!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απερίγραπτο κτήνος

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: Απερίγραπτο κτήνος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

John Dear έγραψε: 30 Αύγ 2019, 21:38
panos291 έγραψε: 29 Αύγ 2019, 22:48 Tι εγινε ρε μαλακες? Την καψαμε την μαγισσα και σημερα? :e040:
Να έβλεπες κάποιον ψυχολόγο ή ακόμα καλύτερα έναν κτηνίατρο;
Να υποθεσω οτι νομιζεις πως εγραψες κατι εξυπνο?
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Όχι. Κάτι χρήσιμο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
panos291

Ψυχολογο θελετε οι σκυλολατρες που εχετε υιοθετησει την ψυχολογία της αγελης σκυλων. Τα ευφυολογηματα δεν λυνουν το προβλημα.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Δεν περιμενα καλυτερη απαντηση απο νεοναζι που ονειρευεται κρεματορια.

Και επι την ευκαιρια, ψυχιατρο χρειαζεσαι, οχι ψυχολογο.
Άβαταρ μέλους
panos291

Και εσυ φουρνο.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Και αν υποθέσουμε οτι ο παππούς έδεσε τον σκύλο για να τον μεταφέρει πεντακόσια μέτρα με χαμηλή ταχύτητα
τι εγινε με την ψυχοσύνθεση του σκύλου; δεν θα μπορεί να φάει; ή να χέσει;

κάτι το στραβό και κακό συνάμα συμβαίνει μέσα σας
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Κι αν ο παππούς είναι Σουμαχερ και το Nissan έχει μηχανή Ferrari που έτρεχε με 300?
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Δεν ξέρω στην φωτό δεν το βλέπω καθαρά το αυτοκίνητο, μια θολούρα βλέπω.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

bolek έγραψε: 28 Αύγ 2019, 22:19

ενταξει, μερικοι τυχεροι εχουν 3
Μας δινεις στεγνα.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2019, 23:16
BILLO έγραψε: 29 Αύγ 2019, 10:54
Αυτο με τους "διαδικτυακους διασυρμους" και λοιπα λαικα δικαστηρια που δικαζουν με το θυμικο, εχει αρχισει να γινεται απο πολυ ενοχλητικο, εξαιρετικα επικινδυνο για την κοινωνια. Η αληθεια ειναι οτι αυτη την παρεκτροπη, φαινομενο των κοινωνικων δικτυων, δεν την φανταζομουν με τιποτα οταν τα κοινωνικα δικτυα αρχισαν να μπαινουν στη ζωη μας. Αν μου ελεγε καποιος οτι θα συνεβαινε και οτι μαλιστα θα ασκουσε και πιεση στη θεσμικη δικαιοσυνη θα το θεωρουσα γελοιο αλλα η ζωη εχει παντα τους τροπους της για να σε εκπλησσει.
Δηλαδή είναι αρνητική εξέλιξη το ότι πλέον είναι ευκολότερο να αποδειχτούν εγκλήματα και παραβάσεις που παλιά έμεναν ατιμώρητα γιατί ήταν αδύνατον να αποδειχτούν;
vantono έγραψε: 30 Αύγ 2019, 10:43
Έλα ντε. Ώρες-ώρες απορείς τί σκατά να σκέφτονται και να τα λένε/γράφουν αυτά. Καθόλου απίθανο να κανουν και οι ίδιοι τίποτα μικροπαραβάσεις κατα καιρούς, και να φοβούνται μην τους πιάσει καμιά κάμερα και γίνουν ρόμπα.
Ο συγκεκριμένος, δε θα έπρεπε να καταδικαστεί πρώτα για την κατηγορία τού εσκεμμένου βασανισμού και όχι αυτό που ισχυρίζεται και μετά να χλευαστεί γι' αυτό;
Αν δεν καταδικαστεί για κάτι τέτοιο, τότε ποιος ο λόγος να διασύρεται πριν καταδικαστεί για εσκεμμένο βασανισμό μιας και ισχυρίζεται κάτι άλλο που εξίσου το δικαστήριο μπορεί να αποδεχθεί ως αληθές; και ποια συγνώμη από αυτούς που τον κατηγορούν για εσκεμμένο βασανισμό θα είναι επαρκής να αποκαταστήσει την τιμή του;

Κατά τη γνώμη μου, τα κοινωνικά δίκτυα και η κοινή γνώμη θα έπρεπε να είναι πιο συγκρατημένα μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.
Κανένας δε θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση κάποιου που συκοφαντείται, (αν αποδειχθεί πράγματι από το δικαστήριο ότι συκοφαντείται).

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Τι είναι ο εσκεμμένος βασανισμός; Μπορώ να σέρνω ένα βρέφος με λουρί και μετά να ισχυριστώ ότι δεν ήξερα ότι του κάνω κακό; Ο βασανισμός ορίζεται από τις προθέσεις του θύτη;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:37 Τι είναι ο εσκεμμένος βασανισμός; Μπορώ να σέρνω ένα βρέφος με λουρί και μετά να ισχυριστώ ότι δεν ήξερα ότι του κάνω κακό; Ο βασανισμός ορίζεται από τις προθέσεις του θύτη;
Αν έχει ψυχολογικό/ψυχιατρικό/νοητικό πρόβλημα, ναι. Είναι άλλες και οι κατηγορίες. Ο βασανισμός σαν βασανισμός ισχύει αλλά αν δεν είχε την πρόθεση και την γνώση, δεν είναι εσκεμμένος. Αν αυτό εννοεί φυσικά. Αν και λίγο απίθανο να μην ήταν εσκεμμένος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Αν αποδειχτεί ότι δεν έχει σώας τα φρένας, η αντιμετώπιση είναι διαφορετική από την πολιτεία. Μπορεί να τον κλείσουν σε άσυλο. Μιλάω γενικά. Αν δεν έχει κάποιο σοβαρό ψυχικό νόσημα, δεν υπάρχει ακούσιος βασανισμός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”