Ο Λεονας θα ηθελε και κατι παραπανω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η συμμαθήτρια της κόρης μου είχε facebook
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ορέστης 35
Re: η συμμαθήτρια της κόρης μου είχε facebook
αυτο ειναι σωστο.Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 15:00
Αν είναι κακό για τα παιδιά κάτι ας φροντίζουμε με το παράδειγμά μας να το κάνουμε να το αποφύγει. Δηλαδή να μην έχουμε ούτε εμείς φβ. Λέω τώρα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:42 τα "σόσιαλ μίντια" έχουν εξελιχθεί στον καρκίνο της ανθρωπότητας
νταξ υπάρχει και ο σύριζα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το επεσήμανες ως εναον, δεν χρειαζεται να το κανεις και με το προφιλ βήτα, αραξεsys3x έγραψε: 10 Σεπ 2019, 18:20Όντωστ, ήθελα να το επισημάνω και γω νωρίτερα αλλά είχα δουλειές και με πρόλαβες.enaon έγραψε: 10 Σεπ 2019, 18:11 πάντως η αναφορά στο νήμα με τις μοντέλες ήταν γαμάτη, επίπεδο αρκά παλιού.![]()
Επίπεδο Αρκά παλιού όμως; τόσο λίγο; του νέου Αρκά θα έλεγα εγώ που είναι και καλλίτερος.
![]()
Η παράθεση είναι τυχαία,δεν αφορά το περιεχόμενό της αλλά τον συγγραφέα της.
Ρε`συ,ή έχω διαβάσει τα μισά σου ποστ μέχρι τώρα οπότε έχω χάσει επεισόδια,ή έχεις αρπαχτεί πολύ τις τελευταίες μέρες.
Τα πιό πολλά απ`τα τελευταία σου ποστ δεν είναι απλά "εριστική καζούρα",είναι πολύ επιθετικά και μάλιστα απέναντι σε χρήστες που δεν αξίζουν τέτοιας επίθεσης.
Μιά κουβέντα έγραψα και μην την ακούς καθόλου,συνεχίζουμε.
Τωρα που το ξαναβλεπω μπορει και το 1/3
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Α αυτό είναι στην κρίση σου αν θες να το δώκεις το παραπανω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Καλά ναι, μέχρι να πάρουνε μπρος αυτοί θα ζητήσουν στο τέλος συγγνώμη και θα αγκαλιαστούνε. Το κέρατο μου, θα δεις πουστο τέλος θα κάνουμε πολιτισμενές συζητήσεις σε αυτό το φόρουμ, το είπα, θα το δεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
εσύ δεν ήσουν που έλεγες οτι δεν καταλαβαίνεις πώς μας μπερδεύουν άλλοι; Άλλαξες γνώμη;vantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 18:27 Το επεσήμανες ως εναον, δεν χρειαζεται να το κανεις και με το προφιλ βήτα, αραξε![]()
![]()
Δε ξέρω αν το έχεις προσέξει αλλά τώρα τελευταία δε με απαντάει καν στις ερωτήσεις που του κάνω ε.vantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 18:27Το επεσήμανες ως εναον, δεν χρειαζεται να το κανεις και με το προφιλ βήτα, αραξεsys3x έγραψε: 10 Σεπ 2019, 18:20Όντωστ, ήθελα να το επισημάνω και γω νωρίτερα αλλά είχα δουλειές και με πρόλαβες.enaon έγραψε: 10 Σεπ 2019, 18:11 πάντως η αναφορά στο νήμα με τις μοντέλες ήταν γαμάτη, επίπεδο αρκά παλιού.![]()
Επίπεδο Αρκά παλιού όμως; τόσο λίγο; του νέου Αρκά θα έλεγα εγώ που είναι και καλλίτερος.
![]()
![]()
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ναι, αλλά τωρα τελευταια ως έρμαιο του καπιταλιζμού κι εγω, είπα να ακολουθήσω την (πχορουμικη) μαζα.
Αν ημασταν σε κανα τραπεζι μαζεμενοι θα ειχα πεταξει ενα "ωωωωωωωωωωω τι ειπε για τη μανα σου" εκει πανω στη βαβουρα και θα γινοταν της τρελης.Εδω δεν τραβαει το πραμα.sys3x έγραψε: 10 Σεπ 2019, 18:30Καλά ναι, μέχρι να πάρουνε μπρος αυτοί θα ζητήσουν στο τέλος συγγνώμη και θα αγκαλιαστούνε. Το κέρατο μου, θα δεις πουστο τέλος θα κάνουμε πολιτισμενές συζητήσεις σε αυτό το φόρουμ, το είπα, θα το δεις.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 10 Σεπ 2019, 18:39 "ωωωωωωωωωωω τι ειπε για τη μανα σου" εκει πανω στη βαβουρα και θα γινοταν της τρελης.
Δεν καταπιέζω δικαιώματα βρε παπάρα! Σ' εμένα θα το προσάψεις αυτό; Που λέω ότι κι ο χειρότερος εγκληματίας έχει δικαιώματα;vantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 18:23Όχι, το τελευταιο ειναι αυτο. Ο παραλληλισμός στο ότι "επειδή σχολιάζω τα μοντέλια (που ειναι ενήλικα ατομα και πανε εκει με δική τους βουληση) δεν δικαιουμαι να μιλάω για 10χρονα που τα έχουν για προιόντα προβολής οι γονείς τους", ξερω 'γω. Ετσι το πηρα, γι' αυτο και ημουν τοσο εριστικος στη συνεχεια. Αν κανω λαθος, σορρυ.Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 18:19Έτσι το είπα. Το ανήθικο που είναι; Το μπαγλαμά;vantono έγραψε: 10 Σεπ 2019, 18:15
όπως επίσης και έμμεσος πουστοκατωζωνάτος παραλληλισμός/υπονοούμενο, του στυλ "αντε ρε μπαγλαμά, εδώ τα σχολιάζεις και τα βαθμολογείς τα κοριτσάκια οταν πανε για μοντελες, και σε πειράζει το οτι εχουν φβ 10 χρόνια μικροτερες". Κατι που ειναι φουλ ανήθικο. Μπορει να κανω και λάθος, αλλα εγώ ετσι το εξέλαβα εκεινη τη στιγμή, γι' αυτο και η έντονη απάντησή μου.
Απλά προκλήσεις κάνω σε αυτά που θεωρώ κακώς κείμενα στο γαμωπολιτισμό μας και στη γαμωνοοτροπία μας!
Γιατί σκατάδες είμαστε ρε πάρτο χαμπάρι. θεωρούμε τον άνθρωπο αναλώσιμο.
Τα "παπάρα", " μαλάκα" κλπ θα τα πω και σε όσους συμπαθώ (δεν τους λες και φιλαράκια. Τι φιλία; Σιγά) και σε όσους αντιπαθώ. Είναι χαρακτηριστικό μου. ότι μιλάω ελεύθερα όπως σκέφτομαι και ότι δεν ωφελεί κανένα κόσκινο.
Θα λεγα να πάμε να τα σβήσουμε ή να τα διορθώσουμε για να μην τα δουν αυτοί εκεί πάνω. Από την άλλη μπορεί να είναι καλό και να τ' αφήσουμε για φαίνεται ως παράδειγμα πως αν υπάρχει θέληση γυρνάει θετικά το πράγμα. Το κακό είναι ότι εμένα μ' εχουν στη μπούκα κι όταν κάνω κρα με τη μία χτυπάει το καμπανάκι τους και με μπανάρουν. Εδώ μπανάρανε τον άλλον για δίμηνο επειδή είπε για τη μάνα μου την πόρνη κλπ αλλά μπανάρανε κι έμενα γιατί απάντησα αρχίδι πουστράκι κλπ της στιγμής. (Σκέφτομαι βέβαια πως λειτούργησε και κάτι άλλο. Εδώ μπανάραμε το χρήστη που μας είναι συμπαθής χρόνια και τον έχουμε δεχτεί και μοιραζόμαστε γούστα, θα αφήσουμε τον χαοτικό που μας ταράζει συνεχώς με το ύφος του; Λέω τώρα).
Ό, τι θες. Άμα θέτεις θέματα εγωισμού και τι θα φαίνεται μπορώ να τα διορθώσω. και το μπαγλαμα αλλά και το ότι σου λέω γιατί ο είσαι ο κατώτερος και ο άθλιος που κάνει αυτό και κείνο κλπ κλπ και μια σημειολογία που σε ενοχλεί τέλος πάντων.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 131 Απαντήσεις
- 3352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
-
- 1 Απαντήσεις