Ναι αυτό ήξερα κι εγώ. Και μετά βέβαια είχε ταχθεί υπέρ του Συνασπισμού. Πώς το αντινιουζ που υποτίθεται ότι είναι η συνέχεια του βγήκε σαμαρικο-φαηλίζον-εθνικιστικό;πατησιωτης έγραψε: 29 Αύγ 2019, 22:24Το περιοδικό Αντί ήταν ΚΚΕ εσωτερικού.Το antinews είναι σαμαρικό στην ιδεολογία αλλά όχι πάντα στη γραμμή,θα το έλεγα ανεξάρτητο εθνικιστικό.Φυσικά δεν ήταν ποτέ μητσοτακικό.Highlander έγραψε: 29 Αύγ 2019, 22:04 Ποτέ δε θα καταλάβω τι φάση είναι το αντινιουζ. Νόμιζα ότι ήταν μνημονιακότατο και επίσης σαμαρικο.
Επίσης, το περιοδικό Αντί ήταν δεξιό;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποτάχθηκε και ο Κούλης σύμφωνα με το antinews
- Highlander
Re: Υποτάχθηκε και ο Κούλης σύμφωνα με το antinews
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Υποτάχθηκε και ο Κούλης σύμφωνα με το antinews
Απλά αυτός που το είχε - Παπαϊωάννου νομίζω λεγόταν - όταν γέρασε το άφησε σε ένα βοηθό του που τότε ειδικευόταν στο μαύρο χρήμα από το ανατολικό μπλοκ ( ως ΚΚΕ εσωτ είχε πολύ κριτική στάση σε ...κοκκαλικά φαινόμενα) και αυτός στη συνέχεια αναμίχθηκε με τον Σαμαρά και η ζωή συνεχίζεται.Γιατί,ο (χτυπάνε στην ταράτσα τον Αντρέα) Λεντάκης πως έγινε βουλευτής του Σαμαρά;Η ΠΟΛΑ είχε προσελκύσει και αριστερούς.Μιλάμε για εποχές που η κατηγορία κατά της δεξιάς δεν ήταν για εθνικισμό αλλά για ενδοτισμό.Highlander έγραψε: 29 Αύγ 2019, 22:28Ναι αυτό ήξερα κι εγώ. Και μετά βέβαια είχε ταχθεί υπέρ του Συνασπισμού. Πώς το αντινιουζ που υποτίθεται ότι είναι η συνέχεια του βγήκε σαμαρικο-φαηλίζον-εθνικιστικό;πατησιωτης έγραψε: 29 Αύγ 2019, 22:24Το περιοδικό Αντί ήταν ΚΚΕ εσωτερικού.Το antinews είναι σαμαρικό στην ιδεολογία αλλά όχι πάντα στη γραμμή,θα το έλεγα ανεξάρτητο εθνικιστικό.Φυσικά δεν ήταν ποτέ μητσοτακικό.Highlander έγραψε: 29 Αύγ 2019, 22:04 Ποτέ δε θα καταλάβω τι φάση είναι το αντινιουζ. Νόμιζα ότι ήταν μνημονιακότατο και επίσης σαμαρικο.
Επίσης, το περιοδικό Αντί ήταν δεξιό;![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 158 Απαντήσεις
- 3253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
-