hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2019, 02:33Εντάξει:
Ανίδεο 16χρονο κορίτσι ξεσπά συναισθηματικά επειδή δεν καταλαβαίνει για ποιον λόγο είναι πλούσια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Ρε μαλακες το παιδί χρειάζεται βοήθεια.Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2019, 01:24 Είναι λυπηρό το θέαμα πάντως
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5550296508
Γονείς δεν εχει;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Μαυροβασίλης
και πώς ακριβώς στηρίζετε έμπρακτα την τρελογκρέτα, νεολουδίτες φίλοι μου; 
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εχει.τεν τεν έγραψε: 24 Σεπ 2019, 06:28Ρε μαλακες το παιδί χρειάζεται βοήθεια.Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2019, 01:24 Είναι λυπηρό το θέαμα πάντως
Γονείς δεν εχει;

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
panos291 έγραψε: 24 Σεπ 2019, 09:30Εχει.τεν τεν έγραψε: 24 Σεπ 2019, 06:28Ρε μαλακες το παιδί χρειάζεται βοήθεια.Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2019, 01:24 Είναι λυπηρό το θέαμα πάντως
Γονείς δεν εχει;![]()
![]()

- Northern Spirit
hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2019, 02:35Κι εγώ τα 'χω μαζεμένα στους Μπούμερς αλλά είναι τραγικά γελοίο να τους κατηγορείς για την κλιματική αλλαγή. Μπορείς αν θέλεις να κατηγορήσεις την εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας και το γεγονός ότι έχεις θέρμανση, κλιματισμό και υπολογιστή για να ξεσπάς στα φόρα, αλλά δεν φταίνε οι Μπούμερς για όλα αυτά.Northern Spirit έγραψε: 24 Σεπ 2019, 01:57 οποιος τα χωνει στους διεστραμενους ψυχανωμαλους μπουμερς ειναι ηρωας..
Η εξελιξη της επιστημης ειναι δαρκης απο την υπαρξη του ανθρωπου. Δεν κανανε τιποτες περισσοτερο η ιγοτερο απο τις υπολοιπες γενιες..
Για το τι φταινε εχω γραψει: για την οικονομια, τα χρεη, το γεγονος οτι στα γεραμτα φερανε εθνικιστικο χαος και οτι στηλωνουνε τα ποδια στο θεμα της κλιματικης αλλαγης..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ούτε μια μπούφλα, ούτε μια καρπαζά. Χωρίς ξύλο μαρτυράνε μια ζωήelchav έγραψε: 24 Σεπ 2019, 00:09Βέβαια, μοιράζει αδυσώπητο πόνο στα ψεκασμενα πουτινακια που βλέπουν την πραγματικότητα των μειωμένων εκπομπών να έρχεται καταπάνω τους και να μην μπορούν να κάνουν τίποτα![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Dwarven Blacksmith
Ποιοι είναι οι νεολουδιτες;Μαυροβασίλης έγραψε: 24 Σεπ 2019, 07:36 και πώς ακριβώς στηρίζετε έμπρακτα την τρελογκρέτα, νεολουδίτες φίλοι μου;![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Για αρχή, κράζομε τον πουτινοτραμπικό κατιμάΜαυροβασίλης έγραψε: 24 Σεπ 2019, 07:36 και πώς ακριβώς στηρίζετε έμπρακτα την τρελογκρέτα, νεολουδίτες φίλοι μου;![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Και για τη διαχείριση των συνεπειών. Κανείς δεν κατηγορά την επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο περ σε. Αυτό είναι αχυράνθρωπος των κατά βάση ενόχων που δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιήσουν μια πλαστική σακούλα. Από όλους τους μαλάκες στην συνεδρίαση του οεε η μόνη που έχει όντως σκιν ιν δε γκέιμ είναι η ατρόμητη γκρέταNorthern Spirit έγραψε: 24 Σεπ 2019, 09:42hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2019, 02:35Κι εγώ τα 'χω μαζεμένα στους Μπούμερς αλλά είναι τραγικά γελοίο να τους κατηγορείς για την κλιματική αλλαγή. Μπορείς αν θέλεις να κατηγορήσεις την εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας και το γεγονός ότι έχεις θέρμανση, κλιματισμό και υπολογιστή για να ξεσπάς στα φόρα, αλλά δεν φταίνε οι Μπούμερς για όλα αυτά.Northern Spirit έγραψε: 24 Σεπ 2019, 01:57 οποιος τα χωνει στους διεστραμενους ψυχανωμαλους μπουμερς ειναι ηρωας..
Η εξελιξη της επιστημης ειναι δαρκης απο την υπαρξη του ανθρωπου. Δεν κανανε τιποτες περισσοτερο η ιγοτερο απο τις υπολοιπες γενιες..
Για το τι φταινε εχω γραψει: για την οικονομια, τα χρεη, το γεγονος οτι στα γεραμτα φερανε εθνικιστικο χαος και οτι στηλωνουνε τα ποδια στο θεμα της κλιματικης αλλαγης..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 24 Σεπ 2019, 09:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι Μπουμερς φταινε! Και οι κρεατοφαγοι!! Και τα πλαστικά καλαμακια!!!hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2019, 02:35Κι εγώ τα 'χω μαζεμένα στους Μπούμερς αλλά είναι τραγικά γελοίο να τους κατηγορείς για την κλιματική αλλαγή. Μπορείς αν θέλεις να κατηγορήσεις την εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας και το γεγονός ότι έχεις θέρμανση, κλιματισμό και υπολογιστή για να ξεσπάς στα φόρα, αλλά δεν φταίνε οι Μπούμερς για όλα αυτά.Northern Spirit έγραψε: 24 Σεπ 2019, 01:57 οποιος τα χωνει στους διεστραμενους ψυχανωμαλους μπουμερς ειναι ηρωας..

