!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θαρραλέος 16χρονος Eλληνοκύπριος κατέβασε το τουρκικό κωλόπανο στα κατεχόμενα
- Dwarven Blacksmith
Re: Θαρραλέος 16χρονος Eλληνοκύπριος κατέβασε το τουρκικό κωλόπανο στα κατεχόμενα
Όποιος θέλει πίσω τα κατεχόμενα πρέπει να προσπαθήσει με όλο του το είναι για τη σύσφιξη των σχέσεων των δύο κοινοτήτων.
Ενέργεις που συμβάλλουν στις εντάσεις, απλά χαρίζουν τα κατεχόμενα για πάντα.
Ενέργεις που συμβάλλουν στις εντάσεις, απλά χαρίζουν τα κατεχόμενα για πάντα.
- hellegennes
Re: Θαρραλέος 16χρονος Eλληνοκύπριος κατέβασε το τουρκικό κωλόπανο στα κατεχόμενα
Αν έβλεπες πράξεις θα ήμουν δημόσιο πρόσωπο. Δεν βγάζω βιντεάκια με την ζωή μου στην φόρα ούτε με ενδιαφέρει να με ανακηρύξει ήρωα κανείς. Επιπλέον, υπάρχουν συμβολικές πράξεις με νόημα και πράξεις που δεν έχουν κανένα θετικό αντίκτυπο. Τουναντίον.under έγραψε: 12 Σεπ 2019, 19:37Δεν ξερω τι εχεις καταφερει και δεν εχω και καμια ιδιαιτερη πρεμουρα να αμφισβητησω τους ισχυρισμους σου.hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 19:32 Είχα τα αρχίδια να κάνω πολύ σημαντικότερα πράγματα για συνανθρώπους μου, που είχαν αληθινό αντίκτυπο. Αλλά ένας άνθρωπος που ζει απ' τον καναπέ του και απλά θαυμάζει γελοίες αποκοτιές, δεν θα μπορέσει ποτέ να το καταλάβει αυτό.
Πλην ομως εγω βλεπω πραξεις απο τη μια και διαβαζω ισχυρισμους απο την αλλη.
Ισχυρισμοι και φθονος δεν ειναι καλο μειγμα.
Να μην τους πω τι; Ότι οι πράξεις ενός συμπατριώτη τους τούς ενέπνευσε απλώς να συζητάνε γι' αυτό κάποια χρόνια αργότερα; Τρομερό κατόρθωμα.akirav έγραψε: 12 Σεπ 2019, 19:34 Μην το πεις σε Κυπριο.
Αν και ξερω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να το κανεις
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αρα μενουμε στους ισχυρισμους και στον φθονο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Georg Von Balkanen
Κωλόπανο εν τω μεταξύ η Ημισέληνος. Ούτε την ιστορία σας δεν ξέρετε.
- ΜπλεΜπουμπυς
Ήρωας το 16 χρονο που κατέβασε τη τούρκικη σημαία.
Οχι παιδί μου δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο εσύ έχεις τις σπουδές σου.
Για τα παιδιά των άλλων λέω.
Ηλίθια εθνίκια θέλετε να αναμετρηθείτε τραβάτε στα κατεχόμενα.
Οχι παιδί μου δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο εσύ έχεις τις σπουδές σου.
Για τα παιδιά των άλλων λέω.
Ηλίθια εθνίκια θέλετε να αναμετρηθείτε τραβάτε στα κατεχόμενα.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
Παρταλι
ολοι οσοι λενε ''Ηρωα'' το τσογλανι ας προτρεψουν τον υιο τους να κανει το ιδιο
τα εξοδα μεταφορας και κηδειας απο μενα
τα εξοδα μεταφορας και κηδειας απο μενα
Στα κατεχόμενα με Τούρκους μόνο γύρω σου.foscilis έγραψε: 12 Σεπ 2019, 18:42Θέλει όντως φοβερό θάρρος να βανδαλίζεις δημοτικό σχολείο.under έγραψε: 12 Σεπ 2019, 18:34 Ας ειμαστε ειλικρινεις.
Υπαρχουμε εμεις που θαυμαζουμε τον πιτσιρικα για το θαρρος του και υπαρχετε κι εσεις που τον απεχθανεστε για το θαρρος του.
Γινονται οι απαιτουμενες συγκρισεις και αναδεικνυεται ο ψυχισμος του καθενος.
Πραγματικά ο μικρός έχει άντερα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Golden Age
Αυτό που θέλω να πω, είναι πως ο ηρωισμός τους δεν θα αναιρούνταν, ακόμη κι αν αποτύχινε η εποανάσταση.hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 18:46Το αποτέλεσμα της Επανάστασης πάντως ήταν να ζεις σήμερα σε μια ανεξάρτητη χώρα. Το αποτέλεσμα της ενέργειας του πιτσιρικά θα είναι να κάνουν οι Τούρκοι 150 περισσότερες παραβιάσεις τον επόμενο μήνα.Golden Age έγραψε: 12 Σεπ 2019, 18:42Δεν τα παρομοιάζω. Η σύγκριση αφορά την αποφασιστικότητα και το αποτέλεσμα, στα οποία και εστιάζεις.hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 18:40
Συγκρίνεις έναν πόλεμο ανεξαρτησίας με μια ηλίθια κίνηση χωρίς ουσία. Και μόνο που συγκρίνεις την Επανάσταση με μια ηλίθια αποκοτιά προσβάλλεις την ίδια την Επανάσταση και όσους πολέμησαν και πέθαναν γι' αυτήν.
Όσο για τις παραβιάσεις, αυτό περίμεναν οι Τούρκοι για να κάνουν παραβιάσεις, λες και αλλιώς δεν θα 'καναν.
- Golden Age
Η ναυμαχία του Ναυαρίνου έγινε χρόνια μετά την έναρξη της επαναστάσεως. Μέχρι τότε οι επαναστάτες πολεμούσαν ανίσχυροι απέναντι σε μια Αυτοκρατορία. Φυσικά και ήταν παράτολμοι.Ασέβαστος έγραψε: 12 Σεπ 2019, 18:50νταξ, οχι και τοσο παρατολμοι. τους ειχαν χαλαρα τους τουρκους στο ναυαρινο οι μεγαλες δυναμεις.Golden Age έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:43Γενικά σε κάθε εθνικό αγώνα, υπήρχαν αν, που θα μπορούσαν να επιφέρουν ολέθρια αποτελέσματα (και κάποιες φορές είχε συμβεί κιόλας). Αλλά εαν δεν υπήρχαν οι παράτολμοι να αγωνιστούν, ακόμη τουρκοκρατία θα είχαμε.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 12 Σεπ 2019, 15:06
Bασικα αν τον επιαναν θα ηταν ενα ακομη καλο χαρτι στα Τουρκικα χερια
αν περιμεναμε απο τους παρατολμους, ακομη ραγιαδες θα ημασταν.
Και στην τελική... Εαν δεν υπήρχαν οι παράτολμοι,δεν θα υπήρχε και το Ναυαρίνο. Απελευθέρωση απο τρίτους με το ζόρι δεν γίνεται. Ό,τι συμφέροντα και αν είχαν οι Μεγάλες Δυνάμεις, ενεπλάκησαν υποστηρίζοντας αυτούς που αγωνιζόντουσαν και πολεμούσαν. Αλλά και μέσα στα 400 χρόνια υπήρξε μια σειρά απο προσπάθειες και κινήματα που απέτυχαν. Έβαλαν όμως κι εκείνοι το λιθαράκι τους, έστω και το να εμπνεύσουν τους επόμενους.
- Golden Age
Όχι βέβαια, απο που κι ως που;
Ήρωες ήταν οι έμμισθοι ΔΥ Κουβανοί πράκτορες που είχαν συλληφθεί απο τις αμερικανικές υπηρεσίες, για να κατασκοπεία (χαφιεδισμό) αντικαθεστωτικών Κουβανών στις ΗΠΑ.
- hellegennes
Εντάξει κι άλλος παίρνει ηρωίνη ξέροντας ότι είναι θανατηφόρα. Άρα έχει περισσότερα άντερα.Chainis έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:03Στα κατεχόμενα με Τούρκους μόνο γύρω σου.foscilis έγραψε: 12 Σεπ 2019, 18:42Θέλει όντως φοβερό θάρρος να βανδαλίζεις δημοτικό σχολείο.under έγραψε: 12 Σεπ 2019, 18:34 Ας ειμαστε ειλικρινεις.
Υπαρχουμε εμεις που θαυμαζουμε τον πιτσιρικα για το θαρρος του και υπαρχετε κι εσεις που τον απεχθανεστε για το θαρρος του.
Γινονται οι απαιτουμενες συγκρισεις και αναδεικνυεται ο ψυχισμος του καθενος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Golden Age
Η χρήση ηρωίνης δεν αποσκοπεί στην απελευθέρωση κατεχόμενων περιοχών.hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:30Εντάξει κι άλλος παίρνει ηρωίνη ξέροντας ότι είναι θανατηφόρα. Άρα έχει περισσότερα άντερα.
- hellegennes
Θύμισέ μου μερικούς ήρωες από τις επαναστάσεις που έγιναν χωρίς οργάνωση και υποστήριξη πριν το 1821.Golden Age έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:16 Αυτό που θέλω να πω, είναι πως ο ηρωισμός τους δεν θα αναιρούνταν, ακόμη κι αν αποτύχινε η εποανάσταση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ενώ το κατέβασμα μιας σημαίας από ένα δημοτικό σχολείο, ναι.Golden Age έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:31Η χρήση ηρωίνης δεν αποσκοπεί στην απελευθέρωση κατεχόμενων περιοχών.hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:30Εντάξει κι άλλος παίρνει ηρωίνη ξέροντας ότι είναι θανατηφόρα. Άρα έχει περισσότερα άντερα.Chainis έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:03
Στα κατεχόμενα με Τούρκους μόνο γύρω σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και η παρανομία σε γενικές γραμμές θέλει κότσια, δεν είναι για όλους.hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:30Εντάξει κι άλλος παίρνει ηρωίνη ξέροντας ότι είναι θανατηφόρα. Άρα έχει περισσότερα άντερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 12 Σεπ 2019, 20:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση