!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
-
Ορέστης 35
Re: Highlights της ημερας μας
Έχασαν ένα δαχτυλίδι και το έψαχναν. Μόλις το βρήκαν άρχισαν να χοροπηδάνε γυμνόστηθες. Μετά σφιχταγγαλιαδτηκαν πιέζοντας τα στήθη τους μεταξύ τους. Μετά έπεσαν κάτω αγγαλιασμενες. Που να μένουν αυτές; Είναι τρεις κοπέλες και ένα αγόρι. Λογικά στο κάμπινγκ.
-
Ορέστης 35
Τρέμω απ' το κρύο στην παραλία αλλά έχω περιέργεια πόσο θα κάτσουν τα κορίτσια. Αυτές δεν κρυώνουν, τι διάολο;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Να κοιτάς τις ρωγες τους ,αυτες θα σου δώσουν την λυση
-
Ορέστης 35
Σκεπάστηκαν με τις πετσέτες. Μήπως θέλουν να κάνουν νυχτερινό μπάνιο;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Πιθανόν να εισαι σε εγρηγορση
-
Ορέστης 35
-
Ορέστης 35
Στο δωμάτιο μέσα ακούω έναν παλμικό βόμβο και νιώθω κάτι περίεργο στα τύμπανο. Το κινητό όμως δείχνει 0 db. 
Paranormal activity, τύπε!Ορέστης 35 έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:30 Στο δωμάτιο μέσα ακούω έναν παλμικό βόμβο και νιώθω κάτι περίεργο στα τύμπανο. Το κινητό όμως δείχνει 0 db.![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Ορέστης 35
Πόσο κάνει ένα κτήμα στην Αντίπαρο να το μετατρέψω σε κάμπινγκ; Είναι τόσο ήσυχο νησί που είναι βλακια να μένεις σε διαμέρισμα. Θα φτιάξω μικρές ψάθινες καλύβες, σαν Στρουμφοχωριό.
- Eθνικοκοινωνιστης
Oρεστη προσπαθησε να κανεις αποτομη εισοδο σε χωρο με πολλα γυναια χωρις ομως να τις αντικρυσεις ουτε μια στιγμηΟρέστης 35 έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:55 Πόσο κάνει ένα κτήμα στην Αντίπαρο να το μετατρέψω σε κάμπινγκ; Είναι τόσο ήσυχο νησί που είναι βλακια να μένεις σε διαμέρισμα. Θα φτιάξω μικρές ψάθινες καλύβες, σαν Στρουμφοχωριό.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ορέστης 35
Δε νομίζω να μου δώσουν σημασία φίλε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:58Oρεστη προσπαθησε να κανεις αποτομη εισοδο σε χωρο με πολλα γυναια χωρις ομως να τις αντικρυσεις ουτε μια στιγμηΟρέστης 35 έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:55 Πόσο κάνει ένα κτήμα στην Αντίπαρο να το μετατρέψω σε κάμπινγκ; Είναι τόσο ήσυχο νησί που είναι βλακια να μένεις σε διαμέρισμα. Θα φτιάξω μικρές ψάθινες καλύβες, σαν Στρουμφοχωριό.![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
δοκιμασε τοΟρέστης 35 έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:58Δε νομίζω να μου δώσουν σημασία φίλε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:58Oρεστη προσπαθησε να κανεις αποτομη εισοδο σε χωρο με πολλα γυναια χωρις ομως να τις αντικρυσεις ουτε μια στιγμηΟρέστης 35 έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:55 Πόσο κάνει ένα κτήμα στην Αντίπαρο να το μετατρέψω σε κάμπινγκ; Είναι τόσο ήσυχο νησί που είναι βλακια να μένεις σε διαμέρισμα. Θα φτιάξω μικρές ψάθινες καλύβες, σαν Στρουμφοχωριό.![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ναι Ορέστη βάλε στόχο να κοιτάς τις μύτες από τα παπούτσια σου 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Θα ήθελα να γίνω σκηνοθέτης για να αναπαριστω τα ενδιαφέροντα πράγματα που έχω δει. Να βρω ηθοποιούς που να μοιάζουν στις νεαρές γαλλίδες, να τις βάλω να χορεύουν, να φλερτάρουν, με τον ίδιο τρόπο. Να περασει μέσα από το γυαλί το συναίσθημα της χαράς, η πηγαία ζωντάνια, η αυθόρμητη χωρίς δεύτερες σκέψεις επικοινωνία.aLiCat έγραψε: 01 Σεπ 2019, 11:16Νομίζω πως αδικείς τον εαυτό σου και είναι κρίμα.Ορέστης 35 έγραψε: 01 Σεπ 2019, 10:55Δε νομίζω ότι έχω ταλέντο.aLiCat έγραψε: 01 Σεπ 2019, 10:38
Πολύ ωραία κι αυτή Ορέστη.
Σκέφτηκες ποτέ να ασχοληθείς επαγγελματικά με τη φωτογραφία;
![]()
Τουλάχιστον εγώ παρατηρώ μια εξαιρετική αίσθηση των "κάδρων, με δύναμη κι ευαισθησία ταυτόχρονα.
Στη θέση σου, θα του έδινα μια ευκαιρία.
Και ίσως να έκανα κάποιες μικρές νοθείες. Αντί ο πρωταγωνιστής να κάθεται στην ξαπλώστρα απαντώντας μονολεκτικά, να σηκωθεί όρθιος! Να στεριωθει στα πόδια του. Και να ζητήσει την μαντμαζελ σε ένα χορό. Ένα τανγκό στην παραλία. Η άμμος τινάζεται απ' τα πόδια τους και είναι σαν να πετάνε.
Κλισέ αλλά ποιος δεν θα ήθελε να το ζήσει;
Μετά η σκηνή αλλάζει απότομα όπως στα όνειρα. Το ζευγάρι χορεύει στην προκυμαία. Ακούγεται η Πρέβεζα του Παπακωνσταντίνου. Της ψιθυρίζει στο αυτί ότι είναι ένα ποίημα που γράφτηκε από κάποιον που αηδιασμένος από την κοινωνία αυτοκτόνησε. Της μεταφράζει σιγανα τους στίχους έναν έναν ενώ πλησιάζουν στην άκρη της προκυμαίας.
"Est-ce que j'existe? vous demandez".Την πιάνει σφιχτά σχεδόν πριν πέσουν. Παύση. "et ensuite... tu n'existe pas!"
Κι αυτό λίγο κλισέ.
Μετά η σκηνή ξαναλλαζει. Ο πρωταγωνιστής είναι ξαπλωμένος στην ξαπλώστρα και ακούει δυνατα Παπακωνσταντινου με κλαμμένα μάτια, ενώ φαντάζεται τις προηγούμενες σκηνές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις