Γιατι δεν προσλαμβανετε εναν αντρα γραμματεα;enterprise-psi έγραψε: 20 Σεπ 2019, 21:58 Έχει έρθει καινούργια γραμματέας στην δουλειά.
Τρέχα μου λέει ένας συνάδελφος είναι 10/10
Τρεχω κατεβαίνω στον ημιόροφο για να δω
Είναι με το άλλο μανούλι που της δείχνει τα κόλπα .
Μελαχρινή ψηλή , ατελείωτα πόδια
Την ώρα που φτάνω κοντά την ακούω να λέει " πιστεύω στον Τέσλα και την κβαντομηχανική, γι'αυτό οποίος είναι καλός άνθρωπος και εύχεται κάτι, πάντα γίνεται!"
Mfw![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
-
Ορέστης 35
Re: Highlights της ημερας μας
-
Ορέστης 35
Το ξεχασα τωρα. Ξερω τζουντο παντως.Feindflug έγραψε: 20 Σεπ 2019, 21:52Δεν σε ξέρω, δεν μπορώ να απαντήσω, τύπε. Μπες στο ψητό όμως, πες αυτό που θέλεις να πεις.
Ξεκίνα ένα fight club στην περιοχή σου, τύπε.Ορέστης 35 έγραψε: 20 Σεπ 2019, 23:11Το ξεχασα τωρα. Ξερω τζουντο παντως.Feindflug έγραψε: 20 Σεπ 2019, 21:52Δεν σε ξέρω, δεν μπορώ να απαντήσω, τύπε. Μπες στο ψητό όμως, πες αυτό που θέλεις να πεις.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Ορέστης 35
Ποσους φολουερς εχεις στο ινστα;Feindflug έγραψε: 20 Σεπ 2019, 23:15Ξεκίνα ένα fight club στην περιοχή σου, τύπε.Ορέστης 35 έγραψε: 20 Σεπ 2019, 23:11Το ξεχασα τωρα. Ξερω τζουντο παντως.Feindflug έγραψε: 20 Σεπ 2019, 21:52
Δεν σε ξέρω, δεν μπορώ να απαντήσω, τύπε. Μπες στο ψητό όμως, πες αυτό που θέλεις να πεις.
- Eθνικοκοινωνιστης
ευρωπαικες οδηγιες που επιτασσουν να αποτελειται κατ'ελαχιστο το 50% του εργατικου δυναμικου απο γυναικεςΟρέστης 35 έγραψε: 20 Σεπ 2019, 23:10Γιατι δεν προσλαμβανετε εναν αντρα γραμματεα;enterprise-psi έγραψε: 20 Σεπ 2019, 21:58 Έχει έρθει καινούργια γραμματέας στην δουλειά.
Την ώρα που φτάνω κοντά την ακούω να λέει " πιστεύω στον Τέσλα και την κβαντομηχανική, γι'αυτό οποίος είναι καλός άνθρωπος και εύχεται κάτι, πάντα γίνεται!"
Mfw![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ορέστης 35
τοτε να παρουν στελεχη γυναικες και γραμματεις αντρεςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Σεπ 2019, 23:21ευρωπαικες οδηγιες που επιτασσουν να αποτελειται κατ'ελαχιστο το 50% του εργατικου δυναμικου απο γυναικεςΟρέστης 35 έγραψε: 20 Σεπ 2019, 23:10Γιατι δεν προσλαμβανετε εναν αντρα γραμματεα;enterprise-psi έγραψε: 20 Σεπ 2019, 21:58 Έχει έρθει καινούργια γραμματέας στην δουλειά.
Mfw![]()
![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν υπαρχει επαρκης αριθμος ικανων στελεχων θηλυκου γενους 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν έχω λογαριασμό στο instagram. Πού θέλεις να καταλήξεις ρε δικέ μου με αυτές τις ερωτήσεις;Ορέστης 35 έγραψε: 20 Σεπ 2019, 23:17Ποσους φολουερς εχεις στο ινστα;
Dein Herz, meine Gier
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Σεπ 2019, 23:31 δεν υπαρχει επαρκης αριθμος ικανων στελεχων θηλυκου γενους![]()
γιατί υπάρχει του άλλου.
φίλος ψάχνει μιλλένιαλ αγόρια για προμόσιο, του στέλνουν το ίνστα για βιογραφικό, ένας δύο που τον πήραν τηλέφωνο δεν μπορούσαν να πούν τρίτη λέξη
- Eθνικοκοινωνιστης
οταν ο μεσος ελληνιαρης ψευτοεπιχειρηματιας προσπαθει να δικαιολογησει την προσληψη σαμιαμιδιων και να επωφεληθει ποικιλοτροπωςΧουργιατς έγραψε: 20 Σεπ 2019, 23:37Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Σεπ 2019, 23:31 δεν υπαρχει επαρκης αριθμος ικανων στελεχων θηλυκου γενους![]()
γιατί υπάρχει του άλλου.![]()
φίλος ψάχνει μιλλένιαλ αγόρια για προμόσιο, του στέλνουν το ίνστα για βιογραφικό, ένας δύο που τον πήραν τηλέφωνο δεν μπορούσαν να πούν τρίτη λέξη![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
τη μη πρόσληψη εννοείς
- Eθνικοκοινωνιστης
καλο θα ηταν να ηταν πιο ειλικρινης και να εβαζε εναν τυπο αγγελιας οπου θα ζητουσε εμφανισιμα κοριτσια (αφου ουτως η αλλως τετοιες προσλαβανονται,τα υπολοιπα ειναι για χαχολους)
αντε στην καλυτερη να προσλαβει κανεναν θηλυκοποιημενο που δεν θα δημιουργησει ανταγωνισμο
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ορέστης 35
Εγω μπορω.Χουργιατς έγραψε: 20 Σεπ 2019, 23:37Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Σεπ 2019, 23:31 δεν υπαρχει επαρκης αριθμος ικανων στελεχων θηλυκου γενους![]()
φίλος ψάχνει μιλλένιαλ αγόρια για προμόσιο, του στέλνουν το ίνστα για βιογραφικό, ένας δύο που τον πήραν τηλέφωνο δεν μπορούσαν να πούν τρίτη λέξη![]()
Ορέστης 35 έγραψε: 21 Σεπ 2019, 00:28Εγω μπορω.Χουργιατς έγραψε: 20 Σεπ 2019, 23:37Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Σεπ 2019, 23:31 δεν υπαρχει επαρκης αριθμος ικανων στελεχων θηλυκου γενους![]()
είσαι μιλλένιαλ αγόρι και επαρκώς κοινωνικός;
-
Ορέστης 35
Αρα ουσιαστικα λες το επιχειρηματικο/εργοδοτικο συστημα στελνει τους νεους στην ανεργια, το στρατο και τα ναρκωτικα, και μαζευει σαν κοπαδι τις 18χρονες στα γραφεια, για να τις κανουν μπανιστηρι οι βολεμενοι γερομπισμπικηδες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Σεπ 2019, 23:51οταν ο μεσος ελληνιαρης ψευτοεπιχειρηματιας προσπαθει να δικαιολογησει την προσληψη σαμιαμιδιων και να επωφεληθει ποικιλοτροπωςΧουργιατς έγραψε: 20 Σεπ 2019, 23:37Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Σεπ 2019, 23:31 δεν υπαρχει επαρκης αριθμος ικανων στελεχων θηλυκου γενους![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 21 Σεπ 2019, 00:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις