!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γεραπετρίτης: Δεν αυξάνεται η στρατιωτική θητεία

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: Γεραπετρίτης: Δεν αυξάνεται η στρατιωτική θητεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Το είχα γράψει όταν έλεγαν ότι θα την αυξήσουν πως δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα τέτοιο, γιατί θα αποδοκιμαστούν άγρια.
Κατά τ' άλλα, κατάργηση της στρατιωτικής θητείας ΧΘΕΣ.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Γω πήγα Λήμνο τον πρώτο χρόνο ως δόκιμος ( σε 25μηνο) και 2 χρόνια Ορεστιάδα ως καθηγητής.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Στύγιος έγραψε: 16 Σεπ 2019, 20:16
Kauldron έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:51
Στύγιος έγραψε: 16 Σεπ 2019, 15:58 Ενώ κι οι μόνιμοι είναι κομμάντα . :lol: ΕΠΟΠ σε "Παρμενίωνα" ( που πήγα ως έφεδρος αξιωματικός) κατά τη διάρκεια -υποτίθεται- αεροπορικής προσβολής...έψηναν λουκάνικα συνοδεία ρετσίνας στο όρυγμα :smt005:
Ήταν τόσο υπεργαμάτοι, που δεν τους έπιανε η αεροπορική προσβολή. Ήταν απρόσβλητοι. :lol:

Ρε μάγκες, εδώ μιλάμε να μην υπάρχει κόσμος να επανδρώσει φυλάκια. Όπως και να το κάνεις, όταν έχει μογγόλια απέναντι, πρέπει να υπάρχει παρουσία.
Γάμησε τα ,έχω δει μονιμά υποσμηναγό να είναι άφαντος την νύχτα των Ιμίων και να τρέχει ο σμηναγός κι εγώ ο έφεδρος ανθυποσμηναγός,ΣΚΑΤΑ!!
Ε, θα είχε καμιά μυστικά αποστολή στην Άγκυρα. Θα μπορούσε να τα πεί, αλλά μετά θα 'πρεπε να σκοτώσει όλους όσοι τ' άκουσαν. :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Στύγιος

Kauldron έγραψε: 16 Σεπ 2019, 20:41
Στύγιος έγραψε: 16 Σεπ 2019, 20:16
Kauldron έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:51

Ήταν τόσο υπεργαμάτοι, που δεν τους έπιανε η αεροπορική προσβολή. Ήταν απρόσβλητοι. :lol:

Ρε μάγκες, εδώ μιλάμε να μην υπάρχει κόσμος να επανδρώσει φυλάκια. Όπως και να το κάνεις, όταν έχει μογγόλια απέναντι, πρέπει να υπάρχει παρουσία.
Γάμησε τα ,έχω δει μονιμά υποσμηναγό να είναι άφαντος την νύχτα των Ιμίων και να τρέχει ο σμηναγός κι εγώ ο έφεδρος ανθυποσμηναγός,ΣΚΑΤΑ!!
Ε, θα είχε καμιά μυστικά αποστολή στην Άγκυρα. Θα μπορούσε να τα πεί, αλλά μετά θα 'πρεπε να σκοτώσει όλους όσοι τ' άκουσαν. :003:
Κοίταξε φίλε εγώ με τέτοια ντροπή δε θα μπορούσα να ζήσω. Μετά από 10 μέρες εμπλοκή - με απέλυσαν κι απ το φροντιστήριο ,βρήκαν άλλον- γυρνάω σπίτι και τα ακούω κι από πάνω ,λες κι εγώ έφταιγα για τον πούστη τον Σημίτη .
Έφυγα απ 'το σπίτι για καμιά βδομάδα, αλλού γι αλλού..
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Στύγιος έγραψε: 16 Σεπ 2019, 21:04
Kauldron έγραψε: 16 Σεπ 2019, 20:41
Στύγιος έγραψε: 16 Σεπ 2019, 20:16 Γάμησε τα ,έχω δει μονιμά υποσμηναγό να είναι άφαντος την νύχτα των Ιμίων και να τρέχει ο σμηναγός κι εγώ ο έφεδρος ανθυποσμηναγός,ΣΚΑΤΑ!!
Κοίταξε φίλε εγώ με τέτοια ντροπή δε θα μπορούσα να ζήσω. Μετά από 10 μέρες εμπλοκή - με απέλυσαν κι απ το φροντιστήριο ,βρήκαν άλλον- γυρνάω σπίτι και τα ακούω κι από πάνω ,λες κι εγώ έφταιγα για τον πούστη τον Σημίτη .
Έφυγα απ 'το σπίτι για καμιά βδομάδα, αλλού γι αλλού..
Φυσικά, αυτό που έκανε ήταν ξεφτίλα. Αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να καταργήσουμε τις ένοπλες δυνάμεις, ούτε σημαίνει οτι όλοι είναι έτσι. Έχω δεί αξιωματικούς που ήταν πωρωμένοι. Όσοι ζητάνε καταργήσεις θητείας (δε λέω φυσικά εσένα)είτε είναι κουκουρούκου, είτε γενικώς τους αρέσει τ' οθωμανικό δίκαιο.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στύγιος

Το παράπονό μου είναι ότι τα έκανα όλα σωστά. Γιατί να βρεθώ στο τέλος και δαρμένος και γαμημένος;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Στύγιος έγραψε: 16 Σεπ 2019, 21:19 Το παράπονό μου είναι ότι τα έκανα όλα σωστά. Γιατί να βρεθώ στο τέλος και δαρμένος και γαμημένος;
Γιατί εδώ είναι Ελλάδα και κυβερνάνε οι Ευρωπέηδες.
Εδώ τον άλλον στην Κύπρο που βύθισε το πλοίο του, τον έκαναν εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ, ή κάτι τέτοιο.
Όταν κάποιοι έχουν ινδάλματα μπεκρήδες σαν τον Γιούνκερ, και παραβλέπουν τα εγκλήματα των οπισθοδρομικών μουσουλμάνων γιατί "ρατζιΖμόοοοοοος", και δεν πιστεύουν σε τίποτα εκτός από την τσέπη τους, τί να περιμένεις?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”