!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
-
σούπερ δημήτριος
Re: Highlights της ημερας μας
θεωρείς φυσιολογικό να συγκατοικείς με 2 νταγλαράδες και απαράδεκτο να συγκατοικεί ο φιλαράκος σου με 2 γκόμενες
και ρωτάω με ποια λογική?
Βρε δεν κατάλαβες καλά. Δεν συγκατοικώ τώρα. Παλιότερα συγκατοικούσα.σούπερ δημήτριος έγραψε: 20 Σεπ 2019, 17:59 θεωρείς φυσιολογικό να συγκατοικείς με 2 νταγλαράδες και απαράδεκτο να συγκατοικεί ο φιλαράκος σου με 2 γκόμενες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
σούπερ δημήτριος
νάιδα μέσκασες αλλά δεν το βάζω κάτω.το ότι έμενες με 2 τύπους δεν το ανέφερες σαν χι χι σκανδαλιά αλλά σαν κάτι που απλα έτυχε και δεν τρέχει και τίποτα.ρωτάω λοιπόν,γιατί θεωρείς απαράδεκτο να συγκατοικεί ο φιλαράκος σου με 2 γυναίκες?
εδιτ
είπα ψέματα.το βάζω
εδιτ
είπα ψέματα.το βάζω
- Eθνικοκοινωνιστης
καλως ηρθατε στην μισανθρωπη γυναικοκεντρικη πραγματικοτητα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ορέστης 35
Οπου τις συμφερει ειναι ευρωπαιες και οπου οχι να πατε στις Σουηδιες και στις Δανιες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Σεπ 2019, 18:36 καλως ηρθατε στην μισανθρωπη γυναικοκεντρικη πραγματικοτητα
Ναι βέβαια να συγκατοικεί. Είπα εγώ το αντίθετο; Δεν έχω πρόβλημα αν είναι παιδική του φίλη.σούπερ δημήτριος έγραψε: 20 Σεπ 2019, 18:27 νάιδα μέσκασες αλλά δεν το βάζω κάτω.το ότι έμενες με 2 τύπους δεν το ανέφερες σαν χι χι σκανδαλιά αλλά σαν κάτι που απλα έτυχε και δεν τρέχει και τίποτα.ρωτάω λοιπόν,γιατί θεωρείς απαράδεκτο να συγκατοικεί ο φιλαράκος σου με 2 γυναίκες?
εδιτ
είπα ψέματα.το βάζω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 20 Σεπ 2019, 19:08Ναι βέβαια να συγκατοικεί. Είπα εγώ το αντίθετο; Δεν έχω πρόβλημα αν είναι παιδική του φίλη.σούπερ δημήτριος έγραψε: 20 Σεπ 2019, 18:27 νάιδα μέσκασες αλλά δεν το βάζω κάτω.το ότι έμενες με 2 τύπους δεν το ανέφερες σαν χι χι σκανδαλιά αλλά σαν κάτι που απλα έτυχε και δεν τρέχει και τίποτα.ρωτάω λοιπόν,γιατί θεωρείς απαράδεκτο να συγκατοικεί ο φιλαράκος σου με 2 γυναίκες?
εδιτ
είπα ψέματα.το βάζω

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Έτσι θα γινειGoBack έγραψε: 20 Σεπ 2019, 19:11Naida έγραψε: 20 Σεπ 2019, 19:08Ναι βέβαια να συγκατοικεί. Είπα εγώ το αντίθετο; Δεν έχω πρόβλημα αν είναι παιδική του φίλη.σούπερ δημήτριος έγραψε: 20 Σεπ 2019, 18:27 νάιδα μέσκασες αλλά δεν το βάζω κάτω.το ότι έμενες με 2 τύπους δεν το ανέφερες σαν χι χι σκανδαλιά αλλά σαν κάτι που απλα έτυχε και δεν τρέχει και τίποτα.ρωτάω λοιπόν,γιατί θεωρείς απαράδεκτο να συγκατοικεί ο φιλαράκος σου με 2 γυναίκες?
εδιτ
είπα ψέματα.το βάζω![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο Ορέστης είναι mgtow όταν μιλάει με άνδρες και .....δουλος όταν μιλάει με γυναίκες.
Η Naida είναι πολύ μοντέρνα και αριστερή όταν ένα θέμα δεν την επηρεάζει άμεσα, αλλά όταν τα βρίσκει σκούρα, αναθεωρεί πλήρως.
Δεν θα βγάλετε άκρη με αυτούς τους δύο. Φροντίστε να τα βρουν μεταξύ τους, μπας και ησυχάσουμε.
Η Naida είναι πολύ μοντέρνα και αριστερή όταν ένα θέμα δεν την επηρεάζει άμεσα, αλλά όταν τα βρίσκει σκούρα, αναθεωρεί πλήρως.
Δεν θα βγάλετε άκρη με αυτούς τους δύο. Φροντίστε να τα βρουν μεταξύ τους, μπας και ησυχάσουμε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Ορέστης 35
Ξερεις πολεμικες τεχνες;Feindflug έγραψε: 20 Σεπ 2019, 21:33 Ο Ορέστης είναι mgtow όταν μιλάει με άνδρες και .....δουλος όταν μιλάει με γυναίκες.
ΝαιΟρέστης 35 έγραψε: 20 Σεπ 2019, 21:42Ξερεις πολεμικες τεχνες;Feindflug έγραψε: 20 Σεπ 2019, 21:33 Ο Ορέστης είναι mgtow όταν μιλάει με άνδρες και .....δουλος όταν μιλάει με γυναίκες.
Dein Herz, meine Gier
-
Ορέστης 35
Και τι νομιζεις, μπορεις να με δειρεις;Feindflug έγραψε: 20 Σεπ 2019, 21:48ΝαιΟρέστης 35 έγραψε: 20 Σεπ 2019, 21:42Ξερεις πολεμικες τεχνες;Feindflug έγραψε: 20 Σεπ 2019, 21:33 Ο Ορέστης είναι mgtow όταν μιλάει με άνδρες και .....δουλος όταν μιλάει με γυναίκες.
Δεν σε ξέρω, δεν μπορώ να απαντήσω, τύπε. Μπες στο ψητό όμως, πες αυτό που θέλεις να πεις.Ορέστης 35 έγραψε: 20 Σεπ 2019, 21:50Και τι νομιζεις, μπορεις να με δειρεις;
Dein Herz, meine Gier
Δεν κατάλαβα,πρέπει να φάω κέρατο για να είμαι μοντέρνα ; Άσε ρεFeindflug έγραψε: 20 Σεπ 2019, 21:33 Ο Ορέστης είναι mgtow όταν μιλάει με άνδρες και .....δουλος όταν μιλάει με γυναίκες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Έχει έρθει καινούργια γραμματέας στην δουλειά.
Τρέχα μου λέει ένας συνάδελφος είναι 10/10
Τρεχω κατεβαίνω στον ημιόροφο για να δω
Είναι με το άλλο μανούλι που της δείχνει τα κόλπα .
Μελαχρινή ψηλή , ατελείωτα πόδια
Την ώρα που φτάνω κοντά την ακούω να λέει " πιστεύω στον Τέσλα και την κβαντομηχανική, γι'αυτό οποίος είναι καλός άνθρωπος και εύχεται κάτι, πάντα γίνεται!"
Mfw
Τρέχα μου λέει ένας συνάδελφος είναι 10/10
Τρεχω κατεβαίνω στον ημιόροφο για να δω
Είναι με το άλλο μανούλι που της δείχνει τα κόλπα .
Μελαχρινή ψηλή , ατελείωτα πόδια
Την ώρα που φτάνω κοντά την ακούω να λέει " πιστεύω στον Τέσλα και την κβαντομηχανική, γι'αυτό οποίος είναι καλός άνθρωπος και εύχεται κάτι, πάντα γίνεται!"
Mfw
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις