!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Γραφικός
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Ποιες γυναίκες αντιπροσωπεύουν τελικά οι φεμινίστριες;
Ο κόσμος που ευαγγελίζονται αρέσει σε κανέναν εκτός από τις ελάχιστες ίδιες;
Ο κόσμος που ευαγγελίζονται αρέσει σε κανέναν εκτός από τις ελάχιστες ίδιες;
Pedro έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:54 Τις γυναικες πρεπει να τις χαιδευουμε μαγκες,κυριολεκτικα και μεταφορικα..απαξ και τις κανουμε να αισθανουν μοναδικες θα μας εχουν «βασιλιαδες»..
Μουνοδουλιαστε που και που ρε μλκς,αλλωστε κανεις δεν θα το καταλαβει![]()
Δηλαδή; Πως σας έχουν οι γυναίκες σας όταν σας έχουν βασιλιάδες;
Εγώ πχ τον παινεύω αρκετά. Του εξυψωνω το εγώ. Είναι δείγμα βασιλοποιησης αυτό;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γραφικός
Νάιδανάιδανάιδα τοποθετήσου στο αρχικό ερώτημα σε παρακαλώώώώώ.Naida έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:25Pedro έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:54 Τις γυναικες πρεπει να τις χαιδευουμε μαγκες,κυριολεκτικα και μεταφορικα..απαξ και τις κανουμε να αισθανουν μοναδικες θα μας εχουν «βασιλιαδες»..
Μουνοδουλιαστε που και που ρε μλκς,αλλωστε κανεις δεν θα το καταλαβει![]()
Δηλαδή; Πως σας έχουν οι γυναίκες σας όταν σας έχουν βασιλιάδες;
Εγώ πχ τον παινεύω αρκετά. Του εξυψωνω το εγώ. Είναι δείγμα βασιλοποιησης αυτό;
-
Γραφικός
Α, έχεις και φίλεςΓραφικός έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:21 Κι όσες φίλες μου πάντως έχω ρωτήσει, δεν ενοχλούνται. Τι σκατά λένε οι φεμινίστριες; Δεν έχω γνωρίσει γυναίκα να μου πει ότι την ενοχλεί, μόνο τα μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα.
Αριστεράντζες φίλε, τι περίμενες;Γραφικός έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:21 Κι όσες φίλες μου πάντως έχω ρωτήσει, δεν ενοχλούνται. Τι σκατά λένε οι φεμινίστριες; Δεν έχω γνωρίσει γυναίκα να μου πει ότι την ενοχλεί, μόνο τα μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Γιατί να ρωτήσω άλλη γυναίκα τότες ρε;Pedro έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:16Τις γυναικες φιλη συς δεν θα μπορεσεις να τις ικανοποιησεις (απολυτα) ποτε!
Ρωτησε και αυτες αμα θες.
Η γκερ που ειναι ντομπρο ατομο,ας τοποθετηθει.
.
.
Είναι σχετικό. Εξαρτάται το κοπλιμέντο και την χρονική στιγμή και τον τόπο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γραφικός
Το αριστερά και το δεξιά το κυρίαρχο πράγμα που τα ξεχωρίζει είναι η σχέση εργοδότη- εργαζομένου. Την στιγμή που θέλησαν να επιβάλλουν την εργασιακή ανασφάλεια ως ποινή σε αθωωμένο από το δικαστήριο εργαζόμενο έχασαν το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζονται ως "αριστερές"
Τι δεν ενοχλεί τις φίλες σου; Πχ να περπατάνε στο δρόμο και να αρχίσει ο άλλος είσαι κάβλα, τι κωλάρα είναι αυτή,βυζάρες,τι μουνι είσαι κτλ;Γραφικός έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:21 Κι όσες φίλες μου πάντως έχω ρωτήσει, δεν ενοχλούνται. Τι σκατά λένε οι φεμινίστριες; Δεν έχω γνωρίσει γυναίκα να μου πει ότι την ενοχλεί, μόνο τα μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλυτερα να μοιραζεις 2-3/10 στο δρομο παρα να κανεις κοπλιμεντα φιλε Γραφικε.Μαθε μπαλιτσα απο τον εθνι.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Γραφικός
Την τελευταία φορά, αυτή που μου ενέπνευσε το ερώτημα δεν το αναλύσαμε με την κοπέλα. Είχε εκνευριστεί με το πώς αντιμετωπίζονται από τον νέο φεμινισμό κάποια πράγματα κι ένα από αυτά ήταν αυτό. Η ακριβής πρόταση ήταν "Έστω ότι περπατάς κι ένας άνδρας δίπλα σου λέει κάτι. Εντάξει ρε παιδί μου, καλύτερα είναι να μην λένε τίποτα;" Το "κάτι" δεν το είχε πει κανονικά, σε κάθε σύμφωνο έβγαζε τον δυνατότερο ήχο που μπορούσε, σαν να δήλωνε "υπονοώ κάτι που δεν μπορώ να πω".Naida έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:38Τι δεν ενοχλεί τις φίλες σου; Πχ να περπατάνε στο δρόμο και να αρχίσει ο άλλος είσαι κάβλα, τι κωλάρα είναι αυτή,βυζάρες,τι μουνι είσαι κτλ;Γραφικός έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:21 Κι όσες φίλες μου πάντως έχω ρωτήσει, δεν ενοχλούνται. Τι σκατά λένε οι φεμινίστριες; Δεν έχω γνωρίσει γυναίκα να μου πει ότι την ενοχλεί, μόνο τα μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα.
Γι' αυτό αναρωτήθηκα, τελικά ποιες είναι εξαιρέσεις; Όσες θέλουν τα κοπλιμέντα, χυδαία και μη, ή όσες δεν τα θέλουν;
-
Γραφικός
Καλύτερα για ποιον; Δεν πηδάς με κανένα από τα δύο, μόνο που στην μία περίπτωση κάνεις κάτι χαριτωμένο, στην άλλη είσαι μαλάκας.GoBack έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:45 Καλυτερα να μοιραζεις 2-3/10 στο δρομο παρα να κανεις κοπλιμεντα φιλε Γραφικε.Μαθε μπαλιτσα απο τον εθνι.
Αυτη ειναι η μια αποψη.Η αλλη ειναι οτι στην πρωτη περιπτωση εισαι μαλακας και στη δευτερη γουρουνι.Γραφικός έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:48Καλύτερα για ποιον; Δεν πηδάς με κανένα από τα δύο, μόνο που στην μία περίπτωση κάνεις κάτι χαριτωμένο, στην άλλη είσαι μαλάκας.GoBack έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:45 Καλυτερα να μοιραζεις 2-3/10 στο δρομο παρα να κανεις κοπλιμεντα φιλε Γραφικε.Μαθε μπαλιτσα απο τον εθνι.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Και ποιος κρατάει το αριστερόμετρο είπαμε;Γραφικός έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:37Το αριστερά και το δεξιά το κυρίαρχο πράγμα που τα ξεχωρίζει είναι η σχέση εργοδότη- εργαζομένου. Την στιγμή που θέλησαν να επιβάλλουν την εργασιακή ανασφάλεια ως ποινή σε αθωωμένο από το δικαστήριο εργαζόμενο έχασαν το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζονται ως "αριστερές"
Επίσης αυτές δεν έχουν το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό φίλε;
Επίσης δεν έχω γνωρίσει ούτε μία φεμ η οποία να μην ήτανε αριστερή, συγκεκριμένα γνωρίζω μία αρκετά ενεργή που εργάζεται για το ντι λίνκε, πάνε πες της ότι δεν είναι αριστερή στα μούτρα της αν σε βαστάει.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2470 Προβολές
-