!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απερίγραπτο κτήνος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Απερίγραπτο κτήνος
η γυμναστικη μεσα σε λογικα ορια δεν βλαπτει ποτε.
εγω εχω δει δρομεα να τραβα τον σκυλο με το λουρι του.
τωρα για την περιπτωση μας εαν το αυτοκινητο δεν πηγε περισσοτερο απο 80 -100 χιλιομετρα δεν πιστευω να επαθε κατι ο σκυλος.
νομιζω τα σκυλια εχουν τελικη 150 με 200
την ωρα
τωρα για την περιπτωση μας εαν το αυτοκινητο δεν πηγε περισσοτερο απο 80 -100 χιλιομετρα δεν πιστευω να επαθε κατι ο σκυλος.
την ωρα
- Ηράκλειτος
- †
-
stergiosbik
Να μη ξεχάσετε να στήσετε κρεμάλες.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Μπορεί να μη θέλει ο σκύλος να τρέξει. Με το ζόρι δηλαδή;
Ας έτρεχε και ο οδηγός με τα δικά του πόδια.
αυτο δεν ειναι σωστο γιατι ο οδηγος εχει δυο και ο σκυλος 4 ποδια.don't speak έγραψε: 28 Αύγ 2019, 22:18 Μπορεί να μη θέλει ο σκύλος να τρέξει. Με το ζόρι δηλαδή;
ενταξει, μερικοι τυχεροι εχουν 3
- Highlander
Έλεος! Από το Ρέθυμνο λέει η φωτο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Στα τέσσερα θα τον στήσομε τον μπινέ (ντόγκι στάιλ)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Οκ, βγάζει βόλτα τον σκύλο με το αμάξι. Άλλοι τον βγάζουν βόλτα με το μηχανάκι. Αμέσως να τον φάτε τον άνθρωπο.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Ερωτηση. Στο υποθετικο σεναριο που ο σκύλος ειναι καλα, και ο τύπος με το αμαξι τραβηξει σε αυτον τον αμεσογιδοκρατια μια ξεγυρισμένη μηνυση για παραβίαση προσωπικων δεδομένων κλπ, τι θα συμβεί?
- Otto Weininger
Ο τύπος με το αμάξι θέλει ένα χέρι ξύλο. Μετά ας ασχοληθεί με μηνύσεις.panos291 έγραψε: 28 Αύγ 2019, 22:35 Ερωτηση. Στο υποθετικο σεναριο που ο σκύλος ειναι καλα, και ο τύπος με το αμαξι τραβηξει σε αυτον τον αμεσογιδοκρατια μια ξεγυρισμένη μηνυση για παραβίαση προσωπικων δεδομένων κλπ, τι θα συμβεί?
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σιγά μην πιάνουν και 300.bolek έγραψε: 28 Αύγ 2019, 22:10 η γυμναστικη μεσα σε λογικα ορια δεν βλαπτει ποτε.
την ωρα
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.