Σκεφτείτε τώρα ότι μετά από εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης, το ανθρώπινο μυαλό έφτιαξε αυτό το πράγμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
Όποιος έχει μάτια βλέπει...sharp έγραψε: 24 Σεπ 2019, 16:51 Τι είναι αυτό το κλάμμα που έριχνε; Κάποιοι πρέπει να πάνε μέσα για εκμετάλλευση ανηλίκου.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Εν τω μεταξύ είναι πάρα πολύ μικροκαμωμένη για 16 ετών κορίτσι. Μήπως την φλομώνουν οι Σουηδογονείς τίποτα φάρμακα?
Είναι και βήγκαν, απ' ό,τι βλέπω.

Είναι και βήγκαν, απ' ό,τι βλέπω.

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- OrderAndChaos
Αν δεν βλέπεις την υποκρισία και το λάθος, δεν φταίω εγώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 17:05Σκεφτείτε τώρα ότι μετά από εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης, το ανθρώπινο μυαλό έφτιαξε αυτό το πράγμα.

- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Dwarven Blacksmith
Εκανε ομιλία στον ΟΗΕ απευθυνόμενη σε όλους τους ηγέτες και όχι σε κάποιον συγκεκριμένα. Επιπλέον ακόμα και αυτοί που στο διάγραμμα είναι στα αρνητικά έχουν τεράστιες εκπομπές που πρέπει να μηδενισουν. Η συμφωνία του Παρισιού μοιράζει την απόσταση μεταξύ αθροιστικων εκπομπών και μελλοντικών εκπομπών και αποτελεί εξαιρετική βάση. Το θέμα είναι ότι θέτει απλά στόχους, οι πολιτικοί παραμένουν υπεύθυνοι να τους πιάσουν.OrderAndChaos έγραψε: 24 Σεπ 2019, 18:05Αν δεν βλέπεις την υποκρισία και το λάθος, δεν φταίω εγώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 17:05Σκεφτείτε τώρα ότι μετά από εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης, το ανθρώπινο μυαλό έφτιαξε αυτό το πράγμα.
![]()
Εν ελιγοις, όποιος βλέπει υποκρισία ξέρουμε καλά σε τι στοχεύει. Όχι στο καλύτερο αλλά στο τίποτα, στο μονοπάτι προς το negative feedback loop.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
έλεος! Κάτι τέτοιες μαλακίες κάνουνε και θα με σπρώξουν κι εμενα στης Γκρέτας την αγκάλη τελικά, μαζί με ΣΕ και νάνο.
- hellegennes
Να, ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ζει φτωχικά, σε μια φτωχή χώρα, μη εκπέμποντας 5πλάσιο CO2 από τον μέσο Έλληνα.Μαυροβασίλης έγραψε: 24 Σεπ 2019, 07:36 και πώς ακριβώς στηρίζετε έμπρακτα την τρελογκρέτα, νεολουδίτες φίλοι μου;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εκτός από την Γκρέτα, που λέει ότι της έκλεψαν το μέλλον της, φέρνοντας την κλιματική αλλαγή, παρότι η επιστημονική και τεχνολογική πρόοδος είναι υπεύθυνες για την κλιματική αλλαγή κι αν δεν συνέβαιναν αυτά θα ζούσε τώρα σε μια πάμφτωχη χώρα -όπως ήταν κάποτε η Σουηδία- και θα πάσχιζε να είναι ανάμεσα σ' αυτούς που δεν πέθαιναν από λιμό τον χειμώνα, αντί να ανάβει την ερκοντισιονάρα της των 150.000 BTU και να αράζει στον καναπέ της.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2019, 09:52 Και για τη διαχείριση των συνεπειών. Κανείς δεν κατηγορά την επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο περ σε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε ολους μιλαει και πιο πολυ σε εμας (Δυτικος Κοσμος) διοτι ισως ειμαστε οι μονοι που μπορουμε να μεταφερουμε στον υπολοιπο κοσμο και να επιβαλουμε ενα φιλοπεριβαλοντικο μοντελο ζωης.OrderAndChaos έγραψε: 24 Σεπ 2019, 18:05Αν δεν βλέπεις την υποκρισία και το λάθος, δεν φταίω εγώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 17:05Σκεφτείτε τώρα ότι μετά από εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης, το ανθρώπινο μυαλό έφτιαξε αυτό το πράγμα.
![]()
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Μαυροβασίλης
ή ίσως επειδή είμαστε οι μόνοι ενοχικοί μαλάκες
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Μαυροβασίλης
ποντικαρά, ψήσου για μπιζνα σαστεηναμπλ τρακ ντεηζ για τον περιβαλλοντικά υπεύθυνο φορτωμένο κάγκουρα
hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2019, 18:27Να, ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ζει φτωχικά, σε μια φτωχή χώρα, μη εκπέμποντας 5πλάσιο CO2 από τον μέσο Έλληνα.Μαυροβασίλης έγραψε: 24 Σεπ 2019, 07:36 και πώς ακριβώς στηρίζετε έμπρακτα την τρελογκρέτα, νεολουδίτες φίλοι μου;![]()
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Μαυροβασίλης
θα πλερώκουν οι χονδροί να ποδηλατούν για να φορτίζουν οι σουπερτσαρτζερς στα τεσλα και τα ταηκαν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 1033 Προβολές
-