!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Casper -

Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Naida έγραψε: 06 Σεπ 2019, 10:30
- Casper - έγραψε: 06 Σεπ 2019, 10:08
Γραφικός έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:47

Την τελευταία φορά, αυτή που μου ενέπνευσε το ερώτημα δεν το αναλύσαμε με την κοπέλα. Είχε εκνευριστεί με το πώς αντιμετωπίζονται από τον νέο φεμινισμό κάποια πράγματα κι ένα από αυτά ήταν αυτό. Η ακριβής πρόταση ήταν "Έστω ότι περπατάς κι ένας άνδρας δίπλα σου λέει κάτι. Εντάξει ρε παιδί μου, καλύτερα είναι να μην λένε τίποτα;" Το "κάτι" δεν το είχε πει κανονικά, σε κάθε σύμφωνο έβγαζε τον δυνατότερο ήχο που μπορούσε, σαν να δήλωνε "υπονοώ κάτι που δεν μπορώ να πω".

Γι' αυτό αναρωτήθηκα, τελικά ποιες είναι εξαιρέσεις; Όσες θέλουν τα κοπλιμέντα, χυδαία και μη, ή όσες δεν τα θέλουν;
Τα κοπλιμέντα τα θέλουμε. Τις χυδαιότητες όχι. Πρέπει να ξέρεις με ποιό τρόπο θα προσεγγίζεις και τί θα λες. Αν αρχίσεις τα "τι κωλάρα είναι αυτή" και άλλες μαλακίες, ε συγγνώμη αλλά αυτά είναι χυδαιότητες και κάτι που το λες σε πιο προσωπικές στιγμές ή όταν έχετε πια οικειότητα, όχι με το καλημέρα. Αν το λες με το καλημέρα σημαίνει πως την βλέπεις σαν ένα κομμάτι κρέας και αν έχει σώας τας φρένας, θα προσβληθεί. Αν της πιάσεις ευγενικά την κουβέντα και της πεις πως είναι όμορφη και άλλα ωραία (χωρίς να σχολιάσεις κώλους και βυζιάά ακόμη κι' αν μόνο αυτά είδες ή σκέφτεσαι) θα το εκτιμήσει και θα το ευχαριστηθεί. Εξαρτάται από το άτομο, και κυρίως αν "το έχεις".
νύχτα έγραψε: 04 Σεπ 2019, 20:57

πού έμπλεξες μικρόμου :e040:
Όντως. ΓΙΑΤΙ; :( :lol:
Γιατί είναι μια κονσόλα γεμάτη κουμπάκια που αναβοσβηνουν και θέλω να τα πατάω να δω τι κάνουν :romance-hearteyes:
Καλά, αν είναι χαριτωμένο "παιχνίδι" και πειραματισμός για αντιδράσεις και μέχρι να τον γνωρίσεις καλύτερα, μια χαρά :D
Ασέβαστος έγραψε: 06 Σεπ 2019, 10:30 σας αρεσει να σας ζηλευουν;

προτιματε ο συντροφος να μην ασχολειται με το που πατε και τι κανετε οταν δεν ειστε μαζι, η να σας ρωταει καθε φορα και να ψαχνει να εξακριβωνει αν λετε αληθεια;
Σόρρυ που απαντάω εγώ χωρίς να έχω προσωπικές εμπειρίες με σχέσεις αλλά μ' αρέσει όταν ρωτάνε τι έκανες μες την μέρα. Σε καμία περίπτωση για έλεγχο ή εξακρίβωση (αυτό σημαίνει πως δεν σου έχει εμπιστοσύνη, τι σόι σχέση έχετε; ) αλλά από ενδιαφέρον για το πώς περνάς. Για τα ενδιαφέροντα, ρουτίνα, λύπες και χαρές :D
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

- Casper - έγραψε: 06 Σεπ 2019, 10:08 Τα κοπλιμέντα τα θέλουμε. Τις χυδαιότητες όχι. Πρέπει να ξέρεις με ποιό τρόπο θα προσεγγίζεις και τί θα λες. Αν αρχίσεις τα "τι κωλάρα είναι αυτή" και άλλες μαλακίες, ε συγγνώμη αλλά αυτά είναι χυδαιότητες και κάτι που το λες σε πιο προσωπικές στιγμές ή όταν έχετε πια οικειότητα, όχι με το καλημέρα. Αν το λες με το καλημέρα σημαίνει πως την βλέπεις σαν ένα κομμάτι κρέας και αν έχει σώας τας φρένας, θα προσβληθεί. Αν της πιάσεις ευγενικά την κουβέντα και της πεις πως είναι όμορφη και άλλα ωραία (χωρίς να σχολιάσεις κώλους και βυζιάά ακόμη κι' αν μόνο αυτά είδες ή σκέφτεσαι) θα το εκτιμήσει και θα το ευχαριστηθεί. Εξαρτάται από το άτομο, και κυρίως αν "το έχεις".
Δεν είπα για προσέγγιση στο μπαρ, είπα για σχόλια από αγνώστους.
Επειδή δεν γίνεται να παρακολουθήσουμε φροντιστήρια όμως, θα πρέπει να διαλέξεις μία από τις δύο εκδοχές

Εκδοχή 1:
Δευτέρα (από τον Α): Tι όμορφη που είσαι, μπράβο κοπέλα μου.
Τρίτη (από τον Β): Ποπο τι κωλάρα είναι αυτή
Τετάρτη (από τον Γ, βράδυ): Νύχτα γιομάτη θαύματα, νύχτα σπαρμένη μάγια

Εκδοχή 2: Απολύτως τίποτα

Αμάν πια με το nitpicking. Κάθε κατάσταση έχει τα θετικά και τα αρνητικά της, αλλιώς δεν θα υπήρχαν τα διλήμματα.
Και στην τελική ποιος θα κρίνει αν το έχω ή όχι;
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Γραφικός έγραψε: 06 Σεπ 2019, 10:44
- Casper - έγραψε: 06 Σεπ 2019, 10:08 Τα κοπλιμέντα τα θέλουμε. Τις χυδαιότητες όχι. Πρέπει να ξέρεις με ποιό τρόπο θα προσεγγίζεις και τί θα λες. Αν αρχίσεις τα "τι κωλάρα είναι αυτή" και άλλες μαλακίες, ε συγγνώμη αλλά αυτά είναι χυδαιότητες και κάτι που το λες σε πιο προσωπικές στιγμές ή όταν έχετε πια οικειότητα, όχι με το καλημέρα. Αν το λες με το καλημέρα σημαίνει πως την βλέπεις σαν ένα κομμάτι κρέας και αν έχει σώας τας φρένας, θα προσβληθεί. Αν της πιάσεις ευγενικά την κουβέντα και της πεις πως είναι όμορφη και άλλα ωραία (χωρίς να σχολιάσεις κώλους και βυζιάά ακόμη κι' αν μόνο αυτά είδες ή σκέφτεσαι) θα το εκτιμήσει και θα το ευχαριστηθεί. Εξαρτάται από το άτομο, και κυρίως αν "το έχεις".
Δεν είπα για προσέγγιση στο μπαρ, είπα για σχόλια από αγνώστους.
Επειδή δεν γίνεται να παρακολουθήσουμε φροντιστήρια όμως, θα πρέπει να διαλέξεις μία από τις δύο εκδοχές

Εκδοχή 1:
Δευτέρα (από τον Α): Tι όμορφη που είσαι, μπράβο κοπέλα μου.
Τρίτη (από τον Β): Ποπο τι κωλάρα είναι αυτή
Τετάρτη (από τον Γ, βράδυ): Νύχτα γιομάτη θαύματα, νύχτα σπαρμένη μάγια

Εκδοχή 2: Απολύτως τίποτα

Αμάν πια με το nitpicking. Κάθε κατάσταση έχει τα θετικά και τα αρνητικά της, αλλιώς δεν θα υπήρχαν τα διλήμματα.
Και στην τελική ποιος θα κρίνει αν το έχω ή όχι;
Τότε αφού ξέρεις τις απαντήσεις, τι μας ρωτάς βρε Γραφικέ;
Όντως ισχύει πως έχουν όλα θετικά και αρνητικά. Στην μια θα της αρέσει η πρώτη εκδοχή, στην άλλη η 2η.

Π.χ εγώ θα προτιμούσα χίλιες φορές την 2η και την 4η (εννοώ το Δευτέρα και Τετάρτη) παρά το "τι κωλάρα είναι αυτή". Και έχω παρατηρήσει πως ειδικά την 3η εκδοχή την λένε οι "γυναικάδες" και μου προκαλούν αηδία.
Γραφικός

- Casper - έγραψε: 06 Σεπ 2019, 10:49 Τότε αφού ξέρεις τις απαντήσεις, τι μας ρωτάς βρε Γραφικέ;
Όντως ισχύει πως έχουν όλα θετικά και αρνητικά. Στην μια θα της αρέσει η πρώτη εκδοχή, στην άλλη η 2η.

Π.χ εγώ θα προτιμούσα χίλιες φορές την 2η και την 4η (εννοώ το Δευτέρα και Τετάρτη) παρά το "τι κωλάρα είναι αυτή". Και έχω παρατηρήσει πως ειδικά την 3η εκδοχή την λένε οι "γυναικάδες" και μου προκαλούν αηδία.
Για να δω σε πόσες αρέσει η μία και σε πόσες αρέσει η άλλη.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

- Casper - έγραψε: 06 Σεπ 2019, 10:35
Naida έγραψε: 06 Σεπ 2019, 10:30
- Casper - έγραψε: 06 Σεπ 2019, 10:08

Τα κοπλιμέντα τα θέλουμε. Τις χυδαιότητες όχι. Πρέπει να ξέρεις με ποιό τρόπο θα προσεγγίζεις και τί θα λες. Αν αρχίσεις τα "τι κωλάρα είναι αυτή" και άλλες μαλακίες, ε συγγνώμη αλλά αυτά είναι χυδαιότητες και κάτι που το λες σε πιο προσωπικές στιγμές ή όταν έχετε πια οικειότητα, όχι με το καλημέρα. Αν το λες με το καλημέρα σημαίνει πως την βλέπεις σαν ένα κομμάτι κρέας και αν έχει σώας τας φρένας, θα προσβληθεί. Αν της πιάσεις ευγενικά την κουβέντα και της πεις πως είναι όμορφη και άλλα ωραία (χωρίς να σχολιάσεις κώλους και βυζιάά ακόμη κι' αν μόνο αυτά είδες ή σκέφτεσαι) θα το εκτιμήσει και θα το ευχαριστηθεί. Εξαρτάται από το άτομο, και κυρίως αν "το έχεις".

Όντως. ΓΙΑΤΙ; :( :lol:
Γιατί είναι μια κονσόλα γεμάτη κουμπάκια που αναβοσβηνουν και θέλω να τα πατάω να δω τι κάνουν :romance-hearteyes:
Καλά, αν είναι χαριτωμένο "παιχνίδι" και πειραματισμός για αντιδράσεις και μέχρι να τον γνωρίσεις καλύτερα, μια χαρά :D

Όχι παιχνίδι μωρέ, απλά έχει ενδιαφέρον το ένα μετά βλέπεις και κάτι άλλο που θες να δεις κτλ κτλ

προτιματε ο συντροφος να μην ασχολειται με το που πατε και τι κανετε οταν δεν ειστε μαζι, η να σας ρωταει καθε φορα και να ψαχνει να εξακριβωνει αν λετε αληθεια;
Να μας ζηλεύουν όχι να μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα. Αλλά να μας κάνει να γελάμε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 06 Σεπ 2019, 10:57

Να μας ζηλεύουν όχι να μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα. Αλλά να μας κάνει να γελάμε.
οταν μπαινετε στο μπανιο, να ψαχουλευει τα μυνηματα στο κινητο σας, σας κανει να αισθανεστε καλα η ασχημα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 06 Σεπ 2019, 12:15

οταν μπαινετε στο μπανιο, να ψαχουλευει τα μυνηματα στο κινητο σας, σας κανει να αισθανεστε καλα η ασχημα;
Τον πήρε και τον σήκωσε :102:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Naida έγραψε: 06 Σεπ 2019, 12:25

για την καφριλα η για να μην δει τπτ περιεργο? :smt017
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

alekhine έγραψε: 06 Σεπ 2019, 13:25
Πρώτον δεν έχει το δικαίωμα να κάνει τέτοιο πράγμα και δεύτερον μπορεί να δει κάτι που θα ενοχληθεί χωρίς λόγο και να ξεκινήσει ιστορία από το πουθενά, ενώ δεν υπάρχει λογος.

