!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Ορέστης 35

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Έχασαν ένα δαχτυλίδι και το έψαχναν. Μόλις το βρήκαν άρχισαν να χοροπηδάνε γυμνόστηθες. Μετά σφιχταγγαλιαδτηκαν πιέζοντας τα στήθη τους μεταξύ τους. Μετά έπεσαν κάτω αγγαλιασμενες. Που να μένουν αυτές; Είναι τρεις κοπέλες και ένα αγόρι. Λογικά στο κάμπινγκ.
Ορέστης 35

Τρέμω απ' το κρύο στην παραλία αλλά έχω περιέργεια πόσο θα κάτσουν τα κορίτσια. Αυτές δεν κρυώνουν, τι διάολο;
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Να κοιτάς τις ρωγες τους ,αυτες θα σου δώσουν την λυση
Ορέστης 35

perseus έγραψε: 02 Σεπ 2019, 19:57 Να κοιτάς τις ρωγες τους ,αυτες θα σου δώσουν την λυση
Σκεπάστηκαν με τις πετσέτες. Μήπως θέλουν να κάνουν νυχτερινό μπάνιο;
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Πιθανόν να εισαι σε εγρηγορση
Ορέστης 35

perseus έγραψε: 02 Σεπ 2019, 20:04 Πιθανόν να εισαι σε εγρηγορση
Όχι έφυγαν τελικά. Έβγαλα όμως φωτογραφία το ηλιοβασίλεμα. Κάτι τύποι τις προσκάλεσαν για τσιγαρακι στη σκηνή αλλά δεν πήγαν.

Εικόνα
Ορέστης 35

Στο δωμάτιο μέσα ακούω έναν παλμικό βόμβο και νιώθω κάτι περίεργο στα τύμπανο. Το κινητό όμως δείχνει 0 db. :smt017
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ορέστης 35 έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:30 Στο δωμάτιο μέσα ακούω έναν παλμικό βόμβο και νιώθω κάτι περίεργο στα τύμπανο. Το κινητό όμως δείχνει 0 db. :smt017
Paranormal activity, τύπε!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ορέστης 35

Πόσο κάνει ένα κτήμα στην Αντίπαρο να το μετατρέψω σε κάμπινγκ; Είναι τόσο ήσυχο νησί που είναι βλακια να μένεις σε διαμέρισμα. Θα φτιάξω μικρές ψάθινες καλύβες, σαν Στρουμφοχωριό.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Ορέστης 35 έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:55 Πόσο κάνει ένα κτήμα στην Αντίπαρο να το μετατρέψω σε κάμπινγκ; Είναι τόσο ήσυχο νησί που είναι βλακια να μένεις σε διαμέρισμα. Θα φτιάξω μικρές ψάθινες καλύβες, σαν Στρουμφοχωριό.
Oρεστη προσπαθησε να κανεις αποτομη εισοδο σε χωρο με πολλα γυναια χωρις ομως να τις αντικρυσεις ουτε μια στιγμη :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Ορέστης 35

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:58
Ορέστης 35 έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:55 Πόσο κάνει ένα κτήμα στην Αντίπαρο να το μετατρέψω σε κάμπινγκ; Είναι τόσο ήσυχο νησί που είναι βλακια να μένεις σε διαμέρισμα. Θα φτιάξω μικρές ψάθινες καλύβες, σαν Στρουμφοχωριό.
Oρεστη προσπαθησε να κανεις αποτομη εισοδο σε χωρο με πολλα γυναια χωρις ομως να τις αντικρυσεις ουτε μια στιγμη :g030:
Δε νομίζω να μου δώσουν σημασία φίλε. :(
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Ορέστης 35 έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:58
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:58
Δε νομίζω να μου δώσουν σημασία φίλε. :(
δοκιμασε το :smt023
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ναι Ορέστη βάλε στόχο να κοιτάς τις μύτες από τα παπούτσια σου :011:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Naida έγραψε: 02 Σεπ 2019, 22:04 Ναι Ορέστη βάλε στόχο να κοιτάς τις μύτες από τα παπούτσια σου :011:
:smt017
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Ορέστης 35

aLiCat έγραψε: 01 Σεπ 2019, 11:16
Ορέστης 35 έγραψε: 01 Σεπ 2019, 10:55
aLiCat έγραψε: 01 Σεπ 2019, 10:38

Πολύ ωραία κι αυτή Ορέστη.
Σκέφτηκες ποτέ να ασχοληθείς επαγγελματικά με τη φωτογραφία;
Εικόνα
Δε νομίζω ότι έχω ταλέντο.
Νομίζω πως αδικείς τον εαυτό σου και είναι κρίμα.
Τουλάχιστον εγώ παρατηρώ μια εξαιρετική αίσθηση των "κάδρων, με δύναμη κι ευαισθησία ταυτόχρονα.
Στη θέση σου, θα του έδινα μια ευκαιρία.
Θα ήθελα να γίνω σκηνοθέτης για να αναπαριστω τα ενδιαφέροντα πράγματα που έχω δει. Να βρω ηθοποιούς που να μοιάζουν στις νεαρές γαλλίδες, να τις βάλω να χορεύουν, να φλερτάρουν, με τον ίδιο τρόπο. Να περασει μέσα από το γυαλί το συναίσθημα της χαράς, η πηγαία ζωντάνια, η αυθόρμητη χωρίς δεύτερες σκέψεις επικοινωνία.

Και ίσως να έκανα κάποιες μικρές νοθείες. Αντί ο πρωταγωνιστής να κάθεται στην ξαπλώστρα απαντώντας μονολεκτικά, να σηκωθεί όρθιος! Να στεριωθει στα πόδια του. Και να ζητήσει την μαντμαζελ σε ένα χορό. Ένα τανγκό στην παραλία. Η άμμος τινάζεται απ' τα πόδια τους και είναι σαν να πετάνε.

Κλισέ αλλά ποιος δεν θα ήθελε να το ζήσει;

Μετά η σκηνή αλλάζει απότομα όπως στα όνειρα. Το ζευγάρι χορεύει στην προκυμαία. Ακούγεται η Πρέβεζα του Παπακωνσταντίνου. Της ψιθυρίζει στο αυτί ότι είναι ένα ποίημα που γράφτηκε από κάποιον που αηδιασμένος από την κοινωνία αυτοκτόνησε. Της μεταφράζει σιγανα τους στίχους έναν έναν ενώ πλησιάζουν στην άκρη της προκυμαίας.

"Est-ce que j'existe? vous demandez".Την πιάνει σφιχτά σχεδόν πριν πέσουν. Παύση. "et ensuite... tu n'existe pas!"

Κι αυτό λίγο κλισέ.

Μετά η σκηνή ξαναλλαζει. Ο πρωταγωνιστής είναι ξαπλωμένος στην ξαπλώστρα και ακούει δυνατα Παπακωνσταντινου με κλαμμένα μάτια, ενώ φαντάζεται τις προηγούμενες σκηνές.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”