!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γραφικός

Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Ποιες γυναίκες αντιπροσωπεύουν τελικά οι φεμινίστριες;
Ο κόσμος που ευαγγελίζονται αρέσει σε κανέναν εκτός από τις ελάχιστες ίδιες;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Pedro έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:54 Τις γυναικες πρεπει να τις χαιδευουμε μαγκες,κυριολεκτικα και μεταφορικα..απαξ και τις κανουμε να αισθανουν μοναδικες θα μας εχουν «βασιλιαδες»..

Μουνοδουλιαστε που και που ρε μλκς,αλλωστε κανεις δεν θα το καταλαβει :wink

Δηλαδή; Πως σας έχουν οι γυναίκες σας όταν σας έχουν βασιλιάδες;
Εγώ πχ τον παινεύω αρκετά. Του εξυψωνω το εγώ. Είναι δείγμα βασιλοποιησης αυτό;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Γραφικός

Naida έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:25
Pedro έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:54 Τις γυναικες πρεπει να τις χαιδευουμε μαγκες,κυριολεκτικα και μεταφορικα..απαξ και τις κανουμε να αισθανουν μοναδικες θα μας εχουν «βασιλιαδες»..

Μουνοδουλιαστε που και που ρε μλκς,αλλωστε κανεις δεν θα το καταλαβει :wink

Δηλαδή; Πως σας έχουν οι γυναίκες σας όταν σας έχουν βασιλιάδες;
Εγώ πχ τον παινεύω αρκετά. Του εξυψωνω το εγώ. Είναι δείγμα βασιλοποιησης αυτό;
Νάιδανάιδανάιδα τοποθετήσου στο αρχικό ερώτημα σε παρακαλώώώώώ.
Γραφικός

Να: σ' αυτό εδώ:
Γραφικός έγραψε: 03 Σεπ 2019, 09:21 Θα προτιμούσατε έναν κόσμο που οι άγνωστοι άνδρες σας κάνουν κοπλιμέντα στον δρόμο ή έναν που δεν σας κάνουν;
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Γραφικός έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:21 Κι όσες φίλες μου πάντως έχω ρωτήσει, δεν ενοχλούνται. Τι σκατά λένε οι φεμινίστριες; Δεν έχω γνωρίσει γυναίκα να μου πει ότι την ενοχλεί, μόνο τα μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα.
Α, έχεις και φίλες :-?
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Γραφικός έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:21 Κι όσες φίλες μου πάντως έχω ρωτήσει, δεν ενοχλούνται. Τι σκατά λένε οι φεμινίστριες; Δεν έχω γνωρίσει γυναίκα να μου πει ότι την ενοχλεί, μόνο τα μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα.
Αριστεράντζες φίλε, τι περίμενες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Pedro έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:16
sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:08
Pedro έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:03

Δουναι και λαβειμ ειναι αυτο που λεω,απλα εχει μεσα ρομαντζο,γλυκες,ζουζουνιες,δωρακια κου λου που κλπ :wink

Με παρεξηγας.
Μαλακίες, αν ο απόλυτος σκοπός σου δεν είναι να της προκαλέσεις την μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση μαλακίες μας λες.
Τις γυναικες φιλη συς δεν θα μπορεσεις να τις ικανοποιησεις (απολυτα) ποτε!

Ρωτησε και αυτες αμα θες.

Η γκερ που ειναι ντομπρο ατομο,ας τοποθετηθει.
Γιατί να ρωτήσω άλλη γυναίκα τότες ρε;

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Γραφικός έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:27
Να: σ' αυτό εδώ:
Γραφικός έγραψε: 03 Σεπ 2019, 09:21 Θα προτιμούσατε έναν κόσμο που οι άγνωστοι άνδρες σας κάνουν κοπλιμέντα στον δρόμο ή έναν που δεν σας κάνουν;
Είναι σχετικό. Εξαρτάται το κοπλιμέντο και την χρονική στιγμή και τον τόπο.

Que Sera, Sera...
Γραφικός

sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:33
Το αριστερά και το δεξιά το κυρίαρχο πράγμα που τα ξεχωρίζει είναι η σχέση εργοδότη- εργαζομένου. Την στιγμή που θέλησαν να επιβάλλουν την εργασιακή ανασφάλεια ως ποινή σε αθωωμένο από το δικαστήριο εργαζόμενο έχασαν το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζονται ως "αριστερές"
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Τι δεν ενοχλεί τις φίλες σου; Πχ να περπατάνε στο δρόμο και να αρχίσει ο άλλος είσαι κάβλα, τι κωλάρα είναι αυτή,βυζάρες,τι μουνι είσαι κτλ;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Καλυτερα να μοιραζεις 2-3/10 στο δρομο παρα να κανεις κοπλιμεντα φιλε Γραφικε.Μαθε μπαλιτσα απο τον εθνι.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Γραφικός

Naida έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:38
Τι δεν ενοχλεί τις φίλες σου; Πχ να περπατάνε στο δρόμο και να αρχίσει ο άλλος είσαι κάβλα, τι κωλάρα είναι αυτή,βυζάρες,τι μουνι είσαι κτλ;
Την τελευταία φορά, αυτή που μου ενέπνευσε το ερώτημα δεν το αναλύσαμε με την κοπέλα. Είχε εκνευριστεί με το πώς αντιμετωπίζονται από τον νέο φεμινισμό κάποια πράγματα κι ένα από αυτά ήταν αυτό. Η ακριβής πρόταση ήταν "Έστω ότι περπατάς κι ένας άνδρας δίπλα σου λέει κάτι. Εντάξει ρε παιδί μου, καλύτερα είναι να μην λένε τίποτα;" Το "κάτι" δεν το είχε πει κανονικά, σε κάθε σύμφωνο έβγαζε τον δυνατότερο ήχο που μπορούσε, σαν να δήλωνε "υπονοώ κάτι που δεν μπορώ να πω".

Γι' αυτό αναρωτήθηκα, τελικά ποιες είναι εξαιρέσεις; Όσες θέλουν τα κοπλιμέντα, χυδαία και μη, ή όσες δεν τα θέλουν;
Γραφικός

GoBack έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:45 Καλυτερα να μοιραζεις 2-3/10 στο δρομο παρα να κανεις κοπλιμεντα φιλε Γραφικε.Μαθε μπαλιτσα απο τον εθνι.
Καλύτερα για ποιον; Δεν πηδάς με κανένα από τα δύο, μόνο που στην μία περίπτωση κάνεις κάτι χαριτωμένο, στην άλλη είσαι μαλάκας.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Γραφικός έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:48
GoBack έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:45 Καλυτερα να μοιραζεις 2-3/10 στο δρομο παρα να κανεις κοπλιμεντα φιλε Γραφικε.Μαθε μπαλιτσα απο τον εθνι.
Καλύτερα για ποιον; Δεν πηδάς με κανένα από τα δύο, μόνο που στην μία περίπτωση κάνεις κάτι χαριτωμένο, στην άλλη είσαι μαλάκας.
Αυτη ειναι η μια αποψη.Η αλλη ειναι οτι στην πρωτη περιπτωση εισαι μαλακας και στη δευτερη γουρουνι.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Γραφικός έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:37
sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:33
Το αριστερά και το δεξιά το κυρίαρχο πράγμα που τα ξεχωρίζει είναι η σχέση εργοδότη- εργαζομένου. Την στιγμή που θέλησαν να επιβάλλουν την εργασιακή ανασφάλεια ως ποινή σε αθωωμένο από το δικαστήριο εργαζόμενο έχασαν το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζονται ως "αριστερές"
Και ποιος κρατάει το αριστερόμετρο είπαμε;
Επίσης αυτές δεν έχουν το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό φίλε;
Επίσης δεν έχω γνωρίσει ούτε μία φεμ η οποία να μην ήτανε αριστερή, συγκεκριμένα γνωρίζω μία αρκετά ενεργή που εργάζεται για το ντι λίνκε, πάνε πες της ότι δεν είναι αριστερή στα μούτρα της αν σε βαστάει.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”