!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

https://bleedingfool.com/blogs/joker-tr ... or-incels/

η αντιπροσωπευτικοτερη inceloταινια :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Σεπ 2019, 17:41
Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 17:38
istoria m amartia m έγραψε: 15 Σεπ 2019, 11:29

Τύπε εχεις σκεφτεί να λανσαρεις ενα ριαλιτι για την ζωη σου; εχεις και εσυ την δίψα για προβολή, με την καλη έννοια, και το κοινό σου εχει (έχουμε) την δίψα για κλειδαροτρυπα/χαβαλε/"""κοινωνική""""" κριτική, με την κακή έννοια
Σας αρεσουν αυτα που ανεβαζω; Νιωθετε σα να βγαινετε και εσεις μαζι μου; Η φαση θα ηταν να μπορω να καταγραφω τις συνομιλιες που ακουω. Εκει θα σοκαρονταν πολλοι που νομιζουν οτι βαζω σαλτσες σε αυτα που περιγραφω.
η νεα ταινια του Τζοκερ σε εκπροσωπει :smt023

σαν να βλεπω την ζωη σου :003:
απο τη μια υπαρχει η φωνη της αυταπατης που με στελνει διακοπες και μου λεει να γραφτω σε ομαδικα μαθηματα και να κανω πραγματα που μου αρεσουν χωρις να σκεφτομαι το παρελθον

Απο την αλλη υπαρχει ο αστυνομικος που μου υπενθυμιζει οτι δεν ειμαι δικος σας, τα περιεργα βλεμματα, η απορριψη, η αποξενωση, το ανικανοποιητο. Αυτα τα λογια περιπου ελεγα χτες μονος μου απευθυνομενος στην κοινωνια: Θελετε να αναμετρηθουμε, ενταξει, αλλα δε θα παραδοθω αμαχητι. Ειστε πιο πολλοι και πιο δυνατοι και θα με νικησετε. Αλλα ειναι ατιμο να μη με αφησετε να αποδειξω τι πολεμιστης ειμαι.

Θα προτιμουσα να μη σκεφτομαι ετσι αλλα μου φαινεται ειμαι σαν το φοβισμενο σκυλι που με το παραμικρο τρομαζει και το βαζει στα ποδια, παιρνω τα δυσαρεστα κατακαρδα, και νιωθω αποξενωση απο την αγελη των ανθρωπων που βλεπω γυρω μου, μπαινω σε combat mode, η οραση μου στενευει, οι μυς μου σφιγγουν, τα αυτια μου βουιζουν σαν ηλεκτρονικο μηχανημα. Νιωθω σαν μοναχικος στρατιωτης σε αποστολη. Η φαντασια μου ικανοποιειται με σεναρια αντιξοοτητας, ηρωισμου, μαχης ενος εναντιον ολων και θανατου.
Σκεφτηκα χτες οτι ολο αυτο σημαινει οτι με νοιαζει υπερβολικα η γνωμη των αλλων. Οι πρωταγωνιστες σε αυτα τα σεναρια λαμβανουν ενα ειδος αναγνωρισης απο τη σκατοκοινωνια και ταυτιζομαι μαζι τους γιατι κατα βαθος θελω να με αποδεχτει η σκατοκοινωνια. Χαζοχαρακτηρας ειμαι.
Αν ειχα προσωπικοτητα θα τους ειχα ολους χεσμενους και δε θα με στενοχωρουσε τιποτα.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:14

Tην ιδια ανγσυχια ειχα οταν βρηκα μια δεσμιδα λεφτα στο δρομο και τα αφησα εκει που ηταν.
Δασκαλε μην χάνεις το μέτρο, είσαι δυνατός ασφαλώς,αλλά μην το παρατραβάς. Και ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος έτσι την πάτησε. Με ρέγουλα. :wink
Ορέστης 35

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 15 Σεπ 2019, 19:17

Tην ιδια ανγσυχια ειχα οταν βρηκα μια δεσμιδα λεφτα στο δρομο και τα αφησα εκει που ηταν.
Δασκαλε μην χάνεις το μέτρο, είσαι δυνατός ασφαλώς,αλλά μην το παρατραβάς. Και ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος έτσι την πάτησε. Με ρέγουλα. :wink
Λεω αληθεια - λαθος η λεξη δεσμιδα - ηταν ενα ματσο πενηνταευρα. Τα κοιταξα, τα ξανακοιταξα. Αναρωτηθηκα μηπως μου τα εστειλε ο Θεος για κατι εξοδα που ειχα στο νου να κανω, μετα σκεφτηκα οτι ειναι ξενοι κοποι. Δεν μου ανηκουν. Τη φραση ξενοι κοποι την εχω ακουσει στο θεατρο σκιων. Σκεφτηκα να τα παραδωσω στην αστυνομια αλλα που να μπλεκεις. Μπορει να ηταν και πλαστα και να με τρεχανε.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 19:33

