Αυτό θέλω και εγώ Δική μου για πάντα!hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2019, 16:07Ό,τι και να κάνεις θα σου κλέψουμε τα πνευματικά δικαιώματα. Μετά θα βάλουμε τα σχέδια σε ένα συρτάρι και δεν θα το ανοίξουμε ποτέ. Το κλειδί του θα σπάσει σε τρία κομμάτια και θα το στείλουμε σε έναν αρχαίο ναό, στο Νεπάλ, σε μια κατακόμβη στην Αίγυπτο κι ένα υποβρύχιο σπήλαιο στην Βολιβία. Θα φυλάσσονται μέρα-νύχτα από παγίδες και «προσωπικό».seismic έγραψε: 26 Αύγ 2019, 18:36Έχω πίστη στον εαυτό μου και θα γίνει και στην Ελλάδα. Είμαι σε πειραματικό στάδιο ακόμα όσον αφορά τις εντάσεις που αντέχει ο μηχανισμός πάκτωσης εδάφους. Γίνετε μεγάλη έρευνα που απαιτεί μεγάλα χρηματικά ποσά. Αυτά δεν λέγονται προς το παρόν γιατί είναι νέα έρευνα και είμαι ακάλυπτος ως προς τα πνευματικά δικαιώματα.skakos έγραψε: 26 Αύγ 2019, 17:32 Πούλα ό,τι έχεις και δεν έχεις και πήγαινε γραμμή για Κιότο χωρίς να κοιτάξεις πίσω δεύτερη φορά. Να έχεις πίστη στον εαυτό σου και στο ότι θα πετύχεις και όλα θα γίνουν. Εκτός αν δεν έχεις πίστη στον εαυτό σου και στο ότι θα πετύχεις και όλα θα γίνουν...
Η εφεύρεσή σου δεν θα δοθεί ποτέ στον λαό.
Μόνο εγώ ξέρω την νέα έκδοση.