πολύ γλυκό και καλοσυνάτο, να είσαι καλάΓραφικός έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:25Ποίηση, ζωγραφική, μη ακαδημαϊκή κι ολοκληρωμένη παιδεία για κάθε τέχνη.νύχτα έγραψε: 03 Σεπ 2019, 22:46 στα ίντερνετς τριγυρνάμε εμείς που η ομορφιά μας είναι αντιστρόφως
ανάλογη με την απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στα μάτια του παρατηρητή
μας και τα δικά μας μάτια
κάνε, δεν έχουμε γίνει σουηδέζες ακόμη
Ο οίκτος που νιώθω διαβάζοντας αυτή σου την ανάρτηση είναι για αυτούς που σε βλέπουν άσχημη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Θες να σε χαιδεψω μαδια μου;

Α καλά τότεPedro έγραψε: 04 Σεπ 2019, 19:32Φιλαμε τα χερια,πλενουν τα ποδια..καταλαβαινεις!Naida έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:25Pedro έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:54 Τις γυναικες πρεπει να τις χαιδευουμε μαγκες,κυριολεκτικα και μεταφορικα..απαξ και τις κανουμε να αισθανουν μοναδικες θα μας εχουν «βασιλιαδες»..
Μουνοδουλιαστε που και που ρε μλκς,αλλωστε κανεις δεν θα το καταλαβει![]()
Δηλαδή; Πως σας έχουν οι γυναίκες σας όταν σας έχουν βασιλιάδες;
Εγώ πχ τον παινεύω αρκετά. Του εξυψωνω το εγώ. Είναι δείγμα βασιλοποιησης αυτό;![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εσύ σαν αριστερή άσε τις βασιλοποιήσεις και πιάσε τις γενικογραμματικοποιήσεις.Naida έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:25Pedro έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:54 Τις γυναικες πρεπει να τις χαιδευουμε μαγκες,κυριολεκτικα και μεταφορικα..απαξ και τις κανουμε να αισθανουν μοναδικες θα μας εχουν «βασιλιαδες»..
Εγώ πχ τον παινεύω αρκετά. Του εξυψωνω το εγώ. Είναι δείγμα βασιλοποιησης αυτό;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δεν γίνεται είναι λαϊκόδεξιός ο άλλοςFeindflug έγραψε: 04 Σεπ 2019, 20:45Εσύ σαν αριστερή άσε τις βασιλοποιήσεις και πιάσε τις γενικογραμματικοποιήσεις.Naida έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:25Pedro έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:54 Τις γυναικες πρεπει να τις χαιδευουμε μαγκες,κυριολεκτικα και μεταφορικα..απαξ και τις κανουμε να αισθανουν μοναδικες θα μας εχουν «βασιλιαδες»..
Εγώ πχ τον παινεύω αρκετά. Του εξυψωνω το εγώ. Είναι δείγμα βασιλοποιησης αυτό;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πολλές υποχωρήσεις κάνεις, τύπισσα. Καταργήθηκε το τρίμηνο, είναι και λαϊκοδεξιός... Αυτός θα σου κόψει και τα σαραγλάκια με παγωτό.
Dein Herz, meine Gier
Το τρίμηνο εκ των πραγμάτων δε μπορούσε να ισχύει. Τα υπόλοιπα είναι όλα προς συζήτησηFeindflug έγραψε: 04 Σεπ 2019, 20:50Πολλές υποχωρήσεις κάνεις, τύπισσα. Καταργήθηκε το τρίμηνο, είναι και λαϊκοδεξιός... Αυτός θα σου κόψει και τα σαραγλάκια με παγωτό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τσου
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πού έμπλεξες μικρόμουNaida έγραψε: 04 Σεπ 2019, 20:54
Τσουδε φταίει αυτός η οικογένεια φταίει, θα τον φέρω στον ίσιο δρόμο όμως
![]()
Πάλι δε θα προλάβω να μπλέξω, το βλέπω
Αλλά έχει ενδιαφέρον
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το ξέρουμε σίγουρα ότι είναι μικρός ο τύπος;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Casper -
Τα κοπλιμέντα τα θέλουμε. Τις χυδαιότητες όχι. Πρέπει να ξέρεις με ποιό τρόπο θα προσεγγίζεις και τί θα λες. Αν αρχίσεις τα "τι κωλάρα είναι αυτή" και άλλες μαλακίες, ε συγγνώμη αλλά αυτά είναι χυδαιότητες και κάτι που το λες σε πιο προσωπικές στιγμές ή όταν έχετε πια οικειότητα, όχι με το καλημέρα. Αν το λες με το καλημέρα σημαίνει πως την βλέπεις σαν ένα κομμάτι κρέας και αν έχει σώας τας φρένας, θα προσβληθεί. Αν της πιάσεις ευγενικά την κουβέντα και της πεις πως είναι όμορφη και άλλα ωραία (χωρίς να σχολιάσεις κώλους και βυζιάά ακόμη κι' αν μόνο αυτά είδες ή σκέφτεσαι) θα το εκτιμήσει και θα το ευχαριστηθεί. Εξαρτάται από το άτομο, και κυρίως αν "το έχεις".Γραφικός έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:47Την τελευταία φορά, αυτή που μου ενέπνευσε το ερώτημα δεν το αναλύσαμε με την κοπέλα. Είχε εκνευριστεί με το πώς αντιμετωπίζονται από τον νέο φεμινισμό κάποια πράγματα κι ένα από αυτά ήταν αυτό. Η ακριβής πρόταση ήταν "Έστω ότι περπατάς κι ένας άνδρας δίπλα σου λέει κάτι. Εντάξει ρε παιδί μου, καλύτερα είναι να μην λένε τίποτα;" Το "κάτι" δεν το είχε πει κανονικά, σε κάθε σύμφωνο έβγαζε τον δυνατότερο ήχο που μπορούσε, σαν να δήλωνε "υπονοώ κάτι που δεν μπορώ να πω".Naida έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:38Τι δεν ενοχλεί τις φίλες σου; Πχ να περπατάνε στο δρόμο και να αρχίσει ο άλλος είσαι κάβλα, τι κωλάρα είναι αυτή,βυζάρες,τι μουνι είσαι κτλ;Γραφικός έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:21 Κι όσες φίλες μου πάντως έχω ρωτήσει, δεν ενοχλούνται. Τι σκατά λένε οι φεμινίστριες; Δεν έχω γνωρίσει γυναίκα να μου πει ότι την ενοχλεί, μόνο τα μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα.
Γι' αυτό αναρωτήθηκα, τελικά ποιες είναι εξαιρέσεις; Όσες θέλουν τα κοπλιμέντα, χυδαία και μη, ή όσες δεν τα θέλουν;
Όντως. ΓΙΑΤΙ;
Γιατί είναι μια κονσόλα γεμάτη κουμπάκια που αναβοσβηνουν και θέλω να τα πατάω να δω τι κάνουν- Casper - έγραψε: 06 Σεπ 2019, 10:08Τα κοπλιμέντα τα θέλουμε. Τις χυδαιότητες όχι. Πρέπει να ξέρεις με ποιό τρόπο θα προσεγγίζεις και τί θα λες. Αν αρχίσεις τα "τι κωλάρα είναι αυτή" και άλλες μαλακίες, ε συγγνώμη αλλά αυτά είναι χυδαιότητες και κάτι που το λες σε πιο προσωπικές στιγμές ή όταν έχετε πια οικειότητα, όχι με το καλημέρα. Αν το λες με το καλημέρα σημαίνει πως την βλέπεις σαν ένα κομμάτι κρέας και αν έχει σώας τας φρένας, θα προσβληθεί. Αν της πιάσεις ευγενικά την κουβέντα και της πεις πως είναι όμορφη και άλλα ωραία (χωρίς να σχολιάσεις κώλους και βυζιάά ακόμη κι' αν μόνο αυτά είδες ή σκέφτεσαι) θα το εκτιμήσει και θα το ευχαριστηθεί. Εξαρτάται από το άτομο, και κυρίως αν "το έχεις".Γραφικός έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:47Την τελευταία φορά, αυτή που μου ενέπνευσε το ερώτημα δεν το αναλύσαμε με την κοπέλα. Είχε εκνευριστεί με το πώς αντιμετωπίζονται από τον νέο φεμινισμό κάποια πράγματα κι ένα από αυτά ήταν αυτό. Η ακριβής πρόταση ήταν "Έστω ότι περπατάς κι ένας άνδρας δίπλα σου λέει κάτι. Εντάξει ρε παιδί μου, καλύτερα είναι να μην λένε τίποτα;" Το "κάτι" δεν το είχε πει κανονικά, σε κάθε σύμφωνο έβγαζε τον δυνατότερο ήχο που μπορούσε, σαν να δήλωνε "υπονοώ κάτι που δεν μπορώ να πω".Naida έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:38
Τι δεν ενοχλεί τις φίλες σου; Πχ να περπατάνε στο δρόμο και να αρχίσει ο άλλος είσαι κάβλα, τι κωλάρα είναι αυτή,βυζάρες,τι μουνι είσαι κτλ;
Γι' αυτό αναρωτήθηκα, τελικά ποιες είναι εξαιρέσεις; Όσες θέλουν τα κοπλιμέντα, χυδαία και μη, ή όσες δεν τα θέλουν;
Όντως. ΓΙΑΤΙ;![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σας αρεσει να σας ζηλευουν;
προτιματε ο συντροφος να μην ασχολειται με το που πατε και τι κανετε οταν δεν ειστε μαζι, η να σας ρωταει καθε φορα και να ψαχνει να εξακριβωνει αν λετε αληθεια;
προτιματε ο συντροφος να μην ασχολειται με το που πατε και τι κανετε οταν δεν ειστε μαζι, η να σας ρωταει καθε φορα και να ψαχνει να εξακριβωνει αν λετε αληθεια;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 16 Απαντήσεις