https://www.youtube.com/watch?v=Gl0TH6U6ZQA
η αντιπροσωπευτικοτερη inceloταινια
απο τη μια υπαρχει η φωνη της αυταπατης που με στελνει διακοπες και μου λεει να γραφτω σε ομαδικα μαθηματα και να κανω πραγματα που μου αρεσουν χωρις να σκεφτομαι το παρελθονEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Σεπ 2019, 17:41η νεα ταινια του Τζοκερ σε εκπροσωπειΟρέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 17:38Σας αρεσουν αυτα που ανεβαζω; Νιωθετε σα να βγαινετε και εσεις μαζι μου; Η φαση θα ηταν να μπορω να καταγραφω τις συνομιλιες που ακουω. Εκει θα σοκαρονταν πολλοι που νομιζουν οτι βαζω σαλτσες σε αυτα που περιγραφω.istoria m amartia m έγραψε: 15 Σεπ 2019, 11:29
Τύπε εχεις σκεφτεί να λανσαρεις ενα ριαλιτι για την ζωη σου; εχεις και εσυ την δίψα για προβολή, με την καλη έννοια, και το κοινό σου εχει (έχουμε) την δίψα για κλειδαροτρυπα/χαβαλε/"""κοινωνική""""" κριτική, με την κακή έννοια![]()
σαν να βλεπω την ζωη σου![]()
Δασκαλε μην χάνεις το μέτρο, είσαι δυνατός ασφαλώς,αλλά μην το παρατραβάς. Και ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος έτσι την πάτησε. Με ρέγουλα.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:14
Tην ιδια ανγσυχια ειχα οταν βρηκα μια δεσμιδα λεφτα στο δρομο και τα αφησα εκει που ηταν.
Λεω αληθεια - λαθος η λεξη δεσμιδα - ηταν ενα ματσο πενηνταευρα. Τα κοιταξα, τα ξανακοιταξα. Αναρωτηθηκα μηπως μου τα εστειλε ο Θεος για κατι εξοδα που ειχα στο νου να κανω, μετα σκεφτηκα οτι ειναι ξενοι κοποι. Δεν μου ανηκουν. Τη φραση ξενοι κοποι την εχω ακουσει στο θεατρο σκιων. Σκεφτηκα να τα παραδωσω στην αστυνομια αλλα που να μπλεκεις. Μπορει να ηταν και πλαστα και να με τρεχανε.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 15 Σεπ 2019, 19:17Δασκαλε μην χάνεις το μέτρο, είσαι δυνατός ασφαλώς,αλλά μην το παρατραβάς. Και ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος έτσι την πάτησε. Με ρέγουλα.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:14
Tην ιδια ανγσυχια ειχα οταν βρηκα μια δεσμιδα λεφτα στο δρομο και τα αφησα εκει που ηταν.![]()
Όσες φορές βρήκα λεφτά, από 2 εως 10 ευρώ, σκέφτηκα πως τα έστειλε ο Θεός. Αν τα επέστρεφα, θα ήταν σαν να του πετάω το δώρο κατάμουτρα, ιεροσυλία.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 19:33Λεω αληθεια - λαθος η λεξη δεσμιδα - ηταν ενα ματσο πενηνταευρα. Τα κοιταξα, τα ξανακοιταξα. Αναρωτηθηκα μηπως μου τα εστειλε ο Θεος για κατι εξοδα που ειχα στο νου να κανω, μετα σκεφτηκα οτι ειναι ξενοι κοποι. Δεν μου ανηκουν. Τη φραση ξενοι κοποι την εχω ακουσει στο θεατρο σκιων. Σκεφτηκα να τα παραδωσω στην αστυνομια αλλα που να μπλεκεις. Μπορει να ηταν και πλαστα και να με τρεχανε.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 15 Σεπ 2019, 19:17Δασκαλε μην χάνεις το μέτρο, είσαι δυνατός ασφαλώς,αλλά μην το παρατραβάς. Και ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος έτσι την πάτησε. Με ρέγουλα.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:14
Tην ιδια ανγσυχια ειχα οταν βρηκα μια δεσμιδα λεφτα στο δρομο και τα αφησα εκει που ηταν.![]()
Τι λεφτα, τι ενα αντικειμενο, τι παρκαρισμενο αυτοκινητο. Ξενη ιδιοκτησια.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 15 Σεπ 2019, 19:37Όσες φορές βρήκα λεφτά, από 2 εως 10 ευρώ, σκέφτηκα πως τα έστειλε ο Θεός. Αν τα επέστρεφα, θα ήταν σαν να του πετάω το δώρο κατάμουτρα, ιεροσυλία.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 19:33Λεω αληθεια - λαθος η λεξη δεσμιδα - ηταν ενα ματσο πενηνταευρα. Τα κοιταξα, τα ξανακοιταξα. Αναρωτηθηκα μηπως μου τα εστειλε ο Θεος για κατι εξοδα που ειχα στο νου να κανω, μετα σκεφτηκα οτι ειναι ξενοι κοποι. Δεν μου ανηκουν. Τη φραση ξενοι κοποι την εχω ακουσει στο θεατρο σκιων. Σκεφτηκα να τα παραδωσω στην αστυνομια αλλα που να μπλεκεις. Μπορει να ηταν και πλαστα και να με τρεχανε.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 15 Σεπ 2019, 19:17
Δασκαλε μην χάνεις το μέτρο, είσαι δυνατός ασφαλώς,αλλά μην το παρατραβάς. Και ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος έτσι την πάτησε. Με ρέγουλα.![]()
τα χρηματα (οι κοποι) με τους οποιους επιβιωνεις μεχρι σημερα, ειναι δικοι σου η ξενοι;Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 19:33Λεω αληθεια - λαθος η λεξη δεσμιδα - ηταν ενα ματσο πενηνταευρα. Τα κοιταξα, τα ξανακοιταξα. Αναρωτηθηκα μηπως μου τα εστειλε ο Θεος για κατι εξοδα που ειχα στο νου να κανω, μετα σκεφτηκα οτι ειναι ξενοι κοποι. Δεν μου ανηκουν. Τη φραση ξενοι κοποι την εχω ακουσει στο θεατρο σκιων. Σκεφτηκα να τα παραδωσω στην αστυνομια αλλα που να μπλεκεις. Μπορει να ηταν και πλαστα και να με τρεχανε.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 15 Σεπ 2019, 19:17Δασκαλε μην χάνεις το μέτρο, είσαι δυνατός ασφαλώς,αλλά μην το παρατραβάς. Και ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος έτσι την πάτησε. Με ρέγουλα.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:14
Juno έγραψε: 15 Σεπ 2019, 10:41
Με ακούει, γυρίζει και με βλέπει. Λέω και εγώ στα αγγλικά "εσύ κοιτάς τον πατέρα μου εγώ κοιτάω εσένα, να δούμε τι θα γίνει".
Στη θάλασσα.
Ευχαριστώ!
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Μάλλον εσύ πας για μάτι, τύπε.Ορέστης 35 έγραψε: 17 Σεπ 2019, 14:19 Δεν το σχολιασατε. Στα βραχακια ειχα παει, μεσα στον κοσμο. Να μην πηγαινετε εκει, αμα σας βαλουν στο ματι, τελειωσε.