψε: 24 Σεπ 2019, 13:24

Παιζεις FoE?
εεεε οχι, μετα τα 42 εκοψα τα βιντεο γκεημς :003:

Ομως αξιζει; για να πω την αληθεια μου εχει λειψει ενα καλο στρατετζυ :a040:
Αυτά δεν σε καλύπτουν;
https://www.matrixgames.com/
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:23 Ναι, δεν θεωρώ ότι ρωτάς για να πάρεις ιδέες, αλλά για να καταδείξεις την υποκρισία, το μέγιστο αμάρτημα κατά τους αντιδραστικούς.
Θέλω λοιπόν να με έχεις στο μυαλό σου σαν ένα περιβαλλοντικό ολετήρα. Τον μεγαλύτερο υποκριτή που έζησε ποτέ.
Λες ότι προτιμάς τη λογική από το συναίσθημα, οπότε αυτό δεν πρέπει να σε επηρρεάσει.
Για να πάρω ιδέες; Εγώ από σένα; Πώς σου ήρθε ότι θα σε ρωτούσα για να πάρω ιδέες για το τι χρειάζεται; Σε ρωτάω τι κάνεις εσύ, γιατί σε βλέπω με τέρμα τα γκάζια, αλλά δεν πιστεύω ότι στην ζωή σου ακολουθείς έμπρακτα τον κανόνα και ναι, είναι υποκρισία και η υποκρισία είναι μέγιστο αμάρτημα ΓΕΝΙΚΑ. Η υποκρισία και το ψέμα είναι τα δύο πράγματα που μισώ βαθύτατα. Δεν ξέρω σε ποιο λεξικό έχεις δει την λέξη υποκρισία με θετική έννοια.

Κάπου έχει θολώσει το μυαλό σου από τις έννοιες. Whataboutism είναι να με εγκαλέσεις για κάτι και να σου αντεπιτεθώ εγώ για κάτι άλλο που έκανες ή δεν έκανες εσύ. Δεν είναι να ζητάω να μου δείξεις αν τα λόγια σου συμβαδίζουν με τις πράξεις σου.

Κι όταν καταφέρεις να βρεις υποκριτική στάση δική μου, σε προκαλώ να την καταδείξεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:36
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:23 Ναι, δεν θεωρώ ότι ρωτάς για να πάρεις ιδέες, αλλά για να καταδείξεις την υποκρισία, το μέγιστο αμάρτημα κατά τους αντιδραστικούς.
Για να πάρω ιδέες; Εγώ από σένα; Πώς σου ήρθε ότι θα σε ρωτούσα για να πάρω ιδέες για το τι χρειάζεται; Σε ρωτάω τι κάνεις εσύ, γιατί σε βλέπω με τέρμα τα γκάζια, αλλά δεν πιστεύω ότι στην ζωή σου ακολουθείς έμπρακτα τον κανόνα και ναι, είναι υποκρισία και η υποκρισία είναι μέγιστο αμάρτημα ΓΕΝΙΚΑ. Η υποκρισία και το ψέμα είναι τα δύο πράγματα που μισώ βαθύτατα. Δεν ξέρω σε ποιο λεξικό έχεις δει την λέξη υποκρισία με θετική έννοια.

Κάπου έχει θολώσει το μυαλό σου από τις έννοιες. Whataboutism είναι να με εγκαλέσεις για κάτι και να σου αντεπιτεθώ εγώ για κάτι άλλο που έκανες ή δεν έκανες εσύ. Δεν είναι να ζητάω να μου δείξεις αν τα λόγια σου συμβαδίζουν με τις πράξεις σου.

Κι όταν καταφέρεις να βρεις υποκριτική στάση δική μου, σε προκαλώ να την καταδείξεις.
Η κατηγορία της υποκρισίας πάντα ήταν εργαλείο της μαύρης αντίδρασης.

Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer »

sharp έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:27
πατησιωτης έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:17

Περίμενε. τώρα ψήνεται φάση με το Ιράν. Κάτσε να δούμε, μπας και έρθουν στα ίσα τους.
Τι να μας πει το Ιραν...

Εδω ο μισός πλανήτης θα έστελνε πυρηνικά στον άλλο μισό και ανάποδα. Μέσα σε 5 δεύτερα η ζωή στη γη θα εξαφανιζόταν για 25000 χρόνια

Δεν παίζει καλύτερο, ήταν φλος ρουαγιάλ
Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”