Λεω αληθεια - λαθος η λεξη δεσμιδα - ηταν ενα ματσο πενηνταευρα. Τα κοιταξα, τα ξανακοιταξα. Αναρωτηθηκα μηπως μου τα εστειλε ο Θεος για κατι εξοδα που ειχα στο νου να κανω, μετα σκεφτηκα οτι ειναι ξενοι κοποι. Δεν μου ανηκουν. Τη φραση ξενοι κοποι την εχω ακουσει στο θεατρο σκιων. Σκεφτηκα να τα παραδωσω στην αστυνομια αλλα που να μπλεκεις. Μπορει να ηταν και πλαστα και να με τρεχανε.
Όσες φορές βρήκα λεφτά, από 2 εως 10 ευρώ, σκέφτηκα πως τα έστειλε ο Θεός. Αν τα επέστρεφα, θα ήταν σαν να του πετάω το δώρο κατάμουτρα, ιεροσυλία.
Ορέστης 35

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 15 Σεπ 2019, 19:37

Όσες φορές βρήκα λεφτά, από 2 εως 10 ευρώ, σκέφτηκα πως τα έστειλε ο Θεός. Αν τα επέστρεφα, θα ήταν σαν να του πετάω το δώρο κατάμουτρα, ιεροσυλία.
Τι λεφτα, τι ενα αντικειμενο, τι παρκαρισμενο αυτοκινητο. Ξενη ιδιοκτησια.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

τα χρηματα (οι κοποι) με τους οποιους επιβιωνεις μεχρι σημερα, ειναι δικοι σου η ξενοι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Juno έγραψε: 15 Σεπ 2019, 10:41
Με ακούει, γυρίζει και με βλέπει. Λέω και εγώ στα αγγλικά "εσύ κοιτάς τον πατέρα μου εγώ κοιτάω εσένα, να δούμε τι θα γίνει".
:blm: Απίστευτη ατάκα! Μπράβο Juno, έγραψες...
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Έρχεται ένας πελάτης παλιός αλλά πρώτη φορά έρχεται όσο είμαι εγώ. Και μπαίνει μέσα και του λέει ο προϊστάμενος, την κοπέλα μας εδώ δεν την ξέρεις έχεις καιρό να έρθεις. Και έρχεται να μου κάνει χειραψία ,τόσο δύναμη σε χειραψία δεν έχω ξανανιώσει. Κόντεψα να δακρυσω. Μόλις έφυγε ,μου λέει ο προϊστάμενος "σε έπιασε ο ταναλιας καλά;" Και γελαγε και όπως πάει να σηκωθεί ρίχνει τον καφέ του κάτω και μουρμουραγε ότι εγώ το έκανα, τον φόβο μου να έχει :8)
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

istoria m amartia m έγραψε: 15 Σεπ 2019, 11:02
Juno έγραψε: 15 Σεπ 2019, 10:41 Σήμερα: πάω να βουτήξω! :003:

????
Στη θάλασσα.

Airman68 έγραψε: 16 Σεπ 2019, 12:43
Juno έγραψε: 15 Σεπ 2019, 10:41
Με ακούει, γυρίζει και με βλέπει. Λέω και εγώ στα αγγλικά "εσύ κοιτάς τον πατέρα μου εγώ κοιτάω εσένα, να δούμε τι θα γίνει".
:blm: Απίστευτη ατάκα! Μπράβο Juno, έγραψες...
Ευχαριστώ! :8)
Δεν ξέρω αν ακούγεται παρεξηγήσιμη, αλλά έκανε τη δουλειά της. Μάλλον αγριοκοίταζα.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Ορέστης 35

Τελικα ειμαι μεγαλος χεστης και εγω. Ηρθε η τσιλιβιθρα ο Αλβανος εκει που καθομουν. Με εκφοβισε. Με απειλησε να μη μιλησω. Μου δηλωσε οτι ειναι κλεφτης. Και μπροστα στα ματια μου ληστεψε ενα ζευγαρι ελληνοπουλα πιυλωντας τσαμπουκα. Ηταν πανω απο 50 ατομα στο λοφο. Κανεις δεν πηρε χαμπαρι τιποτα. Μονο εγω ηξερα και εβλεπα και δεν εβαλα μια φωνη να τραβηξω την προσοχη ολων. Τελικα σηκωθηκα και πηγα στην αστυνομια (δεν ειχα ουτε κινητο) και αρχιδια καπλαμα - προσηγαγαν κατι Ορεστηδες. Αν δε φτιαξουμε μια ομαδα πολιτων δεν καθαριζει η βρωμα.
Ορέστης 35

Χαοτικός εχεις γνωριμιες στα Εξαρχεια; Ενα θρασιμι απειλει με το νομο των Εξαρχειων και κανει ληστειες.
Ορέστης 35

Η πλακα ειναι οτι αν πηραν μαρτυριες, καποιοι θα εδωσαν τη δικη μου περιγραφη ως υποπτου. Και πονεσε το αυτι μου απο τη διαπεραστικη φωνη της αξιωματικου.
Ορέστης 35

Δεν το σχολιασατε. Στα βραχακια ειχα παει, μεσα στον κοσμο. Να μην πηγαινετε εκει, αμα σας βαλουν στο ματι, τελειωσε.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ορέστης 35 έγραψε: 17 Σεπ 2019, 14:19 Δεν το σχολιασατε. Στα βραχακια ειχα παει, μεσα στον κοσμο. Να μην πηγαινετε εκει, αμα σας βαλουν στο ματι, τελειωσε.
Μάλλον εσύ πας για μάτι, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”