Νιωθω μεγαλυτερη οικειοτητα με τους νεους και νιωθω να μου δινει ζωη οταν βρισκομαι κοντα στη νεολαια. Δεν ξερω αν ειναι ανωμαλια αυτο. Η γκουνιλα στο προηγουμενο φορουμ μου ειχε πει οτι ειμαι συναισθηματικα, ερωτικα και σεξουαλικα ανωριμος. Σκεφτομαι να νοικιασω ενα δωματιο σε ξενοδοχειο ημιδιαμονης για να κρυφακουω τα ζευγαρακια.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 24 Μάιος 2018, 17:59δεν είναι απαραίτητο να τα κάνεις αυτά με μια γυναικα μικροτερη σου Ορέστη.Ορέστης 35 έγραψε: 24 Μάιος 2018, 02:40Εγω αυτα τα κανω χωρις σχεση. Το βασικο ειναι να εισαι mgtow και να μην αλλαζεις χαρακτηρα για κανενα μουνι.bizeli έγραψε: 24 Μάιος 2018, 01:29 Ρε παιδιά οκ εντάξει. Καταλαβαίνω ότι οι 20άρες σας φαίνονται σαν ξερολούκουμα, λογικό οκ, απλά από την άλλη αν θες να έχεις το ξερολούκουμο πρέπει να πάρεις όλο το πακέτο που σημαίνει ότι πρέπει να περάσεις από τη φάση λούτρινα αρκουδάκια, καρδούλες, άγιοι βαλεντίνοι, ζουζουνιές, λίγο μύκονο, λίγο φρέντο, λίγο "έχω εξεταστική...", λίγο ζήλια, πρήξιμο στο κινητό, sms, instagram, facebook, μπλα μπλα μπλα.
Αν ήμουν στη θέση σας θα είχα κόψει φλέβα.
Μπορείτε να το υποστηρίξετε όλο αυτό και το κυριότερο δεν βαριέστε;
δεν εχουν ηλικιες αυτά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαγγελματίες ετών 30+
-
Ορέστης 35
Re: Επαγγελματίες ετών 30+
-
[42]
τίποτα δεν είναι τυχαίο.
indigo ειναι ε;
facepalmenaon έγραψε: 24 Μάιος 2018, 18:07 το κουλούρι και η λύνα έχουν βαλθεί να μας εκνευρίσουν, μην τους απαντάτε.
Είναι παγίδα, σε λίγο θα βγάζουν νόημα και θα μπλέξουμε, ωραία τα λέγαμε με το μπιζέλι, νικάγαμε.
Το μόνο λάθος που κάνω μαζί σας είναι που συνεχίζω να σας μιλάω.
Δυστυχώς κάπως αργά κατάλαβα ότι όταν μιλάνε οι άντρες το 98% αφορούν τις φαντασιώσεις τους και όχι την πραγματικότητα.
Οπότε άδικα χάνω τον χρόνο μου μαζί σας.
bizeli έγραψε: 28 Μάιος 2018, 01:46facepalmenaon έγραψε: 24 Μάιος 2018, 18:07 το κουλούρι και η λύνα έχουν βαλθεί να μας εκνευρίσουν, μην τους απαντάτε.
Είναι παγίδα, σε λίγο θα βγάζουν νόημα και θα μπλέξουμε, ωραία τα λέγαμε με το μπιζέλι, νικάγαμε.
Δυστυχώς κάπως αργά κατάλαβα ότι όταν μιλάνε οι άντρες το 98% αφορούν τις φαντασιώσεις τους και όχι την πραγματικότητα.
αυτό το 2% που μένει, είναι όλο πάνω απο 30 χρονών;
-
[42]
και για μένα το λες αυτό ρε μπιζέλι μου;bizeli έγραψε: 28 Μάιος 2018, 01:46facepalmenaon έγραψε: 24 Μάιος 2018, 18:07 το κουλούρι και η λύνα έχουν βαλθεί να μας εκνευρίσουν, μην τους απαντάτε.
θα εισαι ο λόγος που έβαλε 98% μάλλον, θα έβαζε 99% αλλά σε σκέφτηκε. 
ο άλλος ειναι φανταστικό πρόσωπο μάλλον, για να μην λέμε ότι τα λέει απόλυτα. 
Όχι δεν καταλάβατε σωστά.
Το 100% των αντρών όταν μιλάει, το 98% αυτών που λέει αφορούν φαντασιώσεις τους και το 2% την πραγματικότητα.
Καλύτερα τώρα;
Το 100% των αντρών όταν μιλάει, το 98% αυτών που λέει αφορούν φαντασιώσεις τους και το 2% την πραγματικότητα.
Καλύτερα τώρα;
ναι bizeli, βέβαια, ξεκάθαρο τώρα, πριν έμοιαζε λίγο αυθαίρετο.
όλοι τα ίδια, ή αλλάζει κάτι μετά τα 30;
Νομίζω βρίσκεις πιο εύκολα δουλειάenaon έγραψε: 28 Μάιος 2018, 18:50 ναι bizeli, βέβαια, ξεκάθαρο τώρα, πριν έμοιαζε λίγο αυθαίρετο.
~~¥~~
προσπαθώ λύνα να καταλάβω τί λέει το μπιζέλι με τους 30+ και δεν αντέχει να το πει με τους 30-, αφού 98% παραμύθια ακούει, τί την νοιάζει;
Είναι λεπτή διαδικασία, αλλά νομίζω πλησιάζω στην λύση.
Noμίζεις....enaon έγραψε: 28 Μάιος 2018, 18:58 προσπαθώ λύνα να καταλάβω τί λέει το μπιζέλι με τους 30+ και δεν αντέχει να το πει με τους 30-, αφού 98% παραμύθια ακούει, τί την νοιάζει;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν ξέρω πάντως είναι μια γενική αλήθεια.enaon έγραψε: 28 Μάιος 2018, 18:50 ναι bizeli, βέβαια, ξεκάθαρο τώρα, πριν έμοιαζε λίγο αυθαίρετο.
Όπως λέμε ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή.
Φαντάζομαι μετά τα 30 χειροτερεύει.
Οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες δίνουν τη θέση τους στη φαντασία.
Πώς θα θέλατε να ήταν η ζωή που πέρασε...
Κάπως έτσι.
Αρχίζω και σας καταλαβαίνω σιγά σιγά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis