!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γεραπετρίτης: Δεν αυξάνεται η στρατιωτική θητεία
- Highlander
Re: Γεραπετρίτης: Δεν αυξάνεται η στρατιωτική θητεία
Το είχα γράψει όταν έλεγαν ότι θα την αυξήσουν πως δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα τέτοιο, γιατί θα αποδοκιμαστούν άγρια.
Κατά τ' άλλα, κατάργηση της στρατιωτικής θητείας ΧΘΕΣ.
Κατά τ' άλλα, κατάργηση της στρατιωτικής θητείας ΧΘΕΣ.
Γω πήγα Λήμνο τον πρώτο χρόνο ως δόκιμος ( σε 25μηνο) και 2 χρόνια Ορεστιάδα ως καθηγητής.
Ε, θα είχε καμιά μυστικά αποστολή στην Άγκυρα. Θα μπορούσε να τα πεί, αλλά μετά θα 'πρεπε να σκοτώσει όλους όσοι τ' άκουσαν.Στύγιος έγραψε: 16 Σεπ 2019, 20:16Γάμησε τα ,έχω δει μονιμά υποσμηναγό να είναι άφαντος την νύχτα των Ιμίων και να τρέχει ο σμηναγός κι εγώ ο έφεδρος ανθυποσμηναγός,ΣΚΑΤΑ!!Kauldron έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:51Ήταν τόσο υπεργαμάτοι, που δεν τους έπιανε η αεροπορική προσβολή. Ήταν απρόσβλητοι.Στύγιος έγραψε: 16 Σεπ 2019, 15:58 Ενώ κι οι μόνιμοι είναι κομμάντα .ΕΠΟΠ σε "Παρμενίωνα" ( που πήγα ως έφεδρος αξιωματικός) κατά τη διάρκεια -υποτίθεται- αεροπορικής προσβολής...έψηναν λουκάνικα συνοδεία ρετσίνας στο όρυγμα
![]()
![]()
Ρε μάγκες, εδώ μιλάμε να μην υπάρχει κόσμος να επανδρώσει φυλάκια. Όπως και να το κάνεις, όταν έχει μογγόλια απέναντι, πρέπει να υπάρχει παρουσία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Dwarven Blacksmith

Κοίταξε φίλε εγώ με τέτοια ντροπή δε θα μπορούσα να ζήσω. Μετά από 10 μέρες εμπλοκή - με απέλυσαν κι απ το φροντιστήριο ,βρήκαν άλλον- γυρνάω σπίτι και τα ακούω κι από πάνω ,λες κι εγώ έφταιγα για τον πούστη τον Σημίτη .Kauldron έγραψε: 16 Σεπ 2019, 20:41Ε, θα είχε καμιά μυστικά αποστολή στην Άγκυρα. Θα μπορούσε να τα πεί, αλλά μετά θα 'πρεπε να σκοτώσει όλους όσοι τ' άκουσαν.Στύγιος έγραψε: 16 Σεπ 2019, 20:16Γάμησε τα ,έχω δει μονιμά υποσμηναγό να είναι άφαντος την νύχτα των Ιμίων και να τρέχει ο σμηναγός κι εγώ ο έφεδρος ανθυποσμηναγός,ΣΚΑΤΑ!!Kauldron έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:51
Ήταν τόσο υπεργαμάτοι, που δεν τους έπιανε η αεροπορική προσβολή. Ήταν απρόσβλητοι.![]()
Ρε μάγκες, εδώ μιλάμε να μην υπάρχει κόσμος να επανδρώσει φυλάκια. Όπως και να το κάνεις, όταν έχει μογγόλια απέναντι, πρέπει να υπάρχει παρουσία.![]()
Έφυγα απ 'το σπίτι για καμιά βδομάδα, αλλού γι αλλού..
Φυσικά, αυτό που έκανε ήταν ξεφτίλα. Αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να καταργήσουμε τις ένοπλες δυνάμεις, ούτε σημαίνει οτι όλοι είναι έτσι. Έχω δεί αξιωματικούς που ήταν πωρωμένοι. Όσοι ζητάνε καταργήσεις θητείας (δε λέω φυσικά εσένα)είτε είναι κουκουρούκου, είτε γενικώς τους αρέσει τ' οθωμανικό δίκαιο.Στύγιος έγραψε: 16 Σεπ 2019, 21:04Κοίταξε φίλε εγώ με τέτοια ντροπή δε θα μπορούσα να ζήσω. Μετά από 10 μέρες εμπλοκή - με απέλυσαν κι απ το φροντιστήριο ,βρήκαν άλλον- γυρνάω σπίτι και τα ακούω κι από πάνω ,λες κι εγώ έφταιγα για τον πούστη τον Σημίτη .Kauldron έγραψε: 16 Σεπ 2019, 20:41Ε, θα είχε καμιά μυστικά αποστολή στην Άγκυρα. Θα μπορούσε να τα πεί, αλλά μετά θα 'πρεπε να σκοτώσει όλους όσοι τ' άκουσαν.Στύγιος έγραψε: 16 Σεπ 2019, 20:16 Γάμησε τα ,έχω δει μονιμά υποσμηναγό να είναι άφαντος την νύχτα των Ιμίων και να τρέχει ο σμηναγός κι εγώ ο έφεδρος ανθυποσμηναγός,ΣΚΑΤΑ!!![]()
Έφυγα απ 'το σπίτι για καμιά βδομάδα, αλλού γι αλλού..
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το παράπονό μου είναι ότι τα έκανα όλα σωστά. Γιατί να βρεθώ στο τέλος και δαρμένος και γαμημένος;
Γιατί εδώ είναι Ελλάδα και κυβερνάνε οι Ευρωπέηδες.Στύγιος έγραψε: 16 Σεπ 2019, 21:19 Το παράπονό μου είναι ότι τα έκανα όλα σωστά. Γιατί να βρεθώ στο τέλος και δαρμένος και γαμημένος;
Εδώ τον άλλον στην Κύπρο που βύθισε το πλοίο του, τον έκαναν εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ, ή κάτι τέτοιο.
Όταν κάποιοι έχουν ινδάλματα μπεκρήδες σαν τον Γιούνκερ, και παραβλέπουν τα εγκλήματα των οπισθοδρομικών μουσουλμάνων γιατί "ρατζιΖμόοοοοοος", και δεν πιστεύουν σε τίποτα εκτός από την τσέπη τους, τί να περιμένεις?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 143 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 7 Απαντήσεις