σε μια σκηνή παίρνε η Μέρκελ τηλέφωνο τον Τσίπρα και ο Βαρούφ κάθεται μακριά και σκέφτεται με voice over "it's a trap, the chancellor is waiting with all the other heads of state". Δεν κάνω πλάκα
λέγαμε the Rock αλλά αυτός είναι καθηγητής Ξαβιέ. Έπρεπε να πάρουν τον Patrick Steward
Nero έγραψε: 31 Αύγ 2019, 13:29σε μια σκηνή παίρνε η Μέρκελ τηλέφωνο τον Τσίπρα και ο Βαρούφ κάθεται μακριά και σκέφτεται με voice over "it's a trap, the chancellor is waiting with all the other heads of state". Δεν κάνω πλάκα
λέγαμε the Rock αλλά αυτός είναι καθηγητής Ξαβιέ. Έπρεπε να πάρουν τον Patrick Steward
Το είδα και έβαλα απο την αρχη το βίντεο να ξαναπαίξει η σκηνή, μήπως κατι δεν κατάλαβα καλά. Αναμένεται να ζησουμε έπος καλτίλας!
Nero έγραψε: 31 Αύγ 2019, 13:29σε μια σκηνή παίρνε η Μέρκελ τηλέφωνο τον Τσίπρα και ο Βαρούφ κάθεται μακριά και σκέφτεται με voice over "it's a trap, the chancellor is waiting with all the other heads of state". Δεν κάνω πλάκα
Το είδα και έβαλα απο την αρχη το βίντεο να ξαναπαίξει η σκηνή, μήπως κατι δεν κατάλαβα καλά. Αναμένεται να ζησουμε έπος καλτίλας!
αμ το άλλο; Που μπαίνουν οι τροικανοί στο γραφείο του Βαρουφάκη και του λένε στην ψύχρα " φέρε τα λιμάνια να τα πουλήσουμε" και άρχοντας σηκώνει τα μανίκια, τους λέει "είστε δημόσιοι υπάλληλοι και θα μιλάτε με δημοσίους υπάλληλους εγώ είμαι υπουργός" και τους πετάει έξω
Ωραία αγγλικά ο Λούλης πάντως, και δεν του το 'χα. Στο ρόλο Τσίπρα αντίστοιχα, το πως κατάφεραν να βρουν και να βάλουν άτομο που τα μιλάει χειρότερα κι απ'τον οριτζιναλ Τσίπρα, ειναι πράγματι ενα σημαντικό κατορθωματάκι.
Καλά εδώ γελάμε αλλά στις ξένες χώρες που θα προβληθεί η ταινία θα επέλθει διασυρμός της Ελλάδος (ένας ακόμα), ενώ και τα αβγά ελάχιστο έναυσμα θέλουν.
Αν ο Μητσοτάκης δεν στείλει ρέϊντζερς με ρόπαλα σε κάθε αίθουσα που προβάλεται η ταινία είναι βλάκας με λοφίο.
Το Ισραήλ, η Τουρκιέ, αλλά ακόμα και το ΚΚΕ το δικό μας σε ανάλογες περιπτώσεις δεν θα περίμεναν τη συμβουλή μου πριν στείλουν κομμάντα.
elchav έγραψε: 31 Αύγ 2019, 13:09
αξίζει,δωσ'του χρόνο, σε μια σκηνή σκάει ο Τσίπρας σε ένα άδειο μεγαλειώδες κτήριο των ευρωκρατών και του κάνουν ντου (wtf?)
Αν έχει bureaupunk αισθητική θα το δω κι εγώ
καφκικό bureaupunk
Αντιγράφει τον Κούμπρικ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