Δεν έχω να κρύψω κάτι αλλά δεν βλέπω και το λόγο να πιάνει ο άλλος το κινητο μου στα χέρια του και να ψάχνει.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Σεπ 2019, 15:51προσποιειταιGoBack έγραψε: 06 Σεπ 2019, 15:48Ας παρουμε και μια δευτερη γνωμη για το θεμαNaida έγραψε: 06 Σεπ 2019, 15:42
Τι να πω; Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο. Μπορει κάτι που είναι αθώο στον άλλον να μοιάζει πονηρό. Και σαφώς δεν αναφέρομαι σε Ντικ πικ![]()
Μπορεί να δει κάποια παλιά συνομιλία με πρώην, με φίλη,παλιές φωτό κτλ
Eθνικοκοινωνιστης πως κρινεις αυτη τη φοβια/αυστηροτητα της Ναιδας στο θεμα του κινητου;Ειναι τοσο αθωα οσο τα λεει τα πραγματα;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
...είπε η τύπισσα που τσαντίστηκε άσχημα όταν ο σχεδόν έτσι της ξενυχτούσε στο facebook (μάλλον).Naida έγραψε: 06 Σεπ 2019, 13:34Πρώτον δεν έχει το δικαίωμα να κάνει τέτοιο πράγμα και δεύτερον μπορεί να δει κάτι που θα ενοχληθεί χωρίς λόγο και να ξεκινήσει ιστορία από το πουθενά, ενώ δεν υπάρχει λογος.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Κανενας νορμαλ ανθρωπος δεν θελει να του ψαχνουν το κινητο,απλα σχολιασα τον πανικο σου πανω στο θεμαNaida έγραψε: 06 Σεπ 2019, 15:58Κάτσε, κάτσε τώρα. Εσύ δηλαδή θες να σου ψάχνει η γκομενα το κινητό;GoBack έγραψε: 06 Σεπ 2019, 15:48Ας παρουμε και μια δευτερη γνωμη για το θεμαNaida έγραψε: 06 Σεπ 2019, 15:42
Τι να πω; Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο. Μπορει κάτι που είναι αθώο στον άλλον να μοιάζει πονηρό. Και σαφώς δεν αναφέρομαι σε Ντικ πικ![]()
Μπορεί να δει κάποια παλιά συνομιλία με πρώην, με φίλη,παλιές φωτό κτλ
Eθνικοκοινωνιστης πως κρινεις αυτη τη φοβια/αυστηροτητα της Ναιδας στο θεμα του κινητου;Ειναι τοσο αθωα οσο τα λεει τα πραγματα;
Στο υποθετικο σεναριο που θα ειχα αυτο το πως το λετε "σχεση" ε αμα το κοιτουσε κλαιν μαιν δεν θα εβρισκε τιποτα κρυφο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αυτό είναι διαφορετικό .Feindflug έγραψε: 06 Σεπ 2019, 16:02...είπε η τύπισσα που τσαντίστηκε άσχημα όταν ο σχεδόν έτσι της ξενυχτούσε στο facebook (μάλλον).
Ε το ίδιο λέμε. Δεν έχω πανικό απλά το θεωρώ άπειρα ενοχλητικό και προσβλητικό.Ούτε εμένα θα έβρισκε κάτι κρυφό. Ούτε πανικοβληθηκα. Απλά λέω πως είναι πολύ άσχημοGoBack έγραψε: 06 Σεπ 2019, 16:03Κανενας νορμαλ ανθρωπος δεν θελει να του ψαχνουν το κινητο,απλα σχολιασα τον πανικο σου πανω στο θεμαNaida έγραψε: 06 Σεπ 2019, 15:58Κάτσε, κάτσε τώρα. Εσύ δηλαδή θες να σου ψάχνει η γκομενα το κινητό;GoBack έγραψε: 06 Σεπ 2019, 15:48 Ας παρουμε και μια δευτερη γνωμη για το θεμα
Eθνικοκοινωνιστης πως κρινεις αυτη τη φοβια/αυστηροτητα της Ναιδας στο θεμα του κινητου;Ειναι τοσο αθωα οσο τα λεει τα πραγματα;
![]()
Στο υποθετικο σεναριο που θα ειχα αυτο το πως το λετε "σχεση" ε αμα το κοιτουσε κλαιν μαιν δεν θα εβρισκε τιποτα κρυφο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μην τα γυριζεις τωρα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τύπε, την έχεις δαγκώσει γερά την λαμαρίνα και μάλλον με τύπισσα του επαγγελματικού σου κύκλου.Null έγραψε: 06 Σεπ 2019, 14:05 Που ρωτάω;
Ας υποθέσουμε ότι έχουμε μια γυναίκα 43 και έναν άντρα 27, η γυναίκα βλέπετε άνετα για την ηλικία της, πάνω στο νορμάλ πατάει σε εμφάνιση.
ούτε κάτω ούτε πάνω, κοντούλα και αρκετά παχουλή αλλά μόνο κώλο, μπούτια, όμορφο πρόσωπο, καθημερινά πράγματα. Είναι ταγμένη γεροντοκόρη με γατί το οποίο μεταφέρει πέρα δώθε και παντού στο κλουβάκι του το οποίο ενίοτε συστήνει σαν αγόρι της, δεν έχει γκόμενο όπως παραδέχεται και η ίδια ούτε φαίνεται να ψάχνει (έχει αυτοχαρακτηριστεί και μόνη της γεροντοκόρη καμιά δυο φορές). Βγάζει γενικά λίγο κάτι περίεργο, αλαφροΐσκιωτο, αλλά άμα την δεις στην δουλειά της είναι έξυπνη, οργανωτική,σίγουρη, αφεντικό. Τώρα αυτή, αν της την έπεφτε ένας 27, με ωραίο πρόσωπο, αρκετά πιο αδύνατος πλην γυμνασμένος και 16 χρόνια μικρότερος (και δείχνει για 24), λέτε να ανταποκρινόταν; Προσπαθήστε να μπείτε στην ψυχολογία της και πείτε μου, εσείς τι θα κάνατε. Υποθετικά είναι όλα, για ένα σενάριο που γράφω τα θέλω.
Κανονικά θα σου έλεγα να την ξεχάσεις και να βρεις καμμία άλλη ή κάτι άλλο να ασχοληθείς, αλλά μου φαίνεται ότι απλά ψάχνεις υποστήριξη στην απόφαση που έχεις πάρει ήδη. Είναι μεγάλη η διαφορά ηλικίας, κυρίως επειδή εσύ είσαι ο μικρότερος. Αν είναι δε και συνάδελφός σου, τα πράγματα είναι τραγικά, γιατί αν αποκτήσεις αυτό που θέλεις τώρα, αλλά το χάσεις μετά, θα είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρχεται επαγγελματικά.
Ξέρω ότι δεν θα ακούσεις την συμβουλή μου να απομακρυνθείς, οπότε ζήσε το, απόλαυσε το όσο διαρκέσει, κολύμπα στα σκατά που σίγουρα θα λουστείς και έπειτα κράτα την εμπειρία ως μάθημα ζωής.
Dein Herz, meine Gier
Ήμουν σίγουρος για την απάντησή σου, πιο πολύ απ' ότι ο ήλιος θα βγει από την Ανατολή.Naida έγραψε: 06 Σεπ 2019, 16:06Αυτό είναι διαφορετικό .Feindflug έγραψε: 06 Σεπ 2019, 16:02...είπε η τύπισσα που τσαντίστηκε άσχημα όταν ο σχεδόν έτσι της ξενυχτούσε στο facebook (μάλλον).Naida έγραψε: 06 Σεπ 2019, 13:34
Πρώτον δεν έχει το δικαίωμα να κάνει τέτοιο πράγμα και δεύτερον μπορεί να δει κάτι που θα ενοχληθεί χωρίς λόγο και να ξεκινήσει ιστορία από το πουθενά, ενώ δεν υπάρχει λογος.
Ε το ίδιο λέμε. Δεν έχω πανικό απλά το θεωρώ άπειρα ενοχλητικό και προσβλητικό.Ούτε εμένα θα έβρισκε κάτι κρυφό. Ούτε πανικοβληθηκα. Απλά λέω πως είναι πολύ άσχημοGoBack έγραψε: 06 Σεπ 2019, 16:03Κανενας νορμαλ ανθρωπος δεν θελει να του ψαχνουν το κινητο,απλα σχολιασα τον πανικο σου πανω στο θεμαNaida έγραψε: 06 Σεπ 2019, 15:58
Κάτσε, κάτσε τώρα. Εσύ δηλαδή θες να σου ψάχνει η γκομενα το κινητό;
![]()
Dein Herz, meine Gier
Δεν γυρίζω τίποτα. Αυτό λέω από την αρχή ότι θα με το εκνευρίσει μια τέτοια χειρονομια. Και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
τρελη μπαλιτσα ο goback
expose λαιμαι
expose λαιμαι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μπορω να πω με σιγουρια παντως οτι οι πιθανοτητες σου για "σχεση" με καποιον πχορουμιτη μειωθηκαν δραματικα μετα τις τελευταιες 3 σελιδες
Μα είναι διαφορετικό. Είναι σαν να λες ότι επειδή ήταν μέσα θα έπρεπε να του ζητήσω εγώ να δω τις συνομιλίες του. Γίνονται αυτά τα πράγματα ρε συ;Feindflug έγραψε: 06 Σεπ 2019, 16:12Ήμουν σίγουρος για την απάντησή σου, πιο πολύ απ' ότι ο ήλιος θα βγει από την Ανατολή.Naida έγραψε: 06 Σεπ 2019, 16:06Αυτό είναι διαφορετικό .Feindflug έγραψε: 06 Σεπ 2019, 16:02
...είπε η τύπισσα που τσαντίστηκε άσχημα όταν ο σχεδόν έτσι της ξενυχτούσε στο facebook (μάλλον).
Ε το ίδιο λέμε. Δεν έχω πανικό απλά το θεωρώ άπειρα ενοχλητικό και προσβλητικό.Ούτε εμένα θα έβρισκε κάτι κρυφό. Ούτε πανικοβληθηκα. Απλά λέω πως είναι πολύ άσχημοGoBack έγραψε: 06 Σεπ 2019, 16:03
Κανενας νορμαλ ανθρωπος δεν θελει να του ψαχνουν το κινητο,απλα σχολιασα τον πανικο σου πανω στο θεμα![]()
Γίνονται;
Σε τι με expose μωρέ
Γιατί τους κατατάσεις σε αμοιβάδες που παρεξηγούν αθώες περιστάσεις; ντροπήGoBack έγραψε: 06 Σεπ 2019, 16:24Μπορω να πω με σιγουρια παντως οτι οι πιθανοτητες σου για "σχεση" με καποιον πχορουμιτη μειωθηκαν δραματικα μετα τις τελευταιες 3 σελιδες![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Διευθύντρια (υποδιευθύντρια και έκανε αναπλήρωση),εγώ ήμουν στον υπολογιστή στο γραφείο της, έκανα εκεί πρακτική 8 μήνες, ήταν και άλλη μία βοηθός + πρακτικάριος άλλα σε διπλανό γραφείο. Οπότε μιλούσαμε πολύ. Συν ότι και στην διαδρομή ως ένα σημείο φεύγαμε μαζί, καθόμουν αρκετές φορές μέχρι το βράδυ διότι αν δούλευε ξεχνιόταν και καθόταν πέρα από το σχόλασμα για παρέα. Προσπαθούσα να την κερνάω όσο μπορώ χωρίς να φαίνεται πέσιμο όλο αυτό, γενικά πιστεύω ότι ποτέ δεν πέρασα την κόκκινη γραμμή για να φανεί ότι είμαι κάτι παραπάνω από έξτρα φιλικός. Τώρα έχω φύγει αλλά κρατάω επαφή από το φβ και της έχω πει ότι με θέλει για το σαιτ και για τους υπολογιστές να με πάρει, πράγμα που έγινε τις προάλλες. Αυτά βασικά.νύχτα έγραψε: 06 Σεπ 2019, 15:57υπάρχει γλυκύτητα στις λέξεις σου, ωραίο αυτόNull έγραψε: 06 Σεπ 2019, 15:49
Με γοητεύει>τη γουστάρω> με καυλώνει. Από τον χαρακτήρα της ξεκινάν όλα. Δηλαδή όταν την είδα πρώτη φορά μου πέρασε
αδιάφορη εμφανισιακά και δεν έδωσα καν σημασία. Όχι ότι είναι άσχημη, κούκλα είναι, απλά όχι από αυτές που σε διεγείρουν σεξουαλικά
με την πρώτη ματιά. Μετά από 2-3 μήνες στον ίδιο χώρο άρχισε να δημιουργείτε και μετά έγινε πολύ έντονο. Βασικά μέσα από όλο αυτό αντιλήφθηκα ότι έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, διότι (πέρα από σεξουαλικό προφανώς), δεν νομίζω ότι μπορώ να έχω βαθιά συναισθηματική σχέση με συνομήλικες μου . Διότι ο χαρακτήρας της, όσο ιδιότροπος ή και περίεργος να είναι, είναι ξεκάθαρα ο χαρακτήρας μιας γυναίκας στα 40, προφανώς αυτό θέλω. Όχι ότι είμαι έχω φετίχ με μιλφς, απλά πιστεύω ότι ο χαρακτήρας που με ελκύει βρίσκεται εν τέλει σε γυναίκες τέτοιας ηλικίας.
συνάδελφοι είστε;
Εντωμεταξύ όλα αυτά που γράφω είναι 100% φωτογραφικά, ελπίζω να μην διαβάζει πχορουμ
Η γυναίκα να έχει το πάνω χέρι... Καλή ερώτηση. Για να πετύχει στον ερωτικό τομέα, θα έπρεπε να είχε και πιο δυναμικό χαρακτήρα από εμένα στην καθημερινότητα Να έβλεπα ρε παιδί μου, να αυτή είναι πιο δυναμική από μένα, χειρίζεται καταστάσεις καλύτερα, έχει περισσότερες γνώσεις, είναι ένα σκαλί παραπάνω τέλος πάντων. Τώρα να έρθει μία συνομήλικη μου, να το παίζει φάση bdsm και τέτοια και να είναι μικρό μου πονύ ή τελείως χαχαχουχα στην πραγματικότητα, ε δεν μπορώ με τίποτα. Έχει γίνει δηλαδή, και ήταν όπως το είχα φανταστεί και μόνος μου, το σταμάτησα στα πρώτα πέντε λεπτά.Naida έγραψε: Απορία καθότι συλλέγω κοινωνιολογικά στοιχεία.
Σου αρέσει η γυναίκα να εχει το "πανω χερι";![]()
Τώρα, αν προτιμάω παθητική γυναίκα η δυναμική ερωτικά, και τα δύο. Η ποικιλία είναι ωραία, απλά επειδή συνομήλικη μέχρι σήμερα δεν την έχω αντιληφθεί έτσι, αναγκαστικά για να συνυπάρχουν θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερης ηλικίας.Αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ένα, θα έλεγα δυναμική. Επίσης όπως είπα, άσχετα από σεξουαλικό, το διαγράφουμε, τελείως διαφορετικά συναισθήματα με μία μεγαλύτερη και μία συνομήλικη. Σαν να μην υπάρχει αρκετό συναισθηματικό βάθος από την μεριά μου. Σαν να μην μπορώ να την σεβαστό αρκετά; Βαρύ, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
Τελικά δεν κατάλαβα. Σ' αρέσει να έχει το πάνω χέρι στο σεξ κτλ;Null έγραψε: 06 Σεπ 2019, 16:43Διευθύντρια (υποδιευθύντρια και έκανε αναπλήρωση),εγώ ήμουν στον υπολογιστή στο γραφείο της, έκανα εκεί πρακτική 8 μήνες, ήταν και άλλη μία βοηθός + πρακτικάριος άλλα σε διπλανό γραφείο. Οπότε μιλούσαμε πολύ. Συν ότι και στην διαδρομή ως ένα σημείο φεύγαμε μαζί, καθόμουν αρκετές φορές μέχρι το βράδυ διότι αν δούλευε ξεχνιόταν και καθόταν πέρα από το σχόλασμα για παρέα. Προσπαθούσα να την κερνάω όσο μπορώ χωρίς να φαίνεται πέσιμο όλο αυτό, γενικά πιστεύω ότι ποτέ δεν πέρασα την κόκκινη γραμμή για να φανεί ότι είμαι κάτι παραπάνω από έξτρα φιλικός. Τώρα έχω φύγει αλλά κρατάω επαφή από το φβ και της έχω πει ότι με θέλει για το σαιτ και για τους υπολογιστές να με πάρει, πράγμα που έγινε τις προάλλες. Αυτά βασικά.νύχτα έγραψε: 06 Σεπ 2019, 15:57υπάρχει γλυκύτητα στις λέξεις σου, ωραίο αυτόNull έγραψε: 06 Σεπ 2019, 15:49
Με γοητεύει>τη γουστάρω> με καυλώνει. Από τον χαρακτήρα της ξεκινάν όλα. Δηλαδή όταν την είδα πρώτη φορά μου πέρασε
αδιάφορη εμφανισιακά και δεν έδωσα καν σημασία. Όχι ότι είναι άσχημη, κούκλα είναι, απλά όχι από αυτές που σε διεγείρουν σεξουαλικά
με την πρώτη ματιά. Μετά από 2-3 μήνες στον ίδιο χώρο άρχισε να δημιουργείτε και μετά έγινε πολύ έντονο. Βασικά μέσα από όλο αυτό αντιλήφθηκα ότι έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, διότι (πέρα από σεξουαλικό προφανώς), δεν νομίζω ότι μπορώ να έχω βαθιά συναισθηματική σχέση με συνομήλικες μου . Διότι ο χαρακτήρας της, όσο ιδιότροπος ή και περίεργος να είναι, είναι ξεκάθαρα ο χαρακτήρας μιας γυναίκας στα 40, προφανώς αυτό θέλω. Όχι ότι είμαι έχω φετίχ με μιλφς, απλά πιστεύω ότι ο χαρακτήρας που με ελκύει βρίσκεται εν τέλει σε γυναίκες τέτοιας ηλικίας.
συνάδελφοι είστε;
Εντωμεταξύ όλα αυτά που γράφω είναι 100% φωτογραφικά, ελπίζω να μην διαβάζει πχορουμ
Η γυναίκα να έχει το πάνω χέρι... Καλή ερώτηση. Για να πετύχει στον ερωτικό τομέα, θα έπρεπε να είχε και πιο δυναμικό χαρακτήρα από εμένα στην καθημερινότητα Να έβλεπα ρε παιδί μου, να αυτή είναι πιο δυναμική από μένα, χειρίζεται καταστάσεις καλύτερα, έχει περισσότερες γνώσεις, είναι ένα σκαλί παραπάνω τέλος πάντων. Τώρα να έρθει μία συνομήλικη μου, να το παίζει φάση bdsm και τέτοια και να είναι μικρό μου πονύ ή τελείως χαχαχουχα στην πραγματικότητα, ε δεν μπορώ με τίποτα. Έχει γίνει δηλαδή, και ήταν όπως το είχα φανταστεί και μόνος μου, το σταμάτησα στα πρώτα πέντε λεπτά.Naida έγραψε: Απορία καθότι συλλέγω κοινωνιολογικά στοιχεία.
Τώρα, αν προτιμάω παθητική γυναίκα η δυναμική ερωτικά, και τα δύο. Η ποικιλία είναι ωραία, απλά επειδή συνομήλικη μέχρι σήμερα δεν την έχω αντιληφθεί έτσι, αναγκαστικά για να συνυπάρχουν θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερης ηλικίας.Αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ένα, θα έλεγα δυναμική. Επίσης όπως είπα, άσχετα από σεξουαλικό, το διαγράφουμε, τελείως διαφορετικά συναισθήματα με μία μεγαλύτερη και μία συνομήλικη. Σαν να μην υπάρχει αρκετό συναισθηματικό βάθος από την μεριά μου. Σαν να μην μπορώ να την σεβαστό αρκετά; Βαρύ, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι, αλλά ιδανικά όχι συνέχεια. Δηλαδή να με καβαλάει κάθε φορά που θα κάνουμε σεξ; Ε όχι θέλω και εγώ να παίρνω τα ηνία.Naida έγραψε: 06 Σεπ 2019, 16:51Τελικά δεν κατάλαβα. Σ' αρέσει να έχει το πάνω χέρι στο σεξ κτλ;Null έγραψε: 06 Σεπ 2019, 16:43Διευθύντρια (υποδιευθύντρια και έκανε αναπλήρωση),εγώ ήμουν στον υπολογιστή στο γραφείο της, έκανα εκεί πρακτική 8 μήνες, ήταν και άλλη μία βοηθός + πρακτικάριος άλλα σε διπλανό γραφείο. Οπότε μιλούσαμε πολύ. Συν ότι και στην διαδρομή ως ένα σημείο φεύγαμε μαζί, καθόμουν αρκετές φορές μέχρι το βράδυ διότι αν δούλευε ξεχνιόταν και καθόταν πέρα από το σχόλασμα για παρέα. Προσπαθούσα να την κερνάω όσο μπορώ χωρίς να φαίνεται πέσιμο όλο αυτό, γενικά πιστεύω ότι ποτέ δεν πέρασα την κόκκινη γραμμή για να φανεί ότι είμαι κάτι παραπάνω από έξτρα φιλικός. Τώρα έχω φύγει αλλά κρατάω επαφή από το φβ και της έχω πει ότι με θέλει για το σαιτ και για τους υπολογιστές να με πάρει, πράγμα που έγινε τις προάλλες. Αυτά βασικά.
Αλλά αν πρέπει σώνει και καλά να τικάρεις ένα για την έρευνα σου, διάλεξε το πρώτο, προς τα εκεί ρέπω. 60-40 αναλογία Είμαι της ποικιλίας
γενικά, τι να κάνω!
-
Ορέστης 35
Εγώ πιστεύω να της την πέσεις αφού σαρεσει και όσο κρατήσει. Η Νάιδα θα σου γράψει ατάκες πεσιματος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2471 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 16 Απαντήσεις