!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Έχω ξεκινήσει και αυτό. https://www.imdb.com/title/tt5827228
Πρωταγωνιστής είναι ο Γιούργκεν Κλοπ που εμφανίζεται ως ψυχολόγος και επικεφαλής μιας εταιρίας που ειδικεύεται στην προετοιμασία της δίκης. Θυμάστε την ταινία με τον Τζον Κιούσακ που προσπαθούσε να κατευθύνει τους ενόρκους; Κάτι τέτοιο σε σειρά σχετικά αυτόνομων επεισοδίων.
Δεν έχω πρόβλημα με τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα και η συγκεκριμένη σειρά μου μοιάζει τίμια, αν και τίποτα παραπάνω. Επίσης ο Γιούργκεν Κλοπ τα πάει καλά με το ρόλο.
Πρωταγωνιστής είναι ο Γιούργκεν Κλοπ που εμφανίζεται ως ψυχολόγος και επικεφαλής μιας εταιρίας που ειδικεύεται στην προετοιμασία της δίκης. Θυμάστε την ταινία με τον Τζον Κιούσακ που προσπαθούσε να κατευθύνει τους ενόρκους; Κάτι τέτοιο σε σειρά σχετικά αυτόνομων επεισοδίων.
Δεν έχω πρόβλημα με τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα και η συγκεκριμένη σειρά μου μοιάζει τίμια, αν και τίποτα παραπάνω. Επίσης ο Γιούργκεν Κλοπ τα πάει καλά με το ρόλο.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Namrail έγραψε: 30 Αύγ 2019, 23:15 Έφτασα τη ροή του preacher. Μας δίνει το υπόβαθρο μιας τίμιας σουρεαλιστικής δυστοπίας με μια ροή αρκούντως καλή. Και λέω αρκούντως διότι υπάρχει "κοιλιά" σε κάποια σημεία. Το Banshee δεν το φτάνει σε καμία περίπτωση αλλά αξίζει τον κόπο.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Έχει δει κανείς το Years & Years;
Πρέπει να είναι κατά κάποιον (διαλεκτικό) τρόπο το πιο πιστό ψυχογραφημα του lib σήμερα.
Πρέπει να είναι κατά κάποιον (διαλεκτικό) τρόπο το πιο πιστό ψυχογραφημα του lib σήμερα.
So hab ich dich schon unbedingt
Δεύτερο κύμα άδειας και ξεκίνησα το Peaky Blinders. Η σειρά ως τώρα (είμαι στο τέλος της 1ης σεζόν), είναι τρία επίπεδα κατώτερη από το ομοειδές Boardwalk Empire.
Η αφήγηση αργή, το σενάριο απλοικό, τα ευρήματα ανύπαρκτα, το γενικό πλαίσιο κοινότυπο. Ο πρωταγωνιστής για το πίκπα. Γιατί έχει πάρει τόσο hype αυτό το πράγμα;
Η αφήγηση αργή, το σενάριο απλοικό, τα ευρήματα ανύπαρκτα, το γενικό πλαίσιο κοινότυπο. Ο πρωταγωνιστής για το πίκπα. Γιατί έχει πάρει τόσο hype αυτό το πράγμα;
το παράτησα μετά τον πρώτο κύκλο. βαρετό.Namrail έγραψε: 09 Σεπ 2019, 10:45 Δεύτερο κύμα άδειας και ξεκίνησα το Peaky Blinders. Η σειρά ως τώρα (είμαι στο τέλος της 1ης σεζόν), είναι τρία επίπεδα κατώτερη από το ομοειδές Boardwalk Empire.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
8 tage - 8 ημέρες
https://www.imdb.com/title/tt6374028/
Eight Days left. A 60 kilometer wide meteor is on collision course with Earth. The anticipated strike zone is right in the middle of Europe. Estimated survival rate: Zero. The United States try to knock the meteor off course with nuclear weapons, but fail. All of Europe is on the run. Not the spectacular Hollywood version, but the nitty-gritty story of a real family doing whatever they have to do to survive when the world spins out of control
ωραίο
https://www.imdb.com/title/tt6374028/
Eight Days left. A 60 kilometer wide meteor is on collision course with Earth. The anticipated strike zone is right in the middle of Europe. Estimated survival rate: Zero. The United States try to knock the meteor off course with nuclear weapons, but fail. All of Europe is on the run. Not the spectacular Hollywood version, but the nitty-gritty story of a real family doing whatever they have to do to survive when the world spins out of control
ωραίο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naranjita την 09 Σεπ 2019, 10:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
Nero
είχε ψαρωτικό intro και Nick CaveNamrail έγραψε: 09 Σεπ 2019, 10:45 Δεύτερο κύμα άδειας και ξεκίνησα το Peaky Blinders. Η σειρά ως τώρα (είμαι στο τέλος της 1ης σεζόν), είναι τρία επίπεδα κατώτερη από το ομοειδές Boardwalk Empire.
Ένας καλός και διαφορετικός Σάσα Μπάρον Κοέν...
The Spy
The Spy
τον λατρεύω αυτόν τον άνθρωπο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Δεν το θυμάμαι καν το ιντρο, δεν μου έκανε καμία εντύπωση.Nero έγραψε: 09 Σεπ 2019, 10:50
είχε ψαρωτικό intro και Nick CaveΗ πρώτη καλή είναι αλλά για κάποιο λόγο το έκλεισα στη 1η σκηνή της 2ης και τελικά δικαιώθηκα γιατί ακούω ότι εδώ και χρόνια το βάλανε στο κρεβάτι του προκρούστη. Ακόμα και το intro είναι το ίδιο και κάποια στιγμή σαπίζει
![]()
-
alexandroso
Εμένα με άρεσε το peaky. Βλέπω το another life. Ξεκινάει σχετικά καλά αλλά σύντομα το γυρίζει σε deep space soap opera. Το γεγονός ότι σε μία αποστολή, που αφορά το μέλλον της ανθρωπότητας, το επιλεγμένο πλήρωμα του διαστημοπλοίου αποτελείται κατά κύριο λόγο από εικοσάχρονους με την πειθαρχία κοινόβιου σίγουρα ξενίζει. Πολύ αναληθοφανές.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Κι εγώ στο τρέηλερ περίμενα να πει my name is Borat, I like you, I like sex, μα δυστυχώς τίποτα. Πήξαμε στη σοβαρότητα.
Ξεκίνησα το midhunter. Πολύ αφελής και ιδεαλιστής ο πρωταγωνιστής, για τα γούστα μου. Δύσκολα θα το συνεχίσω.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Black spot , τώρα το ανακάλυψα στο νετφλιξ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση