!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
Τα τελευταία 50 χρονια ο πλανητης εχει αυξηθει κατα 5 δις ανθρώπους, βασικα τριτοκοσμικους βρωμιαρηδες. Ακομα και μισο κιλο φαι να θελει καθε μερα στην ξεφτιλα ο καθένας, μιλαμε για 2,5 δις κιλα, ή 2,5 εκατομμύρια τοννους φαγητό ημερησίως για ολους αυτους. 1 δισεκατομμυριο τονους ετησίως!
Αναλογα εξωφρενικές ειναι η κατανάλωση τους σε ορυκτα, οι εκπομπές καυσαεριων, τα σκουπίδια κλπ.
Επειδη λοιπον δεν τολμα κανεις να μιλησει για δραστικους τροπους μειωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, μας ζαλιζουν τα παπαρια με μπριζολες και καλαμακια. Ευχαριστώ, δεν θα παρω.
Αναλογα εξωφρενικές ειναι η κατανάλωση τους σε ορυκτα, οι εκπομπές καυσαεριων, τα σκουπίδια κλπ.
Επειδη λοιπον δεν τολμα κανεις να μιλησει για δραστικους τροπους μειωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, μας ζαλιζουν τα παπαρια με μπριζολες και καλαμακια. Ευχαριστώ, δεν θα παρω.
- hellegennes
Whataboutism είναι να πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Αυτό που σου λέω είναι dead on target. Αν σε ενδιαφέρει το πρόβλημα της παγκόσμιας θέρμανσης, αντί να χτυπάς παλαμάκια σε μεγάλα λόγια, δεν κοιτάς να μαζέψεις λίγο τον τρόπο ζωής σου;Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:40Προτιμώ να πω ότι καίω λάστιχα για να ζεσταθώ παρά να νομιμοποιήσω το whataboutism ως επιχείρημα.hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2019, 21:59 Ελπίζω να κάνεις κι εσύ το κομμάτι σου. Όχι αυτοκίνητο, social media, κλιματισμό, θέρμανση. Σου επιτρέπουμε υπολογιστή για να γράφεις εδώ μέσα.
Έμαθε κι ο Νάνος το whataboutism και το πετάει όπου βρει. Whataboutism είναι, ρε μπαγλαμά, να σε ρωτάω τι κάνεις για να μειώσεις το αποτύπωμά σου σε νήμα που συζητάμε για το ανθρακικό αποτύπωμα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Δεν ξέρω αλλά δεν λέει άσχετα πράγματα εδώ. Αμτχομινια ή όχι, όσα γράφει ισχύουν. Και όταν η αλήθεια φαίνεται ως αντχομινια, υπάρχει θέμα, ειδικά στην αλλη πλευρά (της Γκρετα)Λεγεών έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:07Αντχομινιά από την αρχή μέχρι το τέλος.
Ο τυπος αυτός ξέρει να λέει κάτι πέρα από το ότι η Γκρέτα δεν ξέρει τι λέει;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Η λέξη "whataboutism" είναι μια νέα τακτική κάθε SJW/πολιτικορθακια, για να κρατάει μια μονόπλευρη θέαση των πάντων ώστε να μην υπάρχει αντίλογος.hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:10Whataboutism είναι να πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Αυτό που σου λέω είναι dead on target. Αν σε ενδιαφέρει το πρόβλημα της παγκόσμιας θέρμανσης, αντί να χτυπάς παλαμάκια σε μεγάλα λόγια, δεν κοιτάς να μαζέψεις λίγο τον τρόπο ζωής σου;Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:40Προτιμώ να πω ότι καίω λάστιχα για να ζεσταθώ παρά να νομιμοποιήσω το whataboutism ως επιχείρημα.hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2019, 21:59 Ελπίζω να κάνεις κι εσύ το κομμάτι σου. Όχι αυτοκίνητο, social media, κλιματισμό, θέρμανση. Σου επιτρέπουμε υπολογιστή για να γράφεις εδώ μέσα.
Έμαθε κι ο Νάνος το whataboutism και το πετάει όπου βρει. Whataboutism είναι, ρε μπαγλαμά, να σε ρωτάω τι κάνεις για να μειώσεις το αποτύπωμά σου σε νήμα που συζητάμε για το ανθρακικό αποτύπωμα;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:26 Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν ταυτιστεί με τα λόγια της. Αρχίζουν και συνειδητοποιούν το μέγεθος του προβλήματος. Στο άκουσμα των λέξεων "κλιματική αλλαγή", οι πολίτες γύριζαν κανάλι. Τώρα φαίνεται ότι θέλουν να ακούσουν τι λέει μια έφηβη για το ζήτημα.
Ότι δεν είχε κανείς ακουστά τον όρο κλιματική αλλαγή, προχθές εισήχθη στον δημόσιο διάλογο και τον εισήγαγε μια 16χρονη.
Και ότι εκατομμύρια άνθρωποι που δεν ήθελαν να αποδεχτούν την πραγματικότητα, άλλαξαν γνώμη επειδή βγήκε ένα κοριτσάκι με εμφανές πρόβλημα και βγάζει ασύμμετρους συναισθηματικά φορτισμένους λόγους που δεν βγάζουν νόημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ε,μα αυτό είναι το πρόβλημα με τους μιλλένιαλς και τις Γκρέτες.Δεν έχουν ζήσει πραγματικούς πανικούς.stargazer έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:23 Μου λείπει η εποχή που κινδυνεύαμε μόνο από πυρηνικό πόλεμο. Το μόνο που φοβόμασταν είναι μήπως ξαφνικά εξαϋλωθούμε...Αγνές εποχές, έβγαινε και ωραία μουσική...
Μετά ήρθε η τρύπα του όζοντος, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, κάτι άλλα ψιλά ενδιάμεσα και τώρα το global warming, άλλα κανένα δεν σε έκανε να χεστείς πάνω σου όπως τότε
Με χαρά πάντως βλέπω ότι η Αποκάλυψη ως all time classic παίζει σε repeat
Τό 'παμε, υστερία. Κι επειδή ο δυτικός κόσμος δεν έχει προβλήματα εδώ και πολλά χρόνια, πρέπει να έχει κάτι να ασχολείται και να διασκεδάζει την πλήξη του.Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν ταυτιστεί με τα λόγια της. Αρχίζουν και συνειδητοποιούν το μέγεθος του προβλήματος. Στο άκουσμα των λέξεων "κλιματική αλλαγή", οι πολίτες γύριζαν κανάλι. Τώρα φαίνεται ότι θέλουν να ακούσουν τι λέει μια έφηβη για το ζήτημα.
Καλομαθημένη κοινωνία από την ευδαιμονία είμαστε.
- Dwarven Blacksmith
Ίσως επειδή είναι δική σου διατύπωση.sharp έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:04Και ποια είναι ΟΛΑ τα στοιχεία που λένε ότι θα καταστραφεί η ζωή ολοσχερώς στον πλανήτη; Μόνον επιστημονική δεν είναι μια τέτοια διατύπωση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:38 Αυτό δεν αρκεί να το πεις, πρέπει και να το αποδείξεις μια και όλα τα στοιχεία λένε το αντίθετο.
Ναι, δεν θεωρώ ότι ρωτάς για να πάρεις ιδέες, αλλά για να καταδείξεις την υποκρισία, το μέγιστο αμάρτημα κατά τους αντιδραστικούς.hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:10Whataboutism είναι να πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Αυτό που σου λέω είναι dead on target. Αν σε ενδιαφέρει το πρόβλημα της παγκόσμιας θέρμανσης, αντί να χτυπάς παλαμάκια σε μεγάλα λόγια, δεν κοιτάς να μαζέψεις λίγο τον τρόπο ζωής σου;Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:40Προτιμώ να πω ότι καίω λάστιχα για να ζεσταθώ παρά να νομιμοποιήσω το whataboutism ως επιχείρημα.hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2019, 21:59 Ελπίζω να κάνεις κι εσύ το κομμάτι σου. Όχι αυτοκίνητο, social media, κλιματισμό, θέρμανση. Σου επιτρέπουμε υπολογιστή για να γράφεις εδώ μέσα.
Θέλω λοιπόν να με έχεις στο μυαλό σου σαν ένα περιβαλλοντικό ολετήρα. Τον μεγαλύτερο υποκριτή που έζησε ποτέ.
Λες ότι προτιμάς τη λογική από το συναίσθημα, οπότε αυτό δεν πρέπει να σε επηρρεάσει.
Καλά, παίξε με τις λέξεις. Οχυρώνεσαι πίσω από την λέξη "επιστήμη", την οποία φυσικά υπακούς επιλεκτικά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:23Ίσως επειδή είναι δική σου διατύπωση.sharp έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:04Και ποια είναι ΟΛΑ τα στοιχεία που λένε ότι θα καταστραφεί η ζωή ολοσχερώς στον πλανήτη; Μόνον επιστημονική δεν είναι μια τέτοια διατύπωση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:38 Αυτό δεν αρκεί να το πεις, πρέπει και να το αποδείξεις μια και όλα τα στοιχεία λένε το αντίθετο.
Περίμενε. τώρα ψήνεται φάση με το Ιράν. Κάτσε να δούμε, μπας και έρθουν στα ίσα τους.πατησιωτης έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:17Ε,μα αυτό είναι το πρόβλημα με τους μιλλένιαλς και τις Γκρέτες.Δεν έχουν ζήσει πραγματικούς πανικούς.stargazer έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:23 Μου λείπει η εποχή που κινδυνεύαμε μόνο από πυρηνικό πόλεμο. Το μόνο που φοβόμασταν είναι μήπως ξαφνικά εξαϋλωθούμε...Αγνές εποχές, έβγαινε και ωραία μουσική...
Μετά ήρθε η τρύπα του όζοντος, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, κάτι άλλα ψιλά ενδιάμεσα και τώρα το global warming, άλλα κανένα δεν σε έκανε να χεστείς πάνω σου όπως τότε
Προσπαθούσα να θυμηθώ με ποιον μοιάζει όταν στραβό ανοίγει το στόμα τηςOtto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2019, 01:24 Είναι λυπηρό το θέαμα πάντως
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5550296508

- hellegennes
Για να πάρω ιδέες; Εγώ από σένα; Πώς σου ήρθε ότι θα σε ρωτούσα για να πάρω ιδέες για το τι χρειάζεται; Σε ρωτάω τι κάνεις εσύ, γιατί σε βλέπω με τέρμα τα γκάζια, αλλά δεν πιστεύω ότι στην ζωή σου ακολουθείς έμπρακτα τον κανόνα και ναι, είναι υποκρισία και η υποκρισία είναι μέγιστο αμάρτημα ΓΕΝΙΚΑ. Η υποκρισία και το ψέμα είναι τα δύο πράγματα που μισώ βαθύτατα. Δεν ξέρω σε ποιο λεξικό έχεις δει την λέξη υποκρισία με θετική έννοια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:23 Ναι, δεν θεωρώ ότι ρωτάς για να πάρεις ιδέες, αλλά για να καταδείξεις την υποκρισία, το μέγιστο αμάρτημα κατά τους αντιδραστικούς.
Θέλω λοιπόν να με έχεις στο μυαλό σου σαν ένα περιβαλλοντικό ολετήρα. Τον μεγαλύτερο υποκριτή που έζησε ποτέ.
Λες ότι προτιμάς τη λογική από το συναίσθημα, οπότε αυτό δεν πρέπει να σε επηρρεάσει.
Κάπου έχει θολώσει το μυαλό σου από τις έννοιες. Whataboutism είναι να με εγκαλέσεις για κάτι και να σου αντεπιτεθώ εγώ για κάτι άλλο που έκανες ή δεν έκανες εσύ. Δεν είναι να ζητάω να μου δείξεις αν τα λόγια σου συμβαδίζουν με τις πράξεις σου.
Κι όταν καταφέρεις να βρεις υποκριτική στάση δική μου, σε προκαλώ να την καταδείξεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Η κατηγορία της υποκρισίας πάντα ήταν εργαλείο της μαύρης αντίδρασης.hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:36Για να πάρω ιδέες; Εγώ από σένα; Πώς σου ήρθε ότι θα σε ρωτούσα για να πάρω ιδέες για το τι χρειάζεται; Σε ρωτάω τι κάνεις εσύ, γιατί σε βλέπω με τέρμα τα γκάζια, αλλά δεν πιστεύω ότι στην ζωή σου ακολουθείς έμπρακτα τον κανόνα και ναι, είναι υποκρισία και η υποκρισία είναι μέγιστο αμάρτημα ΓΕΝΙΚΑ. Η υποκρισία και το ψέμα είναι τα δύο πράγματα που μισώ βαθύτατα. Δεν ξέρω σε ποιο λεξικό έχεις δει την λέξη υποκρισία με θετική έννοια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:23 Ναι, δεν θεωρώ ότι ρωτάς για να πάρεις ιδέες, αλλά για να καταδείξεις την υποκρισία, το μέγιστο αμάρτημα κατά τους αντιδραστικούς.
Κάπου έχει θολώσει το μυαλό σου από τις έννοιες. Whataboutism είναι να με εγκαλέσεις για κάτι και να σου αντεπιτεθώ εγώ για κάτι άλλο που έκανες ή δεν έκανες εσύ. Δεν είναι να ζητάω να μου δείξεις αν τα λόγια σου συμβαδίζουν με τις πράξεις σου.
Κι όταν καταφέρεις να βρεις υποκριτική στάση δική μου, σε προκαλώ να την καταδείξεις.

Τι να μας πει το Ιραν...sharp έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:27Περίμενε. τώρα ψήνεται φάση με το Ιράν. Κάτσε να δούμε, μπας και έρθουν στα ίσα τους.πατησιωτης έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:17Ε,μα αυτό είναι το πρόβλημα με τους μιλλένιαλς και τις Γκρέτες.Δεν έχουν ζήσει πραγματικούς πανικούς.stargazer έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:23 Μου λείπει η εποχή που κινδυνεύαμε μόνο από πυρηνικό πόλεμο. Το μόνο που φοβόμασταν είναι μήπως ξαφνικά εξαϋλωθούμε...Αγνές εποχές, έβγαινε και ωραία μουσική...
Εδω ο μισός πλανήτης θα έστελνε πυρηνικά στον άλλο μισό και ανάποδα. Μέσα σε 5 δεύτερα η ζωή στη γη θα εξαφανιζόταν για 25000 χρόνια
Δεν παίζει καλύτερο, ήταν φλος ρουαγιάλ

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 1033 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-