Γιατί έχω την εντύπωση ότι στις συγκεκριμένες σκηνές είναι ντουμπλαρισμένος με πραγματικό Βαρούφ;vantono έγραψε: 30 Αύγ 2019, 17:32 Ο Λούλης εν τω μεταξύ μιμείται κανονικά Βαρούφ (και αρκετά πετυχημένα), πιάνει ακόμα και τον τόνο και το ηχόχρωμα της φωνής του σε καποιες φάσεις. .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ενήλικοι στην Αίθουσα
Re: Ενήλικοι στην Αίθουσα
-
Nero
Ίσως γιατί στις σκηνές που μιλάει ελληνικά δεν πιάνει κα-θό-λου τον πραγματικό βαρουφ και είναι πραγματικά σαν να παίζουν 2 διαφορετικοί ηθοποιοί. Δεν το είχα σκεφτεί αλλά τώρα που το λες....Japetus έγραψε: 01 Σεπ 2019, 10:57Γιατί έχω την εντύπωση ότι στις συγκεκριμένες σκηνές είναι ντουμπλαρισμένος με πραγματικό Βαρούφ;vantono έγραψε: 30 Αύγ 2019, 17:32 Ο Λούλης εν τω μεταξύ μιμείται κανονικά Βαρούφ (και αρκετά πετυχημένα), πιάνει ακόμα και τον τόνο και το ηχόχρωμα της φωνής του σε καποιες φάσεις. .
την έβαλαν ταινία λήξης στις Νύχτες Πρεμιέρας
εξαιρετική επιλογή, κάθε καρακατσουλιό θα σκιστεί για μια προσκλησούλα στο Παλλάς - γαμήθηκε το πράμα
εξαιρετική επιλογή, κάθε καρακατσουλιό θα σκιστεί για μια προσκλησούλα στο Παλλάς - γαμήθηκε το πράμα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- NewModelArmy
https://www.goodreads.com/book/show/346 ... n-the-room
4.36 μ.ο. σε 2.200 ratings (οχι και λιγα).Ενα αριστουργημα της συγχρονης λογοτεχνιας.Ρουφατε δεξιοι.
4.36 μ.ο. σε 2.200 ratings (οχι και λιγα).Ενα αριστουργημα της συγχρονης λογοτεχνιας.Ρουφατε δεξιοι.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Beria έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:10 Το καταλαβαίνετε ότι πρέπει να παμε να το δούμε όλο το πχορουμ μαζί, έτσι;
Μόνο σε αριστερό κινηματογράφο.Υπάρχουν σήμερα αριστεροί κινηματογράφοι όπως παλιά το Στούντιο και η Αλκυονίδα;
Εγώ προτιμούσα το Στούντιο για αριστερά έργα και παραστάσεις με την αίθουσα γεμάτη και κνίτες να χειροκροτούν ή να αποδοκιμάζουν τα δρώμενα.
https://www.goodreads.com/book/show/160 ... earch=trueNewModelArmy έγραψε: 01 Σεπ 2019, 11:25 https://www.goodreads.com/book/show/346 ... n-the-room
4.38 μ.ο. σε 8.983 ratings, τον πέρασε η Αγγλίδα BDSM-wannabe νοικοκυρά. Πάμε να στηρίξομε Γιάνη με τα ratings!
Τι μου θύμισες τώρα.πατησιωτης έγραψε: 01 Σεπ 2019, 12:25Beria έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:10 Το καταλαβαίνετε ότι πρέπει να παμε να το δούμε όλο το πχορουμ μαζί, έτσι;
Μόνο σε αριστερό κινηματογράφο.Υπάρχουν σήμερα αριστεροί κινηματογράφοι όπως παλιά το Στούντιο και η Αλκυονίδα;
Εγώ προτιμούσα το Στούντιο για αριστερά έργα και παραστάσεις με την αίθουσα γεμάτη και κνίτες να χειροκροτούν ή να αποδοκιμάζουν τα δρώμενα.
Παρέα με μουλούδες να βλέπουμε ντοκυμαντέρ για την Αλβανία του Χότζα και κάθε φορά που αναφερόταν το όνομα του ηγέτη, να πέφτει χειροκρότημα. Μετά πλατεία για μεταμεσονύκτιο παγωτό και κριτική, εν μέσω σχετικής κατήφειας για τη μιζέρια του περιβάλλοντος περιφερειακά του ηγέτη. Και σχόλια τύπου "ναι, μπορεί να φορούσαν στραπατσαρισμένα παπούτσια αλλά πρέπει να εστιάσουμε στο γεγονός ότι φορούσαν ΟΛΟΙ παπούτσια".
Μεγάλες στιγμές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νομίζω ότι ο κατεξοχήν κνιτικος κινηματογράφος ήταν η ΕΛΛΗ, με αφιερώματα σε σοβιετικό σινεμά κλπ
Στούντιο και Αλκυονίδα ήταν πιο κουλτουρέ
Στούντιο και Αλκυονίδα ήταν πιο κουλτουρέ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Παιζει, τωρα που το λες. Αν όντως συμβαινει αυτο, τερματίζει η ναρκισιστική καλτίλα μιλαμε!Japetus έγραψε: 01 Σεπ 2019, 10:57Γιατί έχω την εντύπωση ότι στις συγκεκριμένες σκηνές είναι ντουμπλαρισμένος με πραγματικό Βαρούφ;vantono έγραψε: 30 Αύγ 2019, 17:32 Ο Λούλης εν τω μεταξύ μιμείται κανονικά Βαρούφ (και αρκετά πετυχημένα), πιάνει ακόμα και τον τόνο και το ηχόχρωμα της φωνής του σε καποιες φάσεις. .
- Μαυροβασίλης
πάρτε αστικό υπόβαθρο, κυρίζια

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
Nero
γιατί φοράει το logo της χρυσής αυγής στον λαιμό;
- Μαυροβασίλης
περιμένω τον Cavaliere να τα εξηγήσει ωραία
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
ΣτηρίζωBeria έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:10 Το καταλαβαίνετε ότι πρέπει να παμε να το δούμε όλο το πχορουμ μαζί, έτσι;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση