!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θαρραλέος 16χρονος Eλληνοκύπριος κατέβασε το τουρκικό κωλόπανο στα κατεχόμενα

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
- Casper -

Re: Θαρραλέος 16χρονος Eλληνοκύπριος κατέβασε το τουρκικό κωλόπανο στα κατεχόμενα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2019, 01:43 Τι πίκρα έχει για την χαμένη του πατρίδα ένας 16χρονος;
Ρώτα καλύτερα γιατί να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο ένας 16χρονος. Δες λίγο γύρω σου με τι ασχολούνται οι 16 χρονοι και σύγκρινε με αυτό που έκανε. Μάγκας θα το έπαιζε στους φίλους και με ένα σωρό άλλα πράγματα. Για να επιλέξει αυτό (που ξαναλέω πως δεν το εγκρίνω και ήταν λάθος) κάτι σημαίνει.

Υπάρχουν γονείς και παππούδες πικραμένοι και το μεταφέρουν αυτό και στα παιδιά τους. Επίσης για εμάς τους πρόσφυγες είναι η πραγματικότητά μας. Είχα συνάδελφο 19 χρονών που μόνο γι' αυτά τα θέματα μιλούσε. Άλλος μιλούσε με μίσος για τους Τούρκους επειδή τον είχαν φανατίσει οι γονείς (ή και από μόνος του στην πορεία) και επειδή του σκότωσαν τον παππού. Δεν μπορείς να ξέρεις ή να κρίνεις εκ του ασφαλούς.
Γραφικός

Re: Θαρραλέος 16χρονος Eλληνοκύπριος κατέβασε το τουρκικό κωλόπανο στα κατεχόμενα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Κάποια πράγματα είναι κι ανεξήγητο πώς δουλεύουν. Από το Αϊβαλί ήρθε η προγιαγιά μου έγκυος στον τον παππού μου. Ούτε καν εκείνος το είχε ζήσει πόσω μάλλον εγώ. Όταν πήγα ρε παιδιά στο Αϊβαλί, αφενός ένιωσα σαν στο σπίτι μου, αφετέρου με έπιασε μια πίκρα απίστευτη. Κι οι γονείς μου δεν με γαλούχησαν με την ιδέα να πάμε να πάρουμε την πόλη κι άλλες τέτοιες παπαριές.
Μεταφυσικό :102:

Φαντάσου τώρα ο πιτσιρικάς να βλέπει τα κατεχόμενα κάθε μέρα. Δεν επικροτώ αλλά τον καταλαβαίνω.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Οι γονεις του πιτσιρικα εχουν φτιαξει παλληκαρο.
Να τον χαιρονται και να τους ζησει !
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Γραφικός έγραψε: 13 Σεπ 2019, 02:21 Κάποια πράγματα είναι κι ανεξήγητο πώς δουλεύουν. Από το Αϊβαλί ήρθε η προγιαγιά μου έγκυος στον τον παππού μου. Ούτε καν εκείνος το είχε ζήσει πόσω μάλλον εγώ. Όταν πήγα ρε παιδιά στο Αϊβαλί, αφενός ένιωσα σαν στο σπίτι μου, αφετέρου με έπιασε μια πίκρα απίστευτη. Κι οι γονείς μου δεν με γαλούχησαν με την ιδέα να πάμε να πάρουμε την πόλη κι άλλες τέτοιες παπαριές.

Φαντάσου τώρα ο πιτσιρικάς να βλέπει τα κατεχόμενα κάθε μέρα. Δεν επικροτώ αλλά τον καταλαβαίνω.
Ούτε εμένα με μεγάλωσαν έτσι. Ούτε καν ο παππούς μου που δεν άντεξε και δεν δέχτηκε να πάει να δει πως κατάντησαν το σπίτι του.

Φέτος 20 Ιουλίου άκουσα τις σειρήνες και έριξα κλάμα για αρκετή ώρα. Είδα εκπομπές, άκουσα μαρτυρίες, έβλεπα τον παππού μου καθώς μιλούσε και δεν άντεχα να ακούω άλλα. Σε εμάς είναι δίπλα μας και καθημερινά συζητούν για το κυπριακό.

Άκουγα τον συνάδελφο να μιλάει με τόσο μίσος και φανατισμό και δεν μπορούσα να θυμώσω όταν τα έλεγε σχεδόν κλαμμένος που του σκότωσαν δικούς του ανθρώπους.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

parafrwn έγραψε: 12 Σεπ 2019, 14:51
alexandroso έγραψε: 12 Σεπ 2019, 14:49
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Σεπ 2019, 14:47 αν έκανε κάτι ανάλογο ένας Παλαιστίνιος στο Ισραήλ θα ήταν ήρωας, ηγέτης κτλ κτλ
τώρα απλά ο μικρός έκανε μαλακία
Αυτοί είναι σε πόλεμο. Θέλει η Κύπρος να μπει σε πόλεμο με τους Τούρκους; Θέλουμε εμείς; Θέλει ο πιτσιρικάς; Εχει death wish ο πιτσιρικάς; Θυμάστε τι έπαθε ο προηγούμενος που το επιχείρησε; Είστε τόσο μαλάκες να το χειροκροτάτε για να πανηγυρίζετε αύριο το θάνατο άλλου ανήλικου που θα τη δει ήρωας;
Έτσι φαινεται. Αν είχε φάει καμιά σφαίρα στο κεφάλι, θα ωρύονταν όσοι τώρα λένε «μπράβο» για τους κακούς τους Τούρκους κλπ.
Θα είχαν άδικο για τους κακούς Τούρκους; Σίναι καλοί δηλαδή οι Τούρκοι που ενδεχομένως θα σκότωναν έναν πιτσιρικά ακτιβιστή; Πρέπει να θεωρούμε θέσφατο την κατοχή του εδάφους και τον τσαμπουκά που επιδεικνύουν;
......................................................................................................................................................................................................

Τι θα πει πει ρε Άλεξ οι έχουν πόλεμο στην Παλαιστίνη; Και στην Κύπρο έχουν κατοχή.

Τα δικά μας πιτσιρίκια που καίνε σημαίες; Ο Γλέζος κι ο Σάντος; Μαλάκες;

Για το μόνο πράγμα που ψέγω τον πιτσιρικά είναι που δεν το έκαψε το κωλόπανο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Αμφιλόχιος έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:06
Γάταρος έγραψε: 12 Σεπ 2019, 14:54
alexandroso έγραψε: 12 Σεπ 2019, 14:49 Θυμάστε τι έπαθε ο προηγούμενος που το επιχείρησε;
Εσύ θυμάσαι τι πάθανε οι προηγούμενοι κομμουνιστές που επιχείρησαν να καταλάβουν την εξουσία στην Ελλάδα;
Εσυ θυμάσαι την Πηγάδα;
Αναφέρεσαι σε μια μάχη ενώ εγώ στον πόλεμο. Είναι σαν να πεις σε έναν ναζί ότι έχασαν τον πόλεμο και να σου λέει ναί αλλά κερδίσαμε την τάδε μάχη. Ακριβώς λόγω της πηγάδας καταλήξατε να τρέχετε στο Γράμμο με την ουρά στα σκέλια και οι περισσότεροι από εσάς γίνατε λίπασμα. Έτσι γαμάει τα κομμούνια ο ελληνικός λαός.

Πάντα να θυμάσαι την κατάληξη κομμουνιστράκι.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

alexandroso έγραψε: 12 Σεπ 2019, 14:41 Εγώ λέω να του χαιδέψουν το κεφάλι, να του πουν μπράβο αγόρι μου και μετά να το ρίξουν σε ένα αναμορφωτήριο μέχρι να καταλάβει ότι εξωτερική πολιτική κάνει η εκλεγμένη κυβέρνηση και όχι το κάθε βλαχάκι που διαβάζει πολύ ηρωική φαντασία. Για να μη θρηνήσουμε κι άλλο θύμα της βλακείας αυτής με τις σημαίες.
επιτέλους ο Τσολάκογλου δικαιώνεται
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 12 Σεπ 2019, 19:58 Ήρωας το 16 χρονο που κατέβασε τη τούρκικη σημαία.
Οχι παιδί μου δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο εσύ έχεις τις σπουδές σου.
Για τα παιδιά των άλλων λέω.
Ηλίθια εθνίκια θέλετε να αναμετρηθείτε τραβάτε στα κατεχόμενα.
Εσύ ρε ηλίθιο κομμουνισταριό αν θέλεις να αναμετρηθείς με τον καπιταλισμό γιατί δεν πας και πάλι στο βουνό; Μήπως επειδή θυμάσαι πώς καταλήξατε την τελευταία φορά;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Γάταρος έγραψε: 12 Σεπ 2019, 14:54
alexandroso έγραψε: 12 Σεπ 2019, 14:49 Θυμάστε τι έπαθε ο προηγούμενος που το επιχείρησε;
Εσύ θυμάσαι τι πάθανε οι προηγούμενοι κομμουνιστές που επιχείρησαν να καταλάβουν την εξουσία στην Ελλάδα;
Νομίζω ότι αυτό που αξίζει οι δυο σας (αλλά και ο έφηβος) να θυμάστε, είναι ότι τόσο στο λιντσάρισμα του άοπλου Ισαάκ όσο και στην εν ψυχρώ εκτέλεση του άοπλου Σολωμού, είναι ότι το αστικό κράτος τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδας διατήρησε την ψυχραιμία του .
Κι αφήστε Γράμμους και Πηγάδες.

Για το Κυπριακό ισχύει: Ότι χάθηκε με αίμα, κερδίζεται με αίμα. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να το χύσεις, κάθεσαι στ' αυγά σου
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Ju-87 έγραψε: 12 Σεπ 2019, 14:44 Αυτος ο 16χρονος εχει μεγαλυτερα καρυδια απο ολο το φορουμ μαζι.
Δεν ψάχνουμε για καρυδιές. Πολίτες ψάχνουμε.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

για δουλικα ψαχνουν της μπγοοδου τα παιδια τουρκολατρες ισλαμολαγνα κτλ κτλ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Ο πολύς κόσμος σκέφτεται απλοικα και αγαπάει τους συμβολισμούς.

Ο τωρινός είναι ότι ένας 16χρονος που τώρα αντρώνεται μπηκε στα κατεχόμενα και κατέβασε την Τούρκικη σημαία.
Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

Οι παράτολμες ενεργειες απο νέους ανθρώπους εχουν έντονο συμβολισμο, δείχνουν οτι υπάρχει συνέχεια στα όνειρα και τις εθνικές επιδιώξεις, ότι οι νέοι δεν τα παρατάνε, ότι υπάρχει το εμψυχο υλικο καποτε αυτά που θέλουν όλοι να γίνουν πραγματικότητα.

Όπως η δημοτική μούσα ειναι γεματη απο παρατολμους νέους που εκαναν ανδραγαθήματα και τα τραγουδούσε ο κόσμος το ίδιο συμβαίνει και με τέτοιες πράξεις, ο έφηβος θα αποτελεσει φάρο για πολλούς άλλους για πολλά χρόνια.

Η νεοταξιτικη κουλτουρα του ισοπεδοτισμού δεν μπορεί να αποδεχθεί τετοιες πράξεις αλλά πάντα θα υπάρχουν και θα γίνονται.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Pam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pam »

Apergos8 έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:48
Golden Age έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:16
hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 18:46

Το αποτέλεσμα της Επανάστασης πάντως ήταν να ζεις σήμερα σε μια ανεξάρτητη χώρα. Το αποτέλεσμα της ενέργειας του πιτσιρικά θα είναι να κάνουν οι Τούρκοι 150 περισσότερες παραβιάσεις τον επόμενο μήνα.
Αυτό που θέλω να πω, είναι πως ο ηρωισμός τους δεν θα αναιρούνταν, ακόμη κι αν αποτύχινε η εποανάσταση.

Όσο για τις παραβιάσεις, αυτό περίμεναν οι Τούρκοι για να κάνουν παραβιάσεις, λες και αλλιώς δεν θα 'καναν.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1200818725
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... y.php&_rdr
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.

Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.

Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Γραφικός έγραψε: 13 Σεπ 2019, 02:21

Γραφ, θυμίζεις μια κλεψύδρα όπου, κάθε στιγμή ένας κόκκος φεύγει από το ΚΚΕ και κατρακυλά στο NSDAP.

Πρόσεχε, φασιστοποιείσαι αδιόρατα :102:
alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

Maspoli έγραψε: 13 Σεπ 2019, 09:05
Νομίζω ότι αυτό που αξίζει οι δυο σας (αλλά και ο έφηβος) να θυμάστε, είναι ότι τόσο στο λιντσάρισμα του άοπλου Ισαάκ όσο και στην εν ψυχρώ εκτέλεση του άοπλου Σολωμού, είναι ότι το αστικό κράτος τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδας διατήρησε την ψυχραιμία του .
Κι αφήστε Γράμμους και Πηγάδες.

Για το Κυπριακό ισχύει: Ότι χάθηκε με αίμα, κερδίζεται με αίμα. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να το χύσεις, κάθεσαι στ' αυγά σου
Εγώ νομίζω ότι αξίζει να σκεφτούμε ότι κατ αρχήν δεν θα μαθαίναμε ποτέ την ιστορία, που βγήκε στον αέρα μια βδομάδα μετά το περιστατικό, αν δεν την εκμεταλλεύονταν πολιτικά οι Τούρκοι που ανέβασαν το βίντεο. Και το πιο εντυπωσιακό είναι η σιγή ιχθύος που κράτησαν οι Ε/Κ. Τσιμουδιά. Κουβέντα. Δεν έγινε. Ποιός δεκαεξάχρονος; Πού; Πότε;
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”