!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
seismic
Phorum.gr user: seismic

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2019, 16:07
seismic έγραψε: 26 Αύγ 2019, 18:36
skakos έγραψε: 26 Αύγ 2019, 17:32 Πούλα ό,τι έχεις και δεν έχεις και πήγαινε γραμμή για Κιότο χωρίς να κοιτάξεις πίσω δεύτερη φορά. Να έχεις πίστη στον εαυτό σου και στο ότι θα πετύχεις και όλα θα γίνουν. Εκτός αν δεν έχεις πίστη στον εαυτό σου και στο ότι θα πετύχεις και όλα θα γίνουν...
Έχω πίστη στον εαυτό μου και θα γίνει και στην Ελλάδα. Είμαι σε πειραματικό στάδιο ακόμα όσον αφορά τις εντάσεις που αντέχει ο μηχανισμός πάκτωσης εδάφους. Γίνετε μεγάλη έρευνα που απαιτεί μεγάλα χρηματικά ποσά. Αυτά δεν λέγονται προς το παρόν γιατί είναι νέα έρευνα και είμαι ακάλυπτος ως προς τα πνευματικά δικαιώματα.
Ό,τι και να κάνεις θα σου κλέψουμε τα πνευματικά δικαιώματα. Μετά θα βάλουμε τα σχέδια σε ένα συρτάρι και δεν θα το ανοίξουμε ποτέ. Το κλειδί του θα σπάσει σε τρία κομμάτια και θα το στείλουμε σε έναν αρχαίο ναό, στο Νεπάλ, σε μια κατακόμβη στην Αίγυπτο κι ένα υποβρύχιο σπήλαιο στην Βολιβία. Θα φυλάσσονται μέρα-νύχτα από παγίδες και «προσωπικό».

Η εφεύρεσή σου δεν θα δοθεί ποτέ στον λαό.
Αυτό θέλω και εγώ Δική μου για πάντα! :smt023
Μόνο εγώ ξέρω την νέα έκδοση. :c020:
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
xameno kormi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xameno kormi »

νομιζεις, απο εσωτερικη πληροφορηση στην ΝSA εχει ερθει κατασκοπος στο νησι και τραβαει φωτογραφιες, εχειν το κωδικο ονονομα ορεστης35
seismic

xameno kormi έγραψε: 29 Αύγ 2019, 17:15 νομιζεις, απο εσωτερικη πληροφορηση στην ΝSA εχει ερθει κατασκοπος στο νησι και τραβαει φωτογραφιες, εχειν το κωδικο ονονομα ορεστης35
:003:

Ο σεισμός μεταδίδεται μέσο της συχνότητας των κυμάτων του εδάφους όπως ακριβώς μεταδίδονται τα κύματα όταν πετάξουμε μία πέτρα μέσα σε μία λίμνη. Όταν πετάξουμε την πέτρα στην λίμνη δημιουργούνται κύματα τα οποία έχουν το χαρακτηριστικό να είναι μικρά και γρήγορα κοντά στο σημείο που έπεσε η πέτρα και καθώς απομακρύνονται από αυτό μικραίνει η ταχύτητά τους και αυξάνει το μέγεθός τους. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει με τον σεισμό. Τα μικρά και γρήγορα κύματα που ευρίσκονται κοντά στο επίκεντρο του σεισμού έχουν καταστροφικά αποτελέσματα στις κατασκευές χαμηλού ύψους ( συνήθως αυτών ενός, δύο και τριών ορόφων ) Τα μεσαία κύματα καταστρέφουν τις κατασκευές τεσσάρων μέχρι έξη ορόφων και τα μεγάλα απομακρυσμένα από το επίκεντρο κύματα καταστρέφουν τις πολυώροφες κατασκευές πάνω από εφτά ορόφους μέχρι και δέκα ορόφους. Για τον λόγο αυτόν οι σεισμοί με μεγάλο εστιακό βάθος και με επίκεντρο απομακρυσμένο από τις πόλεις καταστρέφουν τις πολυκατοικίες ενώ οι σεισμοί με μικρό εστιακό βάθος και με το επίκεντρό τους να βρίσκεται πλησίον των πόλεων καταστρέφουν τις μονοκατοικίες. Χαρακτηριστικό είναι το πείραμα αυτού του βίντεο.
Εικόνα
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

skakos έγραψε: 26 Αύγ 2019, 10:43 Πολλή συζήτηση για το τίποτα. Αν έχεις βρει λύση, είναι απλά τα πράγματα: Πήγαινε στην Ιαπωνία πάνω σε ένα ρήγμα, φτιάξε ένα σπίτι με βάση την πατέντα σου, επιβίωσε τον επόμενο σεισμό και γίνε ήρωας για όλη την ανθρωπότητα. Ή αν - χτύπα ξύλο - αποτύχουν οι πακτώσεις θα γίνεις σίγουρα ήρωας στο Phorum. Άσε το YouTube. Έργα όχι λόγια. Κανείς δεν πέτυχε τίποτα απλά μιλώντας, εκτός από την Καρντάσιαν.
Βρε εσύ είσαι τελείως λαλημένος. :smt005:
seismic

Μηχανικός έγραψε: 30 Αύγ 2019, 16:02
skakos έγραψε: 26 Αύγ 2019, 10:43 Πολλή συζήτηση για το τίποτα. Αν έχεις βρει λύση, είναι απλά τα πράγματα: Πήγαινε στην Ιαπωνία πάνω σε ένα ρήγμα, φτιάξε ένα σπίτι με βάση την πατέντα σου, επιβίωσε τον επόμενο σεισμό και γίνε ήρωας για όλη την ανθρωπότητα. Ή αν - χτύπα ξύλο - αποτύχουν οι πακτώσεις θα γίνεις σίγουρα ήρωας στο Phorum. Άσε το YouTube. Έργα όχι λόγια. Κανείς δεν πέτυχε τίποτα απλά μιλώντας, εκτός από την Καρντάσιαν.
Βρε εσύ είσαι τελείως λαλημένος. :smt005:
Οι μηχανικοί όμως μούγκα για αυτά που λέω :D
Το χειρότερο για εσάς τώρα αρχίζω και να πράττω. :g030:
seismic

Όταν ένας επιστήμονας μιλά για κάποια νέα θεωρεία, χρειάζεται πείραμα επαλήθευσης.
Όταν ένας έμπειρος τεχνίτης μιλά για κάποια νέα ιδέα έχει λύσει ένα πρόβλημα της δουλειάς του.
Ο επιστήμονας βλέπει μέσα από αριθμούς.
Ο έμπειρος τεχνίτης βλέπει μέσα από την εμπειρία της δουλειάς του και δεν έχει ανάγκη ούτε πειράματα ούτε μαθηματικά, γιατί ξέρει το αποτέλεσμα προτού αυτό συμβεί.... εμπειρικά.
seismic

Άρχισε η κατασκευή του θηρίου πάκτωσης. :D
Σχεδίασα την ποιο γερή κατασκευή στον κόσμο.
Τώρα κατασκευάζω τον ποιο ισχυρό μηχανισμό πάκτωσης στον κόσμο. :o
seismic

Για την ορθή επιλογή αντισεισμικού μηχανισμού ( https://www.youtube.com/channel/UCZaFAW ... lymer=true )
θα ήταν σκόπιμο να τροποποιήσουμε ένα εθνικό μας χαρακτηριστικό: να πάψουμε να κάνουμε... τους κινέζους και να αρχίσουμε να παραδειγματιζόμαστε από αυτούς! :D
Πηγή http://www.episkevesold.civil.upatras.g ... %CE%A3.pdf

Λίγο πολύ το πάρα πάνω άρθρο τονίζει την χρησιμότητα της σεισμικής απόσβεσης
Λέει ότι Ο γνωστός σε όλους για τις υψηλές απαιτήσεις Ν.Ε.Α.Κ, καθιστά σαφή την έννοια της απόσβεσης.
Απόσβεση που επιτυγχάνεται κυρίως με δύο τρόπους:
•η σεισμική ενέργεια που θα εισέλθει στην κατασκευή, να καταναλωθεί από μηχανισμούς του ίδιου του δομήματος (πλαστιμότητα)
•να παραληφθεί η σεισμική φόρτιση από την σεισμική μόνωση πριν καν ‘‘περάσει’’ στο δόμημα

Υπάρχει και μια άλλη μέθοδος σχεδιασμού η οποία όχι μόνον είναι αποτελεσματικότερη της πλαστιμότητας και της σεισμικής μόνωσης, αλλά είναι και πάρα πολύ φθηνότερη.
Είναι η μέθοδος σχεδιασμού που προτείνω. Η μέθοδος σχεδιασμού που προτείνω για πρώτη φορά παγκοσμίως εισάγει την δυναμική απόκριση των κατασκευών προερχόμενη από πηγή έξωθεν της κατασκευής , αυτή την πηγή του εδάφους. :g030:
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

seismic έγραψε: 01 Σεπ 2019, 16:33 Άρχισε η κατασκευή του θηρίου πάκτωσης. :D
Πόσα θα δώσεις;

Μάλλον πάει για σκότωμα άλλο ένα οικόπεδο στην Ίο.
seismic

Μηχανικός έγραψε: 02 Σεπ 2019, 01:44
seismic έγραψε: 01 Σεπ 2019, 16:33 Άρχισε η κατασκευή του θηρίου πάκτωσης. :D
Πόσα θα δώσεις;

Μάλλον πάει για σκότωμα άλλο ένα οικόπεδο στην Ίο.
Ούτε οικόπεδα έχω να πουλήσω ούτε χρήματα έχω.
Θέληση έχω, μυαλό στην τέχνη, και πείσμα.
seismic

Πακτώσεις στον βράχο και στο έδαφος υπάρχουν και σήμερα στο εμπόριο.
Αυτές αποτελούνται από τένοντες με σπείρωμα οι οποίοι φέρουν ένα περικόχλιο στο ένα τους άκρο το οποίο πακτώνεται μαζί με τον τένοντα μέσα σε μια γεώτρηση με την βοήθεια του σκυροδέματος το οποίο συνήθως φέρει και βελτιωτικά ενέματα πρόσφυσης.
1) Ο μηχανισμός πάκτωσης της ευρεσιτεχνίας εισάγει μια άλλη μέθοδο πάκτωσης αυτή της μεγάλης τριβής η οποία προέρχεται από μηχανικές δυνάμεις πίεσης ασκούμενες προς τα τοιχώματα της γεώτρησης από τον μηχανισμό, με σκοπό να αυξήσει την τριβή ώστε να αυξηθεί και η δυναμική ένταση πάκτωσης.
2) Ο μηχανισμός πάκτωσης της ευρεσιτεχνίας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός συγκρινόμενος με τα άλλα συστήματα πάκτωσης στα μαλακά χαλαρά εδάφη, διότι είναι ο μόνος μηχανισμός στον κόσμο ο οποίος έχει την δυνατότητα να τα συμπυκνώσει πιέζοντας τα πρανή.
3) Ο μηχανισμός πάκτωσης της ευρεσιτεχνίας είναι έτσι κατασκευασμένος ώστε να εκτρέπει τις ανοδικές και καθοδικές εντάσεις ( που δέχεται από την δομή κατά το λίκνισμα που τις προκαλεί ο σεισμός ) προς τα τοιχώματα της γεώτρησης αποτρέποντας καθ αυτόν τον τρόπο την αστοχία του εδάφους.
4) Ο μηχανισμός πάκτωσης της ευρεσιτεχνίας χρησιμοποιεί τα ίδια υλικά σκυροδέματος που χρησιμοποιούν και οι άλλοι μηχανισμοί του εμπορίου για πάκτωση, οπότε οι τρις αναφερθέντες παράγοντες προσθέτουν μια έξτρα δυναμική πάκτωση στην υπάρχουσα.
Αυτό την καθιστά την πιο σύγχρονη τεχνολογία στις βαθιές αγκυρώσεις εδάφους. state of the art Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Σε μερικά χρόνια μέσα στο έδαφος θα έχει λιώσει από την σκουριά. :D

Πόσους τόνους αντέχει σε εφελκυσμό;
Και πως το υπολόγισες.
xameno kormi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xameno kormi »

σεισμεικ μην το βαζεις κατω, αντι για αγκιστρο φτιαξε γεωτρυπανο που να ανοιγει στο τελος οπως το αγκιστρο και ριξε μεσα στην τρυπα μπετο r4 με οπλισμο για να σταματησει ο μηχανικος, τι θα πει μετα;
seismic

Μηχανικός έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:10 Σε μερικά χρόνια μέσα στο έδαφος θα έχει λιώσει από την σκουριά. :D

Πόσους τόνους αντέχει σε εφελκυσμό;
Και πως το υπολόγισες.
Όλη η έρευνα έχει στραφεί για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που ανέφερες και σε άλλα τόσα.
Φυσικά λύσεις έχουν βρεθεί σε θεωρητικό επίπεδο και μένει να γίνουν μετρήσιμα πειράματα σε φυσικό έδαφος με μεγάλες εντάσεις για να βεβαιωθεί και στην πράξη.
seismic

xameno kormi έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:28 σεισμεικ μην το βαζεις κατω, αντι για αγκιστρο φτιαξε γεωτρυπανο που να ανοιγει στο τελος οπως το αγκιστρο και ριξε μεσα στην τρυπα μπετο r4 με οπλισμο για να σταματησει ο μηχανικος, τι θα πει μετα;
Έχει δίκαιο και είναι και μια ωραία λύση για να χρησιμοποιηθεί ως γεωτρύπανο ιδικού σκοπού.
Αλλά δεν θα εκτρέπει τις κατακόρυφες εντάσεις προς τα πρανή, ούτε θα συμπυκνώνει καθ αυτόν τον τρόπο το μαλακό έδαφος.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν υδραυλικό εξάρτημα σφύρας για την βελτίωση των μαλακών εδαφών εις βάθος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”