- Dwarven Blacksmith
Για την ακρίβεια η τεχνολογικη και επιστημονική πρόοδος είναι η μόνη οδός διαφυγής. Με όλα τα επιφανειακά κοιτάσματα μετάλλων και καυσίμων εξαντλημένα, δεν πρόκειται να υπάρξει καμμπακ από την πτώση της νέας Ρώμης. Ή φεύγουμε προς τα μπρος με κυκλική οικονομία και κλιματική βιωσιμότητα, ή gg, we've been Great Filtered.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2019, 09:52Και για τη διαχείριση των συνεπειών. Κανείς δεν κατηγορά την επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο περ σε. Αυτό είναι αχυράνθρωπος των κατά βάση ενόχων που δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιήσουν μια πλαστική σακούλα. Από όλους τους μαλάκες στην συνεδρίαση του οεε η μόνη που έχει όντως σκιν ιν δε γκέιμ είναι η ατρόμητη γκρέταNorthern Spirit έγραψε: 24 Σεπ 2019, 09:42hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2019, 02:35
Κι εγώ τα 'χω μαζεμένα στους Μπούμερς αλλά είναι τραγικά γελοίο να τους κατηγορείς για την κλιματική αλλαγή. Μπορείς αν θέλεις να κατηγορήσεις την εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας και το γεγονός ότι έχεις θέρμανση, κλιματισμό και υπολογιστή για να ξεσπάς στα φόρα, αλλά δεν φταίνε οι Μπούμερς για όλα αυτά.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2019, 09:48Για αρχή, κράζομε τον πουτινοτραμπικό κατιμάΜαυροβασίλης έγραψε: 24 Σεπ 2019, 07:36 και πώς ακριβώς στηρίζετε έμπρακτα την τρελογκρέτα, νεολουδίτες φίλοι μου;![]()
![]()
viewtopic.php?f=30&t=2050&start=4275#p868160
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 1033 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa