Tα μισά που λέει το λινκ δεν έχουν συμβεί λόγω τεχνολογίας/προστασίας του περιβάλλοντος ή έχουν συμβεί μερικώς
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Alexandria Ocasio-Cortez
Re: Alexandria Ocasio-Cortez
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεν χρειάζεται να αναδείξω κάτι.Χαοτικός έγραψε: 21 Σεπ 2019, 15:31Έτσι ανέδειξέ το αυτό. Είναι πολύ σπουδαίο το να είσαι αναρχικός. Σιγά μην είμαι εγώ ο σκατόφλωρας![]()
Όπως μπορείς να βρεις κουμούνι τελείως ακομπλεξάριστο κάτι που δεν συμβαίνει με το σύνολο τους έτσι μπορείς να βρεις και σοβαρό αναρχικό άτομο να κουβεντιάσεις.
Εμείς είμαστε οι πλειοψηφία.
Οι μειοψηφίες τρέχουν να ψηφίσουν τα κόμματα.
Δηλαδή, εσύ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taliban την 21 Σεπ 2019, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- taliban
Ναι όποιος δεν καταπίνει τις μλκιες σας πετάει ατάκες.Kauldron έγραψε: 21 Σεπ 2019, 14:04Η πραγματικότητα είναι οτι όποιος δεν ξέρει τί του γίνεται, και θέλει να το παίξει υπεράνω (και γενικώς να το παίξει) και να περάσει τη μαλακία που τον δέρνει για άποψη, πετάει ατάκες.taliban έγραψε: 21 Σεπ 2019, 13:46Η πραγματικότητα είναι.Kauldron έγραψε: 21 Σεπ 2019, 12:27 Αυτή η ατάκα με τους -ισμούς είναι απ' τα πιο κλισέ πράγματα που υπάρχουν.
Αλλά για τα αναρχοαμπαλα και χρυσαυλητες αυτά είναι εκτός ιδεολογικής κασέτας.
Απαράδεκτες καταστάσεις να μην είσαι χωμένος κάπου....
Ζουδια.
Κάτσε εκτός βουλής τώρα.
Εσύ συγκεκριμένα, πετάς. Αφού "δεν ασχολείσαι", τί σε νοιάζει?taliban έγραψε: 21 Σεπ 2019, 20:30Ναι όποιος δεν καταπίνει τις μλκιες σας πετάει ατάκες.Kauldron έγραψε: 21 Σεπ 2019, 14:04Η πραγματικότητα είναι οτι όποιος δεν ξέρει τί του γίνεται, και θέλει να το παίξει υπεράνω (και γενικώς να το παίξει) και να περάσει τη μαλακία που τον δέρνει για άποψη, πετάει ατάκες.taliban έγραψε: 21 Σεπ 2019, 13:46
Η πραγματικότητα είναι.
Αλλά για τα αναρχοαμπαλα και χρυσαυλητες αυτά είναι εκτός ιδεολογικής κασέτας.
Απαράδεκτες καταστάσεις να μην είσαι χωμένος κάπου....
Ζουδια.
Κάτσε εκτός βουλής τώρα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τις τελευταίες δεκαετίες πάντως πιο πολλοί είναι αυτοί που ψηφίζουν. Για τους ακομπλεξάριστους τώρα σου έχω άσχημα νέα. Αποτελούν (με υπερβολή) κάπου το 0,00001%. Δεν σου κρύβω ότι με λυπεί βαθύταταtaliban έγραψε: 21 Σεπ 2019, 20:28Δεν χρειάζεται να αναδείξω κάτι.
Όπως μπορείς να βρεις κουμούνι τελείως ακομπλεξάριστο κάτι που δεν συμβαίνει με το σύνολο τους έτσι μπορείς να βρεις και σοβαρό αναρχικό άτομο να κουβεντιάσεις.
Δηλαδή, εσύ.![]()
Spoiler
... που θα πήξεις τέτοια περασμένη ώρα
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- taliban
Εμ, καλά τα έλεγα εγώ πως είσαι ζαίος.Χαοτικός έγραψε: 21 Σεπ 2019, 22:53Τις τελευταίες δεκαετίες πάντως πιο πολλοί είναι αυτοί που ψηφίζουν. Για τους ακομπλεξάριστους τώρα σου έχω άσχημα νέα. Αποτελούν (με υπερβολή) κάπου το 0,00001%. Δεν σου κρύβω ότι με λυπεί βαθύταταtaliban έγραψε: 21 Σεπ 2019, 20:28Δεν χρειάζεται να αναδείξω κάτι.Χαοτικός έγραψε: 21 Σεπ 2019, 15:31
Έτσι ανέδειξέ το αυτό. Είναι πολύ σπουδαίο το να είσαι αναρχικός. Σιγά μην είμαι εγώ ο σκατόφλωρας![]()
Δηλαδή, εσύ.![]()
Spoiler
... που θα πήξεις τέτοια περασμένη ώρα![]()
Ψηφίζουν μανιωδώς αυτοί που έχουν συμφέρον ή γιατί τρώνε το παραμύθι.
Αλλά δεν πιάνεις πολλά. Γέρασες και ζαίος έμεινες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taliban την 22 Σεπ 2019, 10:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- taliban
Τι δεν ασχολούμαι; Για τις ιδεολογίες μιλάμε. Όχι για Απολίτικ γκιοζιλίκια.Kauldron έγραψε: 21 Σεπ 2019, 21:40Εσύ συγκεκριμένα, πετάς. Αφού "δεν ασχολείσαι", τί σε νοιάζει?taliban έγραψε: 21 Σεπ 2019, 20:30Ναι όποιος δεν καταπίνει τις μλκιες σας πετάει ατάκες.Kauldron έγραψε: 21 Σεπ 2019, 14:04
Η πραγματικότητα είναι οτι όποιος δεν ξέρει τί του γίνεται, και θέλει να το παίξει υπεράνω (και γενικώς να το παίξει) και να περάσει τη μαλακία που τον δέρνει για άποψη, πετάει ατάκες.
Κάτσε εκτός βουλής τώρα.
Πες μας για την προσφορά του Εθνικοσοσιαλισμού στην κοινωνία μας....
Δεν είμαι σοσιαλιστής ρε μεγάλε. Εθνικιστής είμαι.Πες μας για την προσφορά του Εθνικοσοσιαλισμού στην κοινωνία μας....![]()
Να πούμε τί παρέδωσε ο Μεταξας? Να πούμε τί παρέδωσε ο Παπαδόπουλος?
Εθνικό χρέος? Εγκληματικότητα? Ανεργία?
Για πές μας γι' αυτά που πιστεύεις εσύ. Τί θα πείς? "Δημοκρατία"? Ποιά δημοκρατία?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Αφου παρέδωσαν ταλιμπανικους ΑπετυχανKauldron έγραψε: 22 Σεπ 2019, 10:58Δεν είμαι σοσιαλιστής ρε μεγάλε. Εθνικιστής είμαι.Πες μας για την προσφορά του Εθνικοσοσιαλισμού στην κοινωνία μας....![]()
Για πές μας γι' αυτά που πιστεύεις εσύ. Τί θα πείς? "Δημοκρατία"? Ποιά δημοκρατία?
Μπά, δεν γνωρίζουμε ποιός μας τον παρέδωσε αυτόν. Μου φαίνεται τεκνο (προσοχή στον τόνο) της δημοκρατίας.perseus έγραψε: 22 Σεπ 2019, 11:01Αφου παρέδωσαν ταλιμπανικους ΑπετυχανKauldron έγραψε: 22 Σεπ 2019, 10:58Δεν είμαι σοσιαλιστής ρε μεγάλε. Εθνικιστής είμαι.Πες μας για την προσφορά του Εθνικοσοσιαλισμού στην κοινωνία μας....![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πιάνω λίγα επειδή τα περισσότερα τα έχω ήδη. Εγώ κονόμησα με την κυβερνησάρα μας. Εσύ στην πείνα.taliban έγραψε: 22 Σεπ 2019, 10:06Εμ, καλά τα έλεγα εγώ πως είσαι ζαίος.Χαοτικός έγραψε: 21 Σεπ 2019, 22:53Τις τελευταίες δεκαετίες πάντως πιο πολλοί είναι αυτοί που ψηφίζουν. Για τους ακομπλεξάριστους τώρα σου έχω άσχημα νέα. Αποτελούν (με υπερβολή) κάπου το 0,00001%. Δεν σου κρύβω ότι με λυπεί βαθύταταtaliban έγραψε: 21 Σεπ 2019, 20:28
Δεν χρειάζεται να αναδείξω κάτι.
Δηλαδή, εσύ.![]()
Spoiler
Αλλά δεν πιάνεις πολλά. Γέρασες και ζαίος έμεινες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- taliban
Χαοτικός έγραψε: 22 Σεπ 2019, 15:05Πιάνω λίγα επειδή τα περισσότερα τα έχω ήδη. Εγώ κονόμησα με την κυβερνησάρα μας. Εσύ στην πείνα.taliban έγραψε: 22 Σεπ 2019, 10:06Εμ, καλά τα έλεγα εγώ πως είσαι ζαίος.Χαοτικός έγραψε: 21 Σεπ 2019, 22:53
Τις τελευταίες δεκαετίες πάντως πιο πολλοί είναι αυτοί που ψηφίζουν. Για τους ακομπλεξάριστους τώρα σου έχω άσχημα νέα. Αποτελούν (με υπερβολή) κάπου το 0,00001%. Δεν σου κρύβω ότι με λυπεί βαθύταταSpoiler
Αλλά δεν πιάνεις πολλά. Γέρασες και ζαίος έμεινες.![]()

- taliban
Ότι σε συμφέρει είσαι.Kauldron έγραψε: 22 Σεπ 2019, 10:58Δεν είμαι σοσιαλιστής ρε μεγάλε. Εθνικιστής είμαι.Πες μας για την προσφορά του Εθνικοσοσιαλισμού στην κοινωνία μας....![]()
Απάντα στο ερώτημα.