!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Το εισαγόμενο Jack Daniel's.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Casper -
Παίζει να' ναι καλύτερο απ' το δικό μου αλλά το αγαπώ. Δένομαι συναισθηματικά με τα πράγματά μου και δύσκολα τα αποχωρίζομαιvagabondo έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:53Δώσε το δικό σου στον παππού και πάρε αυτό εσύ.![]()
Τι να σου πω. Τότε θα τα χαιρόταν κάποιος άλλος. Σίγουρα όχι αυτός που τα έχασε. Που ξέρεις κιόλας αν είναι ξένος κόπος. Ξέρεις τι μου είπε η μάνα μου; Στην Ερμού την έκλεψαν. Ο ίδιος είναι μου λέει. Έκλεψε κάτι και έτρεχε, του έπεσε το κινητό και το βρήκα εγώ. Το είπε σε 3ις διαφορετικούς ανθρώπους. Παίζει όντως να το πιστεύει.
-
Ορέστης 35
Ας τα χαιροταν οποιος ηθελε, δε με νοιαζει, δεν ηταν δικα μου.
-
Ορέστης 35
Παλι μου εκανε ελεγχο η αστυνομια γιατι ημουν μονος. Την παταξε την εγκληματικοτητα του Ορεστη ο Κουλης δεξιουληδες κοιμηθειτε ησυχοι.
Σήμερα: πάω να βουτήξω!
Χθες: πήγα τον πατέρα μου στον σταθμό να φύγει. Πήγε να βγάλει εισιτήριο και εγώ περίμενα πιο πίσω.
Ένας αλλαχμπαράκης κόλλησε πίσω του από την πλευρά που κρατούσε το πορτοφόλι. Πάω και εγώ από πίσω και λέω αν κάνει κάτι, την έκατσε.
Ο υπάλληλος λέει στον αλλαχμπαράκη να κάνει πιο πίσω, ο αλλαχμπαράκης τίποτα.
Από το διπλανό ταμείο που ήταν άδειο εκείνη την ώρα, του λέει η υπάλληλος να πάει εκεί, αυτός την είδε, πάλι δεν κουνήθηκε. Της απαντάω εγώ "παλιά μας κρατούσαν το χέρι όταν μας πήγαιναν στο νηπιαγωγείο, τώρα είναι η σειρά μας να τους κρατάμε το χέρι όπου πάνε μην τους ληστέψουν".
Με ακούει, γυρίζει και με βλέπει. Λέω και εγώ στα αγγλικά "εσύ κοιτάς τον πατέρα μου εγώ κοιτάω εσένα, να δούμε τι θα γίνει".
Με κοιτάζει, κάθεται εκεί για 3-4 δευτερόλεπτα προφανώς για ξεκάρφωμα, κάνει πιο πίσω δήθεν να μιλήσει στο κλειστό κινητό, βγαίνει από την ουρά και φεύγει.
Ο μπαμπάς δεν είχε καταλάβει τίποτα, μου είπε ότι δεν τον ακούμπησε καν γιατί θα τον είχε καταλάβει! Πώς το είχε καταφέρει να είναι σχεδόν πάνω του και να μην γίνει αντιληπτός, δεν το καταλαβαίνω.
Χθες: πήγα τον πατέρα μου στον σταθμό να φύγει. Πήγε να βγάλει εισιτήριο και εγώ περίμενα πιο πίσω.
Ένας αλλαχμπαράκης κόλλησε πίσω του από την πλευρά που κρατούσε το πορτοφόλι. Πάω και εγώ από πίσω και λέω αν κάνει κάτι, την έκατσε.
Ο υπάλληλος λέει στον αλλαχμπαράκη να κάνει πιο πίσω, ο αλλαχμπαράκης τίποτα.
Από το διπλανό ταμείο που ήταν άδειο εκείνη την ώρα, του λέει η υπάλληλος να πάει εκεί, αυτός την είδε, πάλι δεν κουνήθηκε. Της απαντάω εγώ "παλιά μας κρατούσαν το χέρι όταν μας πήγαιναν στο νηπιαγωγείο, τώρα είναι η σειρά μας να τους κρατάμε το χέρι όπου πάνε μην τους ληστέψουν".
Με ακούει, γυρίζει και με βλέπει. Λέω και εγώ στα αγγλικά "εσύ κοιτάς τον πατέρα μου εγώ κοιτάω εσένα, να δούμε τι θα γίνει".
Με κοιτάζει, κάθεται εκεί για 3-4 δευτερόλεπτα προφανώς για ξεκάρφωμα, κάνει πιο πίσω δήθεν να μιλήσει στο κλειστό κινητό, βγαίνει από την ουρά και φεύγει.
Ο μπαμπάς δεν είχε καταλάβει τίποτα, μου είπε ότι δεν τον ακούμπησε καν γιατί θα τον είχε καταλάβει! Πώς το είχε καταφέρει να είναι σχεδόν πάνω του και να μην γίνει αντιληπτός, δεν το καταλαβαίνω.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
istoria m amartia m
-
istoria m amartia m
Τύπε εχεις σκεφτεί να λανσαρεις ενα ριαλιτι για την ζωη σου; εχεις και εσυ την δίψα για προβολή, με την καλη έννοια, και το κοινό σου εχει (έχουμε) την δίψα για κλειδαροτρυπα/χαβαλε/"""κοινωνική""""" κριτική, με την κακή έννοιαΟρέστης 35 έγραψε: 14 Σεπ 2019, 21:34 Να παω στο φεστιβαλ μπυρας, στο φεστιβαλ μπεργκερ ή νσ παραμεινω εδω; Αποφασιστε εσεις για τη βραδια μου.
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
fixedNaida έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:14 Που του είπα πάνω στην συζήτηση ότι κάποια στιγμή θέλω να κάνω road trip με τις φίλες μου όλη την Ελλάδα και μου είπε " ναι μου αρέσει η ιδέα, θα μπορούσαμε να το κάνουμε με το αυτοκίνητο και μια σκηνη"
Το " με τις φίλες μου" βγήκε αυτόματα από τη συζήτηση, έτσι από μόνο του με μια φυσικότητα![]()
Αλλά το highlight ήταν ότι κάνει σχέδια μωρεεεε κανεις σχεδια και αυτος δεχεται να ακολουθησει![]()
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ε τότε ξερωvagabondo έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:33Δίπλα στο γυμναστήριο που πάει η φίλη σου.Naida έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:16Μήπως θυμάσαι που την άφησες;Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:14
Tην ιδια ανγσυχια ειχα οταν βρηκα μια δεσμιδα λεφτα στο δρομο και τα αφησα εκει που ηταν. Κοιτα οι κλεφτες δεν επιστρεφουν κινητα, οποτε μαααλον δε θα βρεις μπελα. Δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου, παιζει να το αφηνα καπου στο δρομο να το βρει αλλος.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΞαναFixedalekhine έγραψε: 15 Σεπ 2019, 12:33fixedNaida έγραψε: 15 Σεπ 2019, 00:14 Που του είπα πάνω στην συζήτηση ότι κάποια στιγμή θέλω να κάνω road trip με τις φίλες μου όλη την Ελλάδα και μου είπε " ναι μου αρέσει η ιδέα, θα μπορούσαμε να το κάνουμε με το αυτοκίνητο και μια σκηνη"
Το " με τις φίλες μου" βγήκε αυτόματα από τη συζήτηση, έτσι από μόνο του με μια φυσικότητα![]()
Αλλά το highlight ήταν ότι κάνει σχέδια μωρεεεε κανεις σχεδια και αυτος δεχεται να ακολουθησει![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
istoria m amartia m
fixedNaida έγραψε: 15 Σεπ 2019, 13:16 Αλλά το highlight ήταν ότι κάνει σχέδια μωρεεεε κανεις σχεδια και αυτος δεχεται να ακολουθησει![]()
Fixed και τέλοςistoria m amartia m έγραψε: 15 Σεπ 2019, 13:24fixedNaida έγραψε: 15 Σεπ 2019, 13:16 Αλλά το highlight ήταν ότι κάνει σχέδια μωρεεεε
κανεις σχεδια και αυτος δεχεται να ακολουθησει δεν κάνω καθόλου σχέδια![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
istoria m amartia m
Θα παίξει ταβερνούλα σημερα ή θα παίρνει ο αέρας τα τηγανητά κολοκυθάκια;Naida έγραψε: 15 Σεπ 2019, 13:33Fixed και τέλοςistoria m amartia m έγραψε: 15 Σεπ 2019, 13:24fixedNaida έγραψε: 15 Σεπ 2019, 13:16 Αλλά το highlight ήταν ότι κάνει σχέδια μωρεεεε
κανεις σχεδια και αυτος δεχεται να ακολουθησει δεν κάνω καθόλου σχέδια![]()
![]()
Σήμερα έχει σπίτι και χουχουλιασμα. Κάνει κρυοistoria m amartia m έγραψε: 15 Σεπ 2019, 13:36Θα παίξει ταβερνούλα σημερα ή θα παίρνει ο αέρας τα τηγανητά κολοκυθάκια;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Σας αρεσουν αυτα που ανεβαζω; Νιωθετε σα να βγαινετε και εσεις μαζι μου; Η φαση θα ηταν να μπορω να καταγραφω τις συνομιλιες που ακουω. Εκει θα σοκαρονταν πολλοι που νομιζουν οτι βαζω σαλτσες σε αυτα που περιγραφω.istoria m amartia m έγραψε: 15 Σεπ 2019, 11:29Τύπε εχεις σκεφτεί να λανσαρεις ενα ριαλιτι για την ζωη σου; εχεις και εσυ την δίψα για προβολή, με την καλη έννοια, και το κοινό σου εχει (έχουμε) την δίψα για κλειδαροτρυπα/χαβαλε/"""κοινωνική""""" κριτική, με την κακή έννοιαΟρέστης 35 έγραψε: 14 Σεπ 2019, 21:34 Να παω στο φεστιβαλ μπυρας, στο φεστιβαλ μπεργκερ ή νσ παραμεινω εδω; Αποφασιστε εσεις για τη βραδια μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις