!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Alexandria Ocasio-Cortez
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Alexandria Ocasio-Cortez
Εναν Μακαρθουρ χρειαζεται η Αμερικη να στείλει τα σλατακια από εκει που ηρθαν.
Οκ, θες να το συζητήσουμε κιόλας, το δημοψήφισμα πουΧαοτικός έγραψε: 21 Σεπ 2019, 11:58Ποια ρε παπάρα; "Όλα αυτά!". Ποια είναι τα όλα; Και τι να στηρίξω ρε Καζάκη; Ζωάρα ή Βαρούφ; Ή μία είναι αυτιστικό με τα θεσμικά και αστικές παπαριές κι ο άλλος ψωνάρα με το Ευρωπαϊκό όνειρο. Άσχετα αν τους γουστάρω για τον τσαμπουκά που κάνανε. Ο Άλε τουλάχιστον είναι αριστερός ένα πράγμα και για αστική διαχείριση αλλά υγιή χαρακτηριστικά είναι ότι καλύτερο σήμερα.
στο έδωσε πρωκτικά στο έβγαλε από το στόμα και μετά αφού του είπες εσύ θέλω κι άλλο το ανακάτεψε με το χειρότερο MoU και στο ξανατάϊσε από πίσω. Δεν το συνεχίζω γιατί οκ εσύ μπορεί να μην αηδιάζεις, εξάλλου τα έφαγες και είσαι ακόμη πιο χαρούμενος και από την μικρή ολλαντέζα αλλά εγώ αηδιάζω.
Και δεν είναι μόνο αυτά αλλά αν δεν ήταν αρχίδι και στην αστική διαχείριση θα έλεγα ότι φτάνουν μόνον αυτά για να πειστεί κάποιος, έλα όμως που δε του φτάσανε του αρχιδιού.
Πρόσεξα ότι δεν σχολίασες κάτι μόνο για τον Δημήτρη, τέσπα κι εγώ μην νομίζεις δεν έχω καμμιά υψηλή προσδοκία ή αυταπάτη, το μη χείρον βλέπω και από κατά βάθος μέχρι και εντελώς επιφανειακά γνωρίζω ότι ούτε θα βγουν ούτε θα γίνει-αλλάξει κάτι καλό ή προς το καλό. Απογοήτευση σκέτη είσαι ρε πούστη μου, κι εσύ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Από αυτό που έγραψες πάντως, πλήρως αντιπροσωπευτικό σε βρίσκω. Σήκωσες ψηλά τον εαυτό σου τραβώντας τις μπότες σου, και δε βλέπεις κανένα πρόβλημα στον κόσμο που αφήνεις πίσω παρα την τεμπελιά. Το βρίσκεις απόλυτα φυσιολογικό που στην εποχή σου έκανες περιουσία πλένοντας πιάτα και τώρα ο βασικός μισθός φτάνει για μια κούτα στο πεζοδρόμιο. Το βρίσκεις απόλυτα φυσιολογικό που μέσα σε 30 χρόνια πρέπει να κάνουμε όση πρόοδο στη μείωση του CO2 όση δεν κάνατε επί δεκαετίες. Το βρίσκεις απόλυτα φυσιολογικό που το κόστος της εκπαίδευσης έχει πολλαπλασιαστεί και στην ουσία κάθε νέος ξεκινάει ως σκλάβος που πρέπει να εξαγοράσει την ελευθερία του.πατησιωτης έγραψε: 21 Σεπ 2019, 09:38Αν και δεν θεωρώ τον εαυτό μου αντιπροσωπευτικό δείγμα της γενεάς μου θα απολογηθώ για λογαριασμό της και για όλους τους χιππιδες που κάποτε κορόιδευα.sys3x έγραψε: 20 Σεπ 2019, 23:30 Δε μπορείς να πεις όμως, εξελίσσεται εξαιρετικά ο μικρός, έχει γατζωθεί στην απόλυτη αλήθεια από τότε που ανακάλυψε την αιτία όλων των κακών, την γενιά σας πατ αυτήν εννοώ , όπως τον άλλον με το πατάρι απλά τώρα θα λέμε μπου και τσουπ.![]()
Το αποκληθέν χάσμα γενεών μεταξύ της μεταπολεμικής γενεάς και της γενεάς των γονέων της του β΄παγκοσμίου πολέμου ήταν πραγματικό και φυσιολογικό θα έλεγα εφ όσον έζησαν σε εντελώς διαφορετικό περιβάλλον.Δηλαδή η κατάσταση μεταξύ 1940 και 1970 άλλαξε τόσο πολύ που ήταν αδύνατον να συνεννοηθούν.Οι μεν έζησαν σε περιβάλλον στερήσεων και πολέμου και οι δε σε περιβάλλον αφθονίας που δημιούργησαν οι προηγούμενοι συν τη σεξουαλική απελευθέρωση - όπως ανέφερα και σε άλλο ποστ οι εξωγαμιαίες σχέσεις νομιμοποιήθηκαν κοινωνικά μεταξύ 1960 και 1970.Μάλιστα οι γονείς μας - αυτοί που είχαν ζήσει τον πόλεμο - επένδυσαν τα πάντα στα παιδιά τους και τα κακομάθαιναν και μετά παραξενεύονταν που έγιναν κακομαθημένα.
Όλα αυτά όμως τι σχέση έχουν με τους επιγενόμενους;έχουν σχέση μόνο κατά το μέρος που εμποδίζουν τη δική τους πρόοδο.Αυτό μπορεί να λεχθεί για την Ελλάδα με τη μαζική ανεργία,όχι όμως για την Αμερική.Μάλλον για τεμπελιά πρόκειται.Το δημόσιο χρέος της Αμερικής δεν έχει μέχρι στιγμής προκαλέσει μνημόνιο,η γκρίνια των μιλλένιαλ είναι και αυτή γκρίνια κακομαθημένων.![]()
Και κάτι άλλο : το πλέον αντιπροσωπευτικό δείγμα πολιτικών της μεταπολεμικής γενιάς των χίππιδων δεν είναι φυσικά ο Τραμπ αλλά η οικογένεια Κλίντον που υποστήριξε : είναι εντελώς case study σε όλα.
Καθώς κοιτάτε με απορία γιατί ανεβαίνουν οι δημαγωγοί μετά το τέλος της ιστορίας που διακυρήξατε, μια εξήγηση έρχεται στο μυαλό σας: μάλλον θα φταίει ο φεμινισμός.
Ίσως μπορεί να σου μάθει κάτι η οικογένεια Κλίντον: It's the economy stupid.
Λειτουργήσατε χωρίς καμία έγνοια για το μέλλον αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό. Όλοι κάνουν λάθη. Το χειρότερο είναι ότι ακόμα είστε οι πιο πολιτικά ενεργοί και στηρίζετε αυτά τα λάθη μέχρι θανάτου, μπλοκάροντας κάθε προσπάθεια διόρθωσης (φυσικό αφού δεν βλέπετε καν το πρόβλημα).
Ο Τραμπ είναι ενδιαφέρουσα υπόθεση, είναι της γενιάς σας, είναι δημαγωγός, αλλά σας έπεισε ότι είναι απλά μια συνέχεια του Ρήγκαν. Ίσως γι αυτό τώρα οι αριστεροί προσπαθούν να πείσουν ότι είναι η συνέχεια του Ρουσβελτ, αλλά αυτό είναι λιγότερο αποτελεσματικό αφού δεν έχετε κάποιο λόγο να ταυτιστείτε με το Ρούσβελτ, δεν ήταν ούτε της δικάς σας εποχής.
Κατά μία έννοια ο φος έχει δίκιο και ο Τραμπ είναι όντως μια επαναστατική πράξη, το πρώτο μέρος της. Η εκλογή του βοήθησε στην ενίσχυση της πεποίθεσης ότι τελικά κάτι αλλάζει, ότι δεν είναι πανίσχυρο το σύστημα, ότι δεν υπάρχουν ακραίες πεποιθήσεις, ότι μια εκλογική νίκη αρκεί για να κάνει μέηνστρημ ο,τιδήποτε. Θα βγει σε καλό αυτό; Μακροπρόθεσμα μάλλον, έτσι γίνεται η πρόοδος. Βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα δεν έχω ιδέα ακόμα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Πολλά είσαι.Χαοτικός έγραψε: 21 Σεπ 2019, 12:00Μλκ πόσο πήζωωωωω!Το όνειρό μου μια ζωή είναι να ανήκω στην πλειοψηφία. Τέτοιος είμαι
![]()
Σίγουρα όχι ανάρχας.
Ζαιε.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Η πραγματικότητα είναι.Kauldron έγραψε: 21 Σεπ 2019, 12:27 Αυτή η ατάκα με τους -ισμούς είναι απ' τα πιο κλισέ πράγματα που υπάρχουν.
Αλλά για τα αναρχοαμπαλα και χρυσαυλητες αυτά είναι εκτός ιδεολογικής κασέτας.
Απαράδεκτες καταστάσεις να μην είσαι χωμένος κάπου....
Ζουδια.
Η πραγματικότητα είναι οτι όποιος δεν ξέρει τί του γίνεται, και θέλει να το παίξει υπεράνω (και γενικώς να το παίξει) και να περάσει τη μαλακία που τον δέρνει για άποψη, πετάει ατάκες.taliban έγραψε: 21 Σεπ 2019, 13:46Η πραγματικότητα είναι.Kauldron έγραψε: 21 Σεπ 2019, 12:27 Αυτή η ατάκα με τους -ισμούς είναι απ' τα πιο κλισέ πράγματα που υπάρχουν.
Αλλά για τα αναρχοαμπαλα και χρυσαυλητες αυτά είναι εκτός ιδεολογικής κασέτας.
Απαράδεκτες καταστάσεις να μην είσαι χωμένος κάπου....
Ζουδια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Η απάντηση είναι μόνο για σένα και όχι δημόσια-δημόσια.sys3x έγραψε: 21 Σεπ 2019, 13:03Οκ, θες να το συζητήσουμε κιόλας, το δημοψήφισμα πουΧαοτικός έγραψε: 21 Σεπ 2019, 11:58Ποια ρε παπάρα; "Όλα αυτά!". Ποια είναι τα όλα; Και τι να στηρίξω ρε Καζάκη; Ζωάρα ή Βαρούφ; Ή μία είναι αυτιστικό με τα θεσμικά και αστικές παπαριές κι ο άλλος ψωνάρα με το Ευρωπαϊκό όνειρο. Άσχετα αν τους γουστάρω για τον τσαμπουκά που κάνανε. Ο Άλε τουλάχιστον είναι αριστερός ένα πράγμα και για αστική διαχείριση αλλά υγιή χαρακτηριστικά είναι ότι καλύτερο σήμερα.sys3x έγραψε: 20 Σεπ 2019, 22:39
Σοβαρά τώρα ρε μαλάκα, μετά από όλα αυτά ακόμη την υπερασπίζεσαι αυτήν την κουράδα;
στο έδωσε πρωκτικά στο έβγαλε από το στόμα και μετά αφού του είπες εσύ θέλω κι άλλο το ανακάτεψε με το χειρότερο MoU και στο ξανατάϊσε από πίσω. Δεν το συνεχίζω γιατί οκ εσύ μπορεί να μην αηδιάζεις, εξάλλου τα έφαγες και είσαι ακόμη πιο χαρούμενος και από την μικρή ολλαντέζα αλλά εγώ αηδιάζω.
Και δεν είναι μόνο αυτά αλλά αν δεν ήταν αρχίδι και στην αστική διαχείριση θα έλεγα ότι φτάνουν μόνον αυτά για να πειστεί κάποιος, έλα όμως που δε του φτάσανε του αρχιδιού.
Πρόσεξα ότι δεν σχολίασες κάτι μόνο για τον Δημήτρη, τέσπα κι εγώ μην νομίζεις δεν έχω καμμιά υψηλή προσδοκία ή αυταπάτη, το μη χείρον βλέπω και από κατά βάθος μέχρι και εντελώς επιφανειακά γνωρίζω ότι ούτε θα βγουν ούτε θα γίνει-αλλάξει κάτι καλό ή προς το καλό. Απογοήτευση σκέτη είσαι ρε πούστη μου, κι εσύ.
Άμα σε απογοητεύω έχεις πιαστεί μαλάκας στο ότι μένεις με την εντύπωση και υποθέτεις πως θα είναι μέσα μου όλα τα υπόλοιπα που δεν τα έχουμε πει. Και μόνο που λες ότι μου αρέσανε όλα αυτά που περιγράφεις.... γάμα τα.
σε αυτά που επέβαλε έχω δώσει απάντηση κι αυτή είναι και η πολιτική μου σκέψη. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ότι θα γίνει κάτι ούτε το περίμενα, από μία κυβέρνηση. Πάντα λέμε: Έργα και όχι λόγια. Για μένα όμως, το σημαντικό είναι ακριβώς αυτό. Η φιλολογία.
Αυτά που λες δηλαδή. Γιατί αυτά είναι που θα εμπνεύσουνε, που θα φτιάξουνε νοοτροπία που ορίσουνε τη δυναμική.
Το να δείξει ένας πόσο τίμιος και επαναστάτης είναι με τα έργα του, θα κερδίσει τη συμπάθειά σου μόνο αλλά θα έχει γαμήσει τη φιλολογία γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα καταφέρει κάτι. Θα δεχτεί πόλεμο από χίλιες μεριές. Δεν θα τον κερδίσει, θα τον χάσει. Και θα
σπείρουν οι άλλοι την αναποτελεσματικότητα των αγώνων, την αναποτελεσματικότητα της πολιτικής εναντίωσης στους ισχυρούς και όλα τα συναφή. Το ξαναλέω, ότι για να τους πας κόντρα θες λαό. Δεν το κάνες μόνος σου. Και λαό δεν είχες. Είχες μόνο τον ΣΚΑΙ
που έδειχνε τούρκικα στη μαμά σου και της γαμάει καθημερινά τα μυαλά. Κι εσύ κόντρα στη μαμά σου δεν θα πας και δεν θα θες να τη στεναχωρέσεις. Δες το ρε. Βρίζεις αυτόν που σου είναι εύκολο και όχι όλους αυτούς που πραγματικά φταίνε. Και ποιοι είναι; Το ίδιο σου το σπίτι είναι και η γειτονιά σου και όλοι. Εγώ το έφτυσα και βρέθηκα στο μηδέν. Έχω μάθει λοιπόν να μην το φοβάμαι το μηδέν κι ας έχουν περάσει πολλά χρόνια που είμαι βολεμένος στην αστική θαλπωρή. Αυτό το πράγμα λοιπόν να νομίζεις ότι πρέπει να μείνουμε ανέγγιχτοι όλοι εμείς είναι και το εργαλείο που διαιωνίζει την κατάσταση.
Είχες λαό να στηρίξει ένα περήφανο άντε γαμηθείτε στους κωλοευρωπαίοι; Δεν σου λέω για τα ζαβά εδώ μέσα και τη σαπίλα που σου βγάζουν καθημερινά. Αλλά και τους αριστερούς να πιάσεις, θα δεχόντουσαν να ξεβολευτεί ο κώλος τους;
Η καλύτερη ιδεολογική κουβέντα που άκουσα σε αυτά τα χρόνια ξέρεις από ποιον μαλάκα βγήκε; Μάντεψε (αν και δεν είναι δική του).
https://ia601500.us.archive.org/6/items ... petres.mp3
Είναι η κουβέντα που θα έπρεπε να λέει το γαμωΚΚΕ εδώ και χρόνια. Όπως και όλα τα γκρουπουσκουλα. Για το ΣΥΡΙΖΑ δεν το περιμένω γιατί δεν το πιστεύουν. Εγώ το πιστεύω και θα ήθελα να το σπείρω. Αλλά να έχουμε μια συμμετοχή. Έναν ξεσηκωμό. Ένα κάτι. Αυτό ήταν το δημοψήφισμα που άθελά του κίνησε αυτός που βρίζεις. καμία σχέση βέβαια με αυτό που λέω κι ότι έτσι το είχε στο μυαλό του. Εγώ το είχα έτσι και με βόλευε η συγκυρία γι αυτό και την στήριξα.
Στο ξαναλέω ότι οι συμβολισμοί είναι που μου φτάνουν. Όχι τα αποτελέσματα που εκ των προτέρων τα ξέρουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 21 Σεπ 2019, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Έτσι ανέδειξέ το αυτό. Είναι πολύ σπουδαίο το να είσαι αναρχικός. Σιγά μην είμαι εγώ ο σκατόφλωρας
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Φυσιολογικό δεν το βρίσκω αλλά δεν ευθύνομαι εγώ.Και όταν λέω εγώ δεν εννοώ εμένα προσωπικά που σίγουρα δεν ευθύνομαι για τα δεινά του κόσμου όπως κανένας Έλληνας που ζει σε μια περιθωριακή χώρα αλλά εννοώ όλη η γενιά στις ανεπτυγμένες χώρες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Σεπ 2019, 13:29 Από αυτό που έγραψες πάντως, πλήρως αντιπροσωπευτικό σε βρίσκω. Σήκωσες ψηλά τον εαυτό σου τραβώντας τις μπότες σου, και δε βλέπεις κανένα πρόβλημα στον κόσμο που αφήνεις πίσω παρα την τεμπελιά. Το βρίσκεις απόλυτα φυσιολογικό που στην εποχή σου έκανες περιουσία πλένοντας πιάτα και τώρα ο βασικός μισθός φτάνει για μια κούτα στο πεζοδρόμιο.
Βλέπεις δεν ευθύνονται αυτοί για το ότι ο υπόλοιπος κόσμος την εποχή της νεότητος μας πίστευε στον "σοσιαλισμό".Μπορούσαν να κάνουν περιουσία πλένοντας πιάτα επειδή δεν είχαν ανταγωνισμό από τα μεροκάματα του Τρίτου Κόσμου.Η αγαπημένη σου Κίνα ήταν κλειστή.
Ερώτηση κρίσεως : για το γεγονός ότι στην εποχή μου οι Κινέζοι μαλακίζονταν κουνώντας το κόκκινο βιβλιαράκι του Μάο και ήσαν εκτός παγκόσμιας αγοράς ενώ τώρα δουλεύουν σαν παλαβοί και ρίχνουν το παγκόσμιο μεροκάματο ευθύνεται η γενιά των μπούμερς Αμερικής και Ευρώπης ή οι ίδιοι οι Κινέζοι;
Μερικά πράγματα απλώς συμβαίνουν.Ούτε οι γονείς μου αποφάσισαν να περάσουν γερμανική κατοχή ούτε εγώ να περάσω ζάχαρη.
Συνέβη.Είναι έξω από τον έλεγχό μου.Και εσύ ζεις μέσα σε ένα κόσμο έξω από τον έλεγχό σου και αποφασίζεις εάν θα σε σώσει η Αλεξαντρια.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Σεπ 2019, 13:29 Το βρίσκεις απόλυτα φυσιολογικό που μέσα σε 30 χρόνια πρέπει να κάνουμε όση πρόοδο στη μείωση του CO2 όση δεν κάνατε επί δεκαετίες.
Αυτό ας το αφήσουμε καλύτερα διότι υποψιάζομαι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα.
Δεν ξέρω για Αμερική αλλά στην Ελλάδα δεν έχουν αλλάξει πολλά : δημόσια παιδεία και ιδιωτικά φροντιστήρια είχαμε και έχουμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Σεπ 2019, 13:29 Το βρίσκεις απόλυτα φυσιολογικό που το κόστος της εκπαίδευσης έχει πολλαπλασιαστεί και στην ουσία κάθε νέος ξεκινάει ως σκλάβος που πρέπει να εξαγοράσει την ελευθερία του.
Και πάντως εγώ δεν ψήφιζα ΠΑΣΟΚ.
- Dwarven Blacksmith
Τώρα σοβαρά; Κίνα κακή, σοσιαλισμός κακός, αυτή είναι η απάντηση σου;πατησιωτης έγραψε: 21 Σεπ 2019, 15:51Φυσιολογικό δεν το βρίσκω αλλά δεν ευθύνομαι εγώ.Και όταν λέω εγώ δεν εννοώ εμένα προσωπικά που σίγουρα δεν ευθύνομαι για τα δεινά του κόσμου όπως κανένας Έλληνας που ζει σε μια περιθωριακή χώρα αλλά εννοώ όλη η γενιά στις ανεπτυγμένες χώρες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Σεπ 2019, 13:29 Από αυτό που έγραψες πάντως, πλήρως αντιπροσωπευτικό σε βρίσκω. Σήκωσες ψηλά τον εαυτό σου τραβώντας τις μπότες σου, και δε βλέπεις κανένα πρόβλημα στον κόσμο που αφήνεις πίσω παρα την τεμπελιά. Το βρίσκεις απόλυτα φυσιολογικό που στην εποχή σου έκανες περιουσία πλένοντας πιάτα και τώρα ο βασικός μισθός φτάνει για μια κούτα στο πεζοδρόμιο.
Βλέπεις δεν ευθύνονται αυτοί για το ότι ο υπόλοιπος κόσμος την εποχή της νεότητος μας πίστευε στον "σοσιαλισμό".Μπορούσαν να κάνουν περιουσία πλένοντας πιάτα επειδή δεν είχαν ανταγωνισμό από τα μεροκάματα του Τρίτου Κόσμου.Η αγαπημένη σου Κίνα ήταν κλειστή.
Ερώτηση κρίσεως : για το γεγονός ότι στην εποχή μου οι Κινέζοι μαλακίζονταν κουνώντας το κόκκινο βιβλιαράκι του Μάο και ήσαν εκτός παγκόσμιας αγοράς ενώ τώρα δουλεύουν σαν παλαβοί και ρίχνουν το παγκόσμιο μεροκάματο ευθύνεται η γενιά των μπούμερς Αμερικής και Ευρώπης ή οι ίδιοι οι Κινέζοι;
Μερικά πράγματα απλώς συμβαίνουν.Ούτε οι γονείς μου αποφάσισαν να περάσουν γερμανική κατοχή ούτε εγώ να περάσω ζάχαρη.
Συνέβη.Είναι έξω από τον έλεγχό μου.Και εσύ ζεις μέσα σε ένα κόσμο έξω από τον έλεγχό σου και αποφασίζεις εάν θα σε σώσει η Αλεξαντρια.![]()
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Σεπ 2019, 13:29 Το βρίσκεις απόλυτα φυσιολογικό που μέσα σε 30 χρόνια πρέπει να κάνουμε όση πρόοδο στη μείωση του CO2 όση δεν κάνατε επί δεκαετίες.
Αυτό ας το αφήσουμε καλύτερα διότι υποψιάζομαι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα.![]()
Δεν ξέρω για Αμερική αλλά στην Ελλάδα δεν έχουν αλλάξει πολλά : δημόσια παιδεία και ιδιωτικά φροντιστήρια είχαμε και έχουμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Σεπ 2019, 13:29 Το βρίσκεις απόλυτα φυσιολογικό που το κόστος της εκπαίδευσης έχει πολλαπλασιαστεί και στην ουσία κάθε νέος ξεκινάει ως σκλάβος που πρέπει να εξαγοράσει την ελευθερία του.
Και πάντως εγώ δεν ψήφιζα ΠΑΣΟΚ.![]()
Εκεί που συνέβη deregulation των πάντων και οδήγησε τελικά στην κρίση που ράγισε την πρόσοψη του κόσμου σας, εσύ βλέπεις σοσιαλισμό.
Εκει που η επιστήμη λέει ένα πράγμα εσύ βλέπεις μια συνομωσια για να σε φορολογησουν.
Εκεί που αναδύεται ένα ανταγωνιστικο μοντέλο που πρέπει να δούμε πως θα προσαρμόσουμε το δικό μας για να το ανταγωνιστουμε εσύ βλέπεις ένα zero sum game.
Δεν υπάρχει συνεννόηση, αυτό είναι που έχω καταλάβει εγώ. Ζείτε ακόμα δεν ξερω που ακριβώς.
ωχωχωχωχωχωχωχ
(:
(:
Spoiler
Χαοτικός δεν σε ξέχασα να ξες, σε έχω και όταν λέω σε έχω εννοώ σε έχω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Philip Mortimer
Άτομα που έχουν τσακωθει με τον ρεαλισμό.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Deregulation : πριν από τη σημερινή κρίση είχε προηγηθεί η πολύ μεγαλύτερη κρίση του 1973 που άρχισε ως κρίση πετρελαίου και εξελίχθηκε σε κρίση του κευνσιανισμού - σοσιαλισμού.Όλη τη δεκαετία του 70 έψαχνε ο κόσμος φάρμακο για την κρίση και δεν έβρισκε και το βρήκε στο νεοφιλελευθερισμό.Όλος ο πλανήτης : Τενγκ Χσιάο Πίνγκ,Θάτσερ,Ρήγκαν και Γκορμπατσωφ εμφανίσθηκαν όλοι μαζί.Νομίζεις ότι ήταν ευχάριστο για τους απλούς ανθρώπους,τους μπουμερς;Το πάρτυ της μεταπολεμικής εποχής έχει ημερομηνία λήξεως και η ημερομηνία είναι το 1973.Τότε ακούσθηκε για πρώτη φορά από τον πόλεμο η λέξη "ανεργία".Κανείς και όταν λέω κανείς με εισόδημα κάτω του εκατομμυρίου δεν ήθελε το deregulation.Αλλά όλοι οι παραπάνω είπαν THERE IS NO ALTERNATIVE.Δεν το έκαναν οι μπούμερς,οι τέσσερις κύριοι από πάνω το έκαναν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Σεπ 2019, 17:31 Εκεί που συνέβη deregulation των πάντων και οδήγησε τελικά στην κρίση που ράγισε την πρόσοψη του κόσμου σας, εσύ βλέπεις σοσιαλισμό.
Φορολόγησε όσο θέλεις αλλά λάβε υπ όψιν σου και το παρελθόν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Σεπ 2019, 17:31 Εκει που η επιστήμη λέει ένα πράγμα εσύ βλέπεις μια συνομωσια για να σε φορολογησουν.
https://www.breitbart.com/environment/2 ... edictions/
Είμαι όλος αυτιά και ακούω προτάσεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Σεπ 2019, 17:31 Εκεί που αναδύεται ένα ανταγωνιστικο μοντέλο που πρέπει να δούμε πως θα προσαρμόσουμε το δικό μας για να το ανταγωνιστουμε εσύ βλέπεις ένα zero sum game.
- Dwarven Blacksmith
Το παρελθόν λέει ότι η επιστήμη είναι ανώτερο σύστημα γνώσης από το "να τι θα ήθελα να είναι αλήθεια". Εξάλλου όποιος πάρει τα πρωτεία στις νέες τεχνολογίες θα έχει και καπιταλιστικα οφέλη οπότε δεν έχει στ αλήθεια ιδεολογική απόχρωση το θέμα πέρα από το old money/new money.πατησιωτης έγραψε: 21 Σεπ 2019, 17:51Deregulation : πριν από τη σημερινή κρίση είχε προηγηθεί η πολύ μεγαλύτερη κρίση του 1973 που άρχισε ως κρίση πετρελαίου και εξελίχθηκε σε κρίση του κευνσιανισμού - σοσιαλισμού.Όλη τη δεκαετία του 70 έψαχνε ο κόσμος φάρμακο για την κρίση και δεν έβρισκε και το βρήκε στο νεοφιλελευθερισμό.Όλος ο πλανήτης : Τενγκ Χσιάο Πίνγκ,Θάτσερ,Ρήγκαν και Γκορμπατσωφ εμφανίσθηκαν όλοι μαζί.Νομίζεις ότι ήταν ευχάριστο για τους απλούς ανθρώπους,τους μπουμερς;Το πάρτυ της μεταπολεμικής εποχής έχει ημερομηνία λήξεως και η ημερομηνία είναι το 1973.Τότε ακούσθηκε για πρώτη φορά από τον πόλεμο η λέξη "ανεργία".Κανείς και όταν λέω κανείς με εισόδημα κάτω του εκατομμυρίου δεν ήθελε το deregulation.Αλλά όλοι οι παραπάνω είπαν THERE IS NO ALTERNATIVE.Δεν το έκαναν οι μπούμερς,οι τέσσερις κύριοι από πάνω το έκαναν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Σεπ 2019, 17:31 Εκεί που συνέβη deregulation των πάντων και οδήγησε τελικά στην κρίση που ράγισε την πρόσοψη του κόσμου σας, εσύ βλέπεις σοσιαλισμό.
Φορολόγησε όσο θέλεις αλλά λάβε υπ όψιν σου και το παρελθόν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Σεπ 2019, 17:31 Εκει που η επιστήμη λέει ένα πράγμα εσύ βλέπεις μια συνομωσια για να σε φορολογησουν.Την εποχή των μπούμερς υπήρχε το "Κλάμπ της Ρώμης" που μίλαγε για τα "όρια της ανάπτυξης".Τίποτε από αυτά δεν επαληθεύθηκε.Όταν κάποιος πέφτει συνέχεια έξω μπορεί και όταν έχει δίκιο να μην τον παίρνουν στα σοβαρά.Το παραμύθι με τον λύκο στα πρόβατα που φώναζε ο βοσκός θα το έχεις ακούσει.
https://www.breitbart.com/environment/2 ... edictions/
Είμαι όλος αυτιά και ακούω προτάσεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Σεπ 2019, 17:31 Εκεί που αναδύεται ένα ανταγωνιστικο μοντέλο που πρέπει να δούμε πως θα προσαρμόσουμε το δικό μας για να το ανταγωνιστουμε εσύ βλέπεις ένα zero sum game.
Όσο για προτάσεις, περιμένουμε τους νέους Ρηγκαν και Ρούσβελτς να αντιγράψουν κάτι από το τελευταίο οικονομικό research. Κάτι όντως καινούριο, όχι μαλακίες. Και όλα αυτά θα γίνουν φυσικά, απλά θα είναι πολύ αργά για μας.
Λίγο πολύ τα 30 επόμενα χρόνια θα πάνε κάπως έτσι πιστεύω. Οι προοδευτικοί θα δοκιμάσουν τα New Deals τους. Θα δαμασουν κάπως την κρίση που έρχεται και θα αφήσουν υποδομές για το μέλλον, αλλά δεν θα λύσουν το οικονομικό των ανθρώπων. Μετά θα είναι η σειρά των ακροδεξιών. Δασμοί και μίσος. Ούτε αυτό θα πετύχει, μετά ίσως γίνει κανένας πόλεμος, που όντως θα βοηθήσει τους ζωντανούς να αυξήσουν τον πλούτο τους.
Μετά μπορεί να έρθει κάτι όντως νέο που να έχει την αυτοματοποιηση στο επίκεντρο. Θα έχει ενταθεί γιατί θα υπάρχουν λιγότερα εργατικά χέρια. Διαφορετικά θα πάνε πιο αργά τα πράγματα, αλλά καλύτερα για μας.
Δεν έχω παραιτηθεί ακόμα από το να τη βγάλουμε σχετικά φτηνά, όπου βλέπω ένα μονοπάτι να μη χρειαστεί να φτάσουμε ως εκεί, ή έστω η ΕΕ να τη γλιτώσει, στηρίζω.