Que Sera, Sera...
Γραφικός

Naida έγραψε: 06 Σεπ 2019, 13:34 Πρώτον δεν έχει το δικαίωμα να κάνει τέτοιο πράγμα και δεύτερον μπορεί να δει κάτι που θα ενοχληθεί χωρίς λόγο και να ξεκινήσει ιστορία από το πουθενά, ενώ δεν υπάρχει λογος.
Σιγά που χρειάζεται να απολογηθείς που θα τσαντιστείς αν σκαλίσουν το κινητό σου. Ψαχούλεμα κινητού είναι σφάλμα παρόμοιας σημαντικότητας με το κέρατο. Έξω από την πόρτα κατευθείαν.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Σιγα τα αιματα :lol:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Γραφικός έγραψε: 06 Σεπ 2019, 13:36
Naida έγραψε: 06 Σεπ 2019, 13:34 Πρώτον δεν έχει το δικαίωμα να κάνει τέτοιο πράγμα και δεύτερον μπορεί να δει κάτι που θα ενοχληθεί χωρίς λόγο και να ξεκινήσει ιστορία από το πουθενά, ενώ δεν υπάρχει λογος.
Σιγά που χρειάζεται να απολογηθείς που θα τσαντιστείς αν σκαλίσουν το κινητό σου. Ψαχούλεμα κινητού είναι σφάλμα παρόμοιας σημαντικότητας με το κέρατο. Έξω από την πόρτα κατευθείαν.
Είναι διαφορετικό. Το ψάξιμο του κινητού θα μου ανάψει λαμπάκια. Θα ηρεμήσω θα το συγχωρήσω.
Το κέρατο θα με πληγώσει. Δεν συγχωρείται.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

GoBack έγραψε: 06 Σεπ 2019, 13:40
Σιγα τα αιματα :lol:
Δε παίζει. Είναι πάρα πολύ άσχημο να σου πάρει ο άλλος το κινητό να το ψάξει. Άντε πρώτη φορά λόγω άγνοιας του να το καταπιεις ήπια. Δεύτερη :e040:
Γι' αυτό έχω και κωδικό στο κινητό.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

καποια μουλεγε προχτες οτι το βρισκει πολυ χαριτωμενο, και οτι και η ιδια το κανει. και οτι ακομη καλυτερα θα ηταν να δωσει ο ενας στον αλλο τους κωδικους για να μπορουν να ψαχουλεψουν οοοολο το παρελθον, να ξερουν με ποιον εχουν να κανουν. αν μην υπαρχει κανενα μυστικο αναμεσα στο ζευγαρι.

αβυσσος η ψυχη της γυναικας :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Naida έγραψε: 06 Σεπ 2019, 13:34
alekhine έγραψε: 06 Σεπ 2019, 13:25
Πρώτον δεν έχει το δικαίωμα να κάνει τέτοιο πράγμα και δεύτερον μπορεί να δει κάτι που θα ενοχληθεί χωρίς λόγο και να ξεκινήσει ιστορία από το πουθενά, ενώ δεν υπάρχει λογος.
συμφωνοι
αυτο που για σενα ειναι "χωρις λογο" για τον αλλον μπορει να ειναι αιτια διαζυγιου
κι αυτο υποκειμενο ειναι

εμενα μου εχει τυχει να ξυπνησω 3 η ωρα απο τον υπνο μου και να δω την αλλη να εχει αρπαξει νυχτιατικα το κινητο και να ψαχουλευει :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alekhine την 06 Σεπ 2019, